Săptămâna 23 – 29 decembrie 2019

Berbec      
           Ai ocazia să revigorezi o relație în care ești implicat, cu condiția să conștientizezi temerile cu care te confrunți, ceea ce dăruiești sau primești în cadrul relației. Este o perioadă deosebit de importantă pentru a te bucura de susținere financiară, cadouri din partea celorlalți. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte importante care vizează cariera, imaginea ta în plan social. Este nevoie de discuții intense pe tema banilor dar și a eventualelor schimbări pe care vrei să le faci în carieră. Totul se poate derula în favoarea ta, cât timp ești precaut și nu te grăbești să iei decizii sub impulsul de moment.

 

 

 

Taur                               
      Ai sentimentul că se tot repetă anumite aspecte care vizează relația cu colegii de muncă neștiind prea clar cum să acționezi pentru ca lucrurile să se deruleze în mod pașnic, constructiv, atât pentru tine, cât și pentru colectivul din care faci parte. Beneficiezi de multe idei, inspirație ceea ce ar putea să te propulseze cu mult înaintea celorlalți. Totul depinde și de modul în care îți expui propriile idei și nu te lași cotropit de starea de neîncredere în propria persoană. La sfârșit de săptămână ai ocazia să stai de vorbă cu o persoană mai în vârstă, ba chiar poți să iei decizia de a urma cursuri de perfecționare care te vor ajuta în carieră. Te simți bine în compania unei persoane cu care împărtășești aceleași idei punând la cale concretizarea unui proiect comun.
 

 

 
 
Gemeni
        Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav în plan sentimental, cel puțin ai ocazia să te lămurești dacă mai merită sau nu să acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Te poți aștepta la răsturnări de situație în relația cu prietenii. Evită să împărtășești cu prietenii eventualele probleme apărute în plan profesional. Revin discuții legate de un proiect profesional demarat în trecut încercând să găsești o cale de mijloc. La sfârșit de săptămână ai toate șansele să te lămurești asupra unei relații care implică o colaborare, o investiție derulată în comun. Este posibil să constați că anumite persoane îți dau planurile peste cap.
 
 
 
 
 
 

 
Rac     
       Ești derutat în ceea ce privește relația cu familia sau eventuale probleme care țin de casă, o proprietate. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește o achiziție importantă pentru propria familie. Pot fi reluate unele discuții neplăcute cu un coleg de muncă sau un colaborator. Este important să fii mult mai organizat la locul de muncă și să acorzi prioritate îndeplinirii unor obiective importante, care te vor ajuta să câștigi banii de care ai nevoie. Nu îți neglija sănătatea! La sfârșit de săptămână reușești să  porți discuții interesante cu partenerul de viață, ba chiar ești susținut într-o problemă care vizează relația cu rudele apropiate.
 
 
 
 

 
Leu                 
       Este un început de săptămână tensionat, la capitolul relație cu rudele apropiate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara o acțiune importantă în plan profesional. Pe de altă parte există riscul să te implici într-o relație de amor cu un coleg de serviciu menită să îți creeze probleme serioase la locul de muncă. Fii mult mai atent în ceea ce privește o investiție și evită să arunci cu banii pe jocurile de noroc. La sfârșit de săptămână ai ocazia să muncești cu mai mult spor în cadrul unui proiect important. Fii mult mai prudent în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate legate de spate, dureri de oase, încheieturi. Te simți bine alături de partenerul de viață având ocazia să petreci momente pline de afecțiune și romantism.

 

 

 

Fecioară                  
         Urmează o perioadă destul de tensionată la capitolul finanțe astfel că se recomandă prudență în ceea ce privește cumpărăturile. Ești predispus la amenzi, plata unor sancțiuni sau pur și simplu te poți confrunta cu pierderi financiare. Este timpul să revii asupra unor negocieri, să rectifici un contract, document important sau să reiei un examen. Fii atent la informațiile care vin pe orice cale pentru a rezolva eventualele probleme care țin de casă, familie. Sunt favorizate discuțiile cu rudele apropiate pentru a rezolva anumite lucruri legate de o proprietate. La sfârșit de săptămână este timpul să iei decizii importante în privința propriului copil. Este timpul să te relaxezi mai mult alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                              
       Este momentul oportun să pui capăt definitiv unor divergențe legate de un parteneriat important. Te simți obosit, lipsit de putere, gata în orice moment să întorci spatele unei asocieri, eventual unei relații de cuplu în care ești implicat de ceva timp. Este timpul să te gândești foarte serios că ar fi bine să te înscrii la un nou curs care ar putea să îți aducă și beneficii în plan profesional. Ești derutat în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. De evitat discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.
 
 
 
 

 

 

 
Scorpion         
         Ești nemulțumit de modul în care se derulează o relație de amor pe care ai preferat, poate pentru prea mult timp, să o păstrezi în secret. Chiar nu are rost să te faci că nu s-a întâmplat nimic, ci ai face bine să discuți clar, sincer cu persoana iubită despre ceea ce te deranjează. Este posibil să te simți înșelat, mințit de partenerul de viață sau nu poți face față unor situații ce implică plăți urgente. Spre sfârșitul săptămânii te gândești la noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, eventual vei relua o colaborare care, deși nu s-a dovedit profitabilă în trecut, acum pare să îți aducă speranța de mai bine.

 

 

 

 

Săgetător          
        Ești dezamăgit de atitudinea unor prieteni sau a unor persoane din cadrul unei organizații din care faci parte. Ești foarte hotărât să faci schimbări importante în cadrul unor relații de prietenie. Evită să iei decizii pe care există riscul să le regreți mai târziu. Nu te ajută cu nimic dacă iei în seamă orice bârfe, discuții lipsite de obiectivitate. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, deși mintea și sufletul îți este tot la muncă, la modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani. Este momentul să te relaxezi și să o lași mai ușor cu munca.

 

 
 
 
 
 

 
Capricorn                  
       Ai ocazia să constați că anumite evenimente destul de neplăcute întâmplate în trecut în plan profesional revin acum cu și mai mare forță obligându-te să iei o atitudine mult mai fermă. Ai ocazia să schimbi direcția în carieră, fără să te mai uiți în urmă. Este necesar să apelezi la diplomație și să observi cu mare atenție ce urmăresc, de fapt, anumiți șefi. Nu este exclus să se amplifice starea de tensiune și în relația cu familia, părinții. La sfârșit de săptămână este timpul să te revigorezi acordând mai multă atenție propriei persoane. Ai ocazia să constați că există soluții pentru orice problemă, cât timp reușești să fii mai încrezător în propria persoană.
 
 
 
 
 
 

 
Vărsător
        Chiar dacă nu ți-ai propus să finalizezi o relație de amor cu o persoană aflată la distanță, iată că a venit timpul să lași în urmă ceea ce chiar îți creează neplăceri. Este posibil ca ceilalți să te considere egoist, axat mai mult pe propria persoană. Cu toate acestea ești foarte conștient că doar de tine depinde să îți creezi confortul de care ai nevoie. Pe de altă parte este o perioadă de reconfigurarea a relațiilor, în plan profesional dar și în ceea ce privește relațiile de prietenie. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție reușind astfel să îți faci ordine în gânduri și în suflet.

 

 
 
 
 

 
Pești                                      
         Chiar dacă aveai mari speranțe să câștigi un proces sau să primești bani dintr-o moștenire, eventual susținere financiară venită din partea partenerului de viață, se pare că lucrurile nu sunt prea favorabile, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte ești predispus la compromisuri ceea ce ar putea să îți creeze probleme în plan social. Este timpul să dai un nou start profesional, sau măcar să te gândești la noi strategii de acțiune legate de o colaborare destul de profitabilă. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te consulți cu partenerul de viață sau cu o persoană de încredere.