Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020

       Încă de la începutul acestei săptămâni apar tot felul de vești proaste legate de bani, plăți pe care ești nevoit să le faci și care îți cam golesc portofelul. Fii prudent, mai ales dacă ai de făcut schimbări în carieră și nu te grăbi să iei decizii la nervi. Este indicat să stai de vorbă cu o persoană de încredere care poate să te îndrume în momentele de derută. La jumătatea săptămânii este bine să fii mult mai prudent, mai ales dacă ai de făcut o reparație prin casă sau o schimbare legată de domiciliu. Se recomandă atenție în ceea ce privește relația cu familia și ține cont de sfaturile unor persoane mai în vârstă. La sfârșit de săptămână ești preocupat de relația sentimentală fiind posibil să te implici într-o relație de amor cu o persoană pe care ai cunoscut-o de mult timp. Fii atent la eventuale probleme care țin de casă, familie, eventuale reparații ce necesită și investiții financiare. 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii te preocupi mai mult de propria persoană, eventual te relaxezi sau achiziționezi un obiect pentru garderoba personală. Chiar dacă ți se promit multe lucruri avantajoase în plan profesional este bine să fii obiectiv și să ceri mai multe lămuriri, vis-a-vis de schimbările apărute în programul de lucru sau privitor la noile reguli. Nu este momentul să iei în serios orice promisiune, ba din contră, fii prudent în deciziile pe care le iei. Este posibil ca o persoană apropiată să îți ofere ajutorul de care ai nevoie într-un moment de confuzie, nehotărâre. Ești capabil să rezolvi animozitățile legate de o relație sentimentală sau privești cu mai multă detașare o relație care ți-a creat probleme în ultima perioadă. Reiei conversația cu prieteni din trecut care vin cu tot felul de inițiative, te îndeamnă să ieși din starea de rutină. La sfârșitul perioadei va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește studiul, conversația cu rudele apropiate sau o eventuală călătorie pe care te decizi să o faci.

 
 
 
 

       Chiar dacă ai anumite temeri legate de o relație de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj, ai totuși ocazia să te lămurești asupra unor aspecte, încă din prima zi a acestei săptămâni. Nu este cazul să pui în „cârca” altora grijile tale financiare, ci caută să găsești soluții abordând o atitudine mult mai optimistă și încrezătoare în propriile forțe. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii  prudent la drum întrucât ești predispus la răsturnări de situație, vis-a-vis de o relație sentimentală sau în ceea ce privește propriul copil. Nu este momentul să te agiți pentru lucruri inutile, ci se recomandă atenție la relația cu persoanele din mediul apropiat, eventual cu părinții, rudele care au nevoie de sprijinul tău moral și/sau financiar. În ultima zi a săptămânii, deși ți-ai propus să te relaxezi, mintea și sufletul îți sunt tot la domeniul profesional, la încercarea de a găsi soluții salvatoare legate de un proiect profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    Probabil că ai multe semne de întrebare, vis-a-vis de un grup din care faci parte. Este timpul să primești răspunsuri nu prea plăcute dar care îți dau ambiția necesară pentru a pune capăt definitiv unor relații de „prietenie”. Nu are rost să privești în urmă cu părere de rău, ci încearcă si fii mai relaxat, să vezi partea bună a unor evenimente. Poți învăța și de pe urma pierderilor, dacă lași autocritica deoparte. Este timpul să o iei de la capăt, cu alți oameni, eventual în alt loc și chiar să progresezi mult mai rapid decât ai fi crezut. Pe de altă parte te simți în elementul tău, cât timp poți face ceea ce îți dorești cu adevărat, fără să dai explicații nimănui. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să folosești resursele materiale pentru a face o investiție inspirată, legată de un loc de muncă sau un hobby care îți va aduce și beneficii financiare. Nu îți face iluzii, mai ales dacă partenerul de viață ți-a promis susținere financiară. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de relația cu partenerul de viață sau în ceea ce privește o colaborare pe care ai ales să o dai deoparte considerând că există lucruri mult mai importante de făcut.

 
 
 
 
 
 
 
 

       Te simți mult prea stresat de problemele apărute la locul de muncă reușind cu greu să te mobilizezi pentru a duce la îndeplinire ceea ce ți-ai propus. Ai ocazia să iei legătura cu o persoană aflată în străinătate și care încearcă să te ajute pentru a rezolva unele aspecte care țin de o investiție făcută în trecut. Nu te grăbi să pleci la drum lung și nu ține cont de sfaturile și promisiunile venite din partea unei persoane aflată în străinătate. De evitat efortul fizic și intelectual întrucât ești predispus la agitație, impulsivitate, oboseală care ar putea să reactiveze unele probleme de sănătate. Lasă lucrurile să se deruleze după un anumit ritm, fără să intervii reușind doar să strici armonia din mediul de lucru cu stările tale de nemulțumire. La sfârșit de săptămână s-ar putea ca anumite treburi casnice să fie amânate datorită stării de oboseală accentuată sau pentru că ești nevoit să pleci la drum lung.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii ai în plan acțiuni care vizează relația cu persoanele aflate la mare distanță sau de altă naționalitate. Poate fi vorba și despre un câștig neașteptat, fie dintr-o moștenire, fie din vânzarea unei proprietăți. Fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi la începutul săptămânii. Ziua de vineri se poate dovedi agitată, la capitolul relație cu prietenii sau în plan amoros. Trebuie să fii prudent la pretențiile venite din partea celuilalt și să discuți cu mai multă sinceritate despre ceea ce te derajează, de fapt, într-o relație de parteneriat. La sfârșit de săptămână, chiar dacă ai chef de distracții alături de prieteni, nu este exclus să te răzgândești în ultimul moment și alegi să petreci timpul în solitudine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Ești preocupat de plata taxelor, a impozitelor, datoriii de care încerci să scapi. Cauți soluții salvatoare în ceea ce privește un împrumut care trebuie achitat. Nu este cazul să duci greul doar tu, ci ai face bine să mai împarți și cu cei din familie responsabilitățile tale. Reușești să fii un punct de echilibru în mediul tău de lucru. Nu neglija propria sănătate! La jumătatea săptămânii este posibil să nu te faci înțeles de către anumite persoane din anturaj și astfel ajungi la certuri din nimicuri. Ziua de vineri nu este tocmai favorabilă, în ceea ce privește studiile sau deciziile legate de acte, o negociere sau chiar despre o eventuală călătorie departe de casă. Primești susținere din partea unui șef sau a unei persoane care deține o funcție de răspundere. La sfârșit de săptămână știi cum să te mobilizezi și să găsești alternative de distracție, de petrecere a timpului liber, în ciuda problemelor sau a schimbării bruște de atitudine a unor persoane din mediul tău.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii ești pus serios pe treabă încercând să găsești noi posibilități de a obține un contract avantajos sau pentru a reveni asupra unei colaborări. Este timpul să o lași mai ușor cu grijile cotidiene și să te mobilizezi pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere în relația cu partenerul de viață. Motivul neînțelegerilor se datorează, în primul rând, banilor care nu sunt suficienți pentru a rezolva o problemă de sănătate sau pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare. La jumătatea săptămânii ai ocazia să profiți din plin de abilitățile personale prin care reușești să atragi mai multe resurse financiare în contul personal. Evită să semnezi documente importante sau să faci o schimbare în carieră care, pentru moment, se dovedește a fi în dezavantajul tău. Este timpul să primești răspunsuri legate de o acțiune, un proiect demarat în trecut care vizează și relația de cuplu.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Începi săptămâna dedicându-ți timpul planurilor care țin de un loc de muncă care îți creează, încă, tot felul de probleme. Acordă atenție la eventualele probleme de sănătate care riscă să iasă de sub control. Porți discuții intense cu un profesor/învățător, legate de propriul copil încercând să găsești alternative mult mai eficiente legate de educația acestuia. Reușești să te folosești de informațiile primite pe căi mai puțin oficiale pentru a rezolva o problemă care implică persoane oficiale, apelarea la factori de decizie. Nu este cazul să intri în panică întrucât șansa de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus este de partea ta. La finalul perioadei este timpul să te preocupi mai mult de domeniul spiritual, să reiei anumite discuții care îți dau sentimentul de eliberare și pace interioară.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Începutul săptămânii îl dedici unei relații sentimentale din trecut, unei persoane care se pare că revine în viața ta cu tot felul de pretenții. Nu ai decât să fii mai pragmatic și să nu pui la suflet orice vorbă spusă la nervi de către oameni cu care nu rezonezi, din punct de vedere afectiv. Ești preocupat de relația cu părinții fiind important să stai de vorbă cu aceștia, în legătură cu unele probleme personale. Se pot declanșa discuții neplăcute cu familia având ca subiect principal banii, o eventuală afacere personală. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări sau a relației de mariaj, care ridică serioase semne de întrebare. Tot ce ai de făcut este să fii încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații limită.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Ai sentimentul că nu se mai termină problemele reușind cu greu să te mobilizezi pentru a duce la capăt cu bine anumite neînțelegeri legate de relația cu familia sau eventuale probleme care țin de o proprietate. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile care țin de carieră. Te poți aștepta la tot felul de neclarități care vizează imaginea ta în plan public. Nu exagera cu critica la adresa unui superior sau asupra unor persoane cu autoritate în stat. La sfârșit de săptămână s-ar putea ca ceea ce ți-ai planificat la începutul perioadei să fie complet dat peste cap. Înarmează-te cu răbdare și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, până când nu primești informații sigure de la persoane de încredere.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Ai foarte multe lucruri în minte pe care vrei neapărat să le concretizezi, mai ales când ai de partea ta oameni care te susțin în demersurile tale. Acordă atenție la modul în care îți exprimi propriile idei pentru că este posibil să atragi dușmănii care vor fi de durată. Ai ocazia să reiei anumite discuții legate de o relație sentimentală din trecut sau primești tot felul de acuzații din partea persoane iubite. Pe de altă parte ești predispus la compromis dar și la pierderi serioase, în ceea ce privește o investiție făcută în trecut. O comunicare deschisă în relația cu colegii te va ajuta să rezolvi eventuale animozități din ultima perioadă. Fii atent la detalii, fără a deveni critic cu ceilalți. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente frumoase în mijlocul naturii sau pur și simplu lucrând cu spor la un proiect profesional.