Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020

       Îți prinde foarte bine starea de introspecție, detașare de grijile cotidiene. Te simți de-a dreptul obosit și fără chef de muncă. Nu prea știi încotro să mergi sau la cine să apelezi pentru un sfat legat de o relație de prietenie care s-a dovedit păguboasă, din punct de vedere financiar. Fii mult mai prudent în ceea ce privește cheltuielile, pe tot parcursul săptămânii. La sfârșitul perioadei ai șansa de a te revigora sau găsești alternative pentru a te redresa, din punct de vedere energetic. Îți prind bine plimbările alături de oameni dragi sau pur și simplu să citești o carte.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ai ocazia să constați că relația cu prietenii nu este ceea ce pare. Este bine să nu te bazezi pe promisiunile făcute de anumiți prieteni. Domeniul profesional este oarecum controversat confuntându-te acum cu sentimentul de confuzie, de neîncredere în șefi astfel că nu te poți baza decât pe propriile puteri, pe capacitatea de a te descurca singur în situațiile limită. Fii mult mai atent la eventualii competitori, dușmani care acționează din umbră și caută să îți creeze tot felul de probleme. Pe tot parcursul acestei săptămâni ai ocazia să te bucuri de câștiguri neașteptate, șansa de a semna un contract de muncă avantajos sau descoperi o nouă cale de progres, în plan profesional dar și spiritual. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la probleme de sănătate datorate, în mare parte, muncii excesive și a stărilor emoționale fluctuante, trecând destul de ușor de la starea de furie la cea de bucurie.

 
 
 
 
 

           Solicitarările de la locul de muncă precum și cerințele venite din partea unor șefi te vor epuiza peste măsură astfel că ai nevoie de echilibru interior, stăpânire de sine ceea ce nu este prea greu pentru tine. Este un început de săptămână promițător, la capitolul proiecte pe care vrei să le demarezi și care vor avea un impact puternic, în ceea ce privește imaginea ta în plan social. Știi cum să valorifici experiența profesională dobândită de-a lungul timpului astfel că nimeni nu te poate da la întors. Ești foarte conștient că nu e cazul să ai încredere în amicii care ți-au demonstrat că nu merită să îți consumi energia inutil venindu-le în ajutor. Ești suficient de puternic, ambițios și plin de inițiative pentru a face față eventualelor provocări din plan profesional. Spre sfârșitul perioadei au loc discuții de taină, vis-a-vis de un grup, o asociație sau prieteni reușind astfel să treci peste piedici și să îți urmezi propriul traseu. La sfârșit de săptămână încep să se deschidă perspective promițătoare ce vizează studiile superioare, apare șansa de a întâlni un mentor, ghid care te poate ajuta să găsești soluții pentru situații care păreau greu de rezolvat.
 
 
 
 
 
 
 
 

         Ai sentimentul că ceilalți ți se împotrivesc și nu prea ai de unde să primești susținere, mai ales dacă ai nevoie de ajutor financiar. Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci anumite plăți urgente, să ajungi la zi cu plata facturilor, a unor taxe și impozite. Te descurci, cât timp ceri ajutorul celor din familie. Nu este recomandat să le împărtășești amicilor grijile tale! Te gândești foarte serios  la noi  posibilități de a te relansa din punct de vedere profesional, eventual să accepți o nouă propunere de colaborare sau o schimbare de job. La mijlocul săptămânii ești nemulțumit de atitudinea unui superior. Totul este să îți expui ideile, propunerile cu mult calm, fără să creezi sentimentul că vrei să îi subminezi autoritatea. La sfârșit de săptămână reușești să te mai odihnești, ba chiar pui în ordine anumite lucruri care țin de profesie. Ai ocazia să porți discuții constructive cu un coleg, colaborator și chiar lansezi o idee ingenioasă.

 
 
 
 
 
 
 
 

          La început de săptămână capitolul relație de cuplu sau un eventual start legat de un parteneriat sunt favorizate. Ești foarte conștient că deciziile pe care le iei acum vor avea un impact important pe termen îndelungat. Fii însă prudent în ceea ce privește propria sănătate întrucât există riscul să anulezi anumite întâlniri, deplasări pentru că nu te simți într-o formă prea bună. Nu este cazul să intri în panică, ci apelează la medic pentru a nu lăsa să se agraveze eventualele probleme. La sfârșitul perioadei evită să pleci într-o călătorie, la drum lung. Nu este exclus să apară tot felul de controverse legate de relația cu persoane aflate în străinătate. În ultima zi a săptămânii poți constata că ai avut parte de un rău necesar și ajungi la sentimente mai bune în relația cu persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
 
 

           Încerci să regăsești echilibrul în relația de cuplu și să iei partea bună a lucrurilor. Nu este exclus să apară discuții neplăcute în relația cu partenerul de viață, pe tema casei, a unei proprietăți sau aspecte care vizează relația cu părinții. Este indicat să fii mult mai atent la eventuale probleme de sănătate care trebuie ținute sub control. Ești predispus la dureri de spate, încheieturi, probleme stomatologice, dureri de cap. Spre sfârșitul săptămânii sunt avantajate deciziile care vizează cariera având șansa de a fi susținut de un șef pentru a obține un post sau proiect care te va avantaja, din punct de vedere profesional. Te remarci prin originalitate, ingeniozitate, capacitatea de a găsi soluții rapide ceea ce nu poate decât să îți aducă recunoașterea valorii tale și astfel ești recompensat financiar pe măsură. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să pleci într-o călătorie departe de casă, alături de persoana dragă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

          Ești preocupat de o eventuală problemă de sănătate care nu îți dă voie să te manifești la adevărata capacitate. Ai sentimentul că nu dai suficient randament la locul de muncă. Poți mai mult dar nu strică să iei și pauze sau să o lași mai ușor cu efortul. Vrei să faci o investiție importantă încercând astfel să mai recuperezi din pierderile materiale suferite în prima parte a acestui an. Este recomandat să te sfătuiești cu un expert sau o persoană mai în vârstă care are tot interesul să te ajute. La mijlocul săptămânii nu reușești să îți exprimi punctul de vedere cu calm și înțelepciune și de aici pot să apară tot felul de divergențe, certuri în relația cu partenerul de viață. Nu este exclus să intervină și părinții ceea ce nu va face decât să destabilizeze și mai mult relația de cuplu. La sfârșitul perioadei, fie pleci într-o călătorie îndepărtată, fie pui la cale o vacanță departe de casă. Reiei legătura cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate.
 
 
 
 
 
 
 

       Există riscul să nu te faci înțeles de către cei din anturajul tău și să ajungi astfel la contraziceri din nimicuri. Ești dedicat muncii iar acest lucru nu poate decât să îți aducă avantaje în plan material și recunoașterea valorii tale. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru, deși ai tendința de a nedreptăți anumite persoane cu remarcile tale răutăcioase, spuse chiar și în glumă. Stai departe de orice polemici întrucât riști să atragi dușmănii care te pot afecta, în plan profesional, pe termen îndelungat. Se cere mai multă atenție pe tot parcursul săptămânii, în relația cu familia sau în tot ceea ce ține de casă, eventuale reparații care se cer a fi făcute cât mai urgent. La sfârșit de săptămână ești dedicat propriului copil sau unei relații de dragoste și astfel treci cu vederea eventualele nemulțumiri de la locul de muncă.
 
 
 
 
 
 
 

        Este un început de săptămână în care vei pune mai mult accent pe relația cu familia, îndeosebi cu părinții. Ai ocazia să pui la punct aspecte care țin de o eventuală vânzare/cumpărare a unei proprietăți. La jumătatea săptămânii este nevoie de mai multă prudență, în ceea ce privește relația cu propriul copil sau dacă te-ai hotărât să faci o investiție importantă. Ești nevoit să intervii prompt, să te implici mai mult în educația acestuia. Nu este exclus să apară unele probleme de sănătate și trebuie să iei măsuri urgente, vis-a-vis de partenerul de viață. La sfârșit de săptămână, în ciuda eventualelor probleme de locul de muncă, se pare că reușești să treci peste neplăcerile din planul profesional și găsești resurse pentru a te detașa de griji, problemele de zi cu zi. Ai ocazia să petreci momente plăcute alături de persoana iubită.
 

 

 

 

         Încă de la începutul săptămânii te confrunți cu aspecte neplăcute care vizează propria locuință fiind nevoit să cumperi un obiect absolut necesar pentru casă. Nu este exclus ca părinții să vină cu tot felul de acuzații la adresa ta. La jumătatea săptămânii primești propuneri legate de o nouă colaborare, un loc de muncă mai avantajos, din punct de vedere financiar. Are loc o discuție serioasă pe tema banilor cu o rudă apropiată. La sfârșit de săptămână ești plin de energie, cu chef să „miști munții din loc”. Ar fi cazul să profiți de această energie pentru a obține ceea ce îți dorești de foarte mult timp. Poate fi și șansa de a da startul unei relații de cuplu sau poți să întâlnești persoana cu care simți că rezonezi, din multe puncte de vedere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ești stăpân pe tine, îndeosebi dacă este vorba despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de o relație care implică și o negociere, obținerea unui împrumut sau a unor bani din urmă. Știi că lucrurile sunt în favoarea ta, indiferent cât vor alții să îți demonstreze că ești vulnerabil. Stai departe de prieteni și nu împărtăși altora adevăratele tale intențiile care vizează lansarea unui proiect important. Urmează-ți, pas cu pas, împlinirea obiectivelor și ai să vezi că Universul te va recompensa cu daruri minunate. La sfârșit de săptămână este recomandat să te bucuri de prezența familiei sau să revii în locurile natale, să te revezi cu vechi amici.
 
 
 
 
 
 
 

         Este timpul să dai startul unui proiect important care se pare că a tot fost amânat datorită unor probleme materiale. Nici acum nu este foarte bine dar ai posibilitatea să treci cu mai multă ușurință peste obstacole. Nu te lăsa copleșit de concurență, ci caută în propriul suflet forța, curajul și mai ales încrederea care te va ajuta să te ridici, în cele mai grele momente. La jumătatea săptămânii există riscul să clachezi, ai sentimentul că toată lumea ți se împotrivește. Absolut greșit! Totul ține de modul în care privești tu lumea și viața, de așteptările pe care le ai de la ceilalți. Ai de partea ta oameni de valoare, persoane de la care ai de învățat lucruri valoroase pentru progresul personal. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de o călătorie de bun augur.