Săptămâna 18 – 24 februarie 2019

Berbec        
       La începutul săptămânii ești preocupat de rezolvarea cât mai urgentă a unor situații care țin de domeniul sentimental. Ai ocazia să dai curs unei aventuri sau ești mai predispus către flirt, distracții, îndeosebi în prima parte a săptămânii. Luna Plină din data de 19 poate aduce finalizarea unei colaborări, dorința de a schimba locul de muncă sau poți să ajungi la conflicte în relația cu colegii sau colaboratorii. Mare atenție la dușmăniile care se pot declanșa în această perioadă întrucât pot determina probleme care cu greu vor fi remediate. Spre finalul săptămânii ești predispus la certuri, tot felul de conflicte cu o persoană apropiată având ca subiect principal banii, plata unei datorii sau a unor taxe și impozite.
 

 

 
 
Taur                               
      Începutul săptămânii îl dedici mai mult casei, familiei, încercării de a remedia eventuale conflicte, de a găsi o cale de împăcare cu părinții, echilibrul amoțional. Este timpul să îți sondezi propriul suflet și să alegi ceea ce îți este cu adevărat necesar. Evită să faci compromisuri, de orice fel, considerând că numai așa poți ajunge la țelul propus. Viața îți poate oferi acum tot felul de suprize, care mai de care mai interesante. Evenimentele se derulează cu repeziciune fiind nevoie de foarte mare atenție, fler și diplomație din partea ta. Pleacă cine trebuie să plece din viața ta, nu ai decât să îți iei rămas bun și să te eliberezi din relația cu anumite persoane care te-au rănit de-a lungul timpului. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai concentrat pe obligațiile care țin de serviciu sau pe încercarea de a găsi noi strategii de a colabora cât mai eficient în cadrul unui parteneriat. Acordă atenție la relația cu partenerul de viață care riscă să fie tensionată ajungând destul de ușor la agresivitate.
 
 
 
 
Gemeni      
      Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre comunicare, negocieri sau relația cu rudele apropiate. Nu este cazul să îți impui punctul de vedere cu orice preț, mai ales dacă nu ai dreptate. Este recomandat să ții cont și de ideile celorlalți, care ar putea să te ajute pe viitor. Luna Plină din data de 19 îți poate aduce vești neașteptate legate de domeniul profesional sau necesitatea de a acționa în alt mod pentru a salva o situație destul de complicată care vizează o proprietate sau tot ceea ce este legat de bunurile personale. Nu este cazul să intri în panică, ci vezi ce anume ai de schimbat, ce persoane ar putea să te susțină cu adevărat acum. Spre finalul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei situații care vizează locul de muncă sau relația cu anumiți colaboratori nu tocmai serioși.
 
 
 
 
 
Rac    
      Avem de-a face cu un început de săptămână oarecum controversat la capitolul bani, drepturi salariale, răzgândiri ce vizează drepturile financiare care ți se cuvin. Tot ce ai de făcut este să nu dai înapoi, ci să analizezi din cu totul alt punct de vedere situațiile cu care te confrunți. Poate fi vorba despre confuzie sau intervenția nefastă venită din partea unor dușmani ascunși. Luna Plină din data de 19 îți poate aduce conflicte în relația cu rudele sau vecinii, eventual necesitatea de a face schimbări importante ce vizează studiile sau reiei un anumit curs, dai un examen. Nu te lăsa copleșit de agitația din jurul tău și fii mult mai atent la ce vorbești cu ceilalți întrucât există riscul ca aceste informații să fie folosite împotriva ta. La sfârșitul săptămânii ești deja extenuat și nu prea mai ai chef de muncă, de treburile casnice sau pentru a da tot felul de explicații familiei. În ultima zi a săptămânii există riscul să se tensioneze relația cu persoana iubită sau cu propriul copil.
 
 
 
 
 
Leu   
      Chiar dacă te simți în formă s-ar putea ca această stare de bine să fie ceva trecător și să apară situații care să te scoată din starea ta de comoditate. Nu este încă momentul pentru odihnă, ci fii precaut la eventuale situații neprevăzute legate de bani, bucuri personale, plata unor taxe și impozite, datorii.  În a doua parte a săptămânii va trebui să fii mult mai atent la eventuale neplăceri apărute în relația cu autoritățile. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite, mai ales dacă este vorba despre bani. Fii precaut la actele pe care le semnezi și evită să iei bani cu împrumut. Spre finalul săptămânii ești nemulțumit de atitudinea familiei și, de la simple discuții, se poate ajunge la un conflict greu de gestionat. Este indicat să ieși la o plimbare alături de persoane cu care te simți pe „aceeași frecvență”, din punct de vedere emoțional.
 

 

 

Fecioară       
     Starea de solitudine este binevenită, înainte de a lua eventuale decizii care vizează relația de mariaj sau un parteneriat important. S-ar putea să nu te simți înțeles, auzit sau chiar văzut de persoane pentru care ai fost cândva alături, la bine și la greu. Acum este perioada în care faci o reevaluare serioasă a propriei existențe, a ceea ce vrei, vis-à-vis de o relație de colaborare, parteneriat sau pur și simplu te lămurești ce vor, de fapt, ceilalți de la tine. Nu te grăbi să tragi concluzii într-o astfel de perioadă de tensiune, agitație, dezorientare în care ai sentimentul că mai toată lumea te trădează. Fii atent la propriile trăiri, mai lasă măcar câteva zile să treacă pentru a vedea care este direcția cea mai potrivită. La sfârșitul săptămânii este posibil să iei decizia bruscă de a pleca la drum, chiar dacă nu prea ai chef.
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Chiar dacă ești dispus să îți ajuți prietenii este posibil ca nu toată lumea să aprecieze gesturile tale și să considere că, de fapt, îți vezi doar propriul interes. Stai deoparte, mai ales dacă observi că se cam încing spiritele în cadrul grupului de lucru, cu deosebire în a doua parte a săptămânii. Luna Plină din data de 19 îți poate aduce sentimentul de profundă nemulțumire, de singurătate, pesimism, neîncredere, în tine și în ceilalți. Fii mult mai prudent la eventualele probleme de sănătate care riscă să recidiveze. Nu te baza pe promisiunile venite din partea oricui, mai ales dacă este vorba despre un nou job. La sfârșitul săptămânii ești mult mai preocupat de latura financiară, noi posibilități de câștig venit din muncă proprie.
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Începutul acestei săptămâni îl dedici mai mult carierei sau dezvoltării unei relații cu superiorii care ar putea să te ajute să progresezi, să găsești noi alternative pentru a primi o mărire de salariu. Luna Plină din data de 19 îți aduce șansa de a reconfigura relațiile de prietenie sau de a te elibera dintr-un grup, o asociație din care faci parte. Nu este cazul să te alarmezi și să spui că nu mai există șansa de a găsi prieteni devotați, oameni în care merită să ai încredere. La sfârșitul săptămânii ești plin de energie, capabil să depășești eventualele animozități din relația de cuplu. Las-o mai ușor cu critica la adresa persoanei iubite. O discuție sinceră ar putea să facă minuni și chiar să ajungi să demarezi un proiect important, alături de partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Ești preocupat de latura spirituală a vieții ceea ce te va ajuta oarecum să îți regăsești echilibrul interior. Poate fi vorba și despre decizia de a face o călătorie peste hotare sau de a pune la cale o vacanță pe alte meleaguri, eventual poți relua unele studii pe termen lung. Ziua de 19 se poate dovedi agitată la capitolul carieră, relația cu un superior astfel că nu are rost să îți faci prea multe planuri în aceast sens; nu îți pune speranțele în persoane care ți-au promis o eventuală promovare. La sfârșitul săptămânii preferi starea de solitudine, de introspecție în încercarea de a găsi alternative pentru a ieși dintr-un impas care vizează eventuale probleme legate de patrimoniu, propria casă sau chiar vis-a-vis de o relație sentimentală.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn     
       Putem să vorbim despre un început de săptămână ce ar putea să îți aducă răspunsuri interesante, aflarea unor secrete care vizează banii partenerului de viață sau o moștenire. Zilele de 19 și 20 ar putea să facă lumină, vis-à-vis de relația cu persoane aflate la distanță sau în privința unei călătorii îndepărtate, pe care o ai în plan de ceva timp. Mare atenție, dacă ți-ai propus să pleci la drum lung întrucât ești predispus la accidente. La sfârșit de săptămână s-ar putea să nu fii tocmai în elementul tău și să ajungi la certuri cu un prieten care nu și-a respectat promisiunea dată. Este momentul potrivit să te preocupi mai mult de propria persoană și de relația de mariaj, fără să mai privești spre trecut.
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
     Micile neînțelegeri pe tema banilor din relația de cuplu riscă să se transforme în scandal, discuții aprinse pe tema „cine aduce mai mulți bani în casă”, „cine este mai dedicat familiei, copiilor, educației acestora”. Cel mai indicat ar fi să faci „un pas înapoi”, să te distanțezi de zona de conflict și să fii atent la ce anume se vrea de la tine. Pe de altă parte ai ocazia să negociezi un contract în favoarea ta, din punct de vedere financiar. Nu te grăbi să semnezi vreun document, până când nu analizezi cu mare atenție termenii, condițiile care ți se impun. La sfârșitul săptămânii ești nemulțumit de problemele care se acutizează în familie, eventuale probleme care țin de unul dintre părinți. Este nevoie de ajutorul și susținerea ta.
 
 
 
 
 
 
Pești      
    Este necesară o mai mare doză de precauție în relația cu colegii de muncă și să fii promt, ori de câte ori este nevoie de ajutorul tău. Stai bine la capitolul comunicare știind cum să obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Mare atenție la zilele de 19 și 20, atunci când se poate ajunge destul de ușor la conflicte, chiar la o separare în relația de cuplu. Stai departe de orice discuții care riscă să alunece pe panta agresivității. Este o perioadă de finalizare, de eliberare dintr-o relație, fie că este vorba de mariaj, fie despre o colaborare, un parteneriat. Nu te grăbi să iei decizii la nervi, ci încearcă să fii atent la modul în care îți exprimi gândurile, dorințele. La sfârșitul săptămânii este posibil să pleci la drum lung și să nu îți iasă lucrurile chiar așa cum ți-ai propus.