Săptămâna 14 – 20 august 2023

    Discuți cu persoana iubită despre schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de casă, copii, este posibil chiar să dorești oficializarea acestei relații sau vrei să te muți împreună cu persoana iubită. Nu vor lipsi provocările care vizează relația cu părinții, care nu sunt de acord cu schimbările pe care vrei să le faci în viața personală. Ai mult de lucru la locul de muncă reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și sarcinile de serviciu. Va trebui să acorzi o atenție specială problemelor de sănătate, să te odihnești mai mult, să profiți de fiecare pauză. Spre sfârșitul săptămânii pot apărea noi oportunități de progres în plan profesional. Este recomandat să ții cont de sfaturile venite din partea persoanei iubite, în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Este o perioadă favorabilă pentru a dedica mai mult timp propriului organism, să faci mai multă mișcare în aer liber sau la sala de sport.

 
 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii pot apărea controverse în relația cu rudele apropiate, negocieri care vizează o moștenire, un partaj. Este o perioadă favorabilă pentru a te preocupa mai mult de propria casă, pentru a face modificări sau vinzi/achiziționezi un bun imobiliar. Faci o renovare în locuință, reparații, te preocupi de treburi pe care le-ai tot amânat. Se preconizează un nou start la locul de muncă, în relația cu colegii sau subalternii. Nu vor lipsi provocările venite din partea competitorilor, cu toate acestea ești ferm hotărât să îți atingi țelul, în ceea ce privește domeniul financiar. În a doua parte a săptămânii te remarci prin preocuparea față de propriul copil, nemulțumirile pe care le-ai tot ținut în suflet tind acum să răbufnească în forță. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat aspectelor care vizează domeniul socio-profesional, te gândești să dai startul unei colaborări care îți va aduce beneficii pe termen îndelungat. Este o perioadă favorabilă pentru a dezvolta un nou hobby menit să îți aducă și beneficii financiare.

 

 
 

    Încă de la începutul săptămânii pui mai mult accent pe zona profesională având loc negocieri, primirea unor informații importante vis-à-vis de finanțe. Este necesar să dai dovadă de calm și atenție la ceea ce se vrea de la tine, să acorzi atenție la modul în care apar noile strategii de colaborare sau de dezvoltare a unor proiecte deja aflate în derulare și care te-ar putea avantaja în carieră. Prin tact și diplomație reușești să obții ceea ce îți dorești. Prietenii se străduiesc să te susțină moral pentru a reuși să depășești cu bine această perioadă epuizantă, din punct de vedere profesional. Va trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, de problemele sistemului digestiv, ficat, ai ocazia să reiei anumite analize sau chiar un tratament. Această săptămână îți poate aduce concretizări bune, materializări care vizează domeniul profesional și finanțele, dacă acorzi atenție colaboratorilor, dezvoltării relațiilor cu superiorii și colegii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      În debutul săptămânii se preconizează schimbări importante, care vizează domeniul financiar. Primești bani veniți din muncă personală, dar nu vor lipsi nici cheltuielile pe care ești nevoit să le faci pentru casă, familie. Se recomandă atenție la cheltuieli, achizițiile pe care le faci sau în ceea ce privește propunerea pe care o primești, de a semna un contract. Nu te grăbi să accepți un contract de colaborare, până când nu te sfătuiești cu persoane de încredere. Ești confuz, derutat, lipsit de răbdare iar starea de nehotărâre nu face decât să te vulnerabilizeze în fața competitorilor. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să ajungi la discuții neplăcute în relația cu părinții, pe tema banilor, a asocierilor pe care vrei să le demarezi acum. Ești dornic să socializezi, să interacționezi cu oameni noi, să descoperi locuri noi, ca urmare a unei călătorii. În ultima zi a săptămânii apar noi ocazii de a face schimbări importante sau primești ajutor din partea părinților pentru a rezolva aspecte care vizează propria locuință.

 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii ai tendința de a te retrage din tumultul cotidian alegând să păstrezi pentru tine reușitele sau neîmplinirile. Este recomandat să fii precaut, mai ales dacă ai de luat decizii, vis-a-vis de relația cu un grup de prieteni, o asociație de la care aveai mari așteptări, până de curând. La mijlocul săptămânii ești în formă reușind să te detașezi de orice răutăți venite din partea colegilor sau a unor persoane care își văd doar propriul interes. În a doua parte a săptămânii apar noi oportunități de câștig financiar, avantaje venite de pe urma valorificării abilităților, a experienței tale profesionale. Ai șansa de a negocia salariul, un (nou) contract de muncă în avantajul tău. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești reușind să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Acorzi o atenție deosebită viații tale relaționale, a modului în care ai putea obține avantaje de pe urma unor relații de prietenie sau prin intermediul unui grup, o asociație din care faci parte. Ascultă-ți intuiția și nu intra în panică la orice bârfă, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația de cuplu. Este important să știi exact ce anume ai de făcut pentru a obține ceea ce ți-ai propus, în plan financiar și profesional. Este o perioadă de acumulare dar și de investiție de energie și timp pentru a-ți atinge obiectivele. Spre sfârșitul săptămânii este o perioadă benefică pentru a te preocupa de propria persoană, este recomandat să faci ordine în ceea ce privește relația cu ceilalți dar, mai ales, perioada este potrivită pentru a face ceea ce îți place cu adevărat sau te poți elibera dintr-o relație care nu îți este pe plac.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Desfășori activități intense alături de prieteni, pui la cale tot felul de strategii care vizează domeniul profesional sperând să obții mai mulți bani, o mărire de salariu din partea angajatorului. Nu este momentul potrivit pentru a da startul unei colaborări, alături de prieteni sau un grup, o asociație. Ascultă-ți sufletul, înainte de a lua decizii. Au loc discuții secrete cu cineva din domeniul tău profesional ceea ce te va ajuta să vezi anumite situații din colectivul de muncă, din cu totul altă perspectivă. Spre sfârșitul săptămânii ești ajutat de o persoană mai în vârstă să acționezi în direcția concretizării unui proiect mai vechi, menit să îți redea speranța că lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta, o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere.
 
 
 
 
 
 
 

       Debordezi de energie, ești dornic să faci multe lucruri în același timp ceea ce te va solicita foarte mult, din punct de vedere fizic. Este nevoie să fii mai organizat, să nu exagerezi cu efortul încercând să îți demonstrezi ție, dar și celorlalți, că poți fi un bun exemplu. Este o perioadă favorabilă pentru a demara negocieri menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești inspirat, creativ, atent la detalii, știi cum să atragi atenția șefilor, prin flerul tău dar și capacitatea de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Este important să fii deschis la propuneri de colaborare în colectivul de muncă, să te implici într-un nou proiect, care îți va aduce beneficii pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii sunt favorabile întâlnirile cu rudele sau călătoriile scurte, studiile, acumularea noi informații, menite să îți aducă și progresul dorit, în plan personal dar și profesional.
 
 
 
 
 
 
 

        Încă din primele zile ale săptămânii se vor remarca unele aspecte de natură financiară, cheltuieli importante, plata unor taxe, datorii, facturi, eventual o amendă, important este să fii chibzuit, să nu te alarmezi. Situația banilor și a bunurilor comune cu alte persoane tinde să devină destul de problematică. Este posibil să apară încurcărturi care țin de acte, un partaj, dar și trădări venite din partea unor colaboratori. Este o săptămână favorabilă pentru a dezvolta relații cu persoane de altă naționalitate sau pentru a te înscrie la cursuri de lungă durată. Se poate vorbi și despre ocazia de a face o călătorie departe de casă, menită să te destindă, interacționezi cu oameni noi, interesanți. La sfârșit de săptămână reușești să te faci remarcat de către o persoană care te va ajuta în plan profesional. În ultima zi a acestei perioade ai ocazia să faci călătorii de bun augur, să te remarci prin optimism și voie bună în grupul de prieteni.

 

 

 

 

       Este un început de săptămână mai puțin promițător, în ceea ce privește dezvoltarea sau startul unei relații de cursă lungă. Discuți sau rediscuți posibilitatea de a dezvolta un proiect derulat în comun cu perechea de viață sau un prieten de încredere. Poate fi șansa unui nou început, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Este momentul să vezi partea frumoasă a vieții, să redescoperi noi posibilități de progres, în plan relațional și social. Este o perioadă favorabilă pentru studiu sau pentru a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane aflate la distanță. Ai ocazia să interacționezi cu persoane instruite, care vor juca un rol important în viața ta, fie că este vorba despre progres în domeniul spiritual sau ocazia de a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală. Spre sfârșitul săptămânii te simți bine, alături de oameni pe care ai ocazia să-i întâlnești cu ocazia unei călătorii. 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Începutul de săptămână îți aduce în vedere rezolvarea unor situații neclare de la locul de muncă.  Nu este cazul să ții cont de vorbele răutăcioase ale unor persoane care consideră că așa te pot destabiliza pentru a te face să renunți la idei, planuri de viitor în domeniul în care activezi. Știi exact ce ai de făcut, ba chiar ai șansa de a primi noi oferte de colaborare sau poți dezvolta chiar și mai mult parteneriatul deja existent. Ești inspirat, conștiincios remarcându-te prin calm și răbdare, ceea ce ar putea să-i descurajeze  pe adversari. Relația cu propriul copil se dezvoltă în mod armonios bucurându-te de reușitele acestuia. La sfârșit de săptămână ești preocupat de aspecte care vizează banii pe care i-ai putea obține prin intermediul unui împrumut sau al partenerului de viață. Este o perioadă propice pentru a da startul unei (noi) relații sentimentale.
 
 
 
 
 
 

     În această perioadă ai ocazia să întâlnești o persoană cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv. Este o săptămână favorabilă creativității, dezvoltării unor colaborări în care va trebui să investești bani dar și timp pentru a concretiza ceea ce ți-ai propus. În a doua parte a săptămânii ai toate șansele să primești un răspuns favorabil, vis-a-vis de un parteneriat și să pornești cu mai multă încredere pe drumul ales. Ești inspirat, în ceea ce privește demararea unui proiect profesional care te solicită din punct de vedere intelectual. Spre sfârșitul săptămânii au loc discuții intense în familie, pe tema copiilor, a educației acestora sau pentru a te implica într-o proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Primești susținerea de care ai nevoie ceea ce îți dă mai mult avânt pentru a te implica în activități menite să îți aducă și câștiguri financiare.