Săptămâna 2 – 8 septembrie 2019

Berbec        
        Au loc discuții cu partenerul de viață despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de locul de muncă. Se poate vorbi despre strategii de acțiune pe care trebuie să le chizbuiești cu mare grijă, înainte de a lua o decizie care va avea impact pe termen îndelungat. Sfatul partenerului de viață este binevenit așa că nu te enerva pentru orice observație, sfat venit din partea acestuia. Sunt posibile pierderi de bani, încurcături menite să îți dea planurile peste cap, dacă te-ai decis să faci o achiziție importantă. Vineri va trebui să fii mult mai prudent, dacă te-ai decis să pleci la drum lung. Nu te grăbi să faci schimbări care vizează studiile sau să dai startul unei colaborări cu persoane aflate la mare distanță. La sfârșit de săptămână pui la cale tot felul de proiecte menite să te pună într-o lumină favorabilă în fața șefilor. Se pare că ceea ce îți propui acum nu prea are mari sorți de izbândă.

 

 

Taur                               
      Sunt multe treburi de pus la punct la serviciu fiind deosebit de important să te organizezi mult mai eficient, să îți îndeplinești obiectivele, pas cu pas. Nu este cazul să ții cont de vorbele răutăcioase ale unor persoane care consideră că așa te pot destabiliza pentru a te face să renunți la eventuale idei, planuri de viitor. Știi exact ce ai de făcut, ba chiar ai șansa de a primi noi oferte de colaborare sau de a dezvolta și mai mult parteneriatul deja existent. Ești inspirat, conștiincios remarcându-te prin calm și răbdare, ceea ce ar putea să-i descurajeze pe adversari. Nu te grăbi să apelezi la un împrumut bancar întrucât ești predispus la tot felul de probleme. Ești nevoit să plătești facturi sau taxe, impozite care nu erau programate pentru această perioadă. Relația cu propriul copil este tensionată fiind nevoie de multă diplomație din partea ta pentru a depăși eventualele neplăceri cu bine. Spre sfârșitul săptămânii ești oarecum dezamăgit de aspecte care vizează relația cu persoane aflate la mare distanță, eventual în străinătate. Dacă ți-ai propus să faci o călătorie departe de casă, te poți aștepta la răsturnări de situație sau poate chiar te răzgândești și nu mai pleci la drum.
 
 

 
Gemeni
          Discuți cu persoana iubită despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, copii, este posibil chiar să te decizi să oficializezi o relație sentimentală, vrei să te muți împreună cu persoana iubită. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu ești sigur de adevăratele intenții ale celuilalt. Ai mult de lucru la locul de muncă reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și sarcinile de serviciu. Va trebui să acorzi o atenție specială eventualelor probleme de sănătate, să te odihnești mai mult, să profiți de fiecare pauză, să faci mai multe plimbări în natură. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la surprize neplăcute, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Este posibil să iasă la suprafață multe neclarități, minciuni, să iei decizia bruscă de a schimba direcția. Dacă ești implicat într-o afacere personală cel mai probabil vei renunța la o colaborare și te gândești să o iei de la capăt, în alt domeniu sau pur și simplu te preocupi mai mult de viața personală.
 
 
 
 

 
Rac
       Ești pus pe treabă foarte serios, încă de la începutul săptămânii. Faci o renovare în propria locuință, reparații, treburi pe care le-ai tot amânat. La serviciu s-ar putea să enervezi cu dorința ta de a „igieniza”, răscolești documentele, faci ordine, arunci ceea ce nu îți mai trebuie. În a doua parte a săptămânii te remarci prin preocuparea față de propriul copil, nemulțumirile pe care le-ai tot ținut în suflet tind acum să răbufnească în forță. Este posibil să apară răscoliri, schimbarea percepției, vis-a-vis de o relație de iubire. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme de sănătate fiind nevoit să apelezi cât mai urgent la medic sau începi un nou tratament. Nu este exclus să renunți la jobul actual sau vrei să treci pe un post superior, obții o mărire de salariu. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să faci călătorii alături de partenerul de viață. O vizită la rude ar fi binevenită, cât timp o lași mai ușor cu critica la adresa celorllați. Este posibil ca partenerul de viață sau cineva din familie să nu fie prea încântat de ideile tale și astfel să se ajungă la certuri.
 
 
 
 

 
Leu             
     Se preconizează schimbări importante care vizează domeniul financiar. Primești bani dar se pare că ești mult mai dispus să cheltui și astfel nu rămâi cu mai nimic în portofel. Se recomadă atenție la eventualele cheltuieli, achizițiile pe care le faci. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Ești confuz, derutat, lipsit de răbdare iar starea de nehotărâre nu face decât să te vulnerabilizeze în fața competitorilor. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să ajungi la discuții neplăcute în relația cu părinții, pe tema banilor, a eventualelor asocieri pe care vrei să le demarezi acum. Relația cu propriul copil sau cu persoana iubită este foarte tensionată la sfârșit de săptămână așa că nu te grăbi să faci remarci care răscolesc o situație și așa sensibilă. În ultima zi a săptămânii muncești mult dar cu folos. Se pun la cale aspecte importante care vizează locul de muncă. Ai parte de susținere din partea unor persoane bine pregătite, cu experiență în plan profesional. Fii prudent la ideile pe care le împărtășești cu ceilalți și las-o mai ușor cu încrederea în anumite persoane din anturajul tău. 

 

 

 

Fecioară       
            Se preconizează cheltuieli menite să rezolve aspecte personale sau faci o investiție, o achiziție importantă pentru propria locuință. Nu este exclus ca partenerul de viață să aibă nevoie de susținerea ta financiară. Pe la jumătatea săptămânii faci mai multe drumuri, au loc întâlniri, dialoguri cu rudele apropiate, vecini, amici remarcându-te în mediul tău printr-o oarecare stare de agitație, neliniște. La sfârșit de săptămână se redeschid anumite discuții care vizează un spațiu locativ, o proprietate încercând să schimbi o înțelegere sau apelezi la lege pentru a câștiga un bun pe care îl consideri ca fiind al tău. Se pare că lucrurile nu se derulează în favoarea ta sau ești predispus la compromisuri pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios să faci o investiție discutând cu persoane care te-ar putea susține, chiar și din punct de vedere financiar.
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                     
          Ești preocupat mai mult de viața ta relațională, cum ai putea obține anumite avantaje de pe urma unei colaborări sau un parteneriat. Nu este exclus să acționezi din umbră pentru a putea să îți atingi anumite scopuri, mai mult sau mai puțin egoiste. Ascultă-ți intuiția și nu intra în panică la orice bârfă. Fiecare are dreptul să spună ce vrea, totul este ca tu să știi exact ce ai de făcut pentru a obține ceea ce ți-ai propus, în plan financiar și profesional. Este o perioadă de acumulare dar și de investiție de energie și timp. Spre sfârșitul săptămânii ești nemuțumit de relația cu anturajul apropiat care se pare că nu este ceea ce sperai. Nu are rost să îți mai bați capul cu lucruri inutile care vizează relația cu rudele apropiate, cu care se pare că nu prea reușești să ajungi la un consens. Nici relația cu vecinii nu este prea grozavă așa că, pentru liniștea ta sufletească ar trebui să ții cont de faptul că: „Întotdeauna cel înțelept cedează.”
 
 
 
 

 
Scorpion
          Este un început de săptămână în care te remarci prin nevoia de a te retrage din tumultul cotidian alegând starea de solitudine. Este recomandat să fii precaut, mai ales dacă ai de luat decizii, vis-a-vis de relația cu un grup de prieteni, o asociație de la care aveai mari așteptări, până de curând. Se preconizează cheltuieli neașteptate, plăți pe care trebuie să le faci către instituțiile statului, eventuale schimbări salariale datorate unei noi legi. La sfârșit de săptămână ești preocupat să studiezi dar și să călătorești reușind să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul. O persoană mai în vârstă ar putea să te pună serios pe gânduri cu remarcile făcute la adresa ta.
 
 
 
 
 

 
Săgetător          
         Desfășori activități intense alături de prieteni, pui la cale tot felul de strategii care vizează domeniul profesional sperând să obții mai mulți bani, eventual o mărire de salariu din partea angajatorului. Mare atenție, se încearcă să se profite de pe urma bunăvoinței tale! Nu este momentul potrivit pentru a da startul unei colaborări, alături de amici sau grup, o asociație, organizație. Ascultă-ți sufletul, înainte de a lua decizii. Au loc discuții secrete cu cineva din domeniul profesional ceea ce te va ajuta să vezi anumite situații din colectivul de muncă, din cu totul altă perspectivă decât până acum. Spre sfârșitul săptămânii ești ajutat de o persoană mai în vârstă să acționezi în direcția concretizării unui proiect mai vechi menit să îți aducă și bani în contul personal.

 

 
 
 
 

 
Capricorn          
          Ești derutat de intervenția unui șef în treburile tale neștiind prea clar cum să reacționezi. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta, înainte de a lua decizii care vizează cariera. Prietenii se străduiesc să te susțină moral pentru a reuși să depășești cu bine această perioadă epuizantă, din punct de vedere profesional. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, de eventuale probleme ale sistemului digestiv, ficat, să reiei anumite analize sau chiar un tratament. Este o perioadă în care ai sentimentul că se produc schimbări majore în viața personală. Nu ai decât să îți urmezi propriul destin!  
 
 
 
 
 

 
Vărsător
        Au loc discuții cu superiorii, deplasări în interes de serviciu sau tot felul de negocieri cu persoane aflate la mare distanță. Nu este exclus să fii implicat într-un scandal care vizează datorii pe care le-ai tot amânat sau o amendă care nu a fost plătită la momentul respectiv. Este o săptămână în care se va observa agitație în relația cu prietenii, o posibilă despărțire de o persoană de la care aveai mari așteptări. Te simți trădat, dezamăgit sau pur și simplu iei decizia de a pune capăt definitiv unei relații care ți-a creat probleme, de-a lungul timpului. La sfârșit de săptămână ești obosit, oarecum confuz, lipsit de chef de muncă dorindu-ți să stai departe de oameni, în mediul tău. Ai nevoie de susținere morală, de persoane care să îți insufle mai multă încredere sau pur și simplu alegi să nu ai așteptări de la ceilalți.
 
 
 
 
 

 
Pești                     
          Se anunță cheltuieli importante, plata unor taxe, datorii, facturi, eventual o amendă. Situația banilor și a bunurilor comune cu alte persoane se anunță ca fiind destul de problematică. Sunt posibile încurcărturi care țin de acte, un eventual partaj dar și trădări venite din partea unor colaboratori sau chiar a partenerului de viață. Ai sentimentul că nu se mai termină problemele din planul profesional, că toată lumea este împotriva ta reușind cu greu să îți regăsești starea de liniște sufletească. Fie renunți la un job, fie cauți și nu găsești ceea ce îți dorești, cert este că nu este o perioadă favorabilă pentru a progresa în carieră. Ba chiar te poți confrunta cu sancțiuni sau nemulțumiri venite din partea șefilor. La sfârșit de săptămână se anunță plimbări sau întâlniri cu persoane venite de departe.