Săptămâna 14 – 20 septembrie 2020

       Privești cu mai multă speranță în ceea ce privește un nou start în plan sentimental. Poate fi ocazia de a întâlni persoană cu care să simți că rezonezi din punct de vedere afectiv. Este o perioadă favorabilă creativității, dezvoltării unor colaborări în care va trebui să investești bani dar și timp pentru a concretiza ceea ce ți-ai propus. În a doua parte a săptămânii ai toate șansele să primești răspuns favorabil, vis-a-vis de un parteneriat și să pornești cu mai multă încredere pe drumul ales. Pot să apară unele probleme care vizează un împrumut făcut în trecut sau discuții pe tema unui partaj, o moștenire, totul depinde de ambiția dar și de diplomația de care poți da dovadă. La sfârșit de săptămână faci călătorii alături de partenerul de viață. Urmează o perioadă în care ai ocazia să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul.
 
 
 
 
 

       Sunt multe treburi de pus la punct la serviciu fiind deosebit de important să te organizezi mult mai eficient, să îți îndeplinești obiectivele, pas cu pas. Nu este cazul să ții cont de vorbele răutăcioase ale unor persoane care consideră că așa te pot destabiliza pentru a te face să renunți la idei, planuri de viitor. Știi exact ce ai de făcut, ba chiar ai șansa de a primi noi oferte de colaborare sau de a dezvolta și mai mult parteneriatul deja existent. Ești inspirat, conștiincios remarcându-te prin calm și răbdare, ceea ce ar putea să-i descurajeze pe adversari. Relația cu propriul copil se dezvoltă în mod armonios bucurându-te de reușitele acestuia. La sfârșit de săptămână ești preocupat să reconfigurezi aspecte care vizează domeniul profesional, relațiile colegiale adoptând un nou mod de a fi, de conversa cu cei din mediul de lucru.
 
 
 
 
 
 

           Discuți cu persoana iubită despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, copii, este posibil chiar să te decizi să oficializezi o relație sau să vrei să te muți împreună cu persoana iubită. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu ești sigur de adevăratele intenții ale celuilalt. Ai mult de lucru la locul de muncă reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și sarcinile de serviciu. Va trebui să acorzi o atenție specială eventualelor probleme de sănătate, să te odihnești mai mult, să profiți de fiecare pauză, să faci mai multe plimbări în natură.  Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la discuții conflictuale într-o relație. Totul depinde de tine, de felul în care gestionezi situația dând dovadă de calm și diplomație în relație. Relația cu propriul copil se poate dovedi tensionată având ca subiect principal banii, cheltuieli pe care ești nevoit să le faci.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

            Ești pus pe serios pe treabă încă de la începutul săptămânii. Faci o renovare în propria locuință, reparații, treburi pe care le-ai tot amânat. La serviciu s-ar putea să enervezi cu dorința ta de a „igieniza”, răscolești documentele, faci ordine, arunci ceea ce nu îți mai trebuie. În a doua parte a săptămânii te remarci prin preocuparea față de propriul copil, nemulțumirile pe care le-ai tot ținut în suflet tind acum să răbufnească în forță. Este posibil să apară răscoliri, schimbarea percepției, vis-a-vis de o relație de iubire. O vizită la rude este binevenită, spre sfârșitul săptămânii. Ești atent la adevăratele intenții ale unor persoane din mediul tău. Reiei legătura cu evenimente din trecut care vizează finanțele, situația materială.

 
 
 
 
 
 
 
 

          Se preconizează schimbări importante care vizează domeniul financiar. Primești bani dar se pare că ești mult mai dispus să cheltui și astfel nu rămâi cu mai nimic în portofel. Se recomadă atenție la eventualele cheltuieli, achizițiile pe care le faci. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Ești confuz, derutat, lipsit de răbdare iar starea de nehotărâre nu face decât să te vulnerabilizeze în fața competitorilor. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să ajungi la discuții neplăcute în relația cu părinții, pe tema banilor, a eventualelor asocieri pe care vrei să le demarezi acum. Ești dornic să socializezi, să interacționezi cu oameni noi, să descoperi locuri noi, ca urmare a unei călătorii. Reușești să abordezi oamenii și viața cu mai multă detașare, să vezi latura frumoasă a existenței.
 
 
 
 
 
 

           Este un început de săptămână în care te remarci prin nevoia de a te retrage din tumultul cotidian alegând starea de solitudine. Este recomandat să fii precaut, mai ales dacă ai de luat decizii, vis-a-vis de relația cu un grup de prieteni, o asociație de la care aveai mari așteptări, până de curând. Apar noi oportunități de câștig financiar, de avantaje venite de pe urma valorificării abilităților, experienței tale profesionale. Ai ocazia de a negocia salariul, un (nou) contract de muncă în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești reușind să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

          Ești preocupat mai mult de viața ta relațională, de felul în care cum ai putea obține avantaje de pe urma unei colaborări sau un parteneriat. Nu este exclus să acționezi din umbră pentru a putea să îți atingi anumite scopuri, mai mult sau mai puțin egoiste. Ascultă-ți intuiția și nu intra în panică la orice bârfă. Fiecare are dreptul să spună ce vrea, totul este ca tu să știi exact ce ai de făcut pentru a obține ceea ce ți-ai propus, în plan financiar și profesional. Este o perioadă de acumulare dar și de investiție de energie și timp. Spre sfârșitul săptămânii este o perioadă benefică pentru a te preocupa mai mult de propria persoană, de a face ordine în ceea ce privește relația cu ceilalți dar mai ales pentru a face ceea ce îți place cu adevărat și de a te elibera dintr-o relație care nu îți este pe plac.
 
 
 
 
 
 
 

       Este un început de săptămână în care vei pune accent pe zona profesională având loc negocieri, primirea de informații, gândiri și răzgândiri, renegocieri. Este important să dai dovadă de calm și atenție la ceea ce se vrea de la tine, la modul în care se creează noi strategii de colaborare sau de dezvoltare a unor proiecte deja aflate în derulare și care te-ar putea avantaja în carieră. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta, înainte de a lua decizii care vizează domeniul profesional. Prietenii se străduiesc să te susțină moral pentru a reuși să depășești cu bine această perioadă epuizantă, din punct de vedere profesional. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, de eventuale probleme ale sistemului digestiv, ficat, să reiei anumite analize sau chiar un tratament. Această săptămână îți poate aduce concretizări bune, materializări care vizează domeniul profesional și finanțele, îndeosebi dacă acorzi o atenție deosebită colaboratorilor, dezvoltării relațiilor cu superiorii și colegii.  
 
 
 
 
 

        Desfășori activități intense alături de prieteni, pui la cale tot felul de strategii care vizează domeniul profesional sperând să obții mai mulți bani, eventual o mărire de salariu din partea angajatorului. Atenție, se încearcă să se profite de pe urma bunăvoinței tale! Nu este momentul potrivit pentru a da startul unei colaborări, alături de amici sau un grup, o asociație, organizație. Ascultă-ți sufletul, înainte de a lua decizii. Au loc discuții secrete cu cineva din domeniul tău profesional ceea ce te va ajuta să vezi anumite situații din colectivul de muncă, din cu totul altă perspectivă decât până acum. Spre sfârșitul săptămânii ești ajutat de o persoană mai în vârstă să acționezi în direcția concretizării unui proiect mai vechi menit să îți redea speranța că lucrurile se vor așeza în favoarea ta.
 

 

 

 

          Se anunță cheltuieli importante, plata unor taxe, datorii, facturi, eventual o amendă. Situația banilor și a bunurilor comune cu alte persoane tinde să devină destul de problematică. Sunt posibile încurcărturi care țin de acte, un eventual partaj dar și trădări venite din partea unor colaboratori sau chiar a partenerului de viață. Ai sentimentul că nu se mai termină problemele din planul profesional, că toată lumea este împotriva ta reușind cu greu să îți găsești un loc al tău.  Fie renunți la un job, fie cauți și nu găsești ceea ce îți dorești, nu este o perioadă favorabilă pentru a progresa în carieră. La sfârșit de săptămână reușești să te faci remarcat de către o persoană care te va ajuta în plan profesional. În ultima zi a acestei perioade ai ocazia să faci călătorii de bun augur, să te remarci prin optimism și voie bună în grupul de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 

       Este un început de săptămână promițător, în ceea ce privește dezvoltarea sau startul unei relații de cursă lungă. Discuți sau rediscuți posibilitatea de a dezvolta un proiect derulat în comun cu perechea de viață sau un prieten de încredere. Poate fi șansa unui nou început, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Este momentul să vezi partea frumoasă a vieții, să redescoperi noi posibilități de progres în plan relațional și social. Este o perioadă favorabilă pentru studiu sau pentru a dezvolta noi relații de prietenie aflate la distanță. La sfârșit de săptămână va trebui să dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă te-ai decis să pleci într-o călătorie îndepărtată.
 
 
 
 
 
 
 

         Au loc discuții cu partenerul de viață despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-a-vis de locul de muncă. Se poate vorbi despre strategii de acțiune pe care trebuie să le chizbuiești cu mare grijă, înainte de a lua o decizie care va avea impact pe termen îndelungat. Sfatul partenerului de viață este binevenit așa că nu te enerva pentru orice observație din partea acestuia. Sunt posibile pierderi de bani, încurcături menite să îți dea planurile peste cap, dacă te-ai decis să faci o achiziție importantă. Nu te grăbi să faci schimbări care vizează studiile sau să dai startul unei colaborări cu persoane aflate la mare distanță. Sunt favorizate colaborările, parteneriate cu persoane din grup, asociație pe care deja o frecventezi.