Săptămâna 13 – 19 noiembrie 2023

    Începutul de săptămână îți poate aduce sancțiuni, probleme legate de un împrumut, un credit bancar sau o moștenire. Se preconizează schimbări favorabile în plan socio-profesional fiind susținut de șefi în demersurile tale. Ai tendința să te apuci de mai multe treburi în același timp și să nu duci la capăt mai nimic din ceea ce ți-ai propus. Ai șansa de a depăși momentele mai puțin plăcute din relația cu ceilalți apelând la umor, diplomație și calm. La sfârșit de săptămână se reconfigurează aspecte importante care țin de domeniul spiritual și relația cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Este recomandat să fii mult mai prudent, în cazul în care te-ai decis să faci o călătorie departe de casă.

 
 
 
 
 
 
 
 

     Ești oarecum nemulțumit de atitudinea partenerului de viață neștiind prea clar cum să îți exprimi anumite gânduri, idei fără să fii criticat de acesta. Se preconizează unele câștiguri, cadouri sau chiar obținerea unui credit. La mijlocul săptămânii este momentul să te preocupi mai mult de propriul organism, să te îngrijești de sănătate, eventual să mergi la un salon de cosmetică sau faci mai mult sport. În a doua parte a săptămânii, dacă ai de susținut un examen sau de negociat un parteneriat, se cere mai multă atenție la detalii. Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să petreci momente pline de romantism alături de persoana iubită.

 

 

 
 
 
 
 
 

     Începutul de săptămână te găsește preocupat de locul de muncă, relația cu colegii sau subalternii. Partenerul de viață te susține în demersurile tale profesionale precum și în lansarea unui proiect derulat în comun. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, se poate vorbi acum despre rezolvarea unor aspecte care vizează o moștenire. Este timpul să concretizezi ideile personale și chiar să te bucuri de beneficii materiale pe termen îndelungat. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un colaborator. La sfârșit de săptămână preferi să te destinzi într-o călătorie departe de casă, eventual faci o vizită părinților sau ajungi în locurile natale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii apar noi posibilități de schimbare a unor strategii de lucru sau șansa de a găsi un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din familie. Este o perioadă plină de energie fiind dornic să acționezi cât mai rapid resimțind în mod profund schimbările din domeniul relațional dar și profesional. Nu vor lipsi confruntările din relația de cuplu sau aspecte care vizează derularea în comun cu partenerul de viață a unui proiect care necesită investiții financiare. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți tragi sufletul și să te ocupi mai mult de relația de mariaj, eventual ieșind la o plimbare cu partenerul de viață. Este timpul să îți acorzi mai multă atenție și să nu te lași copleșit de griji, problemele financiare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       La început de săptămână ești dedicat rezolvării problemelor care țin de casă, relația cu propria familie. Creativitatea, imaginația dar și intuiția te vor ajuta să rezolvi probleme care vizează o investiție pe termen lung. Se recomandă prudență la aspectele care vizează relația cu persoana iubită, la răzgândiri venite din partea acesteia, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Ai chef de aventuri dar se pare că obligațiile care țin de casă, familie și chiar carieră, nu prea îți permit să dai curs relaxării și distracțiilor. Se recomandă prudență în ceea ce privește o relație de colaborare, de parteneriat sau chiar în relația de mariaj, la jumătatea săptămânii, atunci când ești predispus la certuri cu partenerul de viață. Sfârșitul de săptămână este favorabil pentru a pune la cale noi strategii privind schimbările pe care vrei să le faci în domeniul sentimental sau în ceea ce privește relația cu propriul copil, educația acestuia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Este o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare având astfel ocazia să te perfecționezi și să îți iei astfel un nou având în carieră. Ești susținut de către un superior în demersurile profesionale ceea ce se pare că nu este tocmai pe placul unor colegi care au grijă să fie cu ochii pe tine și încearcă să te denigreze. Porți conversații constructive, ba chiar ai ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase, care pot să te ducă pe o treaptă ierarhică superioară la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mult timp relației de mariaj reușind să te bucuri de momente de romantism și bună dispoziție.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să rezolvi aspecte importante legate de acte, documente oficiale. Trebuie doar să îți vezi propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza, în momentele de tensiune. Se preconizează schimbări interesante în ceea ce privește casa, familia, schimbarea sau achiziția unei locuințe. Poate fi ocazia de a-ți întemeia o familie sau de a te împăca cu părinții. Pui la cale o călătorie departe de casă, eventual pentru a te revedea cu rude apropiate. 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri. Prima zi a săptămânii preferi să stai mai retras, este posibil să te confrunți cu o problemă de sănătate. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți de-a dreptul agitat, nervos și datorită faptului că ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire anumite sarcini de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei ești inspirat să faci o schimbare norocoasă legată de casă, o nouă proprietate sau pur și simplu ai familia care te susține, în ceea ce privește achiziția unui obiect de valoare pentru propria gospodărie.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor, în ceea ce privește demararea unor proiecte care pot să îți aducă beneficii materiale. Știi cum să fii detașat de problemele celorlalți, fără să te implici emoțional iar aceasta te va ajuta să găsești soluții de-a dreptul inspirate în situațiile confuze. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu superiorii, pe găsirea unor alternative de colaborare care te avantajează financiar. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te destinzi alături de un grup de prieteni plini de viață. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.
 
 
 

 

 

 

 

 

        Este un început de săptămână dedicat prietenilor, întâlnirilor în cadrul unui grup, acolo unde ai ocazia să socializezi, să împărtășești idei constructive, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Te înscrii la (noi) cursuri de specializare sau dai un examen important pentru progresul tău la locul de muncă. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, a unui partener de afaceri. La mijlocul săptămânii apare șansa de a face o schimbare importantă în viața personală, fie iei decizia de a pleca dintr-un loc în care nu te simți în largul tău, fie ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, care va juca un rol important în existența ta. Te preocupi mai mult de propria persoană, îți schimbi look-ul, îți înnoiești garderoba, ești mai atent la modul în care te percep oamenii. La sfârșit de săptămână ai ocazia să faci o deplasare care implică și întâlniri cu rude apropiate și/sau părinții.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Este un început de săptămână în care ești preocupat de o călătorie îndepărtată, pe care vrei să o faci de mult timp. Nu este exclus să fii dezamăgit de superiori care nu apreciază munca ta la adevărata valoare. Fii prudent în ceea ce privește cheltuielile deoarece este posibil ca partenerul de viață să îți reproșeze că ești risipitor. Nu este momentul să te lași impresionat de problemele unor amici care au nevoie de ajutorul tău financiar. Se preconizează un nou start care vizează un proiect personal la care muncești susținut și care îți va aduce rezultate favorabile pe termen lung. Porți conversații plăcute cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere. La sfârșit de săptămână este timpul să acorzi o atenție specială laturii spirituale a vieții. Te simți bine, cât timp poți veni în ajutorul semenilor, faci acte de caritate, voluntariat sau pur și simplu ajuți cu sfaturi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Începutul de săptămână te găsește oarecum obosit, lipsit de chef de muncă reușind cu greu să te mobilizezi pentru a concretiza ceea ce ți-ai propus. Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. La jumătatea săptămânii dedici mai mult timp carierei, aspectelor care vizează obținerea unui post mai bine plătit. Spre sfârșitul perioadei alegi să dedici mai mult timp relației cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, la modul în care transmiți și primești informația. Poate fi momentul potrivit pentru a da startul unor colaborări menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.