Săptămâna 19 – 25 februarie 2024

      Au loc răsturnări de situație care vizează relația cu familia, părinții sau vis-a-vis de propria locuință. Poate fi voba despre necesitatea de a face reparații prin gospodărie, de a veni în ajutorul unui membru al familiei, încă din prima parte a săptămânii. Este recomandat să acorzi mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția și să nu iei în seamă orice idee, sfat venit din partea unor persoane care nu sunt implicate direct. La jumătatea săptămânii preferi să dedici timp relației cu prietenii sau cu o persoană de sex opus, apare șansa unei noi relații de iubire. A doua parte a săptămânii îți poate aduce ocazia de a dezvolta noi strategii de colaborare sau de a găsi noi oportunități de progres profesional. Poate fi vorba despre schimbarea programului de lucru sau ai ocazia de a renegocia un contract de muncă. Este o perioadă în care acorzi mai multă importanță relației cu colegii, îndatoririlor legate de locul de muncă, proiectelor profesionale. Revine în atenția ta o problemă de sănătate sau un proiect legat de locul de muncă și ambele trebuiesc remediate, corectate. În ultima zi a perioadei ești preocupat de relația de cuplu încercând să găsești alternative pentru a echilibra situația din relație.

        Prima zi din săptămână te pune în fața unor situații neplăcute, în ceea ce privește comunicarea cu rudele sau vecinii. Este necesar să abordezi cu diplomație orice neclarități apărute vis-à-vis de acte, documente oficiale. Zilele de marți și miercuri le dedici treburilor gospodărești, relației cu familia încercând să investești mai mulți bani în renovarea locuinței sau pentru achiziția unor obiecte de valoare. A doua parte a săptămânii îți aduce noi posibilități de relansare a unui hobby, atragi câștiguri financiare de pe urma abilităților tale creative. Poate fi vorba despre șansa de a da startul unei relații sentimentale. Petreci mai mult timp alături de propriul copil sau te preocupi de educația acestuia, eventual îl înscrii la noi cursuri, te joci mai mult cu el. Un sfârșit de săptămână petrecut alături de cei dragi nu poate decât să îți creeze o stare generală de bine. 

        Începutul săptămânii îți poate aduce favoruri de natură financiară dar și șansa de a valorifica abilități, talente persoanale. Beneficiezi de inspirație și intuiție pentru rezolvarea unor aspecte care vizează domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii se poate vorbi despre șansa de a te înscrie la un (nou) curs de perfecționare sau ai ocazia să intri în posesia unor documente care te vor ajuta să progresezi în domeniul în care activezi. Spre sfâșitul săptămânii primești vești de departe, eventual de la rude apropiate. Este momentul să reiei conversațiile cu prieteni vechi, să îți organizezi timpul astfel încât să te destinzi, departe de orice agitație, griji, probleme care vizează relația cu familia.

       Chiar dacă te simți presat de treburi, obligații care țin de casă, familie sau de domeniul socio-profesional, reușești cumva să te mobilizezi și să concretizezi ceea ce ți-ai propus. Nu vei duce lipsă de inspirație, creativitate dar și de provocări. Prietenii te susțin în demersurile tale și vei reuși să te mobilizezi în momentele criticve. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe relația cu familia, cu părinții, ba chiar poți să faci o călătorie în locurile natale. Se conturează schimbări cear vizează un proces în care ești implicat sau poți intra în posesia unor informații importante care vizează o moștenire.

      Începutul de săptămână îți poate aduce revelații, informații interesante, pe căi mai puțin obișnuite. Îți pui semne de întrebare, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă sau vis-a-vis de actualul loc de muncă. Nu prea ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care se pare că te-au lăsat „baltă” atunci când ai avut nevoie de ajutor. Este posibil să primești informații eronate, care te conduc pe o direcție greșită, în plan profesional. Nu este un început de săptămână favorabil pentru a face consultații, analize medicale. Mijlocul perioadei se poate dovedi a fi tensionat, în relația de cuplu sau dacă ești implicat într-un parteneriat. Va trebui să fii prudent și să nu arunci cu vorbe negândite pentru că riști să atragi probleme de natură financiară și/sau relațională. Te poți confrunta cu răsturnări de situație, în ceea ce privește resursele pe care le deții împreună cu ceilalți, aspecte care vizează banii partenerului de viață sau de afaceri. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de viața intimă. La sfârșitul săptămânii este momentul să faci plimbări departe de casă. 

       Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de relația cu prietenii, schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unui grup, o asociație din care faci parte. Este recomandat să profiți de momentele pline de inspirație și intuiție care te vor ajuta să rezolvi problemele de comunicare, relaționare. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește confuziile apărute în urma unor bârfe, zvonuri menite să te deruteze, din punct de vedere psihic-emoțional, îndeosebi la mijlocul perioadei. Ai ocazia să primești răspunsuri care vizează relația cu colegii, colaboratorii și îți creezi noi strategii, în ceea ce privește relația cu aceștia. La sfârșit de săptămână te vei preocupa mai mult de schimbările legate de viața personală dar și posibilitatea de a folosi resursele de care dispui, în sensul creșterii veniturilor personale. 

        Începutul săptămânii îți poate aduce provocări în ceea ce privește relația cu un șef sau autoritățile. Te ții tare pe poziție și nu te lași intimidat de vorbe răutăcioase sau chiar atacuri la persoană. Știi cum să aduci argumente și să ceri drepturile care ți se cuvin. La mijlocul săptămânii se detensionează atmosfera reușind să găsești resursele necesare pentru a o lua de la capăt în cadrul unui proiect personal. Acorzi mai multă atenție domeniului spiritual redescoperind liniștea interioară, forța de a pune la punct proiecte ambițioase, alegi acum un alt drum, în plan profesional și chiar relațional. Puterea este în tine astfel că, la sfârșitul săptămânii, vei reuși să îți găsești împăcarea de sine prin rugăciune, meditație, solitudine, detașare de problemele cotidiene.  

        Această săptămână debutează cu sentimentul că nu ești înțeles de către ceilalți sau nu reușești să ajungi la un echilibru în relația de mariaj. Ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau că nu te poți baza pe susținerea venită din partea celuilalt. Este o perioadă în care ai ocazia să privești viața, oamenii dincolo de aparențe ceea ce te va ajuta să observi care sunt nevoile tale, dacă merită să faci o schimbare în plan relațional. Poate fi momentul oportun de a intra în posesia unor secrete care te lămuresc asupra unei relații de colaborare, un parteneriat. În a doua parte a săptămânii apar noi posibilități de schimbare a filosofiei de viață, înscrierea la noi cursuri, întâlnirea unor mentori care te îndrumă în demersurile tale profesionale. Ți se oferă șansa de a călători peste hotare, de a relaționa cu oameni de altă cultură, de a da startul unor colaborări cu persoane aflate în străinătate. La sfârșit de săptămână au loc întâlniri de bun augur, care te pot propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbări neașteptate, decizii luate brusc, cât timp dai dovadă de bunăvoință și înțelegere în relația cu superiorii.

      Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat mai mult de plata unor taxe, impozite, facturi restante, chestiuni care vizează o moștenire dar și de latura ocultă a vieții, aflarea unor secrete. Este posibil ca o relație intimă să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi de natură psihic-emoțională și astfel nu mai ai chef de treburile urgente. În  prima parte a săptămânii se poate vorbi despre o (nouă) oportunitate de a colabora cu o firmă cu capital străin sau cu persoane aflate la distanță. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să porți dialoguri interesante cu prieteni, pe teme legate de spiritualitate. Poți lua decizia bruscă de a demara un nou plan de acțiune în cadrul unui nou grup, o asociație. Prietenii te susțin în demersurile tale, totul este să le ceri ajutorul. 

         Începutul de săptămână îți poate aduce o stare de confuzie, derută neștiind prea clar ce direcție să alegi în domeniul profesional. Poate fi vorba despre acțiuni venite din partea dușmanilor ascunși sau poate chiar tu provoci tot felul de probleme în relația cu ceilalți, datorită temerilor, a neîncrederii în cei cu care interacționezi. Ziua de marți te poate pune în situații dificile, legate de aspecte care vizează relația cu șefii sau autoritățile. Provocările cu care te confrunți te ajută să te mobilizezi și să găsești căi originale de a ieși din situațiile limită. Prietenii sunt alături de tine, totul ține de deschiderea ta către aceștia, prin împărtășirea ideilor dar și a eventualelor neliniști cu care te confrunți. Spre sfârșitul perioadei apar noi oportunități de a face bani, din muncă personală sau de pe urma unei asocieri. În weekend apar cheltuieli dar și favoruri, cadouri venite din partea rudelor apropiate. Este posibil ca, în ultima zi a săptămânii, să revină starea de bună dispoziție alături de rude apropiate, persoane cu care ești pe „aceeași frecvență”.

       Este un început de săptămână agitat, mai ales dacă ai de făcut și deplasări în interes de serviciu. Se recomandă prudență în ceea ce privește demersurile pe care vrei să le faci în cazul unui parteneriat sau în relația de mariaj. Trebuie doar să acționezi bazându-te pe propria intuiție și experiența profesională. Mijlocul săptămânii îți poate aduce noi oportunități de a găsi un job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Nu este momentul potrivit să te bazezi pe promisiunile care ți se fac acum de către un șef. Va trebui să privești lucrurile dincolo de aparențe și să nu te bazezi pe o colaborare profesională. Sfârșitul de săptămână îți aduce în vedere schimbările pe care vrei să le faci în relația cu prietenii. Este momentul să faci o selecție, să intri în posesia unor informații care vor confirma bănuielile tale, vis-à-vis de anumite persoane dintr-un grup din care faci parte. În ultima zi a perioadei ai ocazia să îți „încarci bateriile” apelând la introspecție, preocupându-te mai mult de propriul suflet.  

         Începutul de săptămână îți poate aduce semne de întrebare, vis-à-vis de o relație sentimentală. Nu știi prea sigur ce să crezi, dacă merită să te implici emoțional într-o (nouă) relație. Ai ocazia să găsești răspunsuri interesante, dar care nu vor rezolva problemele din planul sentimental. Superiorii dar și colegii de muncă se bazează pe tine reușind să joci rolul de lider, cel care știe cum să vorbească și să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus. Debordezi de originalitate, inspirație, creativitate, ai capacitatea de a readuce voia bună în echipa de lucru. Ziua de vineri vine cu șansa de a face schimbări importante în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu, parteneriat, afaceri. Ai nevoie de susținere din partea celorlalți, la rândul tău este important să dai dovadă de tact și diplomație în relațiile de parteneriat. Pleacă din viața ta acum cine trebuie pentru a face loc oamenilor de calitate, care te vor ajuta să progresezi, din punct de vedere material dar și spiritual.