Săptămâna 16 – 22 martie 2020

      Începi săptămâna preocupat de carieră și modul în care ai putea aduce mai mulți bani în contul personal. Ești susținut de partener sau ai ocazia să te bucuri de un cadou neașteptat venit din partea unei persoane dragi. Poate fi vorba despre șansa de a rezolva mult mai ușor anumite aspecte care țin de plata unor datorii, taxe și impozite, totul este să ții cont de sfaturile partenerului de viață sau ale unui asociat. Este o săptămână în care ești pus serios pe treabă încercând să găsești cele mai bune soluții în situații critice care țin de relația cu colegii de muncă. O discuție sinceră, directă cu un șef ar putea să te lămurească asupra unor lucruri care nu ți-au fost relatate sau au fost omise cu intenție. La sfârșit de săptămână ești preocupat de imaginea ta în societate, noi posibilități de progres în plan profesional încercând să găsești o cale mai eficientă de a ajunge acolo unde ți-ai propus. Te vor ajuta foarte mult să te redresezi, din punct de vedere psihic-emoțional, discuțiile pe teme filosofice sau reluarea unei activități care vizează domeniul spiritual.

 

         Începi această săpămână plin de speranța că lucrurile se vor derula în favoarea ta, îndeosebi dacă ai pus la cale o asociere. Este recomandat să amâni orice decizie care vizează demararea unui parteneriat sau pentru a da startul unei relații pentru a doua parte a acestei perioade. Nu este cazul să te entuziasmezi pentru promisiunile care ți se fac acum. Mare atenție la reacțiile venite din partea unor dușmani ascunși care nu vor decât să te destabilizeze încercând să te îndepărteze de la drumul deja ales de tine. La sfârșit de săptămână, chiar dacă nu aveai în plan o călătorie, ți-ar prinde bine să ieși la o plimbare alături de oameni dragi sau să reiei conversațiile cu persoane aflate departe, eventual din străinătate. Nu este exclus să te refugiezi departe de cotidian și să lecturezi o carte care te poate ajuta să îți regăsești pacea interioară.

 

 

     Este posibil să demarezi acțiuni importante, în privința locului de muncă, a unui proiect important derulat alături de colegii de muncă. Te poți aștepta la noi oportunități de a colabora, fie cu persoane aflate în străinătate, fie de a călători în interes de serviciu. Poate fi vorba și despre renegocierea unui contract de muncă sau reluarea unor discuții care vizează schimbarea locului de muncă. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să observi cu mai multă claritate ce anume ai de făcut, ce te poate avantaja și ce anume poate să îți creeze mai multe probleme care vizează, atât domeniul profesional, cât și pe cel relațional. Nu te grăbi să acționezi, până când nu primești mai multe informații din partea unor colegi sau colaboratori! La sfârșit de săptămână se poate vorbi despre șansa de a te bucura de mai multă atenție, primirea unor cadouri sau reluarea unei relații intime.

 

 

      Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să te bucuri de susținerea venită din partea persoanei iubite. Este posibil să te bucuri de realizări venite din partea propriului copil sau primești unele vești bune în privința educației acestuia. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor cu o persoană de altă naționalitate sau să te îndrăgostești cu ocazia unei deplasări departe de casă. La mijlocul perioadei ai ocazia să dezvolți o relație de colaborare cu persoane bine pregătite, de la care ai multe lucruri interesante de aflat. La sfârșit de săptămână petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. O plimbare în natură ar fi binevenită reușind astfel să readuci starea de liniște și armonie în relația de cuplu.
 
 
 

       Chiar dacă ai multe deplasări în interesul familiei de făcut ai ocazia să te bucuri de realizări deosebite, de regăsirea echilibrului emoțional. Știi ce vrei și până unde poți ajunge, dacă alegi să dedici mai mult timp celor dragi. Este absolut necesar să te îngrijești mai mult de propriul suflet, să dăruiești celorlalți din liniștea și înțelegerea ta. Ai ocazia să te bucuri de o achiziție importantă pentru casă. Nu este exclus să pui la cale o renovare sau chiar schimbarea locuinței. La sfârșit de săptămână ești mult mai preocupat de propria sănătate având șansa să găsești remedii sau măcar primești un răspuns favorabil, vis-à-vis de un nou tratament. Este indicat să apelezi la tratamente alternative, să acorzi mai multă atenție propriului organism. Reușești să ajungi la un consens în relația cu partenerul de viață și privești relația în doi cu mai mult optimism.
 
 

         În ciuda eventualelor probleme financiare reușești totuși să găsești resursele de care ai nevoie pentru a plăti facturile restante. În prima parte a săptămânii te bucuri de primirea unor răspunsuri, fie în urma participării la cursuri, seminarii, fie ca urmare a unor interacțiuni sociale, conversații pline de semnificații morale, spirituale menite să te ajute să privești viața cu mai multă seninătate și înțelepciune. Ai ocazia să faci noi cunoștințe, reiei discuțiile cu rude apropiate, te preocupi mai mult de relația cu părinții. La sfârșitul acestei săptămâni alegi să desfășori activități care sunt pe plac sufletului tău, eventual un hobby sau pur și simplu te joci alături de copii sau te plimbi prin parc.
 
 
 

       Ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare venite din muncă proprie. Se poate vorbi acum despre șansa de a renegocia un contract sau poți obține un (nou) loc de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Este recomandat să semnezi un eventual contract de muncă în a doua parte a săptămânii! Nu te grăbi să tragi concluzii, vis-à-vis de relația de dragoste, îndeosebi în prima parte a perioadei, atunci când pot apărea tot felul de confuzii, reproșuri care nu au legătură cu realitatea. Ești preocupat de casă, familie, aspecte care vizează o schimbare de domiciliu sau renovarea propriei locuințe. La sfârșit de săptămână te preocupi mai mult de propria sănătate lăsând-o mai ușor cu munca, stresul, grijile cotidiene.

 

 

         Ești derutat în ceea ce privește banii, cheltuielile, înțelegerile făcute cu un colaborator, vis-a-vis de bani, un eventual împtumut. Este necesar să acționezi cu prudență și să o lași mai ușor cu amicii care s-au dovedit neserioși de-a lungul timpului. Preferi să „taci și să faci” evitând să împărtășești cu ceilalți temerile, îndoielile personale. O rudă mai în vârstă îți poate veni în ajutor cu sfaturi care te vor ajuta să iei o decizie importantă ce vizează și domeniul financiar. În a doua parte a săptămânii revine starea de bună dispoziție reușind să vezi partea frumoasă a vieții. Este posibil să faci o plimbare care te mai destinde, te readuce la realitate și privești situațiile stresante dintr-o perspectivă mult mai luminoasă. Nu este cazul să îți pierzi încrederea în oamenii dragi!

 

 

        Ai ocazia să te bucuri de susținerea prietenilor, petreci momente pline de încântare alături oameni optimiști, binedispuși. Te poți aștepta la dezvoltarea unei relații de prietenie cu persoane aflate departe, eventual de altă naționalitate. Starea ta de nehotărâre, de neîncredere în ceilalți te predispune la o oarecare limitare a propriilor dorințe, la confuzie, neînțelegere a ceea ce vor, de fapt, ceilalți. Observă propriile emoții și fii sincer cu tine, înainte de a avea pretenția ca ceilalți să îți ofere atenție și încredere. Lasă-te ghidat de intuiție și ai să vezi cum se deschid noi posibilități de progres, în plan social și relațional! La sfârșit de săptămână ești preocupat de dezvoltarea resurselor personale dedicând mult timp pentru rezolvarea treburilor gospodărești care necesită cheltuieli, investiții financiare.
 
 
 

         Este un început de săptămână favorabil pentru a te îngriji mai mult de propria persoană, eventual vrei să ajungi la salonul de cosmetică, coafor, să te bucuri de momente de răsfăț și relaxare. Nu este greșit dacă încerci să găsești o cale de împăcare, chiar și cu persoane care te-au dezamăgit în trecut. Ai ocazia să intri acum în posesia unor secrete, fapte care ți-au fost ascunse, din diferite motive. Ai sentimentul de eliberare, de deschidere către ceilalți reușind să discuți sincer pe diferite teme care ar putea să te ajute în relația cu cei cu care relaționezi. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o călătorie interesantă, eventual te reîntâlnești cu rude apropiate sau primești musafiri.
 
 

        În ciuda agitației care ține de finanțe și relația cu prietenii ai ocazia să descoperi o latură mult mai rafinată, elevată a propriei existențe. Privește dincolo de aparențe și observă ceea ce ar putea să te elibereze de stres, de starea de neliniște și ai să observi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Reiei discuțiile cu persoane aflate în străinătate sau de altă cultură, nereușind deocamdată să duci la bun sfârșit un proiect la care lucrezi de ceva timp. Chiar nu are rost să te ambiționezi pe o direcție care nu te conduce nicăieri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp alături de prieteni sau în cadrul unui grup în care găsești preocupări comune cu alte persoane. Ascultă-ți propria intuiție și nu te lăsa influențat de părerile unora care vor doar să îți demonstreze cât de pregătiți sunt într-un anumit domeniu.  
 

          Chiar dacă te-ai simțit neînțeles, acuzat, ți s-au adus tot felul de reproșuri sau au apărut tot felul de încurcături legate de acte, documente, în privința unei afaceri sau o asociere, îndeosebi în ultimele trei săptămâni, iată că ai ocazia să observi care sunt, de fapt, propriile limite. Nimic nu se face doar „bătând din pame” sau așteptând ca alții să îți rezolve eventualele probleme care țin de comunicare. Fii sincer cu propria persoană și acceptă că trebuie să mai „lași de la tine”, îndeosebi atunci când vine vorba despre domeniul profesional. În a doua parte a săptămânii poți lua decizia fermă de a face schimbări importante care vizează, fie o afacere personală, fie o asociere. Fii atent la mesaje, informații venite pe orice cale, îndeosebi spre sfârșitul perioadei!