Săptămâna 21 – 27 decembrie 2020

       Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri, eventual observi neajunsurile care vizează relația cu anumite persoane din anturajul tău. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți tragi sufletul și să te ocupi mai mult de relația de mariaj, ieșind la o plimbare cu partenerul de viață sau pur și simplu petreci momente pline de încântare alături de persoana iubită. Este timpul să îți acorzi mai multă atenție și să nu te lași copleșit de griji, probleme financiare.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       Este o perioadă favorabilă pentru a finaliza aspecte care țin de studii, te informezi mai mult, găsești răspunsurile pe care le căutai de ceva timp și care te vor ajuta să finalizezi ce ți-ai propus pentru această perioadă. Dispui de ambiție, ai capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. Porți conversații constructive cu partenerul de viață sau o persoană din anturajul apropiat având  ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase care vizează domeniul profesional dar și spiritual. Spre sfârșitul săptămânii dedici mai mult timp relației de mariaj reușind să ajungi la momente pline de încântare și de echilibru în relația de cuplu.
 
 
 
 
 
 
 

 
           Poate fi o zi de trăiri intense, schimbări care vizează domeniul profesional și/sau spiritual. Au loc conversații intense cu amici, persoane de la care ai mari așteptări, în ceea ce privește planul profesional. Este momentul să fii atent la propriul organism, să te îngrijești mai mult de sănătate, eventual să mergi la un salon de cosmetică sau să faci mai mult sport. În a doua parte a săptămânii, dacă ai de susținut un examen sau ai de negociat un parteneriat, se cere mai multă atenție la detalii. Lasă frica deoparte și nu te lăsa influențat de negativismul unor invidioși! Spre sfârșitul săptămânii te preocupi mai mult de propria persoană.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți agitat, nervos deoarece ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire anumite sarcini de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei preferi să stai retras meditând la evenimentele derulate în ultima perioadă. Ai ocazia să redescoperi un sens mult mai profund al acestora.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        Este un început de săptămână dedicat mai mult aspectelor care vizează relația cu persoane aflate la mare distanță sau în ceea ce privește studiile sau pentru a pune la cale călătorii îndepărtate. Ești ferm hotărât să te înscrii la noi cursuri de specializare sau să dai un examen important pentru progresul tău la locul de muncă. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, a unui partener de afaceri. Este momentul să profiți din plin de schimbările care vizează domeniul profesional. La sfârșit de săptămână au loc întrevederi cu prieteni conversând pe subiecte de interes comun, reușești astfel să vezi dintr-o nouă perspectivă anumite situații de viață.
 
 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să suporți mofturile unor funcționari publici. Nu ai decât să îți vezi propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm posibil ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. Te bucuri de o bună comunicare în relația cu sexul opus, ba chiar ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste. La sfârșit de săptămână încerci să dai un nou sens aspectelor care vizează domeniul profesional și cauți noi alternative de a progresa. Ești ferm hotărât să faci o schimbare de amploare care vizează locul de muncă și/sau relația cu colegii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       Încă de la începutul săptămânii apar noi posibilități de schimbare a unor strategii de lucru sau șansa de a găsi un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din familie. La jumătatea perioadei dedici mai mult timp carierei. Spre sfârșitul săptămânii alegi să dedici mai mult timp relației cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, la modul în care transmiți și primești informația. Spre sfârșitul perioadei ai grijă să acționezi în interesul tău, în ceea ce privește domeniul financiar. Ai ocazia să te bucuri de cadouri, atenții venite din partea persoanei dragi dar și a celor din anturajul apropiat. Ai ocazia să te bucuri de momente de relaxare și bunădispoziție.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
      Încă din prima zi a acestei săptămâni ți se revelează răspunsuri interesante care vizează locul de muncă dar și aspecte importante din viața personală, despre eventuale probleme de sănătate pentru care încerci să găsești un remediu. Te implici trup și suflet în cadrul relației cu părinții, familia încercând să găsești o direcție clară, echilibrul emoțional, să înțelegi sensul anumitor pierderi suferite pe parcursul acestui an. Fii prudent în ceea ce privește cheltuielile deoarece este posibil ca partenerul de viață să îți reproșeze că ești risipitor. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi o atenție specială laturii spirituale a vieții. Primești susținere financiară din partea unei persoane apropiate.  
 
 
 
 
 
 

 

       Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor în ceea ce privește demararea unor proiecte de către cei cu care interacționezi. Știi cum să fii detașat de problemele celorlalți, fără să te implici emoțional iar aceasta te va ajuta să găsești soluții de-a dreptul inspirate în situațiile confuze. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu propriul copil sau cu persoana iubită. Spre sfârșitul perioadei apar nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect profesional sau ți se cere să îți schimbi atitudinea în relația cu colegii. Ești nevoit să schimbi un tratament sau să acorzi atenție la regimul alimentar și de viață. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.

 

 

 

 

 
     Nu este cazul să te agiți inutil pentru lucruri care chiar nu contează, mai ales dacă este vorba despre relația cu rudele apropiate sau cu vecinii. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, banii care pot veni prin intermediul partenerului de viață având tot felul de idei, care mai de care mai ingenioase, pentru un mod mult mai eficient de a investi. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un eventual colaborator. La sfârșit de săptămână se pare că ai chef de plimbare cât mai departe de casă, eventual faci o vizită părinților sau vrei să ajungi în locurile natale.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Începi săptămâna făcând un bilanț al resurselor financiare de care dispui. Este o perioadă de trăiri intense, revelații, în ceea ce privește viața personală, relațională având ocazia să întâlnești persoane care te vor ghida pe drumul tău. Totul e să fii în acord cu propriul suflet, să îți urmezi intuiția, fără să mai privești spre trecut. Este esențial să te eliberezi de atașamente, să ceri Universului ceea ce ai nevoie pentru a progresa în acest plan al existenței tale. Timpul se poate dovedi a fi de partea ta, dacă privești viața în profunzime, lăsând deoparte aspectele care nu au legătură cu progresul în plan personal și spiritual. Faci multe drumuri, încerci să pui la punct aspecte care vizează acte, documente oficiale sau reiei legătura cu rude apropiate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente pline de încântare alături de propriul copil sau o persoană dragă.
 
 
 
 
 

 
      Este un început de săptămână care te aduce oarecum în prim plan preferând să dai startul unor acțiuni care pot să îți aducă și beneficii materiale. Ești derutat în ceea ce privește locul de muncă sau o relație de colaborare, este recomandat să ții cont de informațiile venite prin mijloace mai puțin convenționale. La jumătatea săptămânii fii precaut, atunci când vine vorba despre cheltuieli. Ajuți unii dintre prieteni, dai bani cu împrumut sau faci cadou un obiect de valoare. La sfârșit de săptămână ai ocazia să depășești momentele mai puțin plăcute prin umor, eventual prin revederea unor amici sau pur și simplu ieși la o plimbare cu mașina prin oraș. O vizită în locurile natale este binevenită.