Săptămâna 16 – 22 septembrie 2019

001 Berbec    Berbec
         Încă de la începutul săptămânii alegi starea de solitudine preferând să te preocupi mai mult de propriul suflet. Este timpul să o lași mai ușor cu grijile cotidiene și să te mobilizezi pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere în relația cu partenerul de viață. Motivul anumitor neînțelegeri se datorează, în primul rând, banilor care nu sunt suficienți pentru a face o investiție legată de casă sau dacă te-a decis să te implici într-o afacere personală. La jumătatea săptămânii sunt favorizate negocierile sau depălasările în interes personal. Ai motive serioase pentru a te implica mai mult într-un proiect profesional, nu înainte de a te sfătui cu un coleg mai experimentat. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de documente, studii sau în privința unei negocieri. Fii prudent în relația cu șefii!
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Au loc discuții de taină cu prieteni de nădejde reușind să te relaxezi, alături de un grup de persoane cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sufletesc, emoțional. Acumulezi multe informații fiind dornic să te perfecționezi în plan profesional iar aceasta îți va aduce beneficii, pe termen îndelungat. Dacă la începutul săptămânii ești oarecum derutat în ceea ce privește locul de muncă și relația cu colegii, în a doua parte a săptămânii găsești cele mai bune soluții în ceea ce privește lansarea unui nou proiect profesional reușind să impresionezi pe ce din mediul de lucru prin originalitate și spontaneitate. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să folosești resursele materiale de care dispui pentru a face o investiție inspirată, vizând un hobby sau o nouă colaborare care îți va aduce și beneficii financiare. În ultima zi a săptămânii ești predispus la probleme de relaționare cu rudele apropiate sau cu persoane care nu își văd decât propriul interes. 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Chiar dacă ți se promit multe lucruri avantajoase în plan profesional, este bine să fii mult mai obiectiv și să ceri lămuriri, vis-a-vis de aspecte care vizează acte, documente oficiale, semnarea unui contract. Nu este momentul să iei în serios orice promisiune, ba din contră, fii prudent în deciziile pe care le iei. Este posibil ca o persoană apropiată să îți ofere ajutorul de care ai nevoie, fii totuși prudent și privește lucrurile dincolo de aparențe. Este timpul să discuți cu mai multă deschidere și sinceritate, eventual să rezolvi anumite disensiuni din cadrul unei relații sentimentale. Ești ajutat de prieteni să demarezi o acțiune importantă menită să te bună într-o lumină favorabilă în plan social. O persoană apropiată are nevoie de sfatul și atenția ta, spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a perioadei este momentul să te preocupi mai mult de propria persoană, eventual să te relaxezi sau să achiziționezi un nou obiect pentru garderoba ta.
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac       
      Ai ocazia să iei legătura cu o persoană aflată în străinătate care încearcă să te ajute pentru a rezolva unele aspecte care țin de o investiție făcută în trecut. Nu are rost să te epuizezi din punct de vedere emoțional, sufletesc, mai ales dacă este vorba despre animozități legate de relația cu șefii. Lasă lucrurile să se deruleze firesc, fără să încerci să intervii, întrucât nu faci decât strici armonia din mediul de lucru cu stările tale de nemulțumire și sentimentul de neîmplinire. Este șansa de a te detașa și de a găsi noi posibilități de a progresa în plan profesional, cât timp o lași mai ușor cu ego-ul. Ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală cu un coleg de muncă, în a doua parte a săptămânii. Fii prudent însă la alegerea pe care o faci.
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Ești susținut financiar de către partenerul de viață. Nu este exclus să te bucuri de o mărire de salariu sau de un câștig financiar neașteptat. Fii mult mai atent, dacă ai de făcut deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi la jumătatea săptămânii. Spre sfârșitul săptămânii se cam agită lucrurile în colectivul de muncă și astfel poți să ajungi la contraziceri cu un șef riscând să renunți la un job avantajos, din punct de vedere financiar. Nu ai decât să fii atent la pretențiile venite din partea unui superior și să discuți cu acesta anumite nemulțumiri abordând situația respectivă cu mai multă diplomație și înțelepciune. La sfârșit de săptămână ai chef de distracții alături de prieteni așa că profită din plin de prezența acestora și acceptă să ieși prin oraș sau să mergi la o petrecere.
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Chiar dacă ai anumite temeri legate de o relație de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj, ai totuși ocazia să te lămurești asupra unor aspecte neclare, încă din prima zi a acestei săptămâni. Nu este cazul să pui în „cârca” altora grijile tale financiare, ci caută să găsești soluții abordând o atitudine mult mai optimistă și încrezătoare în propriile forțe. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai prudent la drum întrucât ești predispus la accidente sau răsturnări de situație, vis-a-vis de relația cu anumite persoane aflate în străinătate. În ultima zi a săptămânii, deși ți-ai propus să te relaxezi, mintea și sufletul îți este tot la serviciu, la încercarea de a găsi soluții salvatoare legate de un proiect profesional.
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
     Ești preocupat de muncă, de relația cu colegii și aspecte care se cer a fi rezolvate cât mai urgent. Reușești să fii un punct de echilibru în mediul tău de lucru. Nu îți neglija însă propria sănătate! La jumătatea săptămânii este posibil să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de viață și astfel să se ajungă la certuri din nimicuri. A doua parte a săptămânii nu este tocmai favorabilă, în ceea ce privește propria sănătate fiind predispus la accidente sau la primirea de vești neplăcute legate de aflarea unor probleme de sănătate a unei persoane apropiate. La sfârșit de săptămână știi cum să te mobilizezi și să găsești alternative de distracție, de petrecere a timpului liber, în ciuda problemelor sau a schimbării bruște de atitudine a unor persoane din mediul tău.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
      Începi săptămâna dedicându-ți timpul propriului copil, planurilor de viitor legate de acesta. Este posibil să porți discuții intense cu un profesor/învățător, legate de propriul copil încercând să găsești alternative mult mai eficiente legate de educația acestuia. Reușești să te folosești de informațiile primite pe căi mai puțin oficiale pentru a rezolva o problemă care implică persoane oficiale, apelarea la factori de decizie. Nu este cazul să intri în panică întrucât șansa este de partea ta, pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. La finalul perioadei ești preocupat de aspecte care vizează domeniul ocult. Nu este exclus să intri în posesia unor informații secrete care vizează banii partenerului de viață sau o eventuală moștenire.
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         Începutul săptămânii îl dedici mai mult propriei gospodării, curățeniei sau pentru unele schimbări de decor, eventual o schimbare de domiciliu. Ești preocupat de relația cu părinții fiind important să stai de vorbă cu aceștia, în legătură cu probleme personale. Ești predispus la discuții neplăcute cu prietenii având ca subiect principal banii. Poți fi dezamăgit, păcălit, vis-a-vis de un contract de muncă, care nu este respectat de către angajator. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări sau a relației de mariaj, care ridică unele semne de întrebare. Dorești să primești răspunsuri clare, vis-a-vis de o colaborare sau de o relație de prietenie. Tot ce ai de făcut este să fii încrezător în propriile abilități de a te descurca în situații limită.
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn             
        Ai sentimentul că nu se mai termină problemele reușind cu greu să te mobilizezi pentru a duce la capăt cu bine anumite neînțelegeri legate de relația cu propriul copil. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile care țin de carieră. Te poți aștepta la tot felul de neclarități care vizează imaginea ta în plan public. Nu exagera cu critica la adresa unui superior sau asupra unor persoane cu autoritate în stat. La sfârșit de săptămână s-ar putea ca ceea ce ți-ai planificat la începutul perioadei să fie complet dat peste cap. Înarmează-te cu răbdare și nu te grăbi să tragi concluzii pripite, până când nu primești informații sigure de la persoane de încredere.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător                 
        Dacă ai bani se pare că ai și bună dispoziție și chef de glume. S-ar putea ca anumite persoane să nu știe de glumă și să te considere, poate, prea obraznic. Mare atenție modul în care îți exprimi propriile idei pentru că este posibil să atragi dușmănii care vor fi de durată. Ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau cu cineva cunoscut cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu. De evitat orice compromis care te-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă în ochii șefilor. Cu cât te relaxezi mai mult în mediul tău de lucru, cu atât mai mult va fi în dezavantajul tău. Fii atent la detalii și conștiincios, fără să te lași condus de instinct. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să petreci momente frumoase alături de propriul copil sau reușești să te deconectezi practicând un hobby ori, pur și simplu plimbându-te în natură.
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Este un început de săptămână pe care alegi să îl dedici mai mult propriei persoane. Poți să mergi la un salon de înfrumusețare sau să practici mai mult sport. Ai ocazia să dai startul unor activități care te vor ajuta să găsești noi remedii pentru o eventuală problemă de sănătate. La jumătatea săptămânii este bine să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut deplasări, chiar și către locul de muncă, întrucât ești predispus la accidente. Fii atent și în relația cu o rudă apropiată și încearcă să nu cedezi în fața insistențelor acesteia. La sfârșit de săptămână alegi să mergi prin locurile natale sau să te reîntâlnești cu prieteni din copilărie. Cert este că dorești să acorzi mai mult timp familiei, persoanelor dragi cu care vrei să împărtășești amintiri frumoase.