Săptămâna 25 – 31 mai 2020

     Apar noi posiblități de a schimba ceva ce ține de un bun imobiliar, este posibil să vinzi sau să achiziționezi o casă. Pui la cale noi planuri ce vizează o proprietate sau te preocupi mai mult de relația cu părinții, încerci să detensionezi atmosfera. Este nevoie de calm din partea ta pentru a reuși să rezolvi la timp ceea ce ți-ai propus. Pot apărea tot felul de piedici în ceea ce privește un curs, studii, eventuale călătorii, negocieri pe care trebuie să le faci. Este momentul unor adevăruri dureroase dar, mai ales, să te eliberezi dintr-o suferință care, oricum durează de prea mult timp. Preferi să fii centrat pe suflet simțind o mai mare nevoie de afecțiune, de dragoste și de aici poate să vină și sentimentul de neputință în a face față schimbărilor. Tot ce ai de făcut este să nu grăbești lucrurile, ci să analizezi cu atenție foecare obiectiv, strategie pe care vrei să o concretizezi. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai dedicat propriei sănătăți și aspectelor care țin de un loc de muncă, relația cu colegii sau aspecte care se modifică în plan profesional și cărora trebuie să le faci față.

 

        Se finalizează acum aspecte care țin de relația cu rudele apropiate, terminarea unor cursuri, activități care implică planul relațional și intelectual fiind  momentul pentru un nou start în acest sens. Îți iei un nou avânt către cunoaștere, dezvoltarea relației cu colegii, pui mai mult accent pe comunicare, scris, schimburile de idei, negocieri, participi la tot felul de întâlniri prin intermediul cărora acumulezi noi bagaje de cunoștințe. Ești motivat să faci noi asocieri care îți vor aduce și mai mulți bani în cont. Primești susținerea familiei, ești dedicat celor dragi, casei, eventual vrei să faci o nouă achiziție pentru casă sau renovezi locuința. La sfârșit de săptămână ai ocazia să observi că tot efortul depus pentru finalizarea unui proiect profesional sau pentru a veni în ajutorul colegilor nu a fost în zadar. Chiar dacă nu mai aveai nicio speranță, vis-a-vis de o relație de dragostea, se pare că revin conversațiile constructive, reiei o relație rămasă oarecum în suspans. Beneficiezi de susținere, inspirație, primești sfaturi valoroase pentru a-ți împlini un obiectiv important care implică creativitate și originalitate din partea ta.

     Se finalizează un capitol important care vizează relația cu prietenii dând posibilitatea să apară în viața ta oameni cu care să rezonezi, din punct de vedere intelectual-afectiv. Se poate vorbi și despre ocazia de a te eliberarea de anumite atitudini, vis-à-vis de bani, modul în care cheltui sau investești capitalul financiar. Cert este că pui la cale noi strategii prin care îți folosești abilitățile, talentele de care dispui pentru a concretiza un proiect  profesional care poate să îți aducă și beneficii materiale. Te bucuri de tandrețe și afecțiune venite din partea oamenilor dragi. Ai ocazia să te reîntâlnești cu persoane dragi cu care nu te-ai văzut de mult timp, discuți, analizezi situații de viață, cauți alternative de progres în plan spiritual. Ești plin de energie, visezi la o lume mai bună și mai frumoasă, în același timp cauți să ai de partea ta oameni de calitate. Spre sfârșitul săptămânii petreci mai mult timp alături de propriul copil. Poate fi vorba despre șansa de a întâlni o persoană de sex opus de care să te îndrăgostești subit sau poți să primești declarații de iubire cum nu ai mai primit de ceva timp.

 

      Este momentul ideal pentru un nou început care vizează propria viață preocupându-te mai mult de propria persoană. Este șansa de a da startul unor inițiative personale, de a-ți manifesta adevărata personalitate în scopul de a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Fii atent la ce vor ceilalți, ce anume îți blochează propria evoluție, debarasează-te de tot ceea ce nu este în avantajul personal. Este ocazia de a te relansa, de a da startul unui nou început care vizează, fie o relație de cuplu, fie o relație de dragoste. Este posibil să te bucuri de mai multă atenție venită din partea persoanelor de sex opus. Cert este că se anunță vremuri noi, o schimbare importantă de direcție care poate să îți aducă oameni noi în viața ta, persoane care te ajută să progresezi. Mare atenție spre sfârșitul săptămânii, atunci când ești predispus la probleme în relația de cuplu sau legate de o afacere personală, asociere. Nu este cazul să te grăbești și să pleci la drum lung. Este posibil să apară răzgândiri venite din partea partenerului de viață sau vrei să pui capăt definitiv unei situații care nu te lasă să progresezi în plan personal. Este important să discuți și cu familia asupra deciziilor pe care vrei să le iei, vis-a-vis de o afacere personală.
 
 

       Preferi să stai departe de orice provocări alegând să petreci mai mult timp în solitudine. Este posibil ca ceilalți să spună că nu prea ești „în apele tale”. Numai tu știi ce este în sufletul tău și nu prea ai chef să împărtășești cu nimeni trăirile și dorințele tale. Aștepți liniștit și răbdător momentul tău pentru a-ți lua un nou avânt. Este important să iei în considerare și mesajele venite prin intermediul viselor, să ții cont de eventualele sincronicități, de informațiile venite pe căi mai puțin obșinuite. O discuție cu un mentor, duhovnic, maestru, profesor te poate ajuta să îți găsești calea, să conștientizezi rolul anumitor suferințe, evenimente neplăcute cu care te confrunți acum. Cert este că nimic nu este în zadar și toată această luptă are un rol bine definit în evoluția ta, în plan personal și spiritual. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții de taină cu cineva pe tema banilor, a noilor posibilități de a valorifica abilitățile, de a concretiza ideile. Este bine să nu te bazezi pe sfaturile prietenilor! Ascultă-ți sufletul și nu da curs unei colaborări ce se va dovedi nerentabilă, din punct de vedere financiar.  
 
 

         Ai ocazia să faci cunoștință cu noi prieteni, să te implici mai mult în cadrul unui grup, o asociație, să te remaci prin ideile tale originale și chiar să joci rolul de lider știind cum să vii în ajutorul celorlalți. Este ocazia de a-ți împlini un ideal, de a concretiza un proiect important pentru care ai muncit susținut. Ai ocazia să reiei întâlnirile cu prietenii,  să  acumulezi mai multe informații prin intermediul grupului din care faci parte. La mijlocul săptămânii muncești cu conștiinciozitate ceea ce te poate epuiza peste măsură. Fii prudent în ceea ce privește eventualele probleme legate de sistemul digestiv, probleme ale spatelui, încheieturi. Nu exagera cu efortul fizic! La sfârșit de săptămână ar trebui să o lași mai ușor cu discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață sau un eventual colaborator, pe tema carierei tale, a proiectelor profesionale întrucât există riscul să ajungi la certuri, contraziceri.
 
 
 

       Ești preocupat de imaginea ta profesională, de relația cu superiorii, modul în care ai putea atrage atenția asupra ta dorindu-ți să te afirmi în carieră. Este ocazia de a lansa noi strategii care vizează posibilitatea de a obține un post mai bine plătit. Este șansa ta de a-ți asuma noi responsabilități profesionale dar și pentru a obține beneficii materiale. Nu este cazul să te lași impresionat de pesimismul unor colegi care nu prea au încredere în posibilitățile tale de expansiune. La sfârșit de săptămână te simți plin de energie, dornic să progresezi. Fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu familia sau cu un superior. Nu exagera cu critica sau aduceri aminte care vizează un proiect abandonat pentru care ai ales să nu mai investești energie și timp.

 

 

         Ai ocazia de a pune la cale o excursie departe de casă sau vrei să te înscrii la (noi) cursuri de perfecționare. Ești deschis către latura spirituală a vieții, citești mai mult, eventual dezvolți noi relații de prietenie cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Nu este exclus să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată la mare distanță de tine. Se naște un nou țel în mintea și sufletul tău simțind cum se deschid noi orizonturi de progres, în plan intelectual și spiritual. Fii prudent în relația de dragoste, îndeosebi în a doua parte a săptămânii când, de la simple contraziceri s-ar putea să declanșezi certuri serioase. La sfârșit de săptămână preferi să te relaxezi, să stai departe de orice ar putea să îți producă neliniște în suflet. Fii mult mai prudent în ceea ce privește o relație intimă!  

 

        Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te ajută să descoperi adevăratul sens al unor acțiuni din cadrul unui grup din care faci parte. Ești tentat să aduci acuzații unor persoane considerând că în acest fel vei reuși să obții admirația și aprecierea venite din partea șefilor. Cert este că ai tendința să vezi ceea ce îți convine iar aceasta ar putea să îți provoace tot felul de nemulțumiri în relația cu ceilalți, în special în a doua parte a săptămânii. Nu exagera cu acuzațiile la adresa persoanei iubite, ci privește cu îngăduință la greșelile celuilalt. Este posibil să reiei conversațiile pe tema banilor, a unui eventual proces aflat în derulare. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să mergi la o petrecere sau să petreci mai mult timp cu prietenii încercând astfel să te detașezi de problemele cotidiene.  
 
 
 

         Poate fi ocazia de a pune punct unei relații pentru a da startul alteia, mult mai importante pentru tine. Fii deschis către lume, către schimbare pentu că acum ai ocazia de a cunoaște oameni noi, interesanți, de la care ai de învățat lucruri valoroase pentru viața personală. Nu ești tocmai mulțumit de munca ta, de relația cu colegii sau cu un eventual șef care nu se ține de cuvânt. Nu te grăbi să iei sau să dai bani cu împrumut, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Ai ocazia să primești noi oferte de colaborare ce par promițătoare, la prima vedere. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă vrei să călătorești departe de casă întrucât ești predispus la tot felul de incidente neplăcute!
 
 

        Este o perioadă favorabilă pentru a începe o eventuală curățenie  a sufletului și  trupului. Sunt destui oameni care pleacă pentru todeauna din viața ta preferând să te detașezi de trecut, în liniște, fără prea multe explicații. Îți dorești să urmezi un nou regim alimentar, să schimbi un tratament care nu ți se mai pare eficient. Ești preocupat de finalizarea sarcinilor de serviciu, de relația cu colegii, este posibil chiar să schimbi locul de muncă sau să pui la cale planuri de acțiune în acest sens. Cert este că va trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei și să te consulți cu persoane experimentate, înainte de a lua orice decizie. Nu este exclus să vrei schimbarea programului de lucru sau ești mai organizat, planifici cu mai mare atenție sarcinile de serviciu pentru a fi cât mai eficient. La sfârșit de săptămână ai de lămurit aspecte care țin de banii altora, de o eventuală moștenire. Lucrurile par a fi complicate, la prima vedere. Nu te grăbi să iei decizii!
 

         Este timpul să pui la treabă talentele, abilitățile de care dispui, să folosești din plin inspirația și creativitatea pentru a-ți atinge cel mai improtant țel. Este ocazia de a-ți manifesta calitățile, să te remarci ușor în mediul tău de lucru, să te faci apreciat, dorit, iubit, să descoperi o nouă iubire, să te eliberezi de o veche relație de amor. Viața sentimentală ia amploare, cu bune și mai puțin bune, cert este că nu te plictisești. Acordă atenție la posibilitatea de a te confrunta cu starea de indispoziție, probleme de sănătate datorate și stresului și problemelor din ultima perioadă. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la unele probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață sau cu un asociat. Ești derutat în ceea ce privește o nou relație neștiind prea clar ce decizie să iei.