Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021

        La acest început de săptămână preferi să stai retras, să îți vezi de treburile tale sau să acționezi oarecum în secret pentru a-ți pune proiectele în aplicare. Chiar dacă ai sentimentul că bați pasul pe loc, ești nevoit să urmezi anumite obiective care se cer analizate cu seriozitate și dedicare din partea ta. Ești derutat de intervenția unor persoane, în ceea ce privește locul tău de muncă sau în cadrul unui grup din care faci parte. Te poți aștepta la cheltuieli destul de mari ce riscă să îți dea bugetul personal peste cap. Ai tot felul de întrebări, neclarități în ceea ce privește relația de cuplu iar aceste probleme îți pot da peste cap proiectele personale. Este important să nu neglijezi relația cu colegii sau colaboratorii! Pot apărea răsturnări de situație, în ceea ce privește schimbările de salarizare. Fii mult mai prudent, în cazul unei (noi) negocieri de salariu sau la achiziția unui obiect de valoare!

 

       Încă de la începutul săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, cu grupul de apartenență sau noilor posibilități de a-ți lărgi cercul de amici cu care poți să împărtășești aceleași idealuri de viață. De evitat startul unei asocieri cu persoane care nu doresc să te susțină în demersurile tale. Ești predispus la conflicte în relația cu colegii de muncă sau cu un eventual colaborator. Este momentul favorabil pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare sau pentru a face schimb de experiență cu colegii, să te implici în tot felul de activități profesionale. Fii prudent la informațiile care vin spre tine și încearcă să nu ții cont de reproșuri sau bârfe venite din partea colegilor. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te preocupi mai mult de propria persoană și să o lași mai ușor cu efortul fizic. Nu este exclus să recidiveze o problemă de sănătate mai veche.
 
 

    Se cere mai multă prudență la începutul săptămânii, în ceea ce privește relația cu șefii și tot ce vizează domeniul socio-profesional. Prietenii te susțin în demersurile care țin de lansarea unui proiect profesional. Este o perioadă importantă, din punct de vedere profesional, ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează relația cu un șef, demararea unei colaborări pe termen îndelungat menită să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Este important să îți reevaluezi relațiile personale și profesionale, studiile, elevarea sufletească. Acesta este un subiect important pentru tine având ocazia să participi la un curs pe teme spirituale, în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul săptămânii ești preocupat de domeniul spiritual sau pentru a dezbate subiectul cu un mentor care va juca un rol important, în ceea ce privește progresul tău. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume, mediul în care trăiești și muncești, poți să cunoști oameni noi, interesanți de la care ai multe de învățat.
 
 

        Ești preocupat să găsești răspunsuri la multe întrebări existențiale și/sau în ceea ce privește finanțele personale. Porți discuții intense cu o persoană de la care ai multe lucruri interesante de aflat având ocazia să te lămurești asupra unor evenimente incerte, care se tot repetă în viața ta. Ești tentat să răscolești trecutul, să revii asupra unei relații sau chiar asupra unor nedreptăți făcute în plan relațional. Este o perioadă în care apar disensiuni în relația cu prietenii sau cu membrii unui grup sau asociație din care faci parte. Poate fi momentul de reconfigurare a unor proiecte sau îți asumi noi responsabilități în cadrul unui grup din care faci parte. Fii prudent în ceea ce privește o fostă relație de dragoste, care poate să îți creeze acum tot felul de surprize neplăcute.

 

 

        Încerci să găsești soluții, vis-a-vis de plata unor facturi restante, a unor taxe, impozite sau în ceea ce privește un partaj, o eventuală moștenire. Este o perioadă în care încerci să reconfigurezi anumite relații de la locul de muncă sau rezolvi disensiuni care vizează relația cu un șef sau cu o instituție de stat. Este necesar să fii  prudent, în ceea ce privește o relație de colaborare sau parteneriat și nu te grăbi să aduci tot felul de acuzații unor persoane, până când nu aduni mai multe informații. Se poate dovedi a fi o perioadă tensionată, la capitolul relație sentimentală sau în relația cu propriul copil. La sfârșitul acestei săptămâni ești concentrat să pui la punct aspecte care vizează cariera, aceasta îți cam pune semnede întrebare. Ai ocazia să îți redefinești concepțiile despre lume și viață, ca urmare a unor discuții cu un grup de prieteni, un mentor, ghid.

 

    Au loc dialoguri constructive cu partenerul de viață, pe tema bunurilor comune, a unor aspecte care vizează o eventuală renovare a propriei locuințe. Este necesar să o lași mai ușor cu cheltuielile care nu sunt absolut necesare. Nu te grăbi să dai startul unor colaborări care nu îți vor aduce cine știe ce beneficii morale și/sau materiale. Este important să te concentrezi pe activitățile curente, care te solicită din plin. Este o perioadă favorabilă pentru a dezbate aspecte importante care vizează un proiect profesional sau pentru a profita de oportunitățile de promovare în cadrul colectivului de muncă. Este important să găsești echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele de familie. Se cere prudență în ceea ce privește deciziile pe care le iei, îndeosebi la jumătatea acestei săptămâni, vis-a-vis de un împrumut, o moștenire sau partaj. Starea de nervi, agitația se pare că îți creează tot mai multe probleme într-o relație sentimentală. La sfârșit de săptămână te simți de-a dreptul epuizat, la nivel psihic-emoțional, fiind nevoie să te îngrijești mai mult depropria sănătate.
 

      Acest început de săptămână îți poate aduce în vedere necesitatea rezolvării cât mai urgentă a unor aspecte care vizează un proiect profesional derulat în comun cu colegii și care te solicită peste măsură. Dai dovadă de fler, o bună organizare a timpului având capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice. Pe la jumătatea săptămânii poți avea sentimentul că intervin tot felul de blocaje, limitări legate de planul amoros. Ceva parcă nu funcționează așa cum ți-ai propus fiind nevoie de mai multă implicare, nu doar din partea ta, ci și din partea persoanei iubite. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac acum în cadrul unei asocieri întrucât există riscul să fii dezamăgit. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente, probleme de sănătate, așa că las-o mai ușor cu efortul fizic și starea de agitație.
 
 
 

      Ai ocazia să petreci momente pline de încântare alături de copii sau în cadrul unei activități care îți poate aduce o stare de împlinire. Ai nevoie de susținere, îndrumare, de acel sentiment că nu ești singur, în ceea ce privește drumul ales. Ești preocupat să atragi mai multe resurse financiare în bugetul personal astfel că te gândești să ceri o mărire de salariu sau vrei să te înscrii la noi cursuri de perfecționare. La sfârșit de săptămână există riscul să te cerți cu partenerul de viață sau iei decizia de a renunța la o asociere, un parteneriat. Este recomandat să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață așteptând un moment mai favorabil pentru a reuși să îți exprimi cu mai multă claritate propriile idei, proiecte.
 
 
 

     Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să dedici mai mult timp casei, familiei, părinților. Este posibil să ajuți pe cineva din mediul tău, cu sfaturi și chiar cu bani. Primești oferte de colaborare, poți pune la cale un proiect cu impact important în plan financiar, pe termen îndelungat. Atenție, dacă te-ai hotărât să faci o investiție imobiliară sau să renovezi propria locuință, există riscul de a te confrunta cu tot felul de pierderi, neclarități, vis-a-vis de acte. La sfârșit de săptămână te bucuri din plin de relația de dragoste profitând de momente pline de romantism și încântare. Nu este exclus să te confrunți cu o stare de confuzie, dezamăgire provocată de o persoană dragă. În ultima zi a săptămânii este bine să te odihnești mai mult și să o lași mai ușor cu excesele alimentare. Se preconizează schimbări importante în plan profesional, răsturnări de situație.
 
 

      Te confrunți cu unele limitări, restricții legate de domeniul financiar fiind necesar să dai dovadă de chibzuință, în ceea ce privește cheltuielile sau ești nevoit să cauți alternative de câștig financiar. Este necesară o mai bună organizare a propriului buget și să ții cont de sfatul partenerului de viață sau al părinților, în cazul în care te-ai hotărât să faci o investiție financiară majoră. În prima parte a săptămânii au loc discuții intense și de taină cu persoane din anturajul apropiat. Au loc discuții care îți sunt de folos în plan profesional, îndeosebi dacă te confrunți cu schimbări. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi mai multă atenție relației cu propriul copil sau să dai curs unei (noi) relații de dragoste. Este posibil să fie reluate unele discuții neplăcute și, de la un simplu reproș, poți pune capăt unei relații sentimentale.

 

     Este un început de săptămână în care simți că ai suficientă putere pentru a te mobiliza, în ceea ce privește rezolvarea unor aspecte care vizează bugetul personal. Poate fi vorba despre venituri pe care ai ocazia să le obții prin efort personal. Nu este cazul să pui în seama altuia eventualele pierderi din planul personal. Ești capabil să îți asumi responsabilități și să le duci la îndeplinire cu bine, în ciuda avertismentelor venite din partea unor persoane mai puțin încrezătoare în abilitățile tale organizatorice. Se recomandă prudență în ceea ce privește o investiție în domeniul imobiliar. Este o perioadă în care este nevoie de mai multă atenție, grijă față de familie și propria gospodărie. Pot apărea cheltuieli neașteptate legate de casă, o renovare sau achiziția unui bun de valoare pentru propria locuință. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente frumoase alături de familie.

 

    Încă de la începutul săptămânii debordezi de energie încercând să recuperezi un timp în care nu prea te-ai ocupat de aspectele care țin de propria persoană. Este momentul potrivit să îți acorzi mai mult timp și să revizuiești aspecte legate de un proiect, un țel la care lucrezi susținut. Uneori este nevoie să te oprești și să reevaluezi situația, nu tocmai plăcută, în ceea ce privește relația cu prietenii și să faci corecțiile necesare. Nu toți oamenii cu care colaborezi sunt de bună credință astfel că, la sfârșit de săptămână, pot apărea schimbări menite să îți dea planurile financiare peste cap fiind nevoit să te ocupi mai mult de familie, rudele apropiate, să le vii în ajutor cu sfaturi sau bani. Nu te grăbi să susții persoane din anturajul apropiat care nu vor aprecia, la adevărata valoare, efortul depus de tine!