Săptămâna 24 – 30 august 2020

       Se anunță cheltuieli importante, plata unor taxe, datorii, facturi, eventual o amendă. Situația banilor și a bunurilor comune cu alte persoane se anunță ca fiind destul de problematică. Pot să apară încurcături care țin de acte, un eventual partaj dar și trădări venite din partea unor colaboratori sau chiar a partenerului de viață. Ai sentimentul că nu se mai termină problemele din planul profesional, că toată lumea este împotriva ta reușind cu greu să îți regăsești starea de liniște sufletească. Fie renunți la un job, fie cauți și nu găsești ceea ce îți dorești. Ești predispus la  sancțiuni sau nemulțumiri venite din partea șefilor. La sfârșit de săptămână ești dispus să faci plimbări sau să mergi în călătorii departe de casă.
 
 
 
 
 
 
 

       Au loc discuții cu partenerul de viață despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de locul de muncă. Se poate vorbi despre strategii de acțiune pe care trebuie să le chizbuiești cu mare grijă, înainte de a lua o decizie care va avea impact pe termen îndelungat. Sfatul partenerului de viață este binevenit așa că nu te enerva pentru orice observație, îndrumare  venite din partea acestuia.Te poți aștepta la reacții neplăcute venite din partea unui colaborator sau coleg care nu este de acord cu ideile tale. Nu te grăbi să faci schimbări care vizează studiile sau să dai startul unei colaborări cu persoane aflate la mare distanță. La sfârșit de săptămână pui la cale tot felul de proiecte menite să te pună într-o lumină favorabilă în fața șefilor. Ceea ce îți propui acum în plan profesional va juca un rol important pe termen îndelungat.

 
 
 
 
 

       Știi exact ce ai de făcut având  șansa de a primi noi oferte de colaborare sau de a dezvolta și mai mult parteneriatul deja existent. Ești inspirat, conștiincios remarcându-te prin fler, inspirație, ceea ce ar putea să-i descurajeze pe adversari. Relația cu colegii sau un eventual colaborator riscă să se tensioneze fiind nevoie de mai multă înțelegere și calm din partea ta. Spre sfârșitul săptămânii ești oarecum dezamăgit de aspecte care vizează o asociere, un parteneriat care îți creează sentimentul de nesiguranță. Ai ocazia să călătorești alături de partenerul de viață sau măcar puneți la cale o călătorie îndepărtată pe care o veți face în viitorul apropiat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    Discuți cu persoana iubită despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, copii, este posibil chiar să oficializezi o relație sentimentală. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu ești sigur de adevăratele intenții ale celuilalt. Ai mult de lucru la locul de muncă reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și sarcinile de serviciu. Va trebui să acorzi o atenție specială eventualelor probleme de sănătate, să te odihnești mai mult, să profiți de fiecare pauză, să faci mai multe plimbări în natură. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la surprize neplăcute, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Este posibil să iasă la suprafață multe neclarități, minciuni, poți lua decizia bruscă de a schimba direcția. Dacă ești implicat într-o afacere personală cel mai probabil vei renunța la o colaborare și te gândești să o iei de la capăt, în alt domeniu sau pur și simplu te preocupi mai mult de viața personală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ești pus pe treabă foarte serios, încă de la începutul săptămânii. Faci o renovare în propria locuință, reparații, treburi pe care le-ai tot amânat. La serviciu s-ar putea să enervezi cu dorința ta de a „igieniza”, răscolești documentele, faci ordine, arunci ceea ce nu îți mai trebuie. În a doua parte a săptămânii te remarci prin preocuparea față de propriul copil, nemulțumirile pe care le-ai tot ținut în suflet tind acum să răbufnească în forță. Este posibil să apară răscoliri, schimbarea percepției, vis-a-vis de o relație de iubire. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme de sănătate fiind nevoit să apelezi cât mai urgent la medic sau începi un nou tratament. Nu este exclus să renunți la jobul actual sau vrei să treci pe un post superior, obții o mărire de salariu. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să faci călătorii alături de partenerul de viață. O vizită la rude ar fi binevenită, cât timp o lași mai ușor cu critica la adresa celorllați. Este posibil ca partenerul de viață sau cineva din familie să nu fie prea încântat de ideile tale și astfel să se ajungă la certuri.
 
 
 
 
 
 
 

       Se preconizează schimbări importante care vizează domeniul financiar. Primești banii de care ai nevoie pentru a achiziționa un obiect de valoare. Se recomadă atenție la eventualele cheltuieli, achizițiile pe care le faci. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Ești confuz, derutat, lipsit de răbdare iar starea de nehotărâre nu face decât să te vulnerabilizeze în fața competitorilor. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să ajungi la discuții neplăcute în relația cu părinții, pe tema banilor, a eventualelor asocieri pe care vrei să le demarezi acum. Relația cu propriul copil sau cu persoana iubită este tensionată la sfârșit de săptămână așa că nu te grăbi să faci remarci care răscolesc o situație și așa sensibilă. În ultima zi a săptămânii muncești mult dar cu folos. Se pun la cale aspecte importante care vizează locul de muncă. Ai parte de susținere din partea unor persoane bine pregătite, cu experiență în plan profesional. Fii prudent la ideile pe care le împărtășești, îndeosebi cu colegii.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Este posibil să faci unele cheltuieli menite să rezolve aspecte personale sau o investiție, o achiziție importantă pentru propria locuință. Nu este exclus ca partenerul de viață să aibă nevoie de susținerea ta financiară și de aici pot să apară discuții neplăcute. La jumătatea săptămânii faci mai multe drumuri, au loc întâlniri, dialoguri cu rudele apropiate, vecini, amici remarcându-te în mediul tău printr-o oarecare stare de agitație, neliniște. La sfârșit de săptămână se redeschid anumite discuții care vizează un spațiu locativ, o proprietate încercând să schimbi o înțelegere sau apelezi la lege pentru a câștiga un bun pe care îl consideri ca fiind al tău. Apar schimări neașteptate de program fiind nevoit să îți reconfigurezi proiectele din mers. Te gândești foarte serios să faci o schimbare care vizează domeniul imobiliar sau o renovare, schimbare de locuință.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ești preocupat mai mult de viața ta relațională, cum ai putea obține anumite avantaje de pe urma unei colaborări sau un parteneriat. Nu este exclus să acționezi din umbră pentru a putea să îți atingi anumite scopuri, mai mult sau mai puțin egoiste. Ascultă-ți intuiția și nu intra în panică la orice bârfă. Fiecare are dreptul să spună ce vrea, totul este ca tu să știi exact ce ai de făcut pentru a obține ceea ce ți-ai propus, în plan financiar și profesional. Este o perioadă de acumulare dar și de investiție de energie și timp. Spre sfârșitul săptămânii ești nemuțumit de relația cu anturajul apropiat care nu este în acord cu tine. În ultima zi a săptămânii va trebui să acorzi o atenție deosebită dacă te-ai hotărât să pleci într-o călătorie întrucât ești predispus la tot felul de neplăceri, limitări.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Este un început de săptămână în care te remarci prin nevoia de a te retrage din tumultul cotidian alegând starea de solitudine. Este recomandat să fii precaut, mai ales dacă ai de luat decizii, vis-a-vis de relația cu un grup de prieteni, o asociație de la care aveai mari așteptări, până de curând. Se preconizează cheltuieli neașteptate, plăți pe care trebuie să le faci către instituțiile statului, eventuale schimbări care vizează un contract de muncă. La sfârșit de săptămână ești preocupat să studiezi dar și să călătorești reușind să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul. Ești predispus la cheltuieli, la cumpărături riscând astfel să depășești bugetul de care dispui.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Relația cu prietenii riscă să se tensioneze și astfel te gândești foarte serios să renunți la un proiect derulat în comun. Preferi să dai startul unei acțiuni pe care preferi să o păstrezi în secret, nu împărtășești celorlalți intențiile tale. Pui la cale tot felul de strategii care vizează domeniul profesional sperând să obții mai mulți bani, eventual o mărire de salariu din partea angajatorului.  Nu este momentul potrivit pentru a da startul unei colaborări, alături de amici sau un grup, o asociație. Ascultă-ți sufletul, înainte de a lua decizii. Au loc discuții secrete cu cineva din domeniul profesional ceea ce te va ajuta să vezi anumite situații din colectivul de muncă, din cu totul altă perspectivă decât până acum. Spre sfârșitul săptămânii ești ajutat de o persoană mai în vârstă să acționezi în direcția concretizării unui proiect mai vechi menit să îți aducă și bani în contul personal.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Ești derutat de intervenția unui șef în treburile tale neștiind prea clar cum să reacționezi. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta, înainte de a lua decizii care vizează cariera. Prietenii se străduiesc să te susțină moral pentru a reuși să depășești cu bine această perioadă epuizantă, din punct de vedere profesional. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, de eventuale probleme ale sistemului digestiv, ficat, să reiei unele analize sau chiar un tratament. Este o perioadă în care ai sentimentul că se produc schimbări majore în viața personală sau că este momentul să iei decizii ferme, vis-a-vis de locul de muncă, de îngrijirea propriului organism.  Nu ai decât să te mobilizezi mai mult și să duci la bun sfârșit propriile dorințe.  
 
 
 
 
 
 
 
 

     La început de săptămână ești preocupat de plata facturilor curente, a unor taxe și impozite sau aspecte care vizează banii și bunurile deținute în comun cu partenerul de viață sau un eventual asociat. Este o perioadă favorabilă pentru a începe o școlarizare pe termen îndelungat sau pentru a te implica în activități și dialoguri cu persoane interesate de domeniul spiritual. Spre sfârșitul săptămânii apare o stare de agitație în relația cu prietenii, o posibilă despărțire de o persoană de la care aveai mari așteptări. Te simți trădat, dezamăgit sau pur și simplu iei decizia de a pune capăt definitiv unei relații care ți-a creat probleme, de-a lungul timpului. Te simți  obosit,  nemotivat să mai continui o activitate, te simți oarecum confuz, lipsit de chef de muncă dorindu-ți să stai departe de orice ar putea să îți creeze starea de disconfort. Ai nevoie de susținere morală, de persoane care să îți insufle mai multă încredere sau pur și simplu alegi să nu ai așteptări de la ceilalți.