Săptămâna 22 – 28 iulie 2019

001 Berbec    Berbec
         Relațiile de parteneriat capătă puternice conotații, îndeosebi la început de săptămână, atunci când va trebui să dai dovadă de fler și răbdare în relația cu ceilalți. Este posibil ca anumite tensiuni din relația de familie, cu părinții să se răsfrângă și asupra relației de cuplu. Se reiau discuțiile pe tema banilor, a unor eventuale cheltuieli, pierderi de bani. Timpul pare să nu fie de partea ta, mai ales dacă ți-ai propus să finalizezi un proiect important care vizează casa, o proprietate personală. La sfârșit de săptămână este bine să eviți cheltuielile întrucât ești predispus la greșeli legate de acte, o eventuală investiție pe care vrei să o faci de mult timp și care se va dovedi păguboasă, din punct de vedere financiar.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Preferi să te retragi în mediul tău, în zona de confort încercând să stai departe de forfota cotidiană, de orice stare de tensiune de la locul de muncă. Este timpul să lași lucrurile să se deruleze în ritmul lor, fără să încerci să te opui sau să schimbi ceva, întrucât nu ești tu responsabil de greșelile celorlalți. Ai multe idei, ești dedicat studiului, dorinței de a te perfecționa, evolua astfel că cel mai indicat este să te ții departe de bârfe, răutăți, invidii care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere energetic. Rediscuți unele aspecte care țin de un parteneriat, o colaborare importantă, faci călătorii în locuri unde nu ai mai fost de ceva timp, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a perioadei alegi să dedici mai mult timp relației de cuplu. Nu este exclus să apară discuții neplăcute legate de propriul copil.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Apar discuții intense cu prietenii încercând să pui la cale proiecte importante care vizează o eventuală afacere personală sau o colaborare de la care speri să îți aducă și beneficii materiale. Se reiau anumite conversații, încerci să reevaluezi aspecte care vizează o relație secretă, intimă, vrei să vezi dintr-o cu totul altă perspectivă relația în care ești implicat. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, să te lămurești astfel asupra unor aspecte care vizează o relație de prietenie. Este timpul să îți acorzi mai multe momente de relaxare, de odihnă, departe de orice agitație.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Încă de la începutul săptămânii îți dedici timpul carierei, aspectelor care vizează un proiect profesional sau o colaborare importantă. Discuțiile cu șefii, autoritățile sunt deosebit de importante pentru a te lămuri ce ai de făcut, dacă merită să faci anumite schimbări în plan profesional. Nu te grăbi să iei decizii pe care există riscul să le regreți ulterior! Vezi care sunt riscurile în cadrul relației de cuplu, dacă te-ai hotărât să faci un pas important și să oficializezi o relație sentimentală. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea ca prietenii să îți strice anumite planuri care vizează bugetul personal și astfel poți să ajungi la cheltuieli care nu erau programate.

 

 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Începi săptămâna cu gândul să pleci cât mai departe, eventual să lași deoparte tot ceea ce te obosește și să mergi într-o vacanță. Sunt posibile călătoriile pe distanțe lungi sau reiei relația cu persoane aflate peste hotare. Ai chef de conversații, discuții interminabile, faci tot felul de planuri de călătorie. Discuțiile cu șefii sunt intense, constructive, pe la mijlocul săptămânii. Este posibil să îți vină idei ingenioase, salvatoare și astfel rezolvi, oarecum surprinzător, o problemă la locul de muncă. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios să petreci mai mult timp cu prietenii, să rezolvi unele situații tensionate în relația cu un grup din care faci parte.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Sunt șanse destul de mari să primești o sumă de bani restantă sau poți să reiei discuțiile despre o eventuală moștenire, un partaj care se poate dovedi a fi în avantajul tău. Ai ocazia să primești oferte de colaborare sau să abordezi dintr-o perspectivă constructivă o relație de parteneriat deja existentă. La sfârșitul acestei săptămâni ai o mai mare dorință de a face unele călătorii inițiatice sau pentru a încerca să abordezi o nouă filosofie de viață. Evită să dai startul unor conversații cu amici cu care ai mai avut conflicte și în trecut!
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
     Se pare că lucrurile nu se derulează chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre o relație de cuplu sau o asociere. Va trebui să găsești o soluție de compromis sau să abordezi relația respectivă cu mai multă atenție și diplomație dând dovadă de echilibru și bunăvoință. La sfârșit de săptămână ești dedicat aspectelor care țin de banii în comun, plata unor taxe și impozite sau unor noi posibilități de a obține mai mulți bani prin intermediul partenerului de viață.
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
        Chiar dacă este multă agitație la locul de muncă și uneori te vei simți de-a dreptul copleșit de sarcinile de muncă reușești totuși să te mobilizezi și să dai randamentul mult dorit. Totul este să nu te autosugestionezi că nu poți face față cerințelor. Reiei discuțiile pe tema banilor, aspecte pe care vrei să le lămurești de ceva timp și parcă nu mai ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat. Spre sfârșitul săptămânii se amplifică relațiile parteneriale, discuțiile pe tema carierei, eventual apelezi la sfatul unui specialist sau la colegi cu mai multă experiență profesională În ultima zi a perioadei există riscul să declanșezi discuții în contradictoriu cu partenerul de viață pe tema banilor.  
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         Au loc discuții importante cu persoana iubită, fie depre copii, fie pentru că vrei să întemeiezi o familie sau să faci o renovare în propria locuință. Este timpul să petreci mai mult timp alături de persoana dragă și să o lași mai ușor cu obligațiile care țin de locul de muncă. Ai ocazia să reiei o relație de amor cu o persoană aflată la distanță sau de altă naționalitate. Ziua de 24 iulie se poate dovedi tensionată la capitolul relație de dragoste. Nici relația cu propriul copil nu este prea grozavă. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să îți fie date planurile peste cap, datorită unor probleme de sănătate. Nu te grăbi să iei un tratament medical, până când nu te consulți cu un medic.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
         Au loc discuții intense, importante cu familia, rudele apropiate pe tema unor eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-à-vis de o proprietate personală. Pui mai mult accent pe relația cu părinții acordând atenție eventualelor probleme de sănătate ale acestora. Atenție la data de 24 iulie, atunci când pot apărea probleme care țin de propria locuință. Nu este exclus ca anumite probleme din trecut să te răscolească profund și să îți creeze o stare de disconfort, din punct de vedere afectiv. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te bucuri de atenția deosebită venită din partea partenerului de viață. Vrei să faci un pas important într-o relație sentimentală sau pui la cale un proiect comun alături de cel drag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
          Încă de la începutul săptămânii se poate vorbi despre șansa de a obține venituri din muncă prorpie sau încerci să găsești un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Nu te grăbi să accepți propunerile care ți se fac acum întrucât se va dovedi a fi în dezavantajul tău. Atenție la mijlocul săptămânii, atunci când ești predispus la pierderi financiare, cheltuieli neașteptate. Ziua de 25 iulie poate aduce tensiuni, schimburi de idei, aflarea unor informații importante ce te-ar putea ajuta în plan personal. Evită discuțiile în contradictoriu, mai ales dacă este vorba despre relația cu colegii de muncă sau colaboratorii. În ultima zi a săptămânii încerci să ajungi la un consens cu persoana iubită și găsești noi posibilități de a revigora relația.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Chiar dacă te simți în formă, plin de nergie la început de săptămână, se pare că nu reușești să te mobilizezi pentru a finaliza ceea ce ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre o colaborare importantă. Este nevoie de multă atenție, prudență la ce anume spui, modul în care îți exprimi propriile idei și mai ales cu cine alegi să colaborezi pentru un proiect important. Ziua de 24 iulie se poate dovedi nefavorabilă, din punct de vedere financiar. Primești bani dar la fel de repede se și cheltuiesc. La sfârșit de săptămână ai chef de călătorii, conversații, se amplifică relația cu cei din anturajul apropiat, schimbul de informații. Te poți simți extenuat și vrei să te retragi într-un loc liniștit, departe de orice ar putea să îți tulbure liniștea sufletească.