Săptămâna 13 – 19 iulie 2020

        Relațiile de parteneriat capătă puternice conotații, îndeosebi la început de săptămână,  atunci când va trebui să dai dovadă de fler și răbdare în relația cu ceilalți. Este posibil ca anumite tensiuni din relația cu propria familie, cu părinții să se răsfrângă și asupra relației de cuplu. Se reiau discuțiile pe tema banilor, a unor eventuale cheltuieli, pierderi de bani. Timpul pare să nu fie de partea ta, mai ales dacă ți-ai propus să finalizezi un proiect important care vizează casa, o proprietate personală. La sfârșit de săptămână este bine să eviți cheltuielile întrucât ești predispus la greșeli legate de acte, o eventuală investiție pe care vrei să o faci de mult timp și care se va dovedi păguboasă, din punct de vedere financiar.
 
 

 
        Preferi să te retragi în mediul tău, în zona de confort încercând să stai departe de forfota cotidiană, de orice stare de tensiune de la locul de muncă. Este timpul să lași lucrurile să se deruleze în ritmul lor, fără să încerci să te opui sau să schimbi ceva, întrucât nu ești tu responsabil de greșelile celorlalți. Ai multe idei, ești dedicat studiului, dorinței de a te perfecționa astfel că cel mai indicat este să te ții departe de bârfe, răutăți, invidii care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere energetic. Rediscuți unele aspecte care țin de un parteneriat, o colaborare importantă, faci călătorii în locuri unde nu ai mai fost de ceva timp, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a perioadei ai ocazia să dai curs unei idei, să concretizezi un proiect care implică studiu, originalitate, dedicare din partea ta. Fii prudent, în cazul în care te-ai hotărât să pleci într-o călătorie!
 
 

 
      Apar discuții intense cu prietenii încercând să pui la cale proiecte importante care vizează o eventuală afacere personală sau o colaborare de la care speri să îți aducă și beneficii materiale. Se reiau anumite conversații, încerci să reevaluezi aspecte care vizează o relație secretă, intimă, vrei să vezi dintr-o cu totul altă perspectivă relația în care ești implicat. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, să te lămurești astfel asupra unor aspecte care vizează o relație de prietenie. Este timpul să îți acorzi mai multe momente de relaxare, de odihnă, departe de orice agitație. Te bucuri de câștiguri financiare existând însă riscul să cheltui banii cu prietenii sau pe achiziția de bunuri care nu sunt necesare.
 
 
 

 
        Încă de la începutul săptămânii îți dedici timpul carierei, aspectelor care vizează un proiect profesional sau o colaborare importantă. Discuțiile cu șefii, autoritățile sunt deosebit de importante pentru a te lămuri ce ai de făcut, dacă merită să faci anumite schimbări în plan profesional. Nu te grăbi să iei decizii pe care există riscul să le regreți ulterior! Vezi care sunt riscurile în cadrul relației de cuplu, dacă te-ai hotărât să faci un pas important și să oficializezi o relație sentimentală. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea ca prietenii să îți strice anumite planuri care vizează bugetul personal și astfel poți să ajungi la cheltuieli care nu erau programate.
 
 

        Începi săptămâna cu gândul să pleci cât mai departe, eventual să lași deoparte tot ceea ce te obosește și să mergi într-o vacanță. Sunt posibile călătoriile pe distanțe lungi sau reiei relația cu persoane aflate peste hotare. Ai chef de conversații, discuții interminabile, faci tot felul de planuri de călătorie. Discuțiile cu șefii sunt intense, constructive, pe la mijlocul săptămânii. Este posibil să îți vină idei ingenioase, salvatoare și astfel rezolvi, oarecum surprinzător, o problemă la locul de muncă. La sfârșit de săptămână te gândești foarte serios să petreci mai mult timp cu prietenii, să rezolvi unele situații tensionate în relația cu un grup din care faci parte.

 
 

 
     Sunt șanse destul de mari să primești o sumă de bani restantă sau poți să reiei discuțiile despre o eventuală moștenire, un partaj care se poate dovedi a fi în avantajul tău. Ai ocazia să primești oferte de colaborare sau să abordezi dintr-o perspectivă constructivă o relație de parteneriat deja existentă. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să faci o călătorie departe de casă, pentru a încerca să abordezi o nouă filosofie de viață. Evită să dai startul unor conversații cu amici cu care ai mai avut conflicte și în trecut!
 
 
 
 

      Se pare că lucrurile nu se derulează chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre o relație de cuplu sau o asociere. Va trebui să găsești o soluție de compromis sau să abordezi relația respectivă cu mai multă atenție și diplomație dând dovadă de echilibru și bunăvoință. La sfârșit de săptămână ești dedicat aspectelor care țin de banii în comun, plata unor taxe și impozite sau unor noi posibilități de a obține mai mulți bani prin intermediul partenerului de viață.
 
 
 
 
 

 
     Chiar dacă este multă agitație la locul de muncă și uneori te vei simți de-a dreptul copleșit de sarcinile de muncă reușești totuși să te mobilizezi și să dai randamentul mult dorit. Totul este să nu te autosugestionezi că nu poți face față cerințelor. Reiei discuțiile pe tema banilor, aspecte pe care vrei să le lămurești de ceva timp și parcă nu mai ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat. Spre sfârșitul săptămânii se amplifică relațiile parteneriale, discuțiile pe tema carierei, eventual apelezi la sfatul unui specialist sau la colegi cu mai multă experiență profesională În ultima zi a perioadei există riscul să declanșezi discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, pe tema banilor.  
 
 
 

 
      Au loc discuții importante cu persoana iubită, fie depre copii, fie pentru că vrei să întemeiezi o familie sau dorești să faci o renovare în propria locuință. Este timpul să petreci mai mult timp alături de persoana dragă și să o lași mai ușor cu obligațiile care țin de locul de muncă. Ai ocazia să reiei o relație de amor cu o persoană aflată la distanță sau de altă naționalitate. A doua parte a săptămânii se poate dovedi tensionată la capitolul relație de dragoste. Nici relația cu propriul copil nu este prea grozavă. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să îți fie date planurile peste cap, datorită unor probleme de sănătate. Nu te grăbi să iei un tratament medical, până când nu te consulți cu un medic.
 
 
 

 
      Au loc discuții intense, importante cu familia, rudele apropiate pe tema unor eventuale schimbări pe care vrei să le faci, vis-à-vis de o proprietate personală. Pui mai mult accent pe relația cu părinții acordând atenție eventualelor probleme de sănătate ale acestora. Fii prudent, îndeosebi în a doua parte a săptămânii, atunci când pot apărea probleme care țin de propria locuință. Nu este exclus ca anumite probleme din trecut să te răscolească profund și să îți creeze o stare de disconfort, din punct de vedere afectiv. La sfârșitul perioadei ai ocazia să te bucuri de atenția venită din partea partenerului de viață. Vrei să faci un pas important într-o relație sentimentală sau pui la cale un proiect comun alături de cel drag.
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii se poate vorbi despre șansa de a obține venituri din muncă proprie sau încerci să găsești un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Nu te grăbi să accepți propunerile care ți se fac acum întrucât se va dovedi a fi în dezavantajul tău. Atenție la mijlocul săptămânii, atunci când ești predispus la pierderi financiare, cheltuieli neașteptate. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să fii prudent în ceea ce privește relația cu colegii sau colaboratorii. Este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate sau riscul de a fi implicat într-un accident. Este o perioadă tensionată reușind cu greu să îți găsești starea de echilibru.

 
 

 
      Chiar dacă te simți în formă, plin de nergie la început de săptămână, se pare că nu reușești să te mobilizezi pentru a finaliza ceea ce ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre o colaborare importantă. Este nevoie de multă atenție, prudență la ce anume spui, modul în care îți exprimi propriile idei și, mai ales, cu cine alegi să colaborezi pentru un proiect important. Sfârșitul de săptămână se poate dovedi nefavorabil, îndeosebi din punct de vedere financiar. Nu te grăbi să faci achiziții sau să pleci la drum, până când nu te sfătuiești și cu o persoană apropiată, de încredere. De evitat împrumuturile! Te poți simți extenuat având nevoie să te retragi într-un loc liniștit, departe de orice ar putea să îți tulbure liniștea sufletească.  
 

Traffic

LOADING...