Săptămâna 15 – 21 aprilie 2019

Berbec        
            Chiar dacă ai sentimentul că nu vrei reuși să finalizezi mare lucru din sarcinile de serviciu vei beneficia totuși de susținere venită din partea unor colegi care se vor dovedi binevoitori cu tine. Fii prudent însă la ce se află în spatele unor acțiuni și nu te lăsa angrenat în bârfe, discuții inutile care nu fac decât să te îndepărteze de scopul tău. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la reacții vehemente din partea partenerului de viață fiind nevoie de justificări, explicații clare din partea ta, vis-à-vis de anumite acțiuni pe care ai omis să le aduci la cunoștință. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să pui mai mult preț pe o relație intimă pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă. Pot apărea rezolvări financiare în mod neașteptat, cât timp apelezi la diplomație.
 
 
 
 
 

Taur                               
            Încă de la începutul săptămânii ești dedicat activităților casnice dar ai grijă să nu neglijezi aspecte de viață care implică creativitate, inspirație, alegi să vizionezi filme documentare, să vizitezi un muzeu sau să mergi la spectacol, teatru. Reușești să te mobilizezi și să duci la îndeplinire sarcinile de lucru apelând la organizare, răbdare, concentrare pe detalii, la o mai bună comunicare în relația cu colegii sau colaboratorii. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă îți vin ideile în mod spontan, atunci când ai mai mare nevoie. Lasă-te purtat de intuiție, citește, instruiește-te, profită de fiecare moment pentru a învăța ceva nou, pentru a cerceta un nou domeniu care îți va aduce reale oportunități de progres pe termen îndelungat. La sfârșitul săptămânii ești alături de partenerul de viață redescoperind beneficiile relaxării în doi.
 
 

 
Gemeni
            Este un început de săptămână antrenanat, ai chef de vorbă, dialoguri, care mai de care mai incitante, îndeosebi dacă te găsești în mijlocul prietenilor. Ești pus pe șotii, cu ghef de glume reușind să uimești auditoriul cu jovialitatea și starea de bună dispoziție. Plin de energie simțindu-te motivat, îndeosebi dacă ți se promit tot felul de lucruri mărețe venite, eventual prin intermediul persoanei iubite. Fii sincer cu tine și acceptă că ai tendința să te iluzionezi, îndeosebi dacă este vorba despre o persoană care ți-a creat probleme și în trecut. Spre sfârșitul săptămânii alegi să petreci timpul alături de persoane dragi, cu care simți că rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. Nu este cazul să exagerezi cu munca, mai ales în ultima zi a săptămânii. Chiar dacă ai parte de idei interesante pe care te grăbești să le concretizezi este bine să observi că îți cam neglijezi relația cu familia.
 
 
 
 

 
Rac
            Începi săptămâna cu speranța că vei primi banii de care ai nevoie, mai ales dacă ești în urmă cu plata unor facturi. Există șansa de a rezolva la timp eventuale restanțe care țin de sarcinile de la locul de muncă. Ești susținut de prieteni, tot ce ai de făcut este să le ceri ajutorul. În a doua parte a săptămânii ești mai tot timpul pe drumuri încercând să îndeplinești anumite comisioane sau să ajungi pe la anumite instituții pentru a rezolva probleme pe care le-ai tot amânat. Este posibil să fii derutat de unele vești, mesaje, informații de care, dacă ai ține cont, observi că nu mai reușești să finalizezi mare lucru din ceea ce ți-ai propus. Mai bine „taci și faci” și îți vezi de treburile tale în liniște. La sfârșitul săptămânii s-ar putea să fii mult mai precaut în relația cu propriul copil ceea ce te va ajuta să descoperi la timp anumite nemulțumiri legate de acesta. Petreci mai mult timp desfășurând o activiate pe plac sufletului tău.
 
 
 
 

 
Leu   
            Te simți bine, câtă vreme ești în centrul atenției ceea ce te va ajuta și mai mult să te mobilizezi și să duci la capăt ceea ce ți-ai propus. Ești solicitat în privința relației pe care o ai cu șefii fiind nevoie de mai multă atenție la ceea ce spui și pretențiile pe care le ridici în fața acestora. La mijlocul săptămămânii s-ar putea să primești ofertă destul de tentantă, în ceea ce privește o colaborare, un job avantajos din punt de vedere financiar. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru prin seriozitate, spontaneitate, ai capacitatea de a fi lider. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să petreci mai mult timp alături de familie, eventual dorești să faci o vizită în locurile natale.

 

 

Fecioară       
            Putem să vorbim despre o perioadă în care ai ocazia să descoperi o fațetă nouă a propriei existențe, cât timp alegi să privești evenimentele dincolo de aparențe. Treci prin transformări destul de intense fiind nevoit să îți păstrezi calmul în situațiile limită. Nu te lăsa angrenat în polemici pentru că nu faci decât să pierzi timpul cu lucruri inutile. Fii precaut în ceea ce privește finanțele, pe la jumătatea săptămânii analizate. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să faci o călătorie interesantă care te poate ajuta să îți îmbogățești anumite cunoștințe. Poate fi vorba și despre revederea rudelor apropiate.
 
 
 
 
 
 
 

 
Balanță     
            Nimic nu este prea mult, mai ales dacă ai ocazia să le vii în ajutorul unor prieteni. Știi cum să te faci util, să găsești cele mai bune soluții pentru persoane care se află în situații nu tocmai plăcute. La jumătatea săptămânii este posibil să fii derutat în ceea ce privește relația cu colegii de muncă, mai ales dacă ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete. În ultima zi a săptămânii ești cu gândul la modul în care ai putea să aduci mai mulți bani în contul personal. Este foarte posibil să primești bani veniți de pe urma unei colaborări derulate în avantaj personal.
 
 
 
 
 
 
 

 
Scorpion
            Reușești să te redresezi, în plan profesional, după o perioadă de agitație, neliniște, vis-à-vis de relația cu un superior care are grijă să fie cu ochii pe tine, tot timpul. Știi cum să atragi de partea ta persoanele care te pot ajuta să obții ceea ce ai nevoie. Nu este cazul să te retragi dintr-un cerc de prieteni, chiar dacă te simți obosit, îndeosebi pe la jumătatea săptămânii. Îți este de ajutor să conversezi cu o persoană de încredere despre eventuale probleme din plan afectiv. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante care te ajută să îți recâștigi echilibrul psihic-emoțional. La sfârșit de săpătămână ești plin de energie, cu chef de treabă.
 
 
 
 
 
 
 

 
Săgetător
            Ai ocazia să constați cât de repde trece timpul, îndeosebi în prima parte a săptămânii, atunci când parcă ești tras din toate părțile să rezolvi cât mai rapid anumite activități, fie că este vorba de locul de muncă sau casă și familie. Abia dacă mai ai timp să te preocupi de propria persoană. Spre sfârșitul săptămânii preferi starea de solitudine sau măcar îți dorești să colinzi prin munți și văi încecând să te reîncarci, din punct de vedere energetic. Fii precaut, îndeosebi dacă practici sporturi extreme!
 
 
 
 
 
 
 

 
Capricorn     
            Visezi mult și până departe, fie că este vorba despre o călătorie, vacanță pe care vrei să o petreci în locuri unde nu ai ajuns niciodată, fie că visezi la o iubire imposibilă. Cert este că starea de visare te ajută să te reconectezi, să te redescoperi, să te repliezi. Nimic nu este prea greu, mai ales atunci când îți propui să finalizezi acțiuni pe care le-ai programat cu ceva timp în urmă. Fii atent la relația cu colaboratorii și ține cont și de sfaturile acestora. Familia este de partea ta, cât timp cât îi acorzi și tu atenția cuvenită. La sfârșit de săptămână ești pus pe călătorii sau alegi să petreci timpul alături de amici.
 
 
 
 
 
 
 

 
Vărsător
            Ești dedicat trup și suflet relației de cuplu, îndeosebi la început de săptămână. Nu exagera totuși cu cheltuielile pentru că riști să creezi adevărate valuri în relația cu familia, pe la jumătatea săptămânii. Știi cum să te faci ascultat, mai ales după ce ți-ai conturat foarte bine obiectivele și îți expui punctul de vedere cu încredere în propria persoană. Există riscul de a fi considerat de ceilalți, poate, prea îngâmfat, arogant, dornic să îți urmărești împlinirea propriului scop, fără să ții cont de părerile celorlalți. La sfârșit de săpătmână ai ocazia să faci o călătorie incitantă, alături de persoana iubită sau redescoperi magia jocului, a creativității.
 
 
 
 
 
 

 
Pești      
            Ești pus pe treabă foarte serios iar aceasta ar putea să îi cam uimească pe cei din mediul tău de lucru. Taci ca… peștele și acționezi, fără să mai aștepți acordul unor persoane de la care, până mai ieri, așteptai părerile și țineai cont de acestea. Acum ești ferm hotărât să acționezi ținând cont de ceea ce îți spune propria intuție, fără să te mai cramponezi de părerile celorlalți. Este posibil să rezolvi cu bine eventuale probleme de natură financiară. Nu exagera totuși cu cheltuielile și evită să apelezi la vreun împrumut. La sfârșit de săptămână îți prinde bine să pleci într-o călătorie departe de casă. Nu este exclus să porți discuții interesante cu un profesor, ghid, preot sau cu un prieten de încredere, alături de care abordezi subiecte cu tentă spirituală.