Săptămâna 17 – 23 mai 2021

      Apar noi posiblități de a schimba ceva care ține de un bun imobiliar, este posibil să vinzi sau să achiziționezi un bun de valoare pentru propria locuință. Pui la cale noi planuri ce vizează o proprietate sau te preocupi mai mult de relația cu părinții, cauți noi modalități de a colabora mai eficient cu familia. Se poate vorbi de inspirație, dedicare din partea ta, în cazul în care urmezi cursuri de perfecționare. Este momentul unor descoperirii unor adevăruri dureroase, în plan sentimental. Se poate vorbi și despre ocazia de a te elibera dintr-o suferință care durează de prea mult timp. Preferi să fii concentrat pe suflet simțind o mai mare nevoie de afecțiune, de dragoste și de aici poate să vină și sentimentul de neputință în a face față schimbărilor. Tot ce ai de făcut este să nu grăbești lucrurile, ci să analizezi cu atenție fiecare obiectiv, strategie pe care vrei să o concretizezi. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat propriei sănătăți și aspectelor care țin de domeniul profesional. În ultima  zi a acestei săptămâni ai ocazia să pleci într-o călătorie alături de partenerul de viață sau porți discuții intense pe tema unor bunuri deținute în comun sau vis-a-vis de relația cu rudele. 

 

        Începutul de săptămână te găsește cu tot felul de aspecte pe care vrei să le pui la punct și vizează acte, documente oficiale, eventuale studii, cursuri cărora le acorzi mai multă atenție. Îți iei un nou avânt către cunoaștere, dezvoltarea relației cu colegii, pui mai mult accent pe comunicare, scris, schimburile de idei, negocieri, participi la tot felul de întâlniri prin intermediul cărora acumulezi noi bagaje de cunoștințe. Ești motivat să faci noi asocieri care îți vor aduce și mai mulți bani în cont. Primești susținerea familiei, ești dedicat celor dragi, casei, eventual vrei să faci o nouă achiziție pentru casă sau renovezi locuința. La sfârșit de săptămână ai ocazia să observi că tot efortul depus pentru finalizarea unui proiect profesional sau pentru a veni în ajutorul colegilor nu a fost în zadar. Chiar dacă nu mai aveai nicio speranță, vis-a-vis de o relație de dragoste, se pare că revin conversațiile constructive, reiei o relație rămasă oarecum în suspans. Beneficiezi de susținere, inspirație, primești sfaturi valoroase pentru a-ți împlini un obiectiv important, care implică creativitate și originalitate din partea ta.
 
 

    Se finalizează un capitol important care vizează relația cu prietenii dând posibilitatea să apară în viața ta oameni cu care rezonezi, din punct de vedere intelectual-afectiv. Se poate vorbi și despre ocazia de a te eliberarea de anumite atitudini, vis-à-vis de bani, modul în care cheltui sau investești capitalul financiar. Cert este că pui la cale noi strategii prin care îți folosești abilitățile, talentele de care dispui pentru a concretiza un proiect profesional care poate să îți aducă și beneficii materiale. Te bucuri de tandrețe și afecțiune venite din partea unei persoane de sex opus. Ai ocazia să te reîntâlnești cu persoane dragi cu care nu te-ai văzut de mult timp, discuți, analizezi situații de viață, cauți alternative de progres, în plan spiritual și profesional. Ești plin de energie, visezi la o lume mai bună și mai frumoasă; în același timp cauți să ai de partea ta oameni cu care să rezonezi, din punct de vedere afectiv. Spre sfârșitul săptămânii petreci mai mult timp alături de propriul copil. Poate fi vorba despre șansa de a întâlni o persoană de sex opus de care să te îndrăgostești sau poți să primești declarații de iubire cum nu ai mai primit de ceva timp.
 
 

        Este momentul să te ancorezi mai mult în prezent, în realitate, să te debarasezi de ceea ce îți creează o stare de disconfort, în plan psihic-emoțional. Nu vor lipsi momentele de introspecție și visare, o mai mare nevoie de a sta retras, considerând că în acest fel vei reuși să rezolvi aspectele neplăcute din viața ta. Pe de altă parte se poate vorbi despre șansa de a da startul unor inițiative personale, de a-ți manifesta adevărata personalitate, cu scopul de a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Fii atent la ce vor ceilalți, ce anume îți blochează propria evoluție, debarasează-te de tot ceea ce nu este în avantajul personal. Este ocazia de a te relansa, de a da startul unui nou început care vizează, fie o relație de cuplu, fie o relație de dragoste. Este posibil să te bucuri de mai multă atenție venită din partea persoanelor de sex opus. Cert este că se anunță vremuri noi, o schimbare importantă de direcție care poate să îți aducă oameni noi în viața ta, persoane care te ajută să progresezi. Spre sfârșitul săptămânii  ești predispus la probleme în relația cu părinții sau pot apărea probleme legate de propria locuință. Nu este cazul să te grăbești și să pleci la drum lung. Este important să discuți și cu familia despre deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de o afacere personală sau despre o eventuală investiție pe care vrei să o faci.

 

       Preferi să stai departe de orice provocări alegând să petreci mai mult timp în solitudine, ceea ce te va ajuta să observi adevăratele intenții ale unor prieteni. Este posibil ca cei din jurul tău să spună că nu prea ești „în apele tale” și astfel nu reușești să conversezi deschis cu ceilalți. Numai tu știi ce este în sufletul tău și nu prea ai chef să împărtășești cu nimeni trăirile și dorințele tale. Aștepți liniștit și răbdător momentul tău pentru a-ți lua un nou avânt. Este important să iei în considerare și mesajele venite prin intermediul viselor, să ții cont de eventualele sincronicități, de informațiile venite pe căi mai puțin obșinuite. O discuție cu un mentor, profesor te poate ajuta să îți găsești calea, să conștientizezi rolul anumitor suferințe, evenimente neplăcute cu care te confrunți acum. Nimic nu este în zadar și toată această luptă are un rol bine definit în evoluția ta, în plan personal și spiritual. Spre sfârșitul săptămânii porți discuții de taină cu cineva, pe tema banilor, a posibilității de a valorifica abilitățile, de a concretiza ideile. Este bine să nu te bazezi pe sfaturile prietenilor! Ascultă-ți sufletul și nu da curs unei colaborări care se va dovedi nerentabilă, din punct de vedere financiar.  

 

     Ai ocazia să faci cunoștință cu noi prieteni, să te implici mai mult în cadrul unui grup, o asociație, să te remaci prin ideile tale originale și chiar să joci rolul de lider știind cum să vii în ajutorul celorlalți. Este ocazia de a-ți împlini un ideal, de a concretiza un proiect important pentru care ai muncit susținut. Ai ocazia să reiei întâlnirile cu prietenii, să acumulezi mai multe informații prin intermediul grupului din care faci parte. La mijlocul săptămânii muncești cu conștiinciozitate, ceea ce te poate epuiza peste măsură. Fii prudent în ceea ce privește eventualele probleme legate de sistemul digestiv, probleme ale spatelui, încheieturi. Nu exagera cu efortul fizic! La sfârșit de săptămână ar trebui să o lași mai ușor cu discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață sau un eventual colaborator, pe tema carierei tale, a proiectelor profesionale întrucât există riscul să ajungi la certuri, contraziceri.
 
 
 

      Ești preocupat de imaginea ta profesională, de relația cu superiorii, modul în care ai putea atrage atenția asupra ta dorindu-ți să te afirmi în carieră. Este ocazia de a lansa noi strategii care vizează posibilitatea de a obține un post mai bine plătit. Este șansa ta de a-ți asuma noi responsabilități profesionale dar și pentru a obține beneficii materiale. Nu este cazul să te lași impresionat de pesimismul unor colegi care nu prea au încredere în posibilitățile tale de expansiune. La sfârșit de săptămână te simți plin de energie, dornic să progresezi. Fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu familia sau cu un superior. Nu exagera cu critica la adresa celorlalți sau aduceri aminte care vizează un proiect abandonat, pentru care ai ales să nu mai investești energie și timp.
 
 
 

     Ai ocazia de a pune la cale o excursie departe de casă sau vrei să te înscrii la (noi) cursuri de perfecționare. Ești deschis către latura spirituală a vieții, citești mai mult, eventual dezvolți noi relații de prietenie cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Se poate vorbi acum despre ocazia de a te implica într-o relație sentimentală cu cineva cunoscut în mediul de lucru sau cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. Se naște un nou țel în mintea și sufletul tău simțind cum se deschid noi orizonturi de progres, în plan intelectual și spiritual. Fii prudent în relația de dragoste, îndeosebi în a doua parte a săptămânii, atunci când, de la simple contraziceri s-ar putea să declanșezi certuri serioase. La sfârșit de săptămână preferi să te relaxezi, să stai departe de orice ar putea să îți producă neliniște în suflet. Fii mult mai prudent în ceea ce privește o relație intimă! 
 
 
 

     Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care te ajută să descoperi adevăratul sens al unor acțiuni din cadrul unui grup din care faci parte. Este o perioadă în care se poate vorbi despre o întâlnire de destin în plan sentimental, ai șansa de a o cunoaște o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta. Este o săptămână de expansiune, de progres în plan relațional ceea ce te va ajuta să dezvolți relații importante, care sunt menite să te ajute să progresezi mai mult, să vezi partea frumoasă a vieții. Este posibil să reiei conversațiile pe tema banilor, a unei eventuale afaceri pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să mergi la o petrecere sau să petreci mai mult timp cu prietenii încercând astfel să te detașezi de problemele cotidiene.  
 
 
 

      Poate fi ocazia de a pune punct unei relații pentru a da startul alteia, mult mai importante pentru tine. Fii deschis către lume, către schimbare deoarece ai ocazia de a cunoaște oameni noi, interesanți, de la care ai de învățat lucruri valoroase pentru viața personală. Este momentul prielnic pentru a profita de ajutorul celor din colectivul de muncă, să te bucuri de noi cunoașterea unor colegi, colaboratori sau subalterni, care te vor ajuta să obții rezultatele la care visai de mult timp. Nu te grăbi să iei sau să dai bani cu împrumut, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Ai ocazia să primești noi oferte de colaborare ce par promițătoare. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă vrei să călătorești departe de casă întrucât ești predispus la tot felul de incidente neplăcute!

 
 

    Este o perioadă favorabilă pentru a începe o curățire  a sufletului și  trupului. Îți dorești să urmezi un nou regim alimentar, să schimbi un tratament care nu ți se mai pare eficient. Ești preocupat de finalizarea sarcinilor de serviciu, de relația cu colegii, este posibil chiar să schimbi locul de muncă sau să pui la cale planuri de acțiune în acest sens. Cert este că va trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei și să te consulți cu persoane experimentate, înainte de a lua orice decizie. Nu este exclus să vrei schimbarea programului de lucru sau ești mai organizat, planifici cu mai mare atenție sarcinile de serviciu pentru a fi cât mai eficient. La sfârșit de săptămână ai de lămurit aspecte care țin de banii altora, o eventuală moștenire. Planifici o călătorie departe de casă menită să îți dea sentimentul de satisfacție și bună dispoziție. Se poate vorbi acum despre ocazia de a te întâlni cu o persoană de sex opus, poți chiar să te îndrăgostești,  cu ocazia unei excursii sau deplasări în interes profesional. Lucrurile par a fi complicate, la prima vedere.

 

     Este timpul să pui la treabă talentele, abilitățile de care dispui, să folosești din plin inspirația și creativitatea pentru a-ți atinge cel mai improtant țel. În această perioadă ai ocazia de a-ți manifesta calitățile, să te remarci ușor în mediul tău de lucru, să te faci apreciat, dorit, iubit, să descoperi o nouă iubire, să te eliberezi de o veche relație de amor. Viața sentimentală ia amploare, cu bune și mai puțin bune, cert este că nu te plictisești. Acordă atenție la posibilitatea de a te confrunta cu o stare de indispoziție, probleme de sănătate datorate și stresului și problemelor din ultima perioadă. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la unele probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață sau cu un asociat. Ești derutat, în ceea ce privește o nouă relație sentimentală neștiind prea clar ce decizie să iei.