Săptămâna 13 – 19 iunie 2022

     Primești susținere venită din partea partenerului de viață, într-o chestiune legată de bani, un împrumut sau pentru a rezolva aspecte care țin de o moștenire. Se preconizează nemulțumiri, vis-a-vis de plata unor taxe, impozite sau un proces în care ești implicat. Ești nemulțumit de atitudinea unor persoane din anturajul apropiat, ai sentimentul că ești într-o permanentă stare de competiție cu aceștia. Se pare că nu ești apreciat la adevărata valoare sau nu ți se face dreptate, în ceea ce privește un post la care aspirai de ceva timp. Nu este o perioadă potrivită pentru a semna un (nou) contract de muncă sau pentru a da curs unei colaborări. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește aspecte care vizează relația de cuplu, familia, problemele cu părinții fiind nevoie de o intervenție promptă din partea ta. Tot ce ai de făcut este să fii calm și atent la detalii, înainte de a lua orice decizie.

 
 
 
 
 

       Nu strică să fii ceva mai precaut în relația de mariaj, mai ales dacă ai de făcut anumite schimbări care țin de profesie. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de planul profesional sau în relația cu anumiți prieteni. Îți sunt răstălmăcite cuvintele sau nu ajung la timp informațiile, documentele de care ai nevoie. Oricât ai vrea să rezolvi la timp anumite sarcini de lucru, vei avea surpriza să constați că parcă totul îți iese pe dos sau că era mai bine dacă luai o vacanță. Tot ce ai de făcut acum este să fii mult mai echilibrat și să te preocupi de propria sănătate. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la domeniul profesional și să eviți orice discuții în contradictoriu cu șefii întrucât nu faci decât să răscolești amintiri care te vor copleși. Spre sfârșitul săptămânii se cam încing spiritele, atunci când vine vorba despre relația cu rudele apropiate sau în ceea ce privește aspecte legate de studii, negocieri, călătorii.

 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de obligațiile care țin de serviciu sau relația cu colectivul de muncă, de unde pot să apară tot felul de schimbări, vești, care mai de care mai interesante. Se reiau discuțiile care vizează un fost loc de muncă sau oportunitatea de a găsi un job mult mai avantajos. Pui la cale tot felul de proiecte împreună cu partenerul de viață. Acestea vizează schimbări, renovări, reparații prin casă dar și vis-a-vis de carieră. Nu prea mai știi cum să împarți banii ca să îți ajungă și pentru o vacanță mult visată. Spre sfârșitul săptămânii te preocupi mai mult de bani și bunuri comune cu alții, achitarea facturilor, datoriilor, verificarea documentelor financiare și dialoguri pe teme contabile, asocieri. La sfârșit de săptămână pleci la drum lung reușind să ajungi prin locuri unde nu ai mai fost de mult timp. Sunt zile de relaxare, detașare de problemele cotidiene. Este timpul să te revigorezi, să vezi dintr-o nouă perspectivă viața.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii pot apărea probleme care țin de relația cu propriul copil fiind nevoie de mai multă atenție din partea ta. Poate fi necesar să intervii cu bani, cheltuieli care să-l ajute pe copil în rezolvarea unor probleme. Este o săptămână agitată, în ceea ce privește casa, relația cu părinții, mai ales dacă te-ai decis să faci o schimbare de domiciliu sau o vânzare/achiziție a unei proprietăți. Este nevoie de multă implicare, de atenție la detalii și nu în ultimul rând de o bună colaborare cu partenerul de viață pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Este posibil să nu te faci înțeles de un asociat sau de către partenerul de viață, atunci când vine vorba despre bani, salariu, acceptarea unei colaborări. Este indicat să taci și să faci, să te axezi mai mult pe carieră, pe obligațiile care țin de serviciu. La sfârșit de săptămână va trebui să fii mult mai prudent în privința banilor și a bunurilor comune cu alții întrucât există riscul să fii nedreptățit, din punct de vedere financiar. Va trebui să te gândești foarte bine la alegerile pe care le faci acum.

 
 
 
 
 
 
 

         Încă de la începutul săptămânii aloci mai mult timp relației cu familia, părinții, în încercarea de a găsi noi modalități pentru a face reparații cu mai puțini bani prin casă. Chiar dacă ți-ai propus să călătorești sau să te distrezi mai mult în această săptămână, se pare că lucrurile nu sunt tocmai cum ți-ai dori, îndeosebi datorită resurselor financiare insuficiente pentru ceea ce ți-ai propus. Nu este cazul să intri în panică, ba din contră, ai ocazia acum să descoperi noi posibilități de câștig. Se poate vorbi despre primirea unei sume de  bani de la un fost loc de muncă sau o sumă restantă, o primă, o datorie din partea angajatorului. Este o săptămână a zbaterilor dar și a primirii de noi oferte de muncă, noi propuneri de colaborare sau pentru a da startul unor relații de prietenie care te-ar putea ajuta, pe viitor, în plan profesional. La sfârșit de săptămână ești predispus la amenzi, probleme de sănătate sau accidente. Evită semnarea oricărui contract, îndeosebi în prima parte a săptămânii! 
 
 
 
 
 
 

        Este  posibil ca starea ta de agitație să aducă unele neplăceri în relația de mariaj, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu rudele apropiate și/sau în privința situației financiare. Las-o mai ușor cu pretențiile, critica la adresa celuilalt și nu intra în panică pentru lucruri lipsite de importanță. Privește cu atenție la ce anume ai de făcut, vis-a-vis de relația cu rudele apropiate și nu te implica în acțiuni care nu îți sunt pe plac sau depășesc atribuțiile tale. Ține cont de ceea ce îți spune intuiția, îndeosebi în a doua parte a săptămânii și cu siguranță vei știi exact ce ai de făcut pentru ca lucrurile să se deruleze în favoarea ta, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu partenerul de viață. Te poți aștepta la răsturnări de situație legate de bani, documente, acte contabile așa că acordă atenție la ce anume semnezi și fă-ți ordine printre acte, fie că este vorba despre cele de acasă sau de la serviciu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să vezi rezultatul unor acțiuni care vizează un parteneriat, o asociere sau chiar relația de mariaj. Este momentul să îți iei rămas bun de la trecut, să te eliberezi de persoane care nu te ajută să progresezi, ba din contră, îți pun tot felul de obstacole în cale. 
 
 
 
 
 
 
 

       Se recomandă prudență la cumpărăturile facute în această perioadă, la banii pe care îi cheltui, la modul în care îți gestionezi bugetul personal. Acordă o atenție deosebită la eventualitatea încheierii unui (nou) contract de muncă sau dacă ai de semnat vreun document, vis-a-vis de obținerea unui împrumut. Nu este cazul să te hazardezi acum în orice acțiune care implică bani, investiții, achiziții de orice fel. Fii mult mai prudent, dacă este necesară efectuarea unei intervenții chirurgicale, îndeosebi în prima parte a săptămânii. Ești nevoit să reiei unele analize medicale. În weekend ai ocazia să faci deplasări prin locurile natale sau te întâlnești cu părinții. Se discută despre casă, schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie, alături de partenerul de viață.
 
 
 
 
 
 
 
 

      Încă de la începutul acestei săptămâni ai chef de relaxare, de vacanță, eventual vrei să petreci mai mult timp cu tine însuți. Pe de altă parte te confrunți cu termene limită legate de carieră astfel că nu prea ai timp de visare și relaxare. Relația cu persoane aflate în străinătate ar putea să te bulverseze și astfel alegi să te retragi în mediul tău încercând să îți găsești starea de liniște. Spre sfârșitul săptămânii, oricât de mult ți-ai propus să te ții departe de lumea dezlănțuită, se pare că lucrurile tind să ia o întorsătură neplăcută, în privința casei, a relației cu părinții sau pur și simplu ești nevoit să schimbi domiciliul. Primești susținere din partea unui prieten, fie că este vorba despre un sfat venit la momentul potrivit sau chiar un ajutor financiar.
 
 
 
 
 
 
 
 

        La început de săptămână ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete. Au loc discuții și întâlniri cu anturajul apropiat sau pui la cale tot felul de proiecte, alături de prieteni sau un grup din care faci parte. Este o perioadă în care ești nevoit să faci mai multe drumuri scurte, să te ocupi de unele contracte, documente oficiale. Te poți aștepta la primirea unei oferte de lucru sau faci o schimbare ce vizează domeniul profesional. Știi exact ce ai de făcut iar acum ești într-o perioadă de muncă și efort, în plan profesional și se pare că nu ai mai ai nici timp și nici chef de altceva. Pe de altă parte, se poate dovedi a fi o săptămână foarte intensă în privința relației sentimentale sau în ceea ce privește relația cu propriul copil. Nu te grăbi să iei decizii pe care le vei regreta ulterior! Este o perioadă de derută, de confuzie dar și de epuizare, fizică și psihică.

 

 

 

 

         Acum este șansa ta de a dezvolta noi relații de prietenie sau pur și simplu pentru a întâlni oameni interesanți, care te vor ajuta în demersurile tale profesionale sau financiare. Fii prudent în ceea ce privește deciziile care implică și cheltuieli și nu lua în seamă sfaturile oricărui așa zis expert. Se recomandă prudență în ceea ce privește o eventuală relație de asociere, precum și la aspectele privind un proces sau moștenire. Chiar dacă ai decis să te implici într-o colaborare de la care ai multe așteptări, îndeosebi în plan material, ai ocazia acum să intri în posesia unor secrete care te vor determina să schimbi strategia de acțiune. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri, contraziceri cu familia, părinții, legate de o moștenire, o proprietate având legătură cu decizii care s-au luat în urma unui proces, a schimbărilor legislative. Acordă atenție la eventualele probleme de sănătate!
 
 
 
 
 
 
 
 

       Te poți aștepta la tot felul de surprize care țin de sfera profesională sau în ceea ce privește un proiect la care ai lucrat de mai mult timp. Problemele din prima partea a săptămânii te mobilizează, te ambiționează determinându-te să iei decizii ferme, să faci schimbări în cadrul unui proiect sau poți să renunți la anumite colaborări. Nu este exclus să iei decizia de a urma noi cursuri de perfecționare sau poți să te reîntorci la un curs abandonat în urmă cu ceva timp. Ai ocazia să te reîntâlnești cu prieteni vechi sau să ajungi în locuri cu încărcătură emoțională pentru tine și astfel rememorezi amintiri dragi. La sfârșit de săptămână vei pune mai mult accent pe tot ce înseamnă bani, convorbiri pe teme financiare, ca urmare a semnării unui contract.  
 
 
 
 
 
 
 

     Săptămâna debutează oarecum tensionat, la capitolul relații cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Pot apărea tot felul de răsturnări  de situație, atunci când vine vorba despre studii, acumulare de noi informații. Totul ține de atenția și răbdarea ta și, mai ales, de diplomația din relația cu ceilalți. Ai sentimentul că nu reușești să dai randament în legătură cu un parteneriat, o colaborare sau în relația cu colegii de muncă. Problemele de la locul de muncă se răsfrâng și în relația de mariaj sau de dragoste. Este posibil ca o veste care vizează o relație sentimentală să îți răscolească în mod profund sufletul. Ți se aduc tot felul de acuzații sau ești nevoit să te justifici pentru lucruri pe care nu le-ai făcut. Nu este exclus să fii nevoit să plătești o datorie, sume restante. La sfârșit de săptămână există riscul să pui capăt unei relații de colaborare cu un grup, o asociație sau renunți la prieteni care te-au dezamăgit.