Săptămâna 14 – 20 octombrie 2019

001 Berbec    Berbec
         Grijile legate de carieră sau imaginea în plan public ar putea să îți dea peste cap anumite proiecte personale reușind cu greu să concretizezi ceea ce ți-ai propus. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește gestionarea finanțelor fiind predispus la sancțiuni, amenzi, pierderi de bani. Totul este să nu acționezi sub impulsul de moment și să ții cont și de sfaturile partenerului de viață sau a unui colaborator de încredere. La sfârșit de săptămână încerci să te bucuri de lucrurile frumoase ale vieții, să dai un nou sens relației de cuplu sau unui parteneriat important. Ai ocazia să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită sau să te bucuri de ajutor venit din partea părinților pentru a achiziționa un obiect valoros. Este bine să analizezi în liniște situațiile, evenimentele și relația în care ești implicat având ocazia să primești informații care îți vor da unele răspunsuri care vizează relația de cuplu.
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
         Încă din prima zi a săptămânii alegi să te ocupi mai mult de propria persoană găsind suficiente resurse pentru a rezolva eventualele probleme apărute în cadrul unei relații de colaborare, un parteneriat sau în relația cu colegii de muncă. Ești abil în comunicare apelând la tot felul de tertipuri reușind astfel să obții ceea ce ai nevoie. Stai destul de bine la capitolul acumulare de noi informații conversațiile derulându-se cu mai multă ușurință. Știi ce dorești și încotro vrei să pornești, fără să ai așteptări prea mari de la ceilalți. Pot să apară răsturnări de situație legate de un proiect profesional sau iei decizia de a face schimbări importante în carieră. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează relația cu rudele apropiate. Nu este exclus să faci o deplasare pentru studii, o perfecționare profesională.
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Chiar dacă ești susținut de prieteni să treci mai ușor peste anumite animozități legate de relația cu partenerul de viață sau chiar o problemă de natură sentimentală, totuși ai ocazia să descoperi că forța și încrederea sunt doar în tine. Folosește-ți timpul și ambiția pentru a atinge noi dimensiuni legate de planul spiritual. Ai șansa de a face un pas important pe calea autocunoașterii și pentru a te redescoperi, mai puternic. Pot să apară răsturnări de situație la locul de muncă, în relația cu un coleg de sex opus, cu care ai fost implicat într-o relație de dragoste. Nu este momentul potrivit să îți iei revanșa considerând că astfel îți vei face dreptate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte financiare.
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac            
        Apar noi oportunități de a face o schimbare importantă, de a pune capăt definitiv unei colaborări profesionale. Nu te aștepta ca totul să fie roz și frumos, îndeosebi atunci când vei încerca să îți ceri drepturile. Se poate vorbi despre certuri, tot felul de acuzații venite din partea unui șef, ba chiar poți intra în posesia unor bârfe care te răscolesc profund. Trebuie să iei partea bună a lucrurilor și să fii atent la cei cu care interacționezi și ce anume împărtășești. Nu te grăbi să relatezi oricui nemulțumirile tale întrucât nu faci decât să îți faci mai mult rău. La sfârșit de săptămână ai ocazia să primești răspunsuri interesante care vizează viața personală, pe căi mai puțin convenționale, fie prin vis, fie ca urmare a unei călătorii la o mânăstire sau după ce ai citit o carte sau ai vizionat un film.  
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu              
        Este un început de săptămână agitat, în ceea ce privește relația cu persoanele aflate la distanță, eventual în străinătate sau în tot ce are legătură cu studiile superioare. Nu este exclus să iei decizia de a schimba profilul, de a încerca să urmezi cu totul alte cursuri de perfecționare decât stabilisei inițial. Se cere multă atenție la modul în care îți exprimi starea de nemulțumire pentru că s-ar putea să nu îți fie tolerate observațiile, critica la adresa celuilalt. Nu ai decât să îți vezi de treaba ta și să remediezi singur problemele de natură financiară și chiar relațională. La sfârșit de săptămână încerci să te relaxezi și să o lași mai ușor cu grijile cotidiene, fie mergând la un spectacol, fie relaxându-te alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
         Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat să plătești facturile sau să mai achiți din taxe și impozite. Poate fi acum timpul să acționezi în cazul unui proces, partaj sperând să ți se facă dreptate. Au loc răsturnări de situație fiind necesar să îți schimbi strategiile de acțiune, să apelezi la persoane de încredere care să te îndrume către ceea ce îți este cu adevărat de folos. Ești oarecum derutat, în ceea ce privește reacția venită din partea unei rude apropiate. Ești nevoit să investești în cursuri de perfecționare sau faci mai multe drumuri pe la instituții ale statului încercând să rezolvi anumite probleme legate de finanțe. Cert este că ești scos oarecum din starea de comoditate, mai ales când dorești să rezolvi anumite aspecte legate de propriul loc de muncă. Ești pus serios pe treabă, ai capacitatea să mobilizezi colegii în demersurile tale. La sfârșit de săptămână ai ocazia să observi că tot acest efort, de pe parcursul întregii perioade, nu a fost în zadar având șansa de a sărbători o reușită alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță    
     Ar trebui să nu te grăbești și să achiziționezi un obiect de valoare, până când nu te consulți și cu partenerul de viață, care are tot felul de nemulțumiri la adresa ta. Pot să apară probleme cauzate de lipsa de comunicare sau pentru că ai sentimentul că nu trebuie să știe neapărat și celălalt despre intențiile tale. Trebuie doar să fii mai echilibrat și să iei decizii asumându-ți responsabilitatea, chiar și pentru greșelile pe care le faci. Spre sfârșitul săptămânii pui la cale o călătorie îndepărtată, împreună cu familia sau persoana iubită. Există riscul să exagerezi, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături și să depășești astfel bugetul personal. Gândește-te foarte serios la schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de locul de muncă sau relația cu colegii.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion     
         Ești preocupat de propria sănătate dar și de nevoile tale materiale, de relația cu colegii. Nu este indicat să neglijezi relația cu partenerul de viață întrucât există riscul de a pune capăt definitiv relației de cuplu. Ești nevoit să dai anumite explicații legate de relația cu rudele apropiate, care se pare că au grijă să intervină în mod nefast asupra relației tale de mariaj. Ține-i departe de relația ta de cuplu și încearcă să nu te victimizezi pentru orice problemă apărută, aparent, din senin. Ești capabil să regăsești inspirația de moment și să transformi orice rău într-un beneficiu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de vești venite de departe sau din partea unor persoane cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Nu este exclus să intri în posesia unui secret care te ajută să rezolvi o situație neplăcută, în plan financiar.
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător               
         Este un început de săptămână fierbinte, la capitolul relație de dragoste sau în ceea ce privește relația cu propriul copil. Porți tot felul de tratative cu persoana iubită fiind ferm convins că ceea ce pui acum la cale chiar se va concretiza. Mare atenție însă, lucrurile nu sunt așa cum par a fi, la prima vedere. Primești informații greșite, secrete legate de relația cu prietenii sau poate fi vorba acum despre o dezamăgire venită din partea unei persoane dragi. Nu te entuziasma prea tare! Până la sfârșitul săptămânii ai ocazia să observi în ce fel va trebui să acționezi, în cadrul relației de cuplu. La sfârșitul perioadei va trebui să fii mult mai atent la relația cu un grup, o asociație din care faci parte. Poți să ajungi la certuri cu un prieten, pe tema unor bani sau a unor promisiuni legate de un proiect comun.
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn                    
          Încă de la începutul săptămânii apar semnale clare că va trebui să faci o schimbare importantă, vis-a-vis de casă, relația cu părinții sau chiar să îți schimbi propriul domiciliu. Este vorba despre o decizie destrul de grea având sentimentul că ești oarecum forțat de împrejurări.  Persoanele pe care le ai acum alături de tine nu sunt chiar de încredere. Mai ai multe de făcut prin propria gospodărie și în propria existență, până să ajungi acolo unde ți-ai propus!  Este posibil să apară și solicitări venite din partea unui superior, în ceea ce privește o investiție făcută în trecut și care acum îți dă bătăi de cap destul de serioase. La sfârșit de săptămână lucrezi cu mult elan și dedicare la un proiect profesional beneficiind și de câștiguri venite de pe urma muncii tale susținute.
 
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător                 
        Ești mult mai atent la anturajul apropiat încercând să le fii de un real ajutor celor din mediul tău. Pleacă acum din viața ta cine trebuie să plece și chiar nu are rost să îți bați prea mult capul cu cine și ce anume gândește depre tine. Ești nevoit să faci destul de multe deplasări în interes personal reușind astfel să îmbini armonios utilul cu plăcutul. Dai curs unei invitații de bun augur reușind să rezolvi în timp util aspecte care țin de casă, propria gospodărie. Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează propria locuință, aspecte ce țin de un părinte bolnav sau dacă te-ai decis să faci o renovare a propriei case, o  investiție imobiliară.  Ești pus serios pe treabă, numai că toată această agitație te predispune la accidente, răniri, tăieturi, la  probleme de relaționare cu părinții. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente romantice, alături de persoana iubită.
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
        Încă de la începutul săptămânii ești preocupat câștiguri, cum ai putea face rost de mai mulți bani pentru a reuși să cumperi ceea ce ți-ai propus. Nu te grăbi să scoți bani din buzunar pentru a cumpăra orice fleac. Ești nevoit să plătești o amendă sau trebuie să suporți tot felul de cheltuieli legate de o eventuală problemă de sănătate a unei persoane dragi, aflată în străinătate. Cert este că segmentul financiar trece printr-o schimbare bruscă și nefavorabilă pentru tine. Este important să nu te pierzi cu firea, ci să cauți noi posibilități de redresare financiară. La sfârșit de săptămână porți discuții intense cu familia în privința relației cu prorpiul copil sau în ceea ce privește o investiție făcută în trecut.