Săptămâna 23 – 29 octombrie 2023

    Chiar dacă nu ți-ai propus să finalizezi o relație de dragoste, cu o persoană aflată la distanță, iată că a venit timpul să lași în urmă ceea ce îți creează neplăceri în plan sentimental. Ești foarte conștient că doar de tine depinde să îți creezi confortul de care ai nevoie în plan psihic-emoțional. Este o perioadă de reconfigurare a relațiilor în plan profesional dar și în ceea ce privește relațiile de prietenie. Se poate vorbi despre șansa de a lua un nou start în cadrul unui grup, ai ocazia de a te pune în valoare, de a fi luate în seamă ideile, inițiativele tale. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție reușind astfel să îți faci ordine în gânduri și în suflet.

 
 
 
 
 
 

     Ai ocazia să constați că anumite evenimente, destul de neplăcute, întâmplate în trecut în plan profesional, revin acum cu și mai mare forță obligându-te să iei o atitudine mult mai fermă. Ai ocazia să schimbi direcția în carieră, fără să te mai uiți în urmă. Este necesar să apelezi la diplomație și să observi cu mare atenție ce urmăresc, de fapt, anumiți colegi sau colaboratori.  Este timpul să acționezi din umbră, evită să împărtășești cu ceilalți proiectele pe care vrei să le concretizezi, cât de curând. Nu este exclus să se amplifice starea de tensiune și în relația cu familia, părinții. La sfârșit de săptămână discuți mult pe tema relației în care ești deja implicat încercând să iei cea mai bună decizie.

 

 
 
 
 

    Este un început de săptămână care îți poate aduce aspecte interesante, ce vizează domeniul spiritual, relația cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara o acțiune importantă în plan profesional. Pe de altă parte există posibilitatea să te implici într-o relație de dragoste cu un coleg de serviciu cu care rezonezi din punct de vedere intelectual. La sfârșit de săptămână ai ocazia să muncești cu mai mult spor în cadrul unui proiect. Fii mult mai prudent în ceea ce privește problemele de sănătate legate de spate, dureri de oase, încheieturi. Te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață sau a unui asociat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Chiar dacă aveai mari speranțe să câștigi un proces sau să primești bani dintr-o moștenire, eventual susținere financiară venită din partea partenerului de viață, se pare că lucrurile nu sunt prea favorabile pentru a obține ceea ce îți dorești. Pe de altă parte ești predispus la compromisuri ce ar putea să îți creeze probleme în plan social. Este timpul să iei un nou start profesional, îndeosebi spre sfârșitul perioadei sau măcar să te gândești la noi strategii de acțiune legate de o colaborare destul de profitabilă. Nu te grăbi să iei decizii care vizează domeniul financiar, până când nu te consulți cu partenerul de viață sau cu o persoană de încredere.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        În acest început de săptămână vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, cauți noi posibilități de a finaliza anumite colaborări, un parteneriat important sau o relație intimă. Pe de altă parte ai șansa de a revigora o relație în care ești implicat, cu condiția de a conștientiza temerile cu care te confrunți, ceea ce dăruiești sau primești în cadrul relației. Este o perioadă deosebit de importantă, în care se poate vorbi despre un nou început, atât în plan relațional, cât și profesional, nu înainte de a te elibera de o povară, de anumite trăiri contradictorii din viața personală. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte importante care vizează cariera, imaginea în plan social.
 
 
 
 
 
 
 
 

    Apar tot felul de provocări în ceea ce privește relațiile de parteneriat  fiind nevoie să depui mai mult efort și răbdare în această direcție. Beneficiezi de multe idei, de inspirație iar aceasta ar putea să te propulseze cu mult înaintea celorlalți. Totul depinde și de modul în care îți expui punctul de vedere și nu te lași copleșit de reacțiile unor invidioși. În a doua parte a săptămânii te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață sau ai ocazia să primești mai mulți bani prin intermediul celorlalți. Este bine să ții cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă, mai ales dacă te-ai decis să faci o investiție de la care ai așteptări pe termen îndelungat. La sfârșit de săptămână ai ocazia să îți iei un nou avânt în plan amoros, fără să mai ții cont de prejudecăți.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav în plan sentimental, cel puțin ai ocazia să te lămurești dacă mai merită să acorzi atenție persoanei iubite. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu prietenii care promit mai mult decât pot face. Evită să împărtășești cu alții informații despre eventualele probleme apărute în plan profesional. Revin discuții legate de un proiect profesional demarat în trecut încercând astfel să găsești o cale de mijloc. La sfârșit de săptămână ai toate șansele să te lămurești asupra unei relații care implică o colaborare importantă și de lungă durată. Nu este exclus să dai startul unei relații de cursă lungă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ești derutat în ceea ce privește relația cu familia sau problemele care țin de casă, o proprietate. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește o achiziție importantă pentru propria familie. Se reiau unele discuții neplăcute cu un coleg sau colectivul de muncă pe tema unui proiect ce trebuie derulat în comun. Este nevoie de mai multă diplomație din partea ta urmărindu-ți concretizarea propriilor dorințe. Este important să fii mai organizat la locul de muncă și să acorzi prioritate îndeplinirii unor obiective importante, care te vor ajuta să progresezi în plan profesional. Nu îți neglija sănătatea! La sfârșit de săptămână porți discuții interesante cu partenerul de viață, ba chiar ești susținut într-o problemă legată de carieră.
 
 
 
 
 
 
 
 

        La începutul săptămânii se preconizează o perioadă destul de tensionată, la capitolul relație cu rudele apropiate sau dacă te-ai hotărât să susții un examen important pentru cariera ta. Ești predispus la amenzi, plata unor sancțiuni sau pur și simplu te confrunți cu tot felul de obstacole care îți vor da anumite planuri peste cap. Este timpul să revii asupra unor negocieri, să rectifici un document important sau reiei un examen. Fii prudent la informațiile care vin spre tine pentru a rezolva problemele care țin de casă, familie. Sunt favorizate discuțiile cu rudele apropiate pentru a rezolva unele problemele gate de o proprietate. La sfârșit de săptămână iei decizii importante, care vizează un parteneriat. 

 

 

 

 

       Ești nemulțumit de modul în care se derulează o relație de dragoste pe care ai preferat, poate pentru prea mult timp, să o păstrezi în secret. Este recomandat să discuți sincer cu persoana iubită despre ceea ce te deranjează, ce așteptări ai de la aceasta. Este posibil să te simți înșelat, mințit de partenerul de viață sau crezi că nu poți face față unor situații care implică plăți urgente. Spre sfârșitul săptămânii te gândești la noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, eventual vei relua o colaborare care, deși nu s-a dovedit profitabilă în trecut, acum pare să îți aducă speranța de mai bine. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să semnezi un contract de colaborare avantajos!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Este momentul oportun să pui capăt definitiv unor divergențe legate de un parteneriat important. Te simți obosit, lipsit de putere, gata în orice moment să întorci spatele unei asocieri, eventual unei relații de cuplu în care ești implicat de ceva timp. Cu toate acestea este recomandat să fii mult mai prudent cu bugetul personal și să o lași mai ușor cu cheltuielile. Este timpul să te gândești foarte serios să te înscrii la un (nou) curs care poate să îți aducă și beneficii în plan profesional. Ești derutat în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. De evitat discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Ești dezamăgit de atitudinea unor prieteni sau a unor persoane din cadrul unei organizații din care faci parte. Ești hotărât să faci schimbări importante în cadrul unor relații de prietenie. Evită să iei decizii despre care există riscul să le regreți mai târziu. Se anunță noi începuturi care vizează o relație de colaborare, este posibil să dai startul unei relații de cuplu sau pur și simplu inițiezi un proiect derulat împreună cu partenerul de viață. Nu te ajută cu nimic dacă iei în seamă bârfele, discuțiile lipsite de obiectivitate. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, deși ești solicitat de obligațiile profesionale.