Săptămâna 23 – 29 septembrie 2019

Berbec   
     Este un început de săptămână în care pui mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații, discuții pe teme legate de parteneriat, asocieri, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unei afaceri personale sau în cazul unor colaborări de natură profesională. Este o perioadă plină de energie, cu dorința de a aduce schimbări în plan profesional dar și sentimental reușind să acționezi cu mai multă hotărâre în avantajul tău. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți mai tragi și tu sufletul, ba chiar să te bucuri de mai multă atenție venită din partea partenerului de viață sau a unei persoane dragi. Este important să găsești un oarecare echilibru între viața de familie și obligațiile de serviciu. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus cu totul specială, în cazul în care nu ești deja implicat într-o relație.

Taur                      
       Este posibil să observi că planurile făcute acasă nu se potrivesc cu deciziile pe care le iei la locul de muncă  astfel că este necesară mai multă chibzuință, mai ales dacă te-ai hotărât să faci o schimbare de direcție în plan profesional. Este o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare având ocazia să îți iei un nou avânt în carieră. Ești susținut de partenerul de viață în demersurile profesionale sau în cazul dacă te-ai decis să faci o investiție. Porți discuții constructive, ba chiar ai ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase care să te ducă pe o treaptă ierarhică superioară la locul de muncă. Ești conștiincios și dedicat împlinirii propriului țel. Spre sfârșitul săptămânii dedici mult timp propriei persoane, vei apela la un nou tratament sau vei lua decizia de a urma un nou regim alimentar și de viață. Alegi să petreci timpul, fie mergând la un spectacol, fie jucându-te alături de propriul copil sau bucurându-te de prezența persoanei iubite.

Gemeni
       Ești oarecum nemulțumit de atitudinea partenerului de viață neștiind prea clar cum să îți exprimi anumite gânduri, fără să fii interpretat greșit. Ești energic, pus serios pe treabă având tendința să te implici în mai multe activități în același timp ceea ce nu este tocmai constructiv, mai ales dacă ești deja implicat într-o asociere, colaborare existând riscul să apară tot felul de contraziceri, răsturnări de situație, pe la jumătatea săptămânii. Fii organizat și atent la detalii și ai să vezi cum lucrurile se derulează în favoarea ta! Se anunță schimbări de direcție în plan sentimental, ba chiar poate să-ți cadă cineva cu tronc și să te îndrăgostești neașteptat. Este important să rămâi ancorat în concret și să nu crezi în „povești cu feți frumoși” pentru că riști să dai startul unei relații de amor care poate să îți creeze probleme de natură afectivă. La sfârșit de săptămână ești dedicat propriului copil sau te decizi să concepi un copil. Se discută mult cu familia, cu părinții, partenerul de viață despre schimbări care vizează familia, transformări ce vor avea impact pe termen îndelungat.

Rac
       La început de săptămână preferi să stai departe de orice responsabilități alegând solitudinea sau te retragi în locul tău preferat unde te încarci, din punct de vedere energetic. Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri și în viață. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți de-a dreptul agitat, nervos fiindcă ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire sarcinile de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești inspirat să faci o schimbare norocoasă legată de casă, o nouă propritate sau pur și simplu ai familia care te susține, în ceea ce privește achiziția unui obiect de valoare pentru propria gospodărie.
 

Leu            
      Este un început de săptămână dedicat prietenilor, întâlnirilor în cadrul unui grup unde ai ocazia să socializezi, să împărtășești idei constructive, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Ești ferm hotrărât să te înscrii la noi cursuri de specializare sau dai un examen care te poate propulasa pe o nouă treaptă în carieră. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, partener de afaceri. Fii mult mai atent în relația de mariaj și las-o mai ușor cu critica, reproșurile și tendința de a-l manipula pe celălalt. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o deplasare care implică și întâlniri cu rude apropiate și/sau cu părinții. Poate fi vorba despre ocazia de a te împăca cu rude apropiate sau poți face o călătorie la locurile natale.

Fecioară
      Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să suporți mofturile unor funcționari publici. Nu ai decât să îți vezi de propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te ocupi mai mult de situația bugetului personal, să faci un bilanț, să adopți noi strategii de acțiune pentru a câștiga mai mulți bani pe viitor.

Balanță
      Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. La jumătatea săptămânii dedici mai mult timp carierei, sferei profesională. Spre sfârșitul săptămânii alegi să dedici mai mult timp relației cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, la modul în care transmiți și primești informația. Discuți despre proiecte de viitor, pui la cale tot felul de strategii care vizează casa, familia sau o relație de colaborare menită să îți aducă și beneficii în plan financiar. Nu este exclus să dai startul unei relații de cursă lungă.

Scorpion
      Este un început de săptămână în care ești preocupat să plătești facturi, taxe și impozite, poate chiar și o amendă. Fii prudent în ceea ce privește cheltuielile, este posibil ca partenerul de viață să îți reproșeze că ești risipitor. Fii mult mai atent în relația cu prietenii sau într-o relație sentimentală, cu deosebire în prima parte a săptămânii, atunci când ești predispus la certuri, dezamăgiri, ruperea bruscă a unei relații de prietenie. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi o atenție specială laturii spirituale a vieții sau să mergi într-un pelerinaj. Te simți bine, cât timp poți veni în ajutorul semenilor sau faci acte de caritate, voluntariat. Ești de fapt: „Omul potrivit, la locul potrivit!”.

Săgetător   
      Este un început de săptămână dedicat parteneriatelor, poate chiar demarării unor acțiuni importante care vizează integrarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor în ceea ce privește demararea unor proiecte de către cei cu care interacționezi. Știi cum să fii detașat de problemele celorlalți, fără să te implici emoțional iar aceasta te va ajuta să găsești soluții mult mai inspirate în situațiile confuze. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu superiorii, pe găsirea de noi alternative de colaborare eficientă în favoarea ta. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te destinzi alături de un grup de prieteni plini de viață sau întâlnești oameni interesanți care te susțin, în plan socio-profesional. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.

Capricorn    
       Ești preocupat de locul de muncă, relația cu subalternii sau necesitatea de a găsi un loc de muncă care să corespundă dorințelor tale. Nu este cazul să te agiți inutil pentru lucruri care chiar nu contează, mai ales dacă este vorba despre relația de cuplu. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, banii care pot veni prin intermediul partenerului de viață având parte de tot felul de idei, care mai de care mai ingenioase, pentru un mod mult mai eficient de a investi banii. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un eventual colaborator. La sfârșit de săptămână se pare că ai chef de plimbare cât mai departe de casă, eventual mergi în vizită la părinți sau ajungi la locul natal.

Vărsător
    Este un început de săptămână în care poți să reiei conversațiile cu o persoană dragă aflată la distanță. Nu îți este prea ușor să faci deplasări pentru a reuși să te întâlnești cu cineva cu care nu te-ai mai întâlnit de mult timp. Ai chef de aventuri dar se pare că obligațiile de serviciu sau de mariaj nu prea îți permit acest lucru. Fii mult mai atent la cheltuielile pe care le faci sau dacă te-ai decis să faci vreo achiziție importantă întrucât ești predispus la pierderi, furt de bani. De evitat orice conflict sau acțiune ce te-ar putea compromite în cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să pleci la drum lung, alături de persoana iubită sau poți da curs unei relații de amor cu o persoană aflată la mare distanță sau de altă naționalitate.

Pești          
       Acest început de săptămână îl dedici treburilor gospodărești, poate chiar unor schimbări pe care vrei să le faci prin casă. Ești predispus la răniri, lovituri, tăieturi așa că nu te grăbi să finalizezi activitățile într-un timp foarte scurt. Ai tendința să te apuci de mai multe treburi în același timp și să nu duci la capăt nimic. Fii atent și în ceea ce privește relația cu partenerul de viață la jumătatea săptămânii. Este șansa de a depăși momentele mai puțin plăcute apelând la umor, diplomație și calm. La sfârșit de săptămână ai ocazia să intri în posesia unui secret, primești informații importante care te vor ajuta în demersurile legate de un proces sau primirea unor bani care ți se cuvin de pe urma unei colaborări. Te poți aștepta la un cadou, o supriză plăcută venită din partea partenerului de viață.