Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

        Este o perioadă de scadență, legată de bani, resursele de care dispui având șansa de a valorifica abilitățile proprii, în sensul progresului personal. Este momentul, fie să renegociezi un contract de muncă, fie să schimbi direcția în plan profesional și implicit salariul. Ești tot mai preocupat să găsești modalități de a câștiga mai mulți bani. Nu este exclus să investești în studii sau poți reveni asupra unei activități desfășurate în trecut și care ți-a adus beneficii în plan material. Spre sfârșitul săptămânii ești preocupat de familie, modificările pe care vrei să le faci prin gospodărie.
 
 

 
        Este un început de săptămână care vorbește despre  șansa unui nou început în plan relațional, reconfigurări, eliberări din relații care nu îți mai sunt de folos. Ești predispus la certuri care vizează colaborări, proiecte profesionale la care ți-ai adus contribuția cerând să fii recompensat pe măsura valorii și a muncii depuse de tine. Trebuie să cauți adevărata sursă a stării  de neîmplinire în plan relațional. Spre sfârșitul perioadei simți nevoia să te destinzi departe de casă, eventual pleci într-o călătorie, te reîntâlnești cu prieteni, oameni cu care nu te-ai văzut de mult timp.
 
 

 
      Apar schimbări în ceea ce privește locul de muncă sau relația cu colegii, colaboratorii. Pui mai mult accent pe reevaluarea unui proiect profesional, ai șansa de a relua studiile profesionale sau faci o călătorie în interes de serviciu. Se poate vorbi despre ocazia unui nou start în plan profesional dar și o mai mare preocupare pentru  propria sănătate. Ești predipsus la certuri cu un coleg invidios pe capacitățile tale, pe modul în care reușești să te faci apreciat de către superiori. Ești predispus la certuri cu familia pe tema unei relații de amor în care ești implicat sau vis-a-vis de propriul copil. Fii prudent în ceea ce privește relația cu un colegă de muncă și evită să împărtășești cu aceasta probleme din viața personală.
 
 
 

 
       În această perioadă există șansa unui nou început în plan sentimental, după ce te-ai eliberat dintr-o relație care ți-a creat probleme psihic-emoționale. Evită orice fel de atașament întrucât nu faci decât să atragi și mai multe probleme. Lasă trecutul în urmă și nu te mai victimiza! Ai șansa să renaști, după o perioadă îndelungată de pierderi și tensiuni. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții intense pe tema relațiilor de parteneriat, de colaborare dar și despre schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect profesional. Ești susținut de colegi, în ciuda adversităților pe care le-ai avut în trecut cu aceștia.
 
 

        Este un început de săptămână în care poate fi vorba despre șansa de a demara acțiuni importante, legate de casă, o eventuală schimbare de domiciliu, o renovare sau poți lua decizii importante care vizează vânzarea/cumpărarea unei locuințe. Discuțiile cu părinții sunt constructive, cât timp asculți și părerea lor. Ai tendința de a te refugia într-o fostă relație de iubire considerând că astfel stai departe de problemele actuale, legate de o relație în care ești implicat în prezent. Fii sincer cu tine și cu ceilalți, încearcă să rezolvi problemele asumându-ți greșelile. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de propria sănătate, eventual îți vei schimba regimul alimentar și de muncă. În ultima zi a perioadei ai ocazia să petreci mai mult timp împreună cu partenerul de viață. Fii prudent în relația cu familia de unde se pare că apar probleme, răsturnări de situație.

 
 

 
     Se intensifică socializarea, comunicarea cu rudele, amicii, colegii ceea ce te va ajuta să progresezi mai mult în domeniul socio-profesional. Se cere prudență în ceea ce privește semnarea de contracte, la modul în care negociezi un salariu întrucât ești predispus la pierderi de bani. Ai tendința de a-ți impune propriile idei, opinii sau chiar de a-i manipula pe ceilalți, în sensul obținerii unor avantaje în plan personal. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să fii mult mai prudent în relația cu sexul opus. Ai tendința să exagerezi cu încăpățânarea și să nu renunți la idei care nu sunt tocmai constructive pentru relația în care ești deja implicat.
 
 
 
 

      Ești ferm hotărât să investești mai mult în propria persoană, să îți schimbi look-ul, să îți îmbogățești garderoba personală sau să te evidențiezi în grupul din care faci parte lăsându-te condus de ego. Poate fi o perioadă de revigorare interioară, de redefinire a identității dar și a posibilității de a întâlni oameni noi, interesanți cu care să împărtășești proiecte comune. Parteneriatele pot avea de suferit, pe fondul unor nemulțumiri din trecut și astfel reapare starea de tensiune. Atenție, o relație sentimentală riscă să îți creeze tot felul de probleme. La sfârșit de săptămână ești pe drumuri, fie că este vorba despre treburi pe care vrei să le rezolvi urgent, fie pleci în vizită la rude, amici.
 
 
 

 
    La acest început de săptămână ești predispus la schimbări bruște de dispoziție, agitație, stare de neliniște fiind convins că intuiția nu te înșeală, mai ales atunci când vine vorba despre aspecte care vizează relația cu familia, cu părinții, de unde se pare că apar tot felul de probleme. Te poți aștepta la tulburări de somn,  stare de disconfort general și totul vine de la problemele care vizează relația cu colegii și/sau subalternii. Evită să stai izolat, departe de ceilalți și caută să te relaxezi, fie ascultând muzică de relaxare, fie desfășurând activități, un hobby care te destinde. La sfârșit de săptămână ai parte de bani sau un cadou, o atenție venită din partea unui amic.
 
 
 

 
       Se accentuează nevoia de a relaționa mai mult cu prietenii, de a cunoaște noi oameni, vrei să dai startul unui proiect care vizează integrarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Nu este exclus să revii în cadrul unei organizații sau să faci o prezentare, să ții un seminar reușind astfel să impresionezi auditoriul. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru apelând la umor și diplomație. Spre sfârșitul săptămânii îți vine în minte tot mai frecvent dictonul: „Scopul scuză mijloacele!” Nu exagera cu acest scop personal, ci privește și la nevoile celorlalți, la așteptările pe care le au de la tine.
 
 
 

 
      Ești preocupat de imaginea ta în plan social, de schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Te poți aștepta și la eventuale probleme venite din partea unui superior și astfel se trezește ambiția din tine și îți asumi mai multe responsabilități, eventual ocupi un post de conducere. Este timpul să îți redefinești ambițiile și scopurile în carieră. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește rezolvarea unor aspecte legate de instituții ale statului sau luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii preferi să stai retras, eventual mergi la o biserică sau te relexezi într-un loc pe plac sufletului tău.
 
 
 

      Te gândești foarte serios dacă merită să începi (noi) cursuri de specializare sau îți dorești să reiei un curs abandonat cu ceva timp în urmă. Este posibil să te reîntâlnești cu un profesor, mentor și să te bucuri de susținerea acestuia în demersurile tale legate de studii. Pe de altă parte ai ocazia să călătorești departe de casă, să te reîntâlnești cu persoane aflate în străinătate. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să mergi la o petrecere și să împărtășești momente plăcute alături de prieteni. În ultima zi a săptămânii îți prinde bine să stai retras, să lecturezi o carte, să vizionezi un film, să te preocupi mai mult de propriul suflet.

 
 

 
      Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de o asociere, există posibilitatea de a pune capăt definitiv unei afaceri sau unui parteneriat care, deși ți-a adus multe beneficii, iată că a venit timpul să faci o schimbare. Nu te lăsa atras în capcana unei noi negocieri care ar putea să îți producă pierderi financiare pe termen îndelungat. Nu este exclus să revină în actualitate discuțiile despre un proces, o moștenire, partaj sau despre fonduri pe care vrei să le obții neapărat. Resimți această perioadă ca pe o povară în plan financiar sau ești nevoit să recalculezi bugetul personal, eventual apelezi la un nou împrumut. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la surprize și schimbări care vizează cariera sau imaginea ta în societate.