Săptămâna 22 – 28 februarie 2021

       Se produc schimbări neașteptate care vizează relația cu părinții, aspecte care vizează propriul domiciliu. Pe de altă parte ești pus serios pe treabă pentru a face tot felul de modificări, schimbări, renovări în propria gospodărie. Acordă atenție la apariția unor probleme de natură financiară, datorate unei organizări mai puțin eficiente a propriilor cheltuieli. Nu te grăbi să scoți banii din cont pentru orice obiect, dacă nu îți este absolut necesar. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la reluarea unei relații de iubire din trecut sau o întâlnire neașteptată ce ar putea să te dezorienteze sau să îți creeze sentimente contradictorii. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la tot felul de discuții pe teme care vizează locul de muncă, relația cu colegii sau aspecte ce vizează propria sănătate. Se preconizează schimbări de direcție, vis-a-vis de un job care nu te mulțumește.
 
 
 
 
 
 

 
       Încă de la începutul săptămânii ești implicat în relația cu persoanele din anturajul apropiat. Reiei discuții, negocieri, pui mai mult accent pe aspecte care vizează banii, bunurile materiale, acumularea de informații necesare în domeniul profesional. Bebeficiezi de  resurse fizice și intelectuale pentru a face față eventualelor solicitări venite din sfera profesională. La mijlocul săptămânii se preconizează reluarea anumitor discuții, negocieri, primirea unor informații ce ar putea să îți dea sentimentul că proiectele, ideile tale nu sunt tocmai favorabile pentru a-ți împlini un țel mai vechi. Familia joacă un rol important în ceea ce privește deciziile care vizează domeniul socio-profesional așa că așteaptă-te la conversații intense pe tema banilor și a schimbărilor pe care ești nevoit să le faci în carieră. La sfârșit de săptămână te confrunți cu rezultatul unor discuții, acțiuni care vizează educația, relația cu propriul copil sau aspecte legate de o relație sentimentală. Poate fi momentul de eliberare dintr-o relație care ți-a creat nemulțumiri, sentimentul de neîmplinire.
 
 
 
 

 
         Începutul de săptămână te poate găsi într-o continuă agitație făcând tot felul de comisioane sau deplasări pentru a rezolva aspecte care țin de bani, bunuri materiale, rezolvarea unor aspecte de natură juridică și nu numai. Nu te grăbi să dai startul unei acțiuni, până când nu analizezi cu maximă atenție riscurile la care ești expus. Este posibil să primești noi oportunități de angajare, ceea ce te va ajuta să îți regăsești echilibrul psihic-emoțional. Evită deplasările care nu sunt absolut necesare, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Te poți aștepta la conflicte în relația cu cei din mediul apropiat, rude, vecini recomandându-se mai multă atenție la ceea ce spui, cum îți exprimi punctul de vedere. Poate fi vorba despre decizia de a schimba domiciliul, de a te desprinde dintr-un loc care nu te avantajează din multe puncte de vedere. Relația cu părinții poate fi destul de tensionată acum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

       Începi săptămâna fiind mult mai atent la nevoile personale, la ce anume ar putea să îți îmbunătățească viața, relația cu ceilalți. Ești plin de energie, capabil să faci față provocărilor sociale și profesionale, eventualelor probleme venite din partea unor prieteni sau a unui grup din care faci parte. Nu ai timp și nici chef să dai tot felul de explicații unor persoane care nu se află pe „aceeași frecvență” cu tine, din punct de vedere psihic-emoțional. Lucrurile se pot derula în favoarea ta, cât timp îți asculți propriul suflet, intuiția, îndeosebi în situațiile critice. Este o săptămână de reorganizare, de reevaluare a relațiilor cu cei din mediul apropiat, de reconfigurare a unor aspecte care vizează acte, documente, studii, cursuri pe care vrei să le urmezi. La sfârșit de săptămână este important să alegi ceea ce te face să te simți liniștit din punct de vedere emoțional, să cauți noi resurse de a te ridica deasupra nemulțumirilor din viața personală.

 
 
 
 
 
 
 
 

        Avem de-a face cu un început de săptămână de introspeceție, o analiză serioasă a domeniului profesional și a aspectelor care țin de eventuale colaborări, parteneriate. Ai tendința să îți verși nemulțumirile profesionale în relația de cuplu ceea ce nu face decât să te îndepărteze și mai mult de persoane care sunt un real suport psihic-emoțional și chiar material. Fii atent la reacțiile celorlalți și dedică mai mult timp activităților care sunt benefice pentru evoluția ta, în plan personal și profesional. Relația de dragoste trece printr-o reevaluare serioasă neștiind prea clar ce decizie să iei. Este posibil ca tu să fii cel care nedreptățește pe celălalt și nu vrei să accepți că trebuie să schimbi propriul comportament. La sfârșit de săptămână pot apărea răsturnări de situație care vizează banii veniți din muncă proprie, există predispoziția la pierderi neașteptate, cheltuieli neprogramate, menite să îți dea bugetul peste cap.
 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ești asaltat de prieteni, persoane cu care ai ceva interesant de conversat sau pentru a le fi de folos. Poate fi vorba și despre încercarea de a te integra într-un nou grup care poate să îți aducă oportunități de dezvoltare personală, de întâlnire a unui ghid, mentor care te poate îndruma pe o nouă cale. Ai ocazia să înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, să vezi sensul anumitor întâlniri, răsturnări de situație și, mai ales, să te înțelegi pe tine, așa cum ești. Spre sfârșitul săptămânii îți prinde bine starea de introspecție, de solitudine, lecturarea unei cărți sau vizionarea unui film ce ar putea să îți aducă sentimentul de liniște interioară. Te poți aștepta la finalizarea unei asocieri, la nevoia de a reconfigura viața personală, de a pune mai mult accent pe propria sănătate, pe ceea ce ar putea să îți îmbunătățească relația cu ceilalți. Se face lumină în aspecte care vizează relația de cuplu, o colaborare care nu te mai împlinește.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       Începutul săptămânii îți poate da impulsul necesar pentru a reuși să treci cu bine peste unele animozități din relația cu șefii sau autoritățile. Te simți motivat să acționezi într-o direcție care ar putea să îți aducă beneficii materiale pe termen îndelungat. Ești tentat să investești într-un proiect de anvergură, totul este să nu te lași impresionat de promisiunile care ți se fac, ci analizează situația ascultând și de propria intuiție și nu doar de ceea ce îți spune rațiunea. Este o perioadă în care debordezi de idei, originalitate, sete de cunoaștere, ești dornic să acumulezi informații noi, faci demersuri care vizează programarea unei vacanțe sau a unei excursii departe de casă. La sfârșit de săptămână preferi să te retragi departe de forfota lumii și să îți vezi de treburile personale. Se recomandă mai multă grijă față de propria persoană fiind predispus la recidivarea unei probleme de sănătate sau oboseală care poate să te copleșească peste măsură și astfel nu mai ai chef de nimeni și nimic. Nu este o problemă dacă alegi să te retragi preocupându-te mai mult de aspecte care vizează propriul suflet.
 
 
 
 
 
 

 
      Încă de la începutul săptămânii ești dedicat aspectelor care țin de călătorii îndepărtate, relația cu persoane aflate la mare distanță, reluarea unor activități care vizează domeniul spiritual, implicarea în relații cu persoane dedicate studiului. Este posibil să iei decizia bruscă de a urma noi cursuri care te-ar putea ajuta în carieră. Evită să amesteci afacerile cu dragostea și fii mult mai atent la detalii, mai ales dacă te-ai hotărât să dai startul unei asocieri. Nu este o săptămână favorabilă pentru investiții sau pentru demararea unor proiecte profesionale de la care ai mari așteptări, în plan profesional. La sfârșit de săptămână ești predispus la certuri cu un prieten sau cu un grup/asociație din care faci parte, ceea ce te ia oarecum prin surprindere. Este important să vezi ce anume se vrea de la tine, care sunt prioritățile tale și dacă ești dispus să faci compromsuri pentru a păstra în preajma ta oameni cu care să îți petreci timpul liber. Primești informații confuze. Fii prudent la ce spui și cu cine împărtășești ideile care vizează planurile tale de viitor.
 
 
 
 

 

 

       Începutul de săptămână îți redă speranța că se pot întâmpla și lucruri bune, atunci când vine vorba despre relația cu ceilalți, rezolvarea cu bine a unui proces în care ești implicat sau dacă este vorba despre primirea unor bani pe care îi aștepți de ceva timp. Relația cu persoane de altă naționalitate sau colaborarea cu o firmă străină ar putea să îți dea serioase bătăi de cap. Poate fi vorba despre o perioadă de derută, confuzie sau pur și simplu preferi să stai deoparte lăsându-i pe alții să se descurce. Beneficiezi de multă energie, ai capacitate de muncă dar acordă atenție la mijlocul săptămânii, atunci când este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate datorate efortului fizic și intelectual. Este recomandat să îți organizezi cu mai multă atenție timpul de lucru și cel de odihnă pentru a da mai mult randament la locul de muncă. La sfârșitul perioadei este bine să fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări departe de casă întrucât ești predispus la accidente, tot felul de neplăceri apărute pe parcursul călătoriei.

 

 

 
     La începutul săptămânii este posibil să îți suprinzi partenerul de viață cu atitudinea ta dezinvoltă. Relația cu ceilalți este intensă având ocazia să dai startul unei colaborări de lungă durată. Pe de altă parte este posibil să fii luat prin surprindere de o relație sentimentală, să te confrunți cu o iubire din trecut. Evită să iei acum decizii pe care există riscul să le regreți mai târziu. Planifică, pas cu pas, ce anume ai vrea să faci cu propria viață, fii atent la ce poți oferi și cât sunt dispuși ceilalți să te ajute în demersurile tale. Ești predispus la amenzi, sancțiuni, nemulțumiri, vis-a-vis de plata unor taxe, impozite, de relația cu funcționarii publici. La sfârșit de săptămână ai ocazia să dezbați subiecte legate de spiritualitate sau poți reconfigura relația cu persoane aflate la mare distanță. Nu este o perioadă bună pentru a pleca departe de casă sau pentru a pune la cale o vacanță. Poate fi momentul în care culegi roadele unui efort susținut, de pe urma unor studii, acumulare de informații prin intermediul unui curs.  
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii  ești luat oarecum pe sus de noile responsabilități de la locul de muncă. Multă agitație, schimbări, idei, care mai de care mai ingenioase, ce te-ar putea propulsa pe o treaptă superioară la locul de muncă. Totul este să dai dovadă de prudență și să nu te bazezi pe indicațiile date de anumiți colegi care, fie din invidie, fie din nepricepere au tendința să te conducă pe o direcție greșită în cadrul unui proiect profesional. Este momentul unei reconfigurări serioase a relației de cuplu sau a aspectelor care vizează o afacere personală, un parteneriat care îți creează unele probleme. Poți intra acum în posesiua unor secrete care nu fac altceva decât să îți dea impulsul necesar pentru a renunța la o situație neplăcută. La sfârșitul săptămânii pot să apară  neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor de pe urma unei colaborări. Tot acum ai ocazia să te lămurești, vis-a-vis de o relație sentimentală.  
 
 
 
 
 

 
      Fii atent la mesajele venite, fie prin intermediul viselor, fie pe căi mai puțin obișnuite întrucât ai ocazia să primești informații care pot să te ajute să îți găsești calea, să redescoperi o altă fațetă a propriei vieți. Ești preocupat de dezvoltarea personală, de găsirea unui nou drum care te-ar putea ajuta, din punct de vedere spiritual. Nu te simți prea confortabil, mai ales dacă observi că anumite persoane nu au respect la adresa ta și profită de bunăvoința și sfaturile tale, fără ca măcar să îți mulțumească pentru suportul și dedicarea oferite. Se recomandă atenție în relația cu colegii de muncă. Pot să apară unele discuții care îți dau sentimentul de neliniște, agitație, eventual te simți epuizat, din punct de evdere energetic. Spre sfârșitul săptămânii ți se revelează aspecte importante care vizează relația de cuplu sau o asociere. Ești nevoit să acționezi în secret pentru a obține ceea ce îți dorești. Nu este momentul să te entuziasmezi, în ceea ce privește o relație de amor.