Săptămâna 17 – 23 iunie 2019

001 Berbec    Berbec
         Ai ocazia să schimbi brusc direcția, în ceea ce privește un curs de specializare, o călătorie sau pur și simplu te răzgândești, atunci când vine vorba despre o negociere, tranzacție. Se anunță zile fierbinți la capitolul relație de amor, ceea ce nu este tocmai favorabil pentru tine, având în vedere tumultul de emoții, trăiri, de pasiunea pe care o pui în cadrul unei relații ce pare a fi deja compromisă. Spre sfârșitul săptămânii este bine să asculți de sfatul unei persoane mai în vârstă sau mai experimentată în ceea ce privește cariera sau schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Nu este exclus să declanșezi nemulțumiri în relația de familie în urma unor decizii pe care le iei la nervi.
 
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
        Te poți aștepta la primirea unor vești neplăcute legate de părinți eventual despre o problemă de sănătate a unuia dintre ei. Nu ai decât să fii alături de cei dragi, fie că este vorba despre sfaturi, fie că va trebui să te îngrijești de ei. Ai multe schimbări de făcut prin casă, gospodărie sau ești nevoit să vinzi o proprietate personală. Evită să te implici într-un parteneriat care se va dovedi destul de păgubos. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu prietenii și să te deconectezi lăsând la o parte grijile cotidiene. Reușești să vezi partea bună a unor situații care se dovedeau, în trecut, a fi în dezavantajul tău.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
          Ai tendința să spui lucrurilor pe nume franc, fără menajamente și astfel riști să îți atragi dușmani veritabili. Nu te grăbi să spui tot ce ai pe suflet pentru că ceilalți ar putea să folosească împotriva ta aceste informații. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să eviți excesul de mâncare și chiar de alcool. Ești derutat, în ceea ce privește o relație de amor neștiind prea clar ce așteptări să ai de la o persoană de care te simți foarte atras. La sfârșit de săptămână pot apărea probleme cu ocazia unei călătorii. Ești predispus la accidente sau poți primi vești proaste care țin de o persoană apropiată aflată în străinătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac           
          Pentru tine se poate vorbi despre o săptămână agitată, la capitolul relații. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu devenind, poate, prea critic. Nu este cazul să exagerezi cu reproșurile pentru că astfel riști să distrugi o relație care a rezistat de-a lungul timpului. Starea de stres de la locul de muncă îți poate aduce probleme serioase de relaționare cu colegii și/sau superiorii. Există riscul ca, spre sfârșitul săptămânii, să renunți definitiv la o relație de afacere sau de parteneriat. În acest weekend ești predispus la amendă, accident.

 

 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Trebuie doar să fii mai prudent, dacă ai de făcut o achiziție sau schimb de locuințe. Nu este o perioadă favorabilă pentru a face investiții imobiliare. Ești  solicitat la locul de muncă, primești sarcini de lucru pe care trebuie să le duci la îndeplinire într-un timp foarte scurt. Este posibil să faci o deplasrae în străinătate în interes de serviciu. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai atent la relația cu partenerul de viață și să eviți orice eventual  conflict cu acesta. Te simți obosit și astfel ai tendința să pui în „cârca” celuilalt grijile și problemele tale.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Nu este o săptămână tocmai favorabilă pentru examene sau luarea unor decizii legate de un proces eventual pentru semnarea unor acte importante. Ești predispus la pierderi financiare, investiții păguboase. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa șantajat de așa zișii colaboratori care se pretind a fi serioși. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Ești predispus la certuri cu colegii, pierderea unui loc de muncă sau tot felul de răsturnări de situație în plan profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
      Nu este bine să te bazezi doar pe banii câștigați din muncă personală, mai ales dacă te-ai decis să achiziționezi o locuință. Pot apărea răsturnări de situație legate de legislația bancară, un împrumut care îți poate da peste cap anumite planuri, proiecte. Mare atenție la posibilele defecțiuni care pot apărea prin casă legate de aparatura electocasnică sau este posibil să te accidentezi în propria gospodărie. La sfârșit de săptămână ești predispus la certuri cu persoana iubită așa că trebuie să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile dorințe, așteptările pe care le ai de la celălalt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion       
           Neplăcerile din carieră tind să se accentueze și astfel poți să ajungi la ruperea unui parteneriat important. Ai sentimentul că nu mai reziști la presiunile venite din partea șefilor sau a colegilor care vin cu tot felul de pretenții. Nu este exclus să apară tot felul de acuzații, reproșuri venite din partea unor colegi răutăcioși. Ai nevoie de mai multă odihnă, de influențe pozitive, întâlniri cu prieteni optimiști care te pot ajuta să depășești cu bine eventualele probleme de sănătate. La sfârșit de săptămână ești predispus la certuri cu părinții, neplăceri care sunt exprimate cu vehemență iar aceasta te poate tulbura, la nivel emoțional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
         Chiar dacă ai șansa de a câștiga prin intermediul altora, ai ocazia să constați că, așa cum vin, banii se și duc. Important este să fii atent, dacă ești implicat într-un proces sau în dezbaterea unei moșteniri și să ții cont de sfaturile unui expert. Nu te grăbi să semnezi acte importante, până când nu citești cu atenție și vezi despre ce anume este vorba. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente și/sau la probleme de comunicare, relaționare cu rudele apropiate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
          Este o săptămână importantă în colectivul de muncă și în tot ceea ce înseamnă asumarea de responsaiblități, schimbări de direcție legate de un proiect profesional lansat cu ceva timp în urmă. Nu este cazul să te agiți prea mult să iasă totul perfect, mai ales atunci când vine vorba despre muncă. Starea de epuizare fizică și mentală este posibil să te țină pe loc și ai sentimentul că nu poți înainta în direcția aleasă de tine. Ai nevoie de o pauză, un concediu pentru a reuși să îți refaci forțele. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te plimbi, alături de partenerul de viață sau reușești să o lași mai ușor cu pretențiile la adresa acestuia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător
          Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să nu te minți singur că nu ai, de fapt, nici o problemă. Fii mai atent, dacă ai de făcut o deplasare în interes de serviciu întrucât ești predispus la tot felul de neplăceri, obstacole sau putem să vorbim despre o anulare a deplasării. Ai nevoie de mai mult sport, de mișcare și las-o mai ușor cu excesul de alcool și/sau cafea. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te preocupi mai mult de propria persoană ceea ce nu poate decât să îți aducă beneficii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Este o săptămână agitată, la capitolul amor sau în  relația cu sexul opus. Când să spui că te-ai mai liniștit și tu, apare altceva care să te tulbure, în plan psihic-emoțional. Ai vrea să te dedici mai mult sarcinilor de serviciu, să atragi mai mulți bani în contul personal dar se pare că lucrurile nu se derulează în avantajul tău. Ești predispus la probleme de sănătate care se cer a fi urgent remediate. Nu exgaera, atunci când vine vorba despre certurile cu colegi sau cu persoane care vor cu orice chip să îți creeze probleme de natură financiară și nu numai. Pot fi reluate discuțiile pe tema unui serviciu sau a unei colaborări cu persoane aflate în străinătate.