Săptămâna 24 – 30 iunie 2019

001 Berbec    Berbec
         Începutul de săptămână îți aduce nevoia de introspecție, de analiză a unor situații personale, eventual de sănătate, cu care te confrunți acum. Primești vești nu tocmai plăcute fiind nevoit să intervii cât mai prompt. Cu cât acționezi mai rapid, cu atât va fi în beneficiul tău. Ai de făcut multe drumuri, deplasări, de analizat situații pe care le-ai tot amânat. Nu este exclus să intri în posesia unor mesaje cu privire la situația unei proprietăți sau casă, vrei să faci schimbări care necesită și mai mulți bani din partea ta. La sfârșit de săptămână o revedere cu rudele apropiate îți poate aduce răspunsuri interesante legate de o eventuală moștenire sau dacă te-ai gândit să faci vreo investiție. Nu te grăbi să scoți bani din portofel pentru orice propunere de a achiziționa un bun de valoare pentru casă!
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Reiei discuțiile cu prietenii sau un grup, asociație din care faci parte încercând să găsești un sens mult mai profund situațiilor cu care te confrunți. Vrei o schimbare de direcție, ceva mult mai interesant, să simți că îți este cu adevărat de folos, să te detașezi de oamenii și situațiile de viață care nu îți aduc un real folos, în plan material și intelectual. Ești pus serios pe treabă deși sufletul tău tânjește după relaxare, vacanță, plimbări departe de casă. Încă nu este momentul să te relaxezi cu adevărat. Fii atent la situațiile imprevizibile cu care este posibil să te confrunți, încă de la începutul săptămânii și nu te baza pe promisiunile care ți se fac, îndeosebi dacă vin din partea colegilor de muncă. Zilele de 27 și 28 riscă să devină tensionate în relația de cuplu și datorită intervenției neinspirate din partea părinților. Fii atent la detalii, apelează la diplomație și nu răspunde cu impulsivitate eventualelor provocări. La sfârșit de săptămână ai mult de lucru, de recuperat, vis-à-vis de o activitate care îți aduce mai mulți bani în contul personal.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         De tine depinde în ce măsură ești dispus să faci față noilor provocări din carieră. Este posibil să fii dezamăgit de persoane pe care le-ai ajutat atunci când le-a fost mai greu iar acum vrei să schimbi complet direcția, tocmai pentru că nu merită să stai într-un loc care nu îți aduce  mulțumire sufletească și nici materială. Nu te baza prea mult pe ajutorul prietenilor, ba din contră, fii mai atent la ce gânduri împărtășești cu aceștia. În a doua parte a săptămânii îți prinde bine să privești situațiile dincolo de aparențe și să ții cont de eventuale sfaturi venite din partea unor persoane mai în vârstă. Timpul poate să-ți fie un bun aliat, dacă îți urmezi realizarea sarcinilor de lucru, pas cu pas. Fii prudent în ceea ce privește propria sănătate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Ești animat de dorința de a te informa, de a călători, de a relaționa cu persoane aflate la distanță sau pentru a pune la cale o călătorie îndepărtată. Este o săptămână favorabilă pentru a da startul unor relații de prietenie care te vor ajuta pe viitor sau te integrezi într-un (nou) grup care se potrivește modului tău de a gândi. Se cere prudență la mijlocul săptămânii, în ceea ce privește relația cu un șef care este oarecum nemulțumit de anumite situații fiind nevoie de mai multă susținere din partea ta. Nu te grăbi să tragi concluzii și să acționezi ca și cum ceilalți te văd pe tine ca fiind „capul răutăților”. Relațiile de muncă sunt active iar tu ai ocazia să joci rolul de lider sau măcar ești cel care reușește să aplaneze conflictele din mediul de lucru. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să mergi la un spectacol sau la o întâlnire cu prietenii eventual la o petrecere.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Ești derutat, mai ales fiindcă te confrunți cu termene limită legate de plata unor taxe, facturi, o eventuală datorie. Fii prudent în ceea ce privește relația cu instituțiile statului sau dacă ai de luat decizii care implică și bani pe care trebuie să îi plătești cât mai rapid. Apelează la sfaturile unui expert și nu intra în panică. La mijlocul săptămânii ești derutat de reacțiile unui amic aflat în străinătate. Este posibil să îți schimbi planurile de vacanță sau atitudinea față de o persoană care nu merită, de fapt, încrederea ta. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai atent la relația cu șefii, care se pare că sunt nemulțumiți de serviciile pe care le oferi. Nu este exclus să renunți la un proiect profesional sau pot să apară răsturnări de situație datorită intervenției neplăcute din partea unor „prieteni”.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Este multă agitație în relația cu ceilalți, îndeosebi dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu sau parteneriat. Este important să ții cont și de părerile, opiniile venite din partea celor cu care relaționezi și să accepți ca fiind valabil și punctul de vedere al acestora. Se recomandă mai multă prudență în relația de șefii evitând eventuale confruntări, acuzații pentru că riști să pierzi un loc de muncă sau o colaborare importantă datorită ambițiilor prostești. Nu este o săptămână favorabilă pentru a demara o (nouă) colaborare sau pentru a accepta un contract de muncă cu o firmă străină, eventual un (nou) job în străinătate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să porți discuții secrete cu un șef pe tema unui proiect legat de carieră. Nu este recomandat să refuzi oferte care vin acum către tine dar nici nu te grăbi să semnezi vreun contract.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
      Începutul de săptămână debutează cu mari semne de întrebare, vis-à-vis de relația cu colegii de muncă sau cu unele acțiuni care au legătură cu cariera, relația cu colaboratorii. Ești derutat, confuz neștiind prea clar cum să acționezi; pe de altă parte ești fără chef de muncă dar vrei să faci schimbări importante în plan profesional. Nu este o perioadă tocmai favorabilă, dacă ai de susținut examene sau dacă te-ai gândit să dai startul unei colaborări. Fii prudent și atent la deciziile care se iau în colectivul de muncă. Familia te susține în demersurile tale fiind deosebit de important să ții cont de sfaturile unuia dintre părinți sau la cele venite din partea unei persoane mai în vârstă. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la un dar, o mică atenție venită din partea persoanei iubite. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra adevăratelor intenții venite din partea unei persoane aflate la mare distanță, eventual peste hotare.
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
        Se cere prudență, în ceea ce privește relația cu copiii sau cu persoana ibită. Ești predispus la dezamăgiri, trădări venite din partea persoanelor dragi sau este nevoie de susținere din partea ta pentru ca persoanele apropiate să depășească cu bine unele probleme cu care se confruntă. Las-o mai ușor cu critica la adresa colegilor și a șefilor întrucât nu faci decât să atragi probleme în plan profesional. Muncești mult și susținut; chiar dacă nu ești mulțumit de atitudinea unor colegi trebuie să îți vezi în continuare de treaba ta. Ai nevoie de odihnă, relaxare, mobilizare, mai ales dacă te confrunți cu probleme mai vechi de sănătate. Relația cu partenerul de viață riscă să se tensioneze spre sfârșitul săptămânii. Nu este cazul să consideri că numai tu poți avea dreptate, ci ar fi bine să descoperi care este rostul acestor discuții în contradictoriu.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
          Ești atât de solicitat de treburile gospodărești încât riști să neglijezi relația cu partenerul de viață. Nu este exclus să apară discuții neplăcute cu cel drag datorită cheltuielilor cu facturile, cu taxele, pe care trebuie să le faci. Va trebui să o lași mai ușor cu cheltuielile care nu erau deja programate. Este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta, îndeosebi dacă unul dintre părinți are nevoie de sprijinul tău, de eventuale sfaturi din partea ta. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la răniri, lovituri sau la o epuizare bruscă, din punct de vedere fizic și intelectual. Nu este exclus să apelezi la ajutorul și sfaturile unui medic.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
         Încă de la începutul săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu anturajul apropiat fiind vorba despre discuții intense, întâlniri cu oameni dragi, cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Relația cu rudele îți poate pune serioase semne de întrebare. Este posibil să intri în posesia unor informații, vis-à-vis de tine sau activitățile în care ești implicat. Cel mai indicat ar fi să eviți împărtășirea planurilor tale de viitor și să te dedici mai mult activităților care îți sunt cu adevărat de folos. Spre finalul săptămânii încerci să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu, care te solicită peste măsură, și eventuale solicitări venite din partea familiei. O discuție sinceră cu persoana iubită te poate aduce mai aproape de realitate și poți să observi anumite situații de viață dintr-o altă perspectivă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
          Fie primești salariul, fie putem vorbi despre obținerea unor bani de pe urma unei activități derulate în tercut, cert este că începutul de săptămână îți aduce bani în contul personal. Pe de altă parte ești predispus la cheltuieli neașteptate, neprogramate. Nu este exclus ca o persoană apropiată să aibă nevoie de susținerea ta financiară. Există riscul să ajungi la o despărțire, renunțarea la o relație de dragoste sau intri în posesia unor informații neplăcute care îți schimbă cu totul impresia despre o persoană față de care aveai mare încredere. Evită să ții cont de sfaturile venite din partea unor prieteni care nu cunosc prea bine situația cu care te confrunți. Spre sfârșitul săptămânii dedici mai mult timp activităților gospodărești. Este posibil ca părinții să aibă nevoie de susținerea, ajutorul tău și astfel lași deoparte ceea ce părea urgent pentru propria persoană.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Chiar dacă te-ai decis să schimbi multe lucruri în viața personală, se pare că nu prea reușești mare lucru, mai ales când ai să constați că nu ai avut forța, voința necesară pentru a te elibera din anumite relații, nu tocmai favorabile pentru progresul personal. Poți fii dezamăgit și să nu primești susținere tocmai de unde aveai, poate, mari așteptări, adică de la familie. Nu este cazul să te enervezi, ci fii mai atent la nevoile celorlalți. Nu oricine este dispus să stea la cheremul tău așa că las-o mai ușor cu pretențiile! Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat casei, relației cu părinții care te cam presează nefiind iar tu nu ești prea deschis solicitărilor venite din partea acestora. Este posibil să apară probleme prin casă fiind nevoit să cheltui pe materiale de construcție, să faci o eventuală renovare a propriei locuințe. Nu este exclus să renunți la un contract de colaborare pentru un bun imobiliar.