Săptămâna 24 – 30 iulie 2023

          Relațiile parteneriale, de colaborare sau relația cu colegii de muncă capătă noi nuanțe, posibilități de schimbare, pot apărea răsturnări de situație riscând să iei decizii sub impulsul de moment. Domeniul profesional capătă conotații importante pentru tine considerând că meriți mai multă apreciere din partea șefilor. Este o perioadă în care vei pune mai mult accent pe plata unor datorii, facturi restante, taxe, impozite fiind important să achiți la timp datoriile către stat. Spre sfârșitul săptămânii consideri că este timpul să revizuiești modul în care vezi lumea, oamenii cu care interacționezi, modul în care îți asumi noi responsabilități, dacă merită să faci concesii. Ai chef de plimbare, eventual vrei să pleci la drum lung cu persoana iubită. Nu este exclus să pui la cale o emigrare sau îți faci planuri pe termen îndelungat, care vizează locul de muncă, semnarea unui contract de colaborare cu o firmă străină. În ultima zi a săptămânii dedici timp unui proiect profesional care îți poate aduce câștiguri financiare importante.
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ești tot într-o agitație, dornic să călătorești, să negociezi, să realizezi schimburi de idei, informații, revii la proiecte derulate în trecut, faci tot felul de corecții. Intri în posesia unor informații care te vor ajuta în cadrul unei afaceri personale sau pentru a progresa în plan profesional. Se cere prudență la ceea ce se discută în mediul tău, modul în care relaționezi având ocazia să te lămurești asupra unor aspecte profesionale sau în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. Pui la cale schimbări importante care vizează casa, propria locuință, faci noi achiziții, aduci îmbunătățiri, dedici mai mult timp treburilor gospodărești. La sfârșit de săptămână ai ocazia să discuți cu persoana iubită despre proiecte de anvergură, pui la cale o călătorie sau pleci într-o deplasare alături de persoane dragi. Fii mult mai atent la cheltuielile pe care le faci pentru casă și încearcă să nu depășești, prea mult, bugetul de care dispui.
 
 
 
 
 
 

 
       Îți planifici cu mare atenție sarcinile de serviciu fiind atent la detalii dar și la ce anume ar fi bine să eviți în relația cu colegii. Poate fi șansa unui nou start profesional, a unei renegocieri a contractului de muncă. Astfel poți atrage și unele dușmănii care te pot destabiliza, din punct de vedere profesional. Nu te grăbi să iei decizii pe care le vei regreta ulterior, în ceea ce privește un proiect profesional. Dialogul cu colegii se poate dovedi constructiv, cât timp privești cu mai multă încredere și către capacitățile celorlalți de a-și asuma resposnabilități și ai în vedere și îndrumările lor. În a doua parte a săptămânii te vei axa pe relația de cuplu debordând de energie, dorința de a impresiona, de a fi cel mai bun. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia de a pleca la drum lung, într-o vacanță sau alegi să petreci mai mult timp alături de persoane de altă naționalitate. Poate fi ocazia de a cunoaște o persoană care poate să joace rolul de mentor în evoluția ta. Sunt favorabile aspectele care vizează dezvoltarea ta în plan spiritual.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Aspectele parteneriale, atât în plan personal cât și profesional capătă conotații importante, încă de la debutul acestei săptămâni. Ești susținut de cei dragi în demersurile tale putând demara un proiect derulat în comun cu partenerul de viață menit să îți aducă mai multe venituri în cont. Fii prudent la aspecte care vizează relația cu rudele apropiate, vis-a-vis de proprietate, o moștenire. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să descoperi lucruri interesante, intri în posesia unui secret sau te bucuri de susținere financiară. La sfârșit de săptămână se conturează noi posibilități de a pleca în străinătate sau poți relua negocierile cu o firmă străină. Cert este că primești susținere de unde te aștepți mai puțin!

 

 

 
 
 
 
 
 

       Începi săptămâna cu un țel măreț în suflet și în gând având noi posibilități de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe ceea ce te va ajuta cumva să progresezi în plan profesional. Sunt susținute relațiile la distanță, eventual poți relua conversația cu prieteni sau rude apropiate aflate pe alte meleaguri. Te gândești să abordezi o nouă filosofie de viață, vrei să trasezi noi direcții care vizează și planul profesional, pui la cale o călătorie în străinătate. La sfârșit de săptămână reanalizezi aspecte importante care vizează cariera, relația cu șefii, un proiect profesional care se cere finalizat. Cert este că debordezi de energie simțindu-te motivat sau forțat oarecum de anumite condiții de viață pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să mergi la o petrecere sau dai curs invitației de a călători alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de propriul copil, de aspectele care vizează rezolvarea unor probleme legate de acesta. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie te gândești să dai startul unei (noi) relații de dragoste, cert este că ai chef de aventură, de flirt, este posibil chiar să revii la o iubire din trecut. În a doua parte a săptămânii ai mult de lucru încercând să finalizezi la timp sarcinile, proiectele, o activitate profesională care te solicită peste măsură. Știi cum să te mobilizezi, să îți folosești energia în direcția propusă pentru a termina la timp treburile. Nu exagera însă cu efortul fizic întrucât ești predispus la răniri, tăieturi. În ultima zi a acestei săptămâni primești mesaje importante care vizează o moștenire, eventual un partaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       La început de săptămână pui mai mult accent pe tot ceea ce înseamnă treburi gospodărești, reorganizare, curățenie, întâlniri și dialoguri cu familia, părinții, călătorii în locurile natale. Se reiau unele discuții neplăcute care vizează patrimoniul, problemele care țin de casă, proprietate. Ies acum la suprafață nemulțumiri în legătură cu părinții încercând să găsești alternative, fie de împăcare, fie pentru a obține ceea ce îți dorești, vis-à-vis de casă. În zilele de joi și vineri se amplifică relația cu copiii și persoana iubită. Se anunță schimbări importante într-o relație de dragoste, reiei conversația cu o persoană care a jucat un rol important în viața ta. Te găsești în fața unei alegeri importante ceea ce te poate scoate din zona ta de confort. Fii sincer cu tine și lămurește-te ce vrei, exprimă-ți punctul de vedere cu fermitate. La sfârșit de săptămână pui mai mult accent pe sănătate, urmarea unui tratament, schimbarea regimului de viață și/sau alimentar.  
 
 
 
 
 
 
 

        Începutul de săptămână te găsește preocupat de casă, familie dar și aspectele care vizează cariera.  Au loc întâlniri, (re)negocieri în domeniul socio-profesional, dialoguri și strategii de lucru. Poate fi ocazia de a demara proiecte ambițioase având în minte tot felul de idei pe care ai ocazia să le concretizezi, în a doua parte a săptămânii. Depinde de felul în care abordezi situațiile critice și modul în care găsești echilibrul între problemele de acasă și cele de la locul de muncă. Prin diplomație, tact și umor reușești să obții ceea ce ți-ai propus în plan profesional. La sfârșit de săptămână, în ciuda faptului că ai chef de plimbare alături de prieteni, simți nevoia profundă de a-ți analiza sufletul, de a cântări avantajele din cadrul unei relații de dragoste. Este bine să conștientizezi unde greșești, ce anume trebuie să faci pentru a reuși să ajungi la starea de împlinire, în plan personal și relațional.  
 
 
 
 

 

 

       Încă de la începutul săptămânii ești pus pe cheltuieli fiind tentat să achiziționezi tot felul de lucruri despre care consideri că îți sunt necesare. Primești bani, fie că este vorba despre salariu, fie că ești recompensat pentru un proiect important derulat în trecut, cert este că te grăbești să cheltui ceea ce primești. Poate fi și ocazia de a (re)negocia salariul în favoarea ta sau chiar tu ești nevoit să plătești anumite datorii. În această săptămână interacționezi cu multe persoane, ești agitat, chiar derutat neștiind prea clar în ce direcție să pleci, să te relaxezi alături de prieteni sau rude. La sfârșitul perioadei preferi să te retragi acasă, să acorzi mai multă atenție familiei, să te liniștești stând departe de agitația cotidiană.

 

 

 

 

 

        Te simți obosit, plictisit, sătul de termene limită, discuții inutile care vizează cariera. Nu prea mai știi ce direcție să alegi, dacă merită să mai faci compormisuri în cadrul unei relații. Îți pui tot felul de întrebări existențiale, cauți răspunsuri, treci foarte ușor de starea de bucurie, exaltare, la starea de neîncredere, pesimism. Cauți sprijin la părinți, de aici vin cele mai bune sfaturi, important este să exprimi fără teamă problemele cu care te confrunți. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii care vizează cariera. Analizează, observă mediul de lucru, evită să faci confesiuni unor persoane care nu fac decât să profite de pe urma ta. La sfârșit de săptămână ești dedicat muncii având ocazia să te bucuri de un nou start în cadrul unei colaborări. Ești susținut de partenerul de viață în demersurile tale profesionale. Te bucuri de un câștig financiar venit de pe urma efortului depus, fie la locul de muncă, fie valorificând o lucrare, un proiect pe care l-ai derulat cu ceva timp în urmă.

 

 
 
 
 

          Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de domeniul socio-profesional. Chiar dacă ești plecat în concediu, mintea îți este tot la muncă încercând să găsești cele mai bune soluții pentru a pune la punct un proiect ambițios. Se cere mai multă prudență în relația cu prietenii care caută să divulge anumite secrete sau să te denigreze considerând că așa vor reuși să te dea înapoi din îndeplinirea propriului țel. Nu este cazul să te implici prea mult în cadrul unui grup, o asociație de la care vei primi multe reproșuri sau te confrunți cu răsturnări de situație menite să îți tulbure sufletul. La sfârșit de săptămână beneficiezi de mai multă liniște având nevoie de discreție, solitudine, eventual faci o călătorie inițiatică, întâlnești maestrul, ghidul spiritual, descoperi un nou domeniu care te ajută să-ți îmbunătățești viața spirituală.
 
 
 
 
 
 

          Este timpul să îți revizuiești relațiile de prietenie, să lași să plece din viața ta persoanele care te-au dezamăgit. Partenerul de viață sau un asociat are nevoie de suportul tău moral și/sau financiar. Chiar dacă ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie se pare că tot nu îți ajung banii pentru ceea ce vrei să faci. Este o perioadă în care ai ocazia să îți iei un nou avânt în plan personal, să reconfigurezi aspecte care țin de relația cu ceilalți, să te reorientezi, vis-a-vis de carieră. Las-o mai ușor cu amicii și evită să dai bani cu împrumut! Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a demara un (nou) proiect care vizează cariera sau pentru a (re)negocia un contract de muncă. În ultima zi a săptămânii îți prinde bine să ieși din casă, să te plimbi, să te reîntâlnești cu rudele apropiate.