Săptămâna 15 – 21 februarie 2021

       La începutul săptămânii este nevoie de revizuirea aspectelor personale și profesionale, de reluarea unor conversații pe tema unui proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus care te atrage din primul moment, cu ocazia participării la un eveniment cultural sau în cadrul unei petreceri date de un prieten. Nu este momentul să împărtășești cu nimeni adevăratele tale intenții, fie că este vorba despre urmarea unui curs sau de semnarea unui contract. Au loc discuții de taină, primești informații care te vor ajuta să te lămurești asupra unor aspecte care implică bani, relații, susținere din partea unui grup de prieteni sau a unor persoane cu funcții de răspundere. Spre sfârșitul săptămânii este nevoie de mai multă atenție, în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci și deciziile pe care le iei, vis-a-vis de relația cu prietenii sau un grup din care faci parte.

 
     Ești oarecum dezorientat neștiind prea clar ce direcție să alegi, fie că este vorba despre locul de muncă, fie ai de făcut niște investigații medicale sau să te preocupi mult mai serios de propria sănătate. La jumătatea săptămânii se cere mai multă preocupare față de domeniul spiritual având ocazia să porți conversații utile, menite să te ajute să privești dintr-o perspectivă nouă, mult mai avantajoasă, anumite aspecte legate de viață. Domeniul profesional rămâne în continuare în prim plan fiind necesar să te mobilizezi, să adopți o atitudine mult mai pragmatică, mai ales dacă te-ai decis să faci unele schimbări pe care le-ai tot amânat, din diferite motive. Relația cu superiorii este mai destinsă ceea ce te va ajuta să te mobilizezi mult mai ușor pentru a rezolva evenimentele neprevăzute. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să adopți o atitudine mult mai detașată față de problemele profesionale. Poți să ajungi la conflicte în relația de cuplu datorită frustrărilor, a refuzului de a vedea dintr-o perspectivă optimistă situația cu care te confrunți.  Orice final poate fi șansa unui nou început. Dă-ți timp pentru a te reconstrui, pentru a reintegra un nou mod de a fi, de a vedea viața!

     Începutul săptămânii te găsește oarecum retras preferând să privești de deasupra anumite situații care țin de mediul din care faci parte. Vrei și nu prea vrei să discuți cu prietenii considerând că nimeni nu poate înțelege mai bine decât tine ceea ce simți acum. Resursele sunt în tine, privește relația cu ceilalți ca pe o alternativă de a te cunoaște mai bine, de a vedea ce anume îți lipsește și ce ai nevoie pentru a progresa. Este o săptămână de introspecție dar și de relansare, în ceea ce privește studiile, conversațiile și întâlnirile cu persoane de la care simți că ai ceva util de învățat. Domeniul spiritual te poate ajuta să descoperi sensul anumitor evenimente controversate, sentimentul că te învârți în cerc sau că bați pasul pe loc. Ai ocazia să primești informații, fie prin intermediul viselor, fie prin studiul unui domeniu spiritual, prin meditație sau rugăciune. Este important să îți asculți intuiția, înainte de a lua o decizie importantă, vis-a-vis de loc de muncă și/sau o relație sentimentală. La sfârșitul săptămânii poți avea senzația de eliberare, de descătușare reușind să îți exprimi dorințele, gândurile fără teama de a fi judecat. Ceea ce spui are impact mai puternic asupra interlocutorilor.

 
      Îți pui semne de întrebare în ceea ce privește oportunitatea de a primi un job mai bine plătit sau care să te avantajeze din anumite puncte de vedere. Nu este o perioadă favorabilă pentru a accepta o colaborare, chiar dacă ți se prezintă tot felul de avantaje, promisiuni „frumos ambalate”. Privește situația dincolo de aparențe, stai de vorbă și cu alte persoane care au trecut prin această situație, sau colegi, prieteni ai persoanei care îți propune acum o colaborare. Până la sfârșitul săptămânii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, menite să te ajute să vezi dintr-o nouă perspectivă anumite persoane din anturajul apropiat. Intuiția te poate salva în momentele critice. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent la drum, mai ales dacă te-ai decis brusc să pleci într-o călătorie. Este posibil să apară probleme cu mașina personală sau tot felul de obstacole care vizează mijloacele de transport.

 

      Ești preocupat de călătoriile îndepărtate dar și de eventualele studii pe care vrei să le reiei. Domeniul spiritual prezintă un interes deosebit, mai ales la începutul săptămânii încercând să te lămurești asupra unor aspecte care te-au cam derutat în ultima perioadă și care vizează relația cu ceilalți oameni, aspectele din domeniul socio-profesional. Este posibil să apară nemulțumiri care vizează cariera sau vrei să schimbi „jocul” sperând la ceva mai bun. Nu este exclus să accepți o nouă colaborare cu o firmă străină sau vrei să pleci în străinătate pentru un job mai bine plătit. Nu te grăbi să iei decizii! La sfârșit de săptămână ești preocupat de relația cu prietenii având mai mult chef să socializezi cu aceștia, eventual să pleci într-o călătorie.

 

    Este un început de săptămână care îți aduce în atenție aspecte importante, la capitolul profesie sau relația  cu un superior. Este necesar să găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele din zona carierei. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara o acțiune care implică bani, achiziția unui obiect de valoare, mai ales dacă este o ofertă care vine dinspre un prieten. Este important să analizezi situația și apoi vezi dacă merită să cheltui banii pe care i-ai agonisit cu trudă. La sfârșitul săptămânii ești dedicat aspectelor care țin de propria sănătate sau de schimbările pe care vrei să le faci în domeniul profesional. Nu este exclus să dedici mai mult timp unei iubiri secrete sau pui la cale o surpriză pentru persoana iubită.

 

 
        Ești pus serios pe treabă, ba chiar ai nevoie și de susținerea partenerului de viață sau a unui asociat în demersurile pe care vrei să le faci. Ești plin de energie, dornic să schimbi ceva esențial în viața personală, în relația cu ceilalți, numai că este nevoie de mai multă diplomație din partea ta. Conversezi mult, negociezi, pui la cale tot felul de proiecte alături de amici de încredere. Fii atent la detalii, privește dincolo de aparențe fiindcă din lucruri banale, evenimente lipsite, aparent, de importanță ar putea să ți se reveleze soluțiile salvatoare. Încă mai ai semne de întrebare, vis-a-vis de carieră, atitudinea unui șef neștiind prea clar cum să abordezi o anumită situație. Mai așteaptă măcar câteva zile, până când se conturează cu mai multă claritate situația cu care te confrunți. Spre sfârșitul săptămânii ești revoltat că lucrurile nu stau chiar așa cum ți-ai dorit în plan profesional dar, pe de altă parte, ai ocazia să progresezi, să ceri mai mult, de la tine dar și de la colaboratori sau superiori.

 
     Încă de la începutul săptămânii relația cu colegii este oarecum tensionată fiind nevoie de răbdare și diplomație din partea ta. Chiar dacă ai speranțe că ai putea să obții mai mulți bani din muncă personală vei avea surpriza să constați că aceștia se cheltuie cu repeziciune nereușind să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus așa că nu îți propune prea multe pentru ca dezamăgirea să nu fie prea mare. Fii mult mai prudent, dacă ai de dat un examen, test, interviu sau dacă ești nevoit să semnezi documente oficiale. Este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, vis-à-vis de relația de cuplu datorate, în mare parte, părinților sau aspectelor care vizează casa, schimbări în propriul domiciliu. Primești informații, mesaje care nu ajung la timp sau care pot să îți dea peste cap programul. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să revii asupra unei relații sentimentale. Nu te grăbi să dai startul acum unei relații! Timpul îți va demonstra că „paza bună trece primejdia rea”.

 
       Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat de relația cu propriul copil, eventualele schimbări de atitudine venite din partea celor dragi și care ar putea să te dezorienteze. Nu prea știi cum să reacționezi ca urmare a unor evenimente mai puțin plăcute. Ești preocupat de o relație sentimentală care îți pune semne de întrebare fiind important să păstrezi pentru tine temerile. Pot apărea răsturnări de situație legate de locul de muncă sau în relația cu colegii, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Cere sfatul unui expert, mai ales dacă este vorba despre sancțiuni sau plata unei amenzi. Nu te grăbi să accepți orice ofertă de lucru și nici nu semna un contract de muncă, până când nu analizezi cu atenție ceea ce ți se oferă. La sfârșit de săptămână ar putea să iasă la suprafață anumite secrete care îți răscolesc sufletul și vizează o eventuală colaborare, parteneriat sau chiar relația de cuplu. Nu ai decât să iei un pic de distanță față de cei care te-au rănit și să analizezi cu mai multă obiectivitate eventualele pierderi.

 

    Îți prinde bine să ai preocupări care țin de casă, propria gospodărie, să faci unele schimbări de decor sau să mai repari câte ceva pentru care, poate, nu ai avut timp până acum. Relația cu familia este deosebită, ba chiar ai putea primi idei interesante, legate de carieră, din discuțiile cu părinții sau cu persoane mai în vârstă. În a doua parte a săptămânii este adusă în prim plan relația cu sexul opus, nemulțumirile pe care ai preferat să le ții doar pentru tine, acum existând riscul să dai totul „afară” și să izbucnească astfel un scandal, replici destul de dure la adresa celui drag. Acordă atenție la felul în care îți exprimi propriile gânduri, nemulțumiri deoarece este posibil să te confrunți cu o și mai mare nemulțumire. Spre sfârșitul săptămânii ai mult de lucrat, îți asumi responsabilități la locul de muncă sau este momentul să pui în practică strategii legate de adoptarea unui nou regim de viață și alimentar. În ultima zi a perioadei te vei întâlni cu mai multe persoane încercând să iei o pauză de la muncă. 

 
      Poate că nu ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care nu au fost de partea ta în trecut. Indiferent ce ai pe suflet, ți-ar prinde bine să spui, să exprimi clar și răspicat ce simți, fără să mai ții cont de supărările din trecut. Las-o mai ușor cu critica la adresa celorlalți și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta. Familia este de partea ta dar fii prudent la ce ar trebui schimbat, ce anume ai de oferit sau dacă chiar este nevoie să faci compromisuri pentru a obține avantaje materiale. Ține cont de sfaturile partenerului de viață sau ale unui prieten de încredere și nu te încăpățâna să o ții doar pe a ta, mai ales dacă este vorba despre o investiție. Spre sfârșitul săptămânii ești impulsiv, predispus la certuri în relația de cuplu sau cu familia pe tema unor evenimente care vizează acte, negocieri, o eventuală moștenire sau proprietate. Nu este exlus să ajungi la certuri într-o relație de amor pe care preferi să o păstrezi în secret fiind decis să pui capăt definitiv relației considerând că nu mai vrei complicații.

 
      Încerci să te înarmezi cu mai mult optimism deși realitatea ar putea fi cu totul alta și ești, poate, mult prea încrezător în cine nu merită. Fii prudent, în ceea ce privește banii, cheltuielile pe care le faci și nu te baza pe promisiunile care vin acum, vis-à-vis de un eventual job mai bine plătit. Este posibil să apară avantaje dar și dezavantaje care nu fac decât să îți creeze o stare de nemulțumire, de revoltă chiar. Ai ocazia să porți discuții constructive, vis-à-vis de semnarea unui nou contract, în a doua parte a săptămânii. Ascultă-ți intuiția și nu te descuraja la primul obstacol. Doar fii prudent la ce anume ți se oferă și la modul în care îți prezinți experiența ta profesională. La sfârșitul săptămânii îți orientezi atenția către zona familiei, de unde se pare că vin și aspecte mai puțin plăcute, temeri cu care te confrunți de câteva luni de zile.