Săptămâna 17 – 23 februarie 2020

Berbec
      Ești preocupat de călătoriile îndepărtate dar și de eventualele studii pe care vrei să le reiei. Domeniul spiritual prezintă un interes deosebit, mai ales la începutul săptămânii încercând să te lămurești asupra unor aspecte care te-au cam derutat în ultima perioadă și care vizează viața, modul în care percepi oamenii, religia. Este posibil să apară nemulțumiri care vizează cariera sau vrei să schimbi „jocul” sperând la ceva mai bun. Nu este exclus să accepți o nouă colaborare cu o firmă străină sau vrei să pleci în străinătate pentru un job mai bine plătit. Nu te grăbi să iei decizii! La sfârșit de săptămână ești obosit, confuz, dornic să te odihnești, să fii mai mult timp singur, să îți „reîncarci bateriile”.

 

 

 

Taur                                    
         Ești oarecum dezorientat neștiind prea clar ce direcție să alegi, fie că este vorba despre locul de muncă, fie ai de făcut niște investigații medicale sau să te preocupi mult mai serios de propria sănătate. Cert este că se cere mai multă prudență la tratamentul urmat, eventual trebuie să repeți anumite analize medicale evitând să iei decizii sub impulsul de moment. La jumătatea săptămânii se cere mai multă preocupare față de domeniul spiritual având ocazia să porți conversații utile, menite să te ajute să privești dintr-o perspectivă nouă, mult mai avantajoasă, anumite aspecte legate de viață. Domeniul profesional rămâne în continuare în prim plan fiind necesar să te mobilizezi, să adopți o atitudine mult mai pragmatică, mai ales dacă te-ai decis să faci unele schimbări. Relația cu superiorii este mai destinsă ceea ce te va ajuta să te mobilizezi mult mai ușor pentru a rezolva evenimentele neprevăzute. Spre sfârșitul săptămânii încerci să te detașezi de grijile cotidiene și să petreci mai mult timp alături de prieteni. Evită să dai bani cu împrumut sau să accepți ajutor din partea unei persoane ce pare de încredere pentru că se poate ajunge destul de repede la discuții neplăcute.

 

 

Gemeni
      Ești pus serios pe treabă, ba chiar ai nevoie și de susținerea partenerului de viață sau a unui asociat în demersurile pe care vrei să le faci. Ești plin de energie, dornic să schimbi ceva esențial în viața personală, în relația cu ceilalți, numai că este nevoie de mai multă diplomație din partea ta. Conversezi mult, negociezi, pui la cale tot felul de proiecte alături de amici de încredere. Fii atent la detalii, privește dincolo de aparențe fiindcă din lucruri banale, evenimente lipsite, aparent, de importanță ar putea să ți se reveleze soluțiile salvatoare. Încă mai ai semne de întrebare, vis-a-vis de carieră, atitudinea unui șef neștiind prea clar cum să abordezi o anumită situație. Mai așteaptă măcar câteva zile, până când se conturează cu mai multă claritate situația cu care te confrunți. Spre sfârșitul săptămânii ești revoltat că lucrurile nu stau chiar așa cum ți-ai dorit în plan profesional dar, pe de altă parte, ai ocazia să progresezi, să ceri mai mult de la tine dar și de la colaboratori sau superiori.
 
 
 
 

Rac            
       Este un început de săptămână dedicat rezolvării unor aspecte care țin de locul de muncă, relația cu colegii sau pentru a te preocupa mai mult de propria sănătate. Cert este că acorzi o mai mare atenție la relația cu cei din mediul tău de lucru, ba chiar este posibil să apară unele neînțelegeri în colectivul de muncă. Fii prudent la ce anume și cui împărtășești eventualele temeri cu care te confrunți. La jumătatea săptămânii s-ar putea ca starea ta de încordare să se răsfângă și asupra relației de mariaj sau în relația cu ceilalți. Nu te baza doar pe propria intuiție, atunci când vine vorba despre bani, obținerea unui credit, împrumut bancar. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent la drum, mai ales dacă te-ai decis brusc să pleci într-o călătorie. Este posibil să apară probleme cu mașina personală sau tot felul de obstacole care vizează mijloacele de transport.
 
 

Leu                 
         Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat de relația cu propriul copil, eventualele schimbări de atitudine venite din partea celor dragi și care ar putea să te dezorienteze, nu prea știi cum să reacționezi ca urmare a unor evenimente mai puțin plăcute. Ești foarte preocupat de o relație sentimentală care îți pune serioase semne de întrebare. Pot apărea răsturnări de situație legate de locul de muncă sau în relația cu colegii, îndeosebi la mijlocul săptămânii. Cere sfatul unui expert, mai ales dacă este vorba despre eventuale sancțiuni, plata unei amenzi. Nu te grăbi să accepți orice ofertă de lucru și nici nu semna un contract de muncă, până când nu analizezi cu atenție ceea ce ți se oferă. La sfârșit de săptămână ar putea să iasă la suprafață anumite secrete care îți răscolesc sufletul. Nu ai decât să iei un pic de distanță față de cei care te-au rănit și să analizezi cu mai multă obiectivitate eventualele pierderi.

 

 

Fecioară                  
         Îți prinde bine să ai preocupări care țin de casă, propria gospodărie, să faci unele schimbări de decor sau să mai repari câte ceva pentru care, poate, nu ai avut timp până acum. Relația cu familia este deosebită, ba chiar ai putea primi idei interesante, legate de carieră, din discuțiile cu părinții sau cu persoane mai în vârstă. În a doua parte a săptămânii este adusă în prim plan relația cu sexul opus, nemulțumirile pe care ai preferat să le ții doar pentru tine, acum existând riscul să dai totul „afară” și să izbucnească astfel un scandal, replici destul de dure la adresa celui drag. Mare atenție la felul în care îți exprimi propriile gânduri, nemulțumiri pentru că este posibil să te confrunți cu o și mai mare nemulțumire. Spre sfârșitul săptămânii ai mult de lucrat, îți asumi responsabilități la locul de muncă. În ultima zi a perioadei te vei întâlni cu mai multe persoane încercând să iei o pauză de muncă. 
 
 
 
 
 
 

Balanță                              
       Poate că nu ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care nu au fost de partea ta în trecut. Indiferent ce ai pe suflet, ți-ar prinde bine să spui, să exprimi clar și răspicat, fără să mai ții cont de supărările din trecut. Las-o mai ușor cu critica la adresa celorlalți și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Familia este de partea ta dar fii prudent la ce ar trebui schimbat, ce anume ai de oferit sau dacă chiar este nevoie să faci anumite compromisuri pentru a obține anumite avantaje materiale. Ține cont de sfaturile partenerului de viață sau ale unui prieten de încredere și nu te încăpățâna să o ții doar pe a ta, mai ales dacă este vorba despre o investiție. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară tot felul de propuneri venite din partea unei persoane de sex opus și să adopți o atitudine rigidă, conservatoare.  
 
 
 

 

 

Scorpion         
         Chiar dacă ai mari speranțe că ai putea să obții mai mulți bani din muncă personală vei avea surpriza să constați că aceștia se cheltuie cu repeziciune nereușind să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus așa că nu îți propune prea multe pentru ca dezamăgirea să nu fie prea mare. Fii mult mai prudent, dacă ai de dat vreun examen, test, interviu sau dacă ești nevoit să semnezi documente importante. Este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, vis-à-vis de un curs. Primești informații, mesaje care nu ajung la timp sau care pot să îți dea peste cap programul. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente plăcute alături de părinți sau poți merge în locurile natale, să te reîntâlnești cu o iubire din trecut. Este posibil să ai parte de distracție și voie bună alături de prieteni.

 

 

Săgetător          
         Încerci să te înarmezi cu mai mult optimism numai că realitatea ar putea fi cu totul alta și ești, poate, mult prea încrezător în cine nu merită. Fii prudent în ceea ce privește banii, cheltuielile pe care le faci și nu te baza pe promisiunile care vin acum, vis-à-vis de un eventual job mai bine plătit. Este posibil să apară avantaje dar și dezavantaje care nu fac decât să îți creeze o stare de nemulțumire, de revoltă chiar. Ai ocazia să porți discuții constructive, vis-à-vis de semnarea unui nou contract, în a doua parte a săptămânii. Ascultă-ți intuiția și nu te descuraja la primul obstacol. Doar fii prudent la ce anume ți se oferă și la modul în care îți prezinți experiența ta profesională. La sfârșitul săptămânii îți orientezi atenția către zona familiei, de unde se pare că vin și aspecte mai puțin plăcute, temeri cu care te confrunți de câteva luni de zile.

 

 
 
 

Capricorn                  
      Începutul săptămânii te găsește oarecum retras preferând să privești de deasupra anumite situații care țin de mediul din care faci parte. Încă mai ai multe răspunsuri de primit, vis-à-vis de eventuale probleme financiare. Pe de altă parte ai ocazia să obții anumite avantaje financiare pe termen îndelungat ca urmare a efortului susținut depus de-a lungul timpului. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să constați că tot răul a fost spre binele de mai târziu, mai ales dacă este vorba despre renunțarea la o anumită relație sau la o colaborare nu tocmai fructuoasă.
 
 
 
 
 
 

Vărsător
        Ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus care să te atragă din primul moment, cu ocazia participării la un eveniment cultural sau în cadrul unei petreceri date de un prieten. Nu este momentul să împărtășești cu nimeni adevăratele tale intenții, fie că este vorba despre urmarea unui curs sau de semnarea unui contract. Au loc discuții de taină, primești informații care te vor ajuta să te lămurești asupra unor aspecte care implică bani, relații, susținere din partea unui grup de prieteni sau a unor persoane cu funcții de răspundere. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat concretizării obiectivelor personale, ba chiar ești mai atent cu propria garderobă sau cu grija față de propriul corp. În ultima zi a săptămânii ești predispus la pierderi financiare sau la furt. 

 

 
 
 

Pești                             
          Este un început de săptămână care îți aduce în atenție aspecte importante, la capitolul profesie sau relația  cu un superior. Este necesar să găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele din zona carierei. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara o acțiune care implică bani, achiziția unui obiect de valoare, mai ales dacă este o ofertă care vine dinspre un prieten. Mai analizează măcar câteva zile și apoi vezi dacă merită sau nu să cheltui banii pe care i-ai agonisit cu trudă. La sfârșitul săptămânii ești mult mai dedicat aspectelor care țin de propria sănătate. Nu este exclus să dedici mai mult timp unei iubiri secrete sau pui la cale o surpriză pentru persoana iubită.