Săptămâna 21 – 27 august 2023

       Încă de la începutul săptămânii ești dedicat rezolvării problemelor care vizează relația de cuplu sau un parteneriat. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru dând dovadă de conștiinciozitate, dedicare, depui mult efort intelectual și fizic. Ai ocazia să dezvolți relații de parteneriat sau colaborări în mediul de lucru care te vor propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional. Relația cu prietenii este de bun augur în a doua parte a săptămânii dar poți avea și unele pierderi, dezamăgiri care au menirea să te ajute să observi ce anume și cine merită să rămână în preajma ta. Ultima zi a săptămânii te găsește oarecum obosit, dornic să stai retras, să te preocupi mai mult de propriul suflet.

     Începutul de săptămână readuce în prim plan aspecte care vizează locul de muncă și relația cu colegii. Poate fi șansa unei relansări în plan profesional dar și ocazia de a găsi un tratament mult mai eficient pentru rezolvarea unei probleme de sănătate mai vechi. Întâlnirea cu un medic sau revederea cu un ghid, mentor te pot ajuta să privești dintr-o nouă perspectivă unele situații considerate de tine a fi adevărate obstacole. Evită orice fel de atașament întrucât nu faci decât să atragi și mai multe probleme. Lasă trecutul în urmă și nu te mai victimiza! Spre sfârșitul săptămânii porți discuții intense pe tema relațiilor de parteneriat, de colaborare dar și despre schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect.

         Începutul de săptămână îți pune în vedere aspecte care vizează relația cu propriul copil sau probleme care se cer revizuite în cadrul unei relații sentimentale. La mijlocul săptămânii pui mai mult accent pe reevaluarea unui proiect profesional, ai șansa de a relua studiile profesionale sau faci o călătorie în interes de serviciu. Se poate vorbi despre ocazia unui nou start în plan profesional dar și o mai mare preocupare pentru propria sănătate. Ești predipsus la certuri cu un coleg invidios pe capacitățile tale, pe modul în care reușești să te faci apreciat de către superiori. Nu vor lipsi contrazicerile cu familia, pe tema unei relații de dragoste în care ești implicat sau vis-a-vis de propriul copil. Spre sfârșitul săptămânii apar noi ocazii de a dezvolta o relație de dragoste, care te ia oarecum prin surprindere. O călătorie departe de casă, întâlnirea cu noi persoane te pot ajuta să te destinzi, dezvolți relații de prietenie valoroase pentru progresul personal.

      Este un început de săptămână în care poate fi vorba despre șansa de a demara acțiuni importante, legate de casă, eventual o schimbare de domiciliu, o renovare sau poți lua decizii importante, care vizează vânzarea/cumpărarea unei locuințe. Discuțiile cu părinții sunt constructive, cât timp asculți și părerea lor. Ai tendința de a te refugia într-o fostă relație de iubire considerând că astfel stai departe de problemele actuale, legate de o relație în care ești implicat în prezent. Fii sincer cu tine și cu ceilalți, încearcă să rezolvi problemele asumându-ți greșelile. La sfârșit de săptămână ești preocupat de propria sănătate, îți vei schimba regimul alimentar și de muncă. În ultima zi a perioadei ai ocazia să petreci mai mult timp împreună cu partenerul de viață reușind astfel să rediscutați un proiect derulat în comun.

 

       Se intensifică socializarea, comunicarea cu rudele, amicii, colegii ceea ce te va ajuta să progresezi foarte mult în domeniul socio-profesional. Se cere prudență, în ceea ce privește semnarea de contracte, modul în care negociezi un salariu întrucât ești predispus la pierderi de bani. Ai tendința de a-ți impune propriile idei, opinii sau chiar de a-i manipula pe ceilalți, în sensul obținerii unor avantaje în plan personal. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să fii mult mai prudent în relația cu sexul opus sau să o lași mai ușor cu critica la adresa persoanei iubite. Ai tendința să exagerezi cu încăpățânarea și să nu renunți la idei care nu sunt tocmai constructive pentru relația în care ești deja implicat.

    În această perioadă ai ocazia de a valorifica din plin abilitățile și resursele de care dispui,  în sensul progresului personal. Este momentul, fie să renegociezi un contract de muncă, fie să schimbi direcția în plan profesional și implicit salariul. Nu este exclus să investești în studii sau poți reveni asupra unei activități desfășurate în trecut, care ți-a adus beneficii în plan material. Spre sfârșitul săptămânii ești preocupat de familie, modificările pe care vrei să le faci prin gospodărie. Nu vor lipsi confruntările cu părinții, pe tema unei moșteniri sau a unor bani care ți se cuvin. Totul este să fii calm și să îți urmezi îndeplinirea propriilor obiective, pas cu pas, fără să te alarmezi. Ultima zi a săptămânii îți aduce ocazia de a te lămuri asupra unor aspecte care vizează o relație sentimentală.

 

      Ești ferm hotărât să investești mai mult în propria persoană, să îți schimbi look-ul, să îți îmbogățești garderoba personală sau să te evidențiezi în grupul din care faci parte lăsându-te condus de ego. Poate fi o perioadă de revigorare interioară, de redefinire a identității dar și a posibilității de a întâlni oameni noi, interesanți, cu care împărtășești proiecte comune. Parteneriatele pot avea de suferit, pe fondul unor nemulțumiri din trecut și astfel reapare starea de tensiune. Atenție, o relație sentimentală riscă să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ești pe drumuri, fie că este vorba despre treburi pe care vrei să le rezolvi urgent, fie pleci în vizită la rude, prieteni. Preocuparea pentru propria sănătate ar trebui să fie prioritară pentru tine.

      Se accentuează nevoia de a relaționa mai mult cu prietenii, de a cunoaște noi oameni, vrei să dai startul unui proiect care vizează integrarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Nu este exclus să revii în cadrul unei organizații sau să faci o prezentare, să ții un seminar reușind astfel să impresionezi auditoriul. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru apelând la umor și diplomație. Te bucuri de aprecieri în cadrul unui parteneriat sau ai șansa de a dezvolta o relație de lungă durată. Nu vor lipsi surprizele, vis-a-vis de o relație sentimentală din trecut. În ultima zi a săptămânii ești ferm hotărât să adopți noi strategii, mult mai eficiente, de a atrage mai mulți bani în contul personal.

     Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de o asociere, există posibilitatea de a pune capăt definitiv unei afaceri sau unui parteneriat care, deși ți-a adus multe beneficii, iată că a venit timpul să faci o schimbare. Nu te lăsa atras în capcana unei noi negocieri care ar putea să îți aducă pierderi financiare, pe termen îndelungat. Nu este exclus să revină în actualitate discuțiile despre un proces, o moștenire, un partaj sau despre fonduri pe care vrei să le obții neapărat. Este o săptămână de clarificări, vis-a-vis de bani, relația cu clienții. Resimți această perioadă ca pe o povară planul financiar sau ești nevoit să recalculezi bugetul personal, eventual apelezi la un (nou) împrumut. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie în locurile natale. Se poate vorbi și despre ocazia de a pune la cale un proiect ambițios, care vizează achiziția unei case sau schimb de locuință.

       Ești preocupat de imaginea ta în plan social, de schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Nu sunt excluse nici problemele venite din partea unui superior și astfel se trezește ambiția din tine și îți asumi mai multe responsabilități, eventual ocupi un post de conducere. Este timpul să îți redefinești ambițiile și scopurile în carieră. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește rezolvarea unor aspecte legate de instituții ale statului sau luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii poate să apară ocazia de a te revedea cu rude apropiate. Porți discuții pe teme de sănătate și astfel afli informații care îți sunt cu adevărat de folos.

     Te gândești foarte serios dacă merită să începi (noi) cursuri de specializare sau îți dorești să reiei un curs abandonat cu ceva timp în urmă. Este posibil să te reîntâlnești cu un profesor, mentor și să te bucuri de susținerea acestuia în demersurile tale legate de studii. Pe de altă parte ai ocazia să călătorești departe de casă, să te reîntâlnești cu persoane aflate în străinătate. Ai ocazia să mergi la o petrecere și să împărtășești momente plăcute alături de prieteni. Spre sfârșitul săptămânii îți prinde bine să stai retras, să lecturezi o carte, să vizionezi un film, să te preocupi mai mult de propriul suflet. În ultima zi a săptămânii reușești să te destinzi având ocazia de a petrece momente de încântare și otimism alături de partenerul de viață și/sau de oameni dragi.

     Încă de la începutul perioadei te bucuri de încasarea unor bani prin intermediul celorlalți, de primirea unui bonus financiar, a unor sume restante sau ai ocazia de a achita datorii mai vechi. Poate fi vorba despre susținere financiară venită din partea partenerului de viață pentru a reuși să concretizezi un proiect personal. Este o săptămână în care ai ocazia să intri în posesia unor informații importante, care vizează locul de muncă, dezvoltarea unor relații profesionale, apare ocazia de a progresa în mediul de lucru. În doua parte a săptămânii ai ocazia să lămurești aspecte care vizează studiile universitare sau domeniul spiritual. La sfârșit de săptămână ești preocupat să progresezi în carieră, să atragi atenția șefilor prin punerea la punct a unor strategii de lucru inspirate.