Săptămâna 19 – 25 august 2019

001 Berbec    Berbec
         Entuziasmul, încrederea în propria persoană și starea de optimism te aduc mai aproape de împlinirea scopului propus, îndeosebi în prima parte a acestei săpătmâni. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru, prin fler și conștiinciozitate, prin spontaneitate. Nu exagera cu critica la adresa colegilor considerând că tu le faci pe toate, fără să ai nevoie de sfatul și îndrumarea celorlalți. Fii prudent în ceea ce privește achizițiile pe care le faci întrucât ești predispus la pierderi de bani. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu o persoană de încredere! Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să faci mai multe deplasări care se vor dovedi a fi în favoarea ta, îndeosebi dacă ai în plan să dai startul unor colaborări de cursă lungă. Ultima zi a săptămânii te găsește apăroapte de rude, prieteni, persoane cu care te simți bine. 
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Începi săptămâna fără prea mult chef de treabă resimțind nevoia profundă de izolare, de analiză profundă a relațiilor și a situațiilor cu care te confrunți. Pe de altă parte ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care se vor dovedi valoaroase, în timp. Ești oarecum derutat de atitudinea persoanei iubite sau a propriului copil. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa atras în situații care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. Au loc discuții intense pe tema unui eventual parteneriat sau a unor achiziții destul de costisitoare pentru propria locuință. Nu îți neglija sănătatea și dedică-ți timpul activităților care îți fac plăcere. La sfârșit de săptămână s-ar putea să îți cadă „cu tronc” o persoană de sex opus și astfel dai startul unei relații de dragoste trăită cu multă intensitate.
 
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Au loc discuții intense cu amicii pe diferite teme, conversații interminabile care nu fac decât să te obosească. De evitat confruntările cu partenerul de viață pe tema relației cu rudele sau vecinii întrucât nu faci decât să te agiți inutil. Privește situațiile cu care te confrunți dincolo de aparențe și ai să observi că adevărul este undeva la mijloc. Îți prinde bine starea de introspecție, de analiză a propriului suflet, este recomandat să ții cont de mesajele venite prin intermediul viselor sau al unor persoane oarecum ciudate, lipsite de importanță. Este important să îți acorzi mai mult timp, eventual o pauză de la muncă, măcar un scurt concediu în care să profiți de fiecare moment pentru a face curățenie în jurul tău dar și printre amici, în mediul din care faci parte. Eliberarea de trecut, detașarea de ceea ce ți-a creat probleme de-a lungul timpului te va ajuta să ai o perspectivă mult mai luminoasă asupra vieții.
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Chiar dacă ești oarecum lipsit de speranță, atunci când vine vorba despre carieră, se pare că lucrurile se derulează acum în favoarea ta. Fie că este vorba despre o negociere cu un superior, fie că te-ai decis să schimbi domeniul de activitate, ești acum ferm hotărât să acționezi, fără să te mai gândești la eventualele pierderi. Nu te baza însă pe prieteni care se pare că își văd doar propriul interes sau pur și simplu nu te pot ajuta în problema cu care te confrunți! Fii prudent în continuare, atunci când vine vorba despre cheltuieli și nu te grăbi să scoți bani din buzunar pentru orice fleac. Se amplifică relația cu rudele apropiate, faci mai multe călătorii scurte neavând timp și nici chef pentru lucruri inutile. La sfârșit de săptămână dorești să stai retras, departe de orice ar putea să îți tulbure liniștea sufletului. Îngrijește-te de propria sănătate!
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Ești pus pe fapte mari, mai ales dacă ai de partea ta colaboratori de pe alte meleaguri care sunt gata să te susțină în proiectele tale. Nu este exclus să apară tot felul de neclarități care vizează cariera ta, îți pui semne de întrebare pentru care nimeni nu este grăbit să te ajute cu vreun răspuns, vis-a-vis de eventuale pierderi, probleme cu care te poți confrunta la locul de muncă. Mult efort, stres, gânduri de plecare, de schimbare a locului de muncă și la fel de răzgândire, de revenire la vechea situație. Nu ai decât să conștientizezi rostul acestor evenimente din viața ta, acumularea de experiență pe care o vei folosi cu succes în plan profesional. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci timpul alături de prieteni, eventual mergi la o petrecere.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Se cere mai multă prudență, în cazul în care ești implicat într-un partaj, moșteniri sau colaborări de la care ai mari așteptări în plan financiar. Nu te grăbi să dai curs unei colaborări, până nu te consulți și cu persoane de încredere, întrucât ești predispus la pierderi de bani. Fii mult mai atent, în cazul în care te-ai decis să pleci într-o călătorie în străinătate sau departe de casă. Pot apărea răsturnări de situație neașteptate, probleme de sănătate, tot felul de încurcături care vizează banii, relația cu ceilalți putând deveni deosebit de tensionată. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul și să dai startul unor prietenii interesante, care te pot ajuta pe termen îndelungat, în plan profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care te pot ajuta să vezi adevăratele intenții ale unor șefi.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
     Ești plin de viață, dornic să socializezi, să faci schimbări în plan relațional, să pui capăt definitiv anumitor relații care nu fac decât să îți abată atenția de la drumul tău. Apar noi șanse de a dezvolta colaborări menite să îți aducă și beneficii materiale. Ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană din grupul de prieteni. Ești pe aceeași „lungime de undă” având afinități intelectuale și afective. Este timpul marilor adevăruri dar și al împăcării cu persoane pe care ai ales să le scoți cândva definitiv din viața ta. Ei bine, acum ai ocazia să observi că și tu ai greșit și este timpul să te ierți, să ierți și să faci pace cu trecutul. La sfârșit de săptămână porți discuții intense pe tema religiei, filosofiei sau alegi să te întâlnești cu persoane de altă naționalitate, să faci călătorii departe de casă, eventual peste hotare.
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
       Începi săptămâna în forță, la locul de muncă sau în relația cu colegii. Chiar dacă ești în vacanță, mintea și sufletul îți sunt tot la muncă, la modul în care ai putea să găsești noi alternative de a câștiga mai mulți bani, de a te face remarcat, apreciat de către șefi. Te îngrijești mai mult de sănătate, este posibil să faci anumite analize medicale, să urmezi un nou regim alimentar și de viață. Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață întrucât există riscul să ajungi la situații tensionate care te epuizează din punct de vedere psihic-afectiv. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară noi posibilități de câștig sau primești bani din urmă, o primă, cadou sau pur și simplu poate să fie vorba despre discuții pe tema unui partaj, o moștenire, cheltuieli pe care trebuie să le faci cu plata unor facturi, taxe și impozite.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         Privește partea pozitivă a vieții și bucură-te de fiecare moment alături de cei drgai, de persoana iubită, eventual de prezența copiilor. Ai ocazia să te bucuri de pasiune, de romantism preferând să lași deoparte orice griji, care vizează locul de muncă sau relația cu colegii. Nu este cazul să te agiți inutil pentru aspecte care nu te privesc direct, mai ales dacă sunt implicați și bani, pierderi care vizează un fost parteneriat. La mijlocul săptămânii va trebui să fii mai organizat, să îți planifici cu mai multă atenție programul de muncă, să nu îți neglijezi sănătatea. La sfârșit de săptămână se evidențiază relația de cuplu sau tot ceea ce are legătură cu colaborarea, relația cu ceilalți devenind deosebit de importantă pentru tine. Ai chef de deplasări, de plimbări, ceea ce ar putea să îi deranjeze pe cei din familie.
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
         Ești preocupat de casă, de treburile gospodărești neavând prea mult timp pentru relaxare, distracții. Există riscul să te confrunți cu stări de schimbare a dispoziției neașteptate, răsturnări de situație care vizează o relație de dragoste. Nu este exclus să te implici într-o relație de dragoste cu cineva aflat la distanță sau să faci o deplasare departe de casă, pentru a face cunoștință cu o persoană de sex opus. Este timpul marilor schimbări în plan relațional dar și al sentimentului că ești „luat de val” și cel mai important este să îți asculți intuiția. La sfârșit de săptămână au loc discuții pe tema locului de muncă, pui la cale tot felul de întâlniri în interes profesional. Îngrijește-te mai mult de propria sănătate!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător         
         Se discută multe și nevrute, fie că este vorba despre servici, fie că vorbim de o relație de dragoste sau un parteneriat important. Nu prea mai ai timp pentru tine dar cu toate astea ceva îți spune că este bine să ieși cu prietenii la o terasă sau pur și simplu la o plimbare. Se preconizează câștiguri prin intermediul celorlalți, eventual prin intermediul partenerului de cuplu. Ai ocazia să te bucuri de o mărire de salariu, folosești în avantaj personal anumite informații venite pe căi mai puțin oficiale. Primești susținerea materială de care ai nevoie pentru a renova sau a face schimbări importante prin casă. La sfârșit de săptămână te bucuri de o relație de amor implicându-te trup și suflet. Stai foarte bine la capitolul creativitate așa că ai toate șansele să demarezi un proiect important care implică colaborări cu o editură sau poți decide să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare la care nu mai sperai. Este șansa de a renegocia un contract de muncă în avantaj personal. Primești susținere venită din partea colegilor, ai șansa de a lămuri unele aspecte care vizează un proiect profesional. Se animează relația cu persoanele din anturajul apropiat având loc tot felul de întâlniri, discuții intense pe tema unor documente, acte importante care se cer a fi revizuite. Relația cu rudele apropiate este intensă putând afla acum despre schimbări neașteptate care vizează relația cu acestea. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să te lămurești asupra unei moșteniri sau asupra unor contracte de colaborare. La sfârșit de săptămână preferi să stai pe lângă casă sau să te dedici mai mult activităților gospodărești. Se intensifică aspectele care vizează relația de cuplu fiind predispus la tot felul de contraziceri pe tema banilor în relația de cuplu.