Săptămâna 19 – 25 iulie 2021

        Ai ocazia să te bucuri de câștiguri, un cadou, de susținere financiară venită din partea partenerului de viață sau a unui asociat. Vorbești mult și bine despre o eventuală investiție pe care vrei să o faci de ceva timp dar, din diferite motive, ai tot amânat acest moment. Acordă atenție la riscul de a ajunge la certuri în relația cu un asociat sau cu partenerul de viață, pe tema banilor sau a unui proiect derulat în comun. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să mergi la o petrecere, un spectacol, să te întâlnești cu multă lume, să mergi la evenimente sociale. În ultima zi a perioadei nu prea mai ai chef de nimeni, se pare că prietenii te obosesc și chiar vrei să te retragi în mediul tău, acolo unde te simți bine.

 

 

       Te implici în tot felul de planuri, alături de partenerul de viață sau un colaborator, asociat. Pe de altă parte vrei să profiți din plin de fiecare moment pentru a te distra, relaxa alături de cei dragi. Este o perioadă în care ai șansa de a da startul unei relații de dragoste sau te bucuri alături de propriul copil de o reușită personală. Pui la cale tot felul de acțiuni care implică și studiile superioare sau călătorii îndepărtate, pentru acumularea de noi informații sau pentru a întâlni oameni noi, interesanți care pot să te ghideze în proiectele demarate de tine în această perioadă. La sfârșit de săptămână te concentrezi mai mult pe tot ceea ce ar putea să aducă îmbunătățiri în plan profesional. Stai mai mult de vorbă cu prietenii, cu familia, cu persoane de la care poți să primești îndrumare, susținere pentru a-ți împlini obiective importante. Ai ocazia să petreci momente frumoase alături de familie.
 
 
 

    Începi săptămâna fiind preocupat de relația cu colegii de muncă, de modul în care ai putea să îți îndeplinești sarcinile de lucru încercând să dai dovadă de o mai bună organizare a timpului. Te documentezi, cauți noi posibilități de a te implica într-o activitate care poate să îți aducă mai mulți bani în bugetul personal. Nu cedezi în fața primelor obstacole, ci urmezi, pas cu pas, fiecare etapă documentându-te, căutând noi alternative de progres, pentru a găsi cele mai bune soluții la situațiile neclare. Starea de oboseală și agitație de la locul de muncă te predispune la o oarecare tensiune în relația cu familia. Nu ai decât să profiți din plin de momentele de relaxare încercând să te detașezi de ceea ce riscă să te îndepărteze de adevărata cale. Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de bani veniți prin intermediul celorlalți, eventual din partea partenerului de viață, de un cadou neașteptat. În ultima zi a perioadei ai chef de plimbare, în ciuda oboselii. Se poate vorbi și despre o surpriză plăcută venită din partea familiei.
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ai chef de întâlniri amoroase, de distracție, joc și voie bună. Petreci mai mult timp alături de copii, faci tot felul de planuri, vii cu tot felul de idei năstrușnice. Ești derutat în ceea ce privește cariera neștiind prea clar ce direcție să alegi. Este important să îți asculți intuiția, înainte de a face orice schimbare sau de a da startul unei colaborări. Este nevoie de calm și răbdare din partea ta pentru a reuși ceea ce ți-ai propus. În a doua parte a săptămânii sunt favorizate aspectele care țin de un proiect profesional, relația cu colegii sau colaboratorii. În ultima zi a săptămânii ești predispus la certuri, contraziceri în relația de cuplu sau cu un asociat, colaborator. Este nevoie de mult efort din partea ta pentru a restabili echilibrul.

 

 

        Se conturează schimbări care vizează casa, familia, bunurile materiale sau te gândești foarte serios să faci o schimbare de casă, eventual vrei să îți schimbi domiciliul. Cert este că se discută mult despre bani, o colaborare, domeniul imobiliar, despre acțiuni pe care le derulezi acum și de la care ai așteptări mari, din punct de vedere financiar. Ai ocazia să îți schimbi locul de muncă sau să te simți mult mai confortabil în colectivul actual de muncă. Poate fi șansa de a fi promovat, de a-ți asuma noi responsabilități sau pentru a obține un post mai bine plătit. Spre sfârșitul săptămânii beneficiezi de bani veniți din muncă proprie sau câștiguri la care nici nu sperai. În ultima zi a perioadei ești dedicat relației de cuplu sau unei relații de colaborare, atent la ceea ce are nevoie partenerul de viață. 

 

 

    Te poți aștepta la discuții intense care vizează cariera, eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-à-vis de locul de muncă sau un proiect profesional. Fii prudent la ceea ce se pune la cale, îndeosebi din partea unor prieteni ce par a fi bine intenționați, la prima vedere. Evită să împărtășești cu aceștia secrete, idei originale întrucât există riscul să fii furat, trădat, denigrat în fața șefilor. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se propune o nouă colaborare, ci încearcă să vezi ce se află, de fapt, în spatele acestor propuneri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că ai multe lucruri în comun. Detașează-te de trecut, scoate din viața ta oamenii care îți blochează propria evoluție și trăiește-ți viața cu bucurie.
 
 
 
 

      Ești preocupat de bani, de modul în care ai putea să mai achiți din datoriile mai vechi. Acordă atenție la eventualele probleme din relația de mariaj! Pot apărea neclarități vis-a-vis de starea de sănătate personală  sau pur și simplu nu ai chef de nimic, ca urmare a problemelor, frământărilor de zi cu zi.  Este timpul să acumulezi, să dedici mai mult timp propriului suflet, să fii atent la ce anume se vrea de la tine, să îți acorzi momente de introspecție, detașare de problemele cotidiene. De la prieteni vin acum și răspunsuri dar și dezamăgiri. La sfârșit de săptămână ești dedicat aspectelor care țin de casă, de ordine în propriile lucruri. O vizită neașteptată ar putea să de indispună astfel că este necesar să dai dovadă de calm și diplomație, îndeosebi dacă e vorba despre o persoană din familie.
 
 
 

      Începi săptămâna cu mai multă încredere în tine, că ceea ce demarezi acum îți va aduce și rezultatele mult dorite. Mai ai însă unele retușuri de făcut, să te eliberezi din anumite relații toxice, care îți pot frâna avântul către ceva mai bun. Poate nu conștientizezi că cel mai bun amic te obosește peste măsură sau chiar nu are rost să dedici timpul și energia ta unei activități, unui proiect anume. Ei bine, în prima parte a săptămânii îți pui multe întrebări și între timp alergi din stânga în drepta pentru a face altora pe plac. Nu este cazul să faci compromsiuri pentru că la tine este toată forța de care ai nevoie pentru a răzbate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești departe de casă bucurându-te, alături de un grup de amici, să vezi lucruri interesante, o latură mult mai frumoasă a vieții.
 
 
 

     Este o perioadă favorabilă pentru introspecție, analiză a relațiilor în care te găsești, a modului în care ești perceput de ceilalți și ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Ești preocupat de un parteneriat, o colaborare care se pare că îți creează probleme serioase care implică și eventuale finanțe. Evită să iei o decizie, până când nu deții mai multe informații, pe care ai ocazia să le primești în a doua parte a săptămânii. Spre sfârșitul perioadei ești dedicat modului în care ai putea să îți folosești abilitățile, talentele pentru a aduce mai mulți bani în contul personal. Poate fi vorba despre discuții cu rudele apropiate despre modul în care ai putea face rost de mai mulți bani sau cum ai putea să rezolvi aspecte care implică documente, acte importante.
 
 
 

      Este un început de săptămână important, la capitolul prieteni cu care alegi să petreci mai mult timp. Este posibil să ți se reveleze răspunsuri interesante, vis-à-vis de un colaborator, coleg de muncă pe care te bazai, până de curând. Nu este momentul să îți pui încrederea în persoane care doar se laudă că te pot susține pentru a demara o acțiune importantă pentru tine. Relația de cuplu riscă să devină tot mai tensionată ceea ce nu îți va fi confortabil, tocmai acum, când vrei să faci schimbări în plan profesional. Fii prudent la relația cu cei dragi și nu te încăpățâna să mergi pe o direcție care se va dovedi a fi greșită. La sfârșit de săptămână ești agitat, neliniștit în ceea ce privește un proiect personal.

 
 

     Ești dornic să călătorești, să te bucuri de natură, de o eventuală vacanță alături de partenerul de cuplu. Este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta dar și te atenție la persoanele cu care te însoțești la drum. Ești dedicat realizării unor aspecte care țin de casă, familie, relația cu părinții, este posibil să mergi în locurile natale. Este important să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele legate de familie. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să te sfătuiești cu partenerul de viață sau cu o persoană din anturajul tău care poate să îți „deschidă ochii” pentru a vedea adevăratele intenții ale unor personaje oarecum dubioase din mediul tău de lucru. Te poți aștepta la primirea de noi responsabilități, la o mai mare implicare din partea ta sau chiar la startul unei noi relații de colaborare. La sfârșit de săptămână petreci mai mult timp în liniște, citești, te documentezi, colectezi informații interesante, care te-ar putea ajuta și în plan profesional.

 

    Este o perioadă de transformări intense, care vizează relația de cuplu dar și eventuale modificări pe care vrei să le faci, vis-à-vis de carieră. Ai șansa de a primi noi oportunități de schimbare a jobului sau poți să mergi la un interviu care îți poate aduce răspunsul pe care îl doreai. Totul ține de încrederea în tine, de umor și spontaneitate dar, mai ales, de experiența acumulată de-a lungul timpului. Spre sfârșitul perioadei iei legătura cu prieteni veniți de departe sau alegi să te destinzi, să te relaxezi alături de persoane dragi. Nu te entuziasma prea tare, atunci când vine vorba despre câștiguri financiare întrucât ești predispus la pierderi, cheltuieli neașteptate.