Săptămâna 22 – 28 aprilie 2019

001 Berbec    Berbec
         O călătorie în interes personal ți-ar putea aduce unele răspunsuri, vis-à-vis de o relație sentimentală. Sunt multe aspecte care se cer a fi lămurite neștiind prea clar la cine să apelezi, de sfatul cui să ții cont. Ești derutat iar această situație îți poate creea și mai multă agitație, confuzie. La mijlocul săptămânii este recomandat să găsești un echilibru între familie și carieră și să încerci să te odihnești mai mult. Resursele de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect se află la îndemâna ta, totul depinde de încrederea în tine și voința de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. La sfârșit de săptămână te reîntâlnești cu prieteni și astfel să te mai destinzi lăsând deoparte grijile cotidiene. 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Este un început de săptămână în care ai de rezolvat aspecte care țin de plata unor taxe, impozite, facturi restante, eventuale discuții pe tema unui proces sau a unei moșteniri. Ai ocazia să primești un cadou, susținere financiară venită prin intermediul unui  partener sau colaborator. La mijlocul săptămânii te gândești foarte serios la o schimbare de direcție care vizează relația cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate. Este ocazia să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează eventuale cursuri, studii universitare, vrei să finalizezi un proiect important depunând mult efort intelectual în acest sens. Totul este să fii concentrat pe ceea ce ai de făcut și să acționezi cu calm și răbdare. La sfârșit de săptămână ești susținut de un superior pentru a rezolva anumite aspecte financiare, este posibil să primești o primă, un ajutor financiar.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
          În ciuda divergențelor din relația de cuplu reușești totuși să ajungi la un consens și să admiți că și tu poți greși, mai ales atunci când aduci acuzații nefondate. De evitat discuțiile pe tema banilor, cine contribuie mai mult la plățile facturilor sau la educația propriului copil fiindcă nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri, pierderi în plan material și afectiv. Lasă-te ghidat de intuiție și vino în ajutorul celor care chiar au nevoie de suportul tău moral. Ai ocazia să te reechilibrezi din punct de vedere energetic, eventual făcând acte de caritate. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să ieși la o plimbare, să călătorești sau să te reîntâlnești cu persoane venite de departe, eventual din străinătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      În această săptămână pot reveni în atenția ta evenimente din trecut care vizează relația de cuplu sau o relație de colaborare, de afaceri ceea ce necesită, de fapt, o mai mare atenție și implicare din partea ta. Totul este să fii prudent la ce anume și cui destăinui anumite gânduri, probleme cu care te confrunți și să nu ai așteptări de la persoane care chiar nu merită încrederea ta. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să rezolvi aspecte importante care vizează o relație profesională sau te lămurești asupra unei relații cu un șef, care se pare că își pune ambiția cu tine, fără un motiv prea clar. Adevărata soluție se află la tine putând primi răspunsurile de care ai nevoie prin intermediul unor prieteni.

 

 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        În acest început de săptămână te poți bucura de beneficii, la capitolul bani, investiții făcute în trecut sau realizări deosebite de care se bucură propriul copil. Ești dedicat persoanelor dragi, ba chiar ai ocazia să dedici mai mult timp jocului, creativității lăsându-te invadat de emoții, sentimente frumoase. La mijlocul săptămânii este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, dureri de spate, încheieturi, migrene primind semnale clare din partea organismului că ai nevoie de mai multă odihnă. La sfârșit de săptămână dedici mai mult timp relației cu ceilalți, eventual relației de cuplu petrecând mai mult timp în doi. Lasă deoparte orice griji, probleme de natură materială și bucură-te de momentele de romantism.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Pot fi reluate acum unele discuții cu familia pe tema banilor, a unor cheltuieli despre care ai omis să discuți cu cei dragi. De aici pot apărea tot felul de nemulțumiri, răzgândiri, renunțarea la vreun plan de acțiune. Ești ferm hotărât să faci o schimbare, fie de domiciliu, fie să închiriezi  sau să vinzi/cumperi o proprietate. Este nevoie de susținere din partea partenerului de viață în demersurile tale fiindcă te faci destul de greu înțeles. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat domeniului profesional încercând să rezolvi anumite activități pe care le-ai tot amânat ceea ce te va solicita peste măsură, din punct de vedere fizic și mental.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
       Încă din primele zile pui un accent deosebit pe relația cu ceilalți, porți tot felul de negocieri, călătorești în interes de serviciu, interacționezi cu oameni interesanți care te vor ajuta în demersurile tale. Acordă atenție în ceea ce privește relația cu părinții sau dacă ai de făcut achiziții, cheltuieli, vis-à-vis de casă. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te bucuri mai mult în preajma copiilor sau dai curs unei (noi) relații de dragoste. Este posibil să revii la sentimente mai bune în relația deja existentă. Totul depind de tine, de modul în care abordezi eventualele neclarități din planul amoros.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
         Muncești mult și cu spor având ocazia să te bucuri de susținere financiară ca urmare a efortului depus de tine. Știi cum să te impui, să îți expui punctul de vedere și astfel te faci remarcat în mediul tău de lucru. Putem să vorbim despre șansa de a obține un loc de muncă mai bine plătit, după negocieri îndelungi. Primești susținere de unde te aștepți mai puțin, îndeosebi în a doua parte a săptămânii analizate. La sfârșitul perioadei ești dedicat mai mult eventualelor treburi gospodărești sau alegi să faci o vizită la casa părintească, în locurile natale.  
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
          Ești plin de energie având sentimentul că poți mișca și „munții din loc”. Ai însă tendința de a te risipi în multe direcții și astfel, până la sfârșitul săptămânii, nu reușești să rezolvi mare lucru. Fii prudent la remarcile pe care le faci pentru că riști să atragi tot felul de nemulțumiri venite din partea unor colegi de muncă. Spre sfârșitul săptămânii ai mai mult chef de plimbări, măcar prin împrejurimile localității. Nu este exclus să primești vizita unor rude apropiate care îți va face o reală plăcere. Fii prudent, în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci, chiar dacă încerci să impresionezi persoanele dragi cu cadouri destul de costisitoare.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Chiar dacă nu prea ai chef de treabă sau ai sentimentul că efortul tău este în zadar, stai și meditează îndelung la realizările tale, la relația cu familia, cu persoanele dragi și ai să observi cum te revigorezi, din punct de vedere fizic și emoțional. Ai tendința să te autosugestionezi că nimic nu merge așa cum ți-ai propus, că viața este un fiasco total. La mijlocul săptămânii ești predispus la certuri în relația de cuplu ceea ce ar putea să declanșeze conflicte și în relația cu părinții, eventual cu propriul copil. Fii prudent la deciziile pe care le iei și lasă-te ghidat de intuiție, rezolvă aspectele neclare din viața personală și las-o mai ușor cu pesimismul. La sfârșit de săptămână ești mai încrezător în propriile forțe, mai ales dacă ți-au intrat și niște bani în contul personal.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
           Ai ocazia să primești susținere din partea unor prieteni pentru a dezvolta o afacere sau primești o avansare la locul de muncă. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău prin atitudinea dezinvoltă, prin umor și voie bună, este posibil ca unele persoane să te perceapă ca fiind, poate, tupeist, arogant. Îți urmărești împlinirea propriului scop, îndeosebi dacă este vorba despre obținerea unor avantaje financiare și recunoaștere în plan social. Spre sfârșitul săptămânii te simți de-a dreptul în elementul tău focusânu-te pe propria persoană și lăsând la o parte orice probleme care au legătură cu alte persoane. Știi cum să te detașezi, să te relaxezi și să îți iei partea ta de liniște și armonie.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Este o săptămână care debutează cu multe planuri ce vizează cariera, eventual o afacere personală neștiind prea clar de unde să începi și cu ce să continui. Se cere prudență în relația cu prietenii existând posibilitatea de a pune capăt definitiv unei relații de prietenie. Nu este exclus să dorești să pleci dintr-o organizație, să renunți la o asociere sau chiar la un proiect la care ai lucrat îndelung. Spre sfârșitul săptămânii alegi să petreci mai mult timp în solitudine, eventual vrei să mergi la o mânăstire, te sfătuiești cu o persoană cu care simți că ai afinități, în plan afectiv și chiar spiritual.