Săptămâna 2 – 8 martie 2020

    Berbec
         Încă de la începutul săptămânii ești implicat în relația cu persoanele din anturajul apropiat. Reiei discuții, negocieri, pui mai mult accent pe aspecte care vizează banii, bunurile materiale. Bebeficiezi de suficiente resurse fizice pentru a face față eventualelor solicitări venite din sfera profesională. Este posibil să fii considerat de către ceilalați preocupat de urmărirea propriului interes. La mijlocul săptămânii se preconizează reluarea anumitor discuții, negocieri, primirea unor informații ce ar putea să îți dea sentimentul că proiectele, ideile tale nu sunt tocmai favorabile pentru a-ți împlini un țel mai vechi. Se cere mai multă atenție la problemele care țin de sfera juridicului, un eventual proces sau acțiunea injustă venită din partea unor dușmani ascunși, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei, în ciuda faptului că nu prea ești înțeles de către familie, încerci o anumită activitate necesară îmbunătățirii condițiilor de trai în casă, schimbări, renovări sau pur și simplu ești preocupat de curățenie în propria gospodărie. 
 
 
 
    Taur                                             
        Te simți oarecum „luat pe sus” de schimbările care au avut loc în viața ta și care se pare că îți răscolesc ființa în mod profund. Ești plin de energie, capabil să faci față provocărilor sociale și profesionale, eventualelor probleme venite din partea dușmanilor ascunși. Ești derutat de schimbările frecvente de atitudine venite din partea unor amici. Nu ai timp și nici chef să dai tot felul de explicații unor persoane care nu se află pe „aceeași frecvență” cu tine, din punct de vedere psihic-emoțional. Lucrurile se pot derula în favoarea ta, cât timp îți asculți propriul suflet, intuiția, îndeosebi în situațiile critice. Este o săptămână de reorganizare, de reevaluare a relațiilor de prietenie fiind posibil chiar să renunți definitiv la anumite persoane care te-au dezamăgit, ți-au adus tot felul de pierderi de natură materială și/sau în plan profesional. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să mergi la părinți sau să vizitezi locurile natale.
 
 
 
 
 
 
 
    Gemeni           
          Nu te simți prea confortabil, mai ales dacă observi că anumite persoane nu au respect la adresa ta și profită de bunăvoința și sfaturile tale, fără ca măcar să îți mulțumească pentru suportul și dedicarea venită dinspre tine. Fii atent la mesajele venite, fie prin intermediul viselor, fie pe căi mai puțin obișnuite întrucât ai ocazia să primești informații valoroase menite să te ajute să îți găsești calea, să redescoperi o altă fațetă a propriei vieți. Ești  preocupat de dezvoltarea personală, de găsirea unui nou drum care te-ar putea ajuta, din punct de vedere spiritual. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai concentrat pe relația cu rudele apropiate, petreci mai mult timp în natură, conversezi pe diverse teme cu oameni de culturi diferite. Curiozitatea de a afla lucruri noi, de a vizita locuri interesante te poate ajuta să te simți mult mai liniștit și împăcat cu tine.
 
 
 
 
 
 
 
    Rac            
      Încă de la începutul săptămânii ești oarecum asaltat de prieteni, persoane cu care ai ceva interesant de conversat sau pentru a le fi de un real folos. Poate fi vorba și despre încercarea de a te integra într-un nou grup ce-ar putea să îți aducă noi posibilități de dezvoltare personală, de întâlnirea unui ghid, mentor care te poate îndruma pe o nouă cale. Ai ocazia să înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, să vezi sensul anumitor întâlniri, răsturnări de situație și, mai ales, să te înțelegi pe tine, așa cum ești. Spre sfârșitul săptămânii îți prinde bine starea de introspecție, de solitudine, lecturarea unei cărți sau vizionarea unui film ce ar putea să îți aducă sentimentul de liniște interioară. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să folosești abilitățile de care dispui într-o direcție constructivă, eventual să câștigi bani de pe urma unei colaborări sau a implicării într-o activitate interesantă.
 
 
 
 
 
 
    Leu              
       Încă de la începutul perioadei analizate ești luat oarecum pe sus de noile responsabilități de la locul de muncă. Multă agitație, schimbări, idei, care mai de care mai ingenioase, ce te-ar putea propulsa pe o treaptă superioară la locul de muncă. Totul este să dai dovadă de prudență și să nu te bazezi pe indicațiile date de anumiți colegi care, fie din invidie, fie din nepricepere au tendința să te conducă pe o direcție greșită în cadrul unui proiect profesional, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate. Spre sfârșitul săptămânii te simți în formă, cu atât mai mult că te preocupi de propria persoană lăsând-o mai ușor cu grijile profesionale și financiare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Fecioară       
          Încă de la începutul săptămânii ești dedicat aspectelor care țin mai mult de călătorii îndepărtate, de relația cu persoane aflate la mare distanță, de reluarea unor activități care vizează domeniul spiritual, implicarea în relații cu persoane dedicate studiului. Este posibil să iei decizia bruscă de a urma noi cursuri care te-ar putea ajuta în carieră. Este o perioadă în care debordezi de idei, originalitate, sete de cunoaștere, ești dornic să acumulezi de informații noi, faci demersuri care vizează programarea unei vacanțe sau a unei excursii departe de casă. La sfârșit de săptămână preferi să te retragi departe de forfota lumii și să îți vezi de treburile personale.
 
 
 
 
 
 
 
 
    Balanță        
          Te poți aștepta la schimbări de atitudine venite din partea persoanei iubite având ca motiv principal banii, eventuale probleme apărute în urma unei colaborări care s-a dovedit ineficientă. Nu este cazul să te alarmezi, ci privește partea bună a lucrurilor. Evită să amesteci afacerile cu dragostea și fii mult mai atent la detalii, mai ales dacă te-ai hotărât să dai startul unei asocieri. Nu este o săptămână tocmai favorabilă pentru investiții sau pentru  demararea unor proiecte profesionale de la care ai mari așteptări, în plan profesional. La sfârșit de săptămână ar putea să se declanșeze anumite probleme ce vizează relația cu un grup din care faci parte. Primești informații confuze, care mai de care alarmante. Fii prudent la ce spui și cu cine împărtășești ideile, informațiile care vizează planurile tale de viitor.
 
 
 
 
 
 
 
    Scorpion     
         Nu este cazul să aduci problemele de la serviciu și în relația cu partenerul de viață pentru că astfel nu vei face decât să amplifici și mai mult starea de tensiune din relația cu colegii dar și în relația de mariaj. Fii atent la reacțiile celorlalți și dedică mai mult timp activităților care sunt benefice pentru evoluția ta, în plan personal și profesional. Relația de dragoste trece printr-o reevaluare serioasă neștiind prea clar ce decizie să iei. Este posibil ca tu să fii cel care nedreptățește pe celălalt și nu vrei să accepți că trebuie să schimbi propriul comportament. La sfârșit de săptămână este bine să eviți întâlnirea cu amicii și să te preocupi mai mult de relația cu partenerul de viață.  
 
 
 
 
 
 
 
 
    Săgetător               
         Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează banii și bunurile în comun cu alte persoane, eventual cu partenerul de viață sau de afaceri. Este posibil să fii acuzat de neimplicare în activitățile de la locul de muncă. Poate fi vorba despre o perioadă de derută, de confuzie sau pur și simplu preferi să stai deoparte lăsându-i pe alții să se descurce singuri. Beneficiezi de multă energie, capacitate de muncă dar acordă atenție la mijlocul săptămânii, atunci când este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate datorate efortului excesiv, a consumului de energie, a stării de agitație. Ar fi cazul să îți organizezi cu mai multă atenție timpul de lucru și cel de odihnă pentru a da mai mult randament la locul de muncă. La sfârșitul perioadei este bine să fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări departe de casă întrucât ești predispus la accidente, tot felul de neplăceri apărute pe parcursul călătoriei.
 
 
 
 
 
 
 
    Capricorn                    
          Nu este de mirare că te confrunți acum cu evenimente neașteptate ce vizează relația cu copiii. Poate fi vorba despre răzgândiri, reluarea unor acțiuni care implică propriul copil, o mai mare dedicare familiei, apare nevoia de a aduce îmbunătățiri în relația cu propriul copil. Pe de altă parte este posibil să fii luat prin suprindere de o relație sentimentală, să te confrunți cu o iubire din trecut, trebuie să iei o decizie importantă care aduce tot felul de schimbări în plan relațional. Nu este cazul să „răstorni lumea” ca să te bucuri de iubire. Ia lucrurile așa cum sunt și acționează metodic, încercând să nu faci prea multe „valuri”. La mijlocul săptămânii este posibil să îți suprinzi partenerul de viață cu atitudinea ta dezinvoltă, cu dorința de a pune capăt unei situații neplăcute din relația de cuplu care durează de prea mult timp. Evită să iei acum decizii pe care există riscul să le regreți mai târziu. Planifică, pas cu pas, ce anume ai vrea să faci cu propria viață, fii atent la ce poți oferi și cât sunt dispuși ceilalți să te ajute în demersurile tale. La sfârșit de săptămână vei pune mai mult accent pe latura materială a existenței.
 
 
 
 
 
 
    Vărsător      
          Se produc schimbări neașteptate care vizează relația cu părinții, aspecte care vizează propriul domiciliu. Pe de altă parte ești pus serios pe treabă pentru a aduce tot felul de modificări, schimbări, eventuale renovări în propria gospodărie. Mare atenție la apariția unor probleme de natură financiară datorită unei organizări mai puțin eficiente a propriilor cheltuieli. Nu te grăbi să scoți banii din cont pentru orice obiect, dacă nu îți este absolut necesar. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la reluarea unei relații cu o iubire din trecut sau o întâlnire neașteptată ce ar putea să te dezorienteze sau să îți creeze sentimente contradictorii. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la tot felul de discuții cu partenerul de viață, care mai de care mai vehemente, pe tema banilor sau a unei asocieri care s-a dovedit nerentabilă, de-a lungul timpului.
 
 
 
 
 
 
 
    Pești
       Începutul de săptămână te poate găsi într-o continuă agitație făcând tot felul de comisioane sau deplasări pentru a rezolva aspecte care țin de bani, bunuri materiale, rezolvarea unor aspecte de natură juridică. Fii prudent la actele pe care le semnezi, la contractele de colaborare pe care le accepți în această săptămână întrucât ești predispus la furt, compromis, trădare, implicarea în acțiuni care riscă să te denigreze, în plan social și/sau profesional. Nu te grăbi să dai startul unei acțiuni, până când nu analizezi cu maximă atenție riscurile la care ești expus. Este recomandat să ții cont de sfaturile unui expert, de îndrumările venite din partea unor persoane care s-au mai confruntat cu astfel de stiuații. La sfârșit de săptămână ești preocupat de propria sănătate fiind posibil să revină o viroză sau constați că nu a fost eficient un anumit tratament. Chiar dacă este sfârșit de săptămână ești prea concentrat pe finalizarea unui proiect profesional ca să te mai intereseze problemele celor din jur.