Săptămâna 20 – 26 iunie 2022

       Încă de la începutul săptămânii ești agitat, derutat neștiind prea clar cum să acționezi în favoarea ta, mai ales dacă te gândești la renegocierea unui contract. Poate fi momentul să culegi roadele unei munci susținute, primești bani din urmă sau ești nevoit să faci cheltuieli neprogramate. Te confurnți cu o luptă interioară neștiind prea clar ce decizie să iei gândindu-te foarte serios la o schimbare de direcție în plan profesional. Fii  precaut în legătură cu promisiunile care ți se fac acum. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare! Este posibil să îți supraevaluezi abilitățile sau îți asumi responsabilități peste puterile tale și vrei apoi să renunți la deciziile luate acum. Nu te grăbi să acționezi, ci mai întâi fă-ți ordine în gânduri, pune pe primul plan viața personală, vezi care sunt prioritățile și las-o mai ușor cu munca. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să faci mai multe deplasări, să mergi la o petrecere sau să te relaxezi alături de propriul copil.

      Începi această săptămână oarecum derutat, în ceea ce privește relația cu prietenii, amicii, persoane cu care credeai că rezonezi, din punct de vedere intelectual și efectiv. Este timpul să faci curățenie în relația cu prietenii, să te eliberezi din relații neplăcute, care îți provoacă mai multe pierderi decât sentimentul de împlinire. Nu este exclus să apară și prieteni din trecut, care pot să te uimească, să te pună serios pe gânduri neștiind prea clar cum să reacționezi, ce decizie să iei. La mijlocul săptămânii vei pune mai mult accent pe propria persoană, pe ce anume te ajută să te simți împliniti resimțind nevoia puternică de a te elibera de persoane care se folosesc de bunăvoința ta. La final de săptămână te bucuri de câștiguri venite din muncă personală dar și ca urmare a valorificării abilităților de care dispui.

    Încă de la începutul săptămânii reiei unele discuții care vizează domeniul profesional. Ai în plan tot felul de strategii de schimbare, finalizarea unui contract de colaborare sau de creare a unor planuri care pot să îți aducă mai multe beneficii în plan profesional. Este necesar să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și relația cu familia. Ești susținut de persoane în vârstă în luarea deciziilor. Ține cont și de intuiția ta, de ceea ce simți evitând să te încăpățânezi pe o singură direcție, care s-a dovedit a fi destul de păguboasă. Relația cu familia poate lua o întorsătură neașteptată ceea ce te va obliga să te mobilizezi și să găsești soluții, în cel mai scurt timp. La sfârșit de săptămână îți prinde bine starea de introspecție, de sondare a propriului suflet, să te detașezi de probleme, ceea ce te va ajuta să privești din cu totul alt punct de vedere o situație ce părea să meargă într-o direcție greșită.

         Este nevoie de mai multă liniște interioară, să te preocupi de propriul suflet, să te implici în activități care te pot ajuta să te regăsești, să îți rezolvi problemele care țin de propria sănătate. Este posibil să recidiveze o problemă de sănătate și astfel ești nevoit să reiei anumite analize medicale, să schimbi tratamentul. Un proiect profesional riscă să ajungă la final sau iei decizia de a-ți da demisia. Nu te agita prea tare, fii calm și atent la ce anume se vrea de la tine. Este multă tensiune dar observă ce persoane vor să te îndepărteze de pe postul tău întrucât ies acum la suprafață secrete, informații care te lămuresc că este nevoie de mai multă precauție din partea ta. Starea de tensiune de la locul de muncă riscă să se răsfrângă și asupra relației de cuplu. În ultima zi a săptămânii este timpul să valorifici abilitățile, talentele de care dispui, ceea ce ți-ar putea aduce mai mulți bani în contul personal.

       Ești dedicat sarcinilor de serviciu, chiar dacă îți vine destul de greu să revii la anumite proiecte, se pare că nu ai încotro. Muncești mult, susținut dând dovadă de originalitate, totul este să ții cont de îndrumările unor persoane care dețin mai multă experiență decât tine. Chiar dacă vor mai exista și momente de tensiune va trebui să fii prudent la ceea ce spui, la gândurile și dorințele pe care le împărtășești cu colegii întrucât acestea se pot răsfrânge în mod neplăcut asupra ta. La mijlocul săptămânii îți pierzi răbdarea și, de la o simplă glumă, se poate ajunge la o neînțelegere greu de gestionat în relația de cuplu. Revin discuțiile neplăcute legate de bani, datorii, bunuri, patrimoniu deținut în comun. Spre sfârșitul săptămânii te implici într-un proiect comun alături de partenerul de viață ceea ce îți va aduce și beneficii materiale.

        Încă de la începutul săptămânii te confrunți cu tot felul de  discuții, în relația cu partenerul de viață și cu familia, pe tema schimbărilor pe care ai vrea să le faci în viața personală, eventual în ceea ce privește administrarea bunurilor folosite în comun. Nu este exclus să fii nevoit să faci cheltuieli importante pentru greșelile făcute de alții, de persoane dragi sau chiar de propriul copil. Se cere mai multă prudență, dacă te gândești să dai startul unui parteneriat sau o asociere importantă care implică și o sumă mare de bani. Acum se poate finaliza o colaborare sau vrei să pui capăt definitiv unei relații toxice, care ți-a creat probleme serioase, de-a lungul timpului. Spre sfârșitul săptămânii vei avea mai multe deplasări de făcut, eventual departe de casă sau pur și simplu vrei să te relaxezi vizitând locuri dragi.

       Încă de la începutul săptămânii te grăbești să platești taxe, facturi restante. Nu este exclus să reiei discuțiile cu partenerul de viață având ca subiect principal banii, o moștenire, aspecte care vizează administrarea bunurilor în comun. La mijlocul săptămânii este bine să fii mult mai prudent, dacă te-ai decis să pleci la drum lung, întrucât ești predispus la tot felul de nemulțumiri, răsturnări de situație, care pot să îți dea peste cap bugetul personal. La sfârșit de săptămână te gândești și răzgândești, vis-à-vis de schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Ți se promite mult iar tu nu prea ești hotărât cei vrei, de fapt. Nu este încă momentul să accepți un contract de colaborare sau să faci demersurile pentru a schimba domeniul de activitate! Fii precaut la ceea ce ți se promite și nu te baza pe prieteni sau oameni care îți prezintă o situație ca fiind în favoarea ta, din punct de vedere material. Încearcă să privești lucrurile dincolo de aparențe!

          Se reiau unele discuții mai vechi, care vizează nemulțumirile în plan sentimental sau relația cu propriul copil. Se cere calm, răbdare fiind important să nu-i critici pe cei dragi. La locul de muncă va trebui să fii mult mai atent în relația cu colegii și să nu te opui cu vehemență la eventuale schimbări pentru că astfel ajungi la pierderi și mai mari. Fii prudent la ceea ce se vrea de la tine, acceptă noi responsabilități dar încercând să renegociezi salariul. La mijlocul săptămânii ești derutat, în ceea ce privește aflarea unor vești care vizează propria sănătate! Nu este cazul să intri în panică, ci abordează situația calm, pas cu pas, așteptând momentul potrivit pentru a relua anumite analize medicale. La sfârșit de săptămână dedici mai mult timp relației de cuplu sau pentru a rediscuta termenii unui contract de colaborare.

      Începi această săptămână hotărât să aduci noi modificări prin casă, în propria locuință dedicând mai mult timp treburilor gospodărești, punând la cale tot felul de schimbări pe care vrei să le faci prin casă, eventual renovezi, faci ordine în propria garderobă. La mijlocul săptămânii se cam tensionează relația cu persoana iubită fiind momentul în care poți să intri în posesia unor informații care te vor răscoli, din punct de vedere emoțional. La sfârșit de săptămână încerci să te odihnești mai mult sau măcar să dai mai multă atenție activităților care te vor ajuta să te detașezi de grijile cotidiene. Nu exagera cu munca și încearcă să fii mult mai prudent cu propria sănătate!

    În această săptămână te simți mai sensibil, vulnerabil în fața schimbărilor cu care te confrunți. Ai o stare de neputință, de neîmplinire, ai sentimentul că nu reușești să ajungi deloc acolo unde ți-ai propus, că totul ți se împotrivește. Apar schimbări frecvente de dispoziție reușind cu greu să ajungi la un oarecare echilibru. Acordă atenție la propria sănătate și la eventualele probleme de natură psihic-emoțională! Nu exagera cu munca fizică sau gândurile negative! Este posibil să apară neplăceri venite din partea dușmanilor ascunși fiind nevoit să acționezi prompt. La mijlocul săptămânii se reiau discuțiile pe tema banilor veniți din muncă proprie, schimbări care vizează o relație intimă, secretă. Nu te lăsa impresionat de problemele altora și fii mult mai organizat, realist, atent la detalii! La sfârșit de săptămână faci deplasări reușind să îmbini utilul cu plăcutul.

      Chiar dacă ți-ai făcut planuri de călătorie s-ar putea să nu se așeze lucrurile așa cum ți-ai propus. Se reiau discuțiile despre relația cu rudele apropiate sau despre acte, documente importante pentru tine. Pe de altă parte te gândești foarte serios să reiei anumite cursuri sau să faci o călătorie în străinătate, să reiei o relație de colaborare. Fii prudent la actele pe care le semnezi și nu te grăbi să accepți un contract; apar oportunități de relansare în plan profesional. A doua parte a săptămânii se poate dovedi tensionată în relația cu șefii având ca subiect acțiuni derulate în trecut și care ți-au creat nemulțumiri, neplăceri, chiar pierderi, de timp și bani. Este timpul să îți ceri drepturile, să faci lumină acolo unde au apărut încurcături. Spre sfârșitul săptămânii ai chef să mergi la o petrecere, un spectacol sau să te întâlnești cu prietenii. Te destinzi alături de oameni cu care simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional. Poate fi vorba și despre o călătorie pe care ai tot amânat-o iar acum a venit timpul să pleci la drum, să finalizezi ceea ce ți-ai propus cu ceva timp în urmă.

    Se poate vorbi acum despre apogeul unor acțiuni începute în trecut, vis-à-vis de relația cu rudele, vecinii sau aspecte care vizează acte, documente importante. Se readuce în discuție semnarea unor contracte, acorduri, poate fi vorba despre primirea unor vești, răspunsuri importante, care te vor determina să iei decizii rapide. La mijlocul săptămânii ești derutat neștiind prea clar ce atitudine să adopți în relația cu părinții, care sunt nemulțumiți, oricât de multe argumente le-ai aduce despre schimbările pe care vrei să le faci, în domeniul profesional sau relațional. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu o persoană dragă sau să petreci mai mult timp alături de propriul copil.