Săptămâna 12 – 18 iulie 2021

       Acest început de săptămână îți va aduce semnale importante din zona relației sentimentale, fie că este vorba despre persoana iubită, fie te gândești să dai startul unei (noi) relații de amor, cert este că ai chef de aventură, flirt, este posibil să revii la o iubire din trecut. În a doua parte a săptămânii ai mult de lucru încercând să finalizezi la timp sarcini, proiecte, o activitate profesională care te solicită peste măsură. Știi cum să te mobilizezi, să îți folosești energia în direcția propusă pentru a termina la timp treburile. Nu exagera cu efortul fizic întrucât ești predispus la răniri, tăieturi. În ultima zi a perioadei pui accentul relația cu ceilalți căutând să impresionezi, să atragi atenția asupra ta. Cauți modalități de a-ți îmbunătăți garderoba, aspectul fizic, eventual mergi la salonul de cosmetică sau pur și simplu faci mai mult sport, mișcare în aer liber.  Se recomandă mai multă atenție în relația de cuplu!
 
 
 
 
 
 

      La început de săptămână pui mai mult accent pe tot ce înseamnă treburi gospodărești, reorganizare, curățenie, întâlniri și dialoguri cu familia, părinții, călătorii în locurile natale. Se reiau unele discuții neplăcute care vizează patrimoniul, problemele care țin de casă, proprietate. Ies acum la suprafață nemulțumiri în legătură cu părinții încercând să găsești alternative, fie de împăcare, fie pentru a obține ceea ce îți dorești, vis-à-vis de casă. La mijlocul săptămânii se amplifică relația cu copiii și cu persoana iubită putându-se vorbi acum despre schimbări de lungă durată în ceea ce privește casa, o locuință personală. La sfârșit de săptămână pui mai mult accent pe sănătate, urmarea unui tratament, schimbarea regimului de viață sau alimentar. Discuți mai mult cu familia despre schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional.

 
 
 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii ești tot într-o agitație, dornic să călătorești, să negociezi, să realizezi schimburi de idei, informații, revii la proiecte derulate în trecut, faci tot felul de corecții. Intri în posesia unor informații care te vor ajuta în cadrul unei afaceri personale sau pentru a progresa în plan profesional. Se cere prudență la ceea ce se discută în mediul tău, modul în care relaționezi întrucât ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte profesionale sau în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. Pui la cale schimbări importante care vizează casa, propria locuință, faci noi achiziții, aduci îmbunătățiri, dedici mai mult timp treburilor gospodărești. La sfârșit de săptămână ai ocazia să discuți cu persoana iubită despre proiecte de anvergură, pui la cale o călătorie sau pleci într-o deplasare alături de persoane dragi. Fii mult mai atent la cheltuielile pe care le faci pentru casă și încearcă să nu depășești, prea mult, bugetul de care dispui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

    Începutul săptămânii te predispune la  cheltuieli fiind tentat să achiziționezi tot felul de lucruri care nu îți sunt neapărat necesare. Primești bani, fie că este vorba despre salariu, fie că ești recompensat pentru un proiect important derulat în trecut, cert este că te grăbești să și cheltui ceea ce primești. Poate fi și ocazia de a negocia salariul în favoarea ta sau chiar tu ești nevoit să plătești anumite datorii. În această săptămână interacționezi cu multe persoane, ești agitat, chiar derutat neștiind prea clar în ce direcție să pleci, să te relaxezi alături de prieteni sau rude. La sfârșitul perioadei preferi să te retragi acasă, să acorzi mai multă atenție familiei, să te liniștești stând departe de agitația cotidiană.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Faptul că te retragi simțind nevoia să fii singur, nu este un lucru rău, ba din contră. Este timpul să îți revizuiești relațiile de prietenie, să lași în viața ta persoanele cu care simți că rezonezi, cu care te completezi. Nu exagera, atunci când vine vorba despre pretenții, nemulțumiri pe care alegi să ți le exprimi pe față, fără să te gândești la consecințe. Chiar dacă ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie se pare că tot nu îți ajung banii pentru ceea ce vrei să faci. Las-o mai ușor cu amicii și evită să dai bani cu împrumut! Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a demara un (nou) proiect care vizează cariera sau pentru a negocia un contract de muncă în favoarea ta. În ultima zi a săptămânii ți-ar prinde bine să ieși din casă, să te plimbi, să te reîntâlnești cu prietenii, rudele apropiate.
 
 
 
 
 
 
 

     Încă de la începutul săptămânii te simți obosit, plictisit, sătul de termene limită, discuții inutile care vizează cariera. Nu prea mai știi ce direcție să alegi, care este sensul vieții tale, ce cauți, unde vrei să ajungi. Îți pui tot felul de întrebări existențiale, cauți răspunsuri, treci foarte ușor de starea de bucurie, exaltare, la starea de neîncredere, pesimism. Ai sentimentul că nimeni nu este de partea ta. Cauți sprijin la părinți, de aici vin cele mai bune sfaturi. Te simți susținut, încurajat de cei dragi. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii care vizează cariera. Analizează, observă mediul de lucru, evită să faci confesiuni unor persoane care nu fac decât să profite de pe urma ta. La sfârșit de săptămână ești dedicat muncii având ocazia să te bucuri de un nou start în cadrul unei colaborări. Ești susținut de partenerul de viață în demersurile tale profesionale. Te bucuri de un câștig financiar venit de pe urma efortului depus, fie la locul de muncă, fie valorificând o lucrare, un proiect pe care l-ai derulat cu ceva timp în urmă.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii se observă mai multă preocupare față de domeniul profesional, noi modalități de a te face remarcat în mediul de lucru, de către șefi. Se cere însă mai multă prudență în relația cu prietenii care caută să divulge anumite secrete sau să te denigreze considerând că așa vor reuși să te dea înapoi din îndeplinirea propriului țel. Nu este cazul să te implici prea mult în cadrul unui grup, o asociație de la care vei primi multe reproșuri sau te confrunți cu răsturnări de situație menite să îți tulbure sufletul. La sfârșit de săptămână beneficiezi de mai multă liniște având nevoie de discreție, solitudine, eventual faci o călătorie inițiatică, întâlnești maestrul, ghidul spiritual, descoperi un nou domeniu care te ajută să îmbunătățești viața spirituală.  
 
 
 
 
 
 
 
 

       Sunt favorizate întâlnirile, renegocierile din domeniul socio-profesional, dialogurile și strategiile de lucru. Te așezi la masa negocierilor, demarezi proiecte ambițioase, ai în minte tot felul de idei pe care ai ocazia să le concretizezi, în a doua parte a săptămânii. Depinde de felul în care abordezi situațiile critice și modul în care găsești echilibrul între problemele de acasă și cele de la locul de muncă. Prin diplomație, tact și umor reușești să obții ceea ce ți-ai propus în plan profesional. La sfârșit de săptămână, în ciuda faptului că ai chef de plimbare alături de prieteni, simți nevoia profundă de a-ți analiza sufletul, de a cântări avantajele și dezavantajele din cadrul unei relații de amor. Nu prea știi ce să faci, la cine să renunți, ai tendința de a juca „pe două fronturi”. Nu te victimiza, ci caută să te observi și să conștientizezi unde greșești, ce anume trebuie să faci pentru a reuși să ajungi la starea de împlinire.
 
 
 
 
 
 
 

        Începi săptămâna cu un țel măreț în suflet și în gând având noi posibilități de a-ți îmbogăți bagajul educațional. Sunt susținute relațiile la distanță, eventual poți relua conversația cu prieteni sau rude apropiate aflate pe alte meleaguri. Te gândești să abordezi o nouă filosofie de viață, să trasezi noi direcții care vizează și planul profesional, eventual pui la cale o călătorie în străinătate. La sfârșit de săptămână reanalizezi aspecte importante care vizează cariera, relația cu șefii, un proiect profesional care se cere finalizat. Cert este că debordezi de energie simțindu-te motivat sau forțat oarecum de anumite situații de viață pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să mergi la o petrecere sau dai curs invitației de a călători alături de prieteni.
 
 
 
 
 
 
 

    Relațiile parteneriale, de colaborare sau relația cu colegii de muncă capătă noi nuanțe, posibilități de schimbare, răsturnări de situație, se pot lua decizii neașteptate. Domeniul profesional capătă conotații importante pentru tine considerând că meriți mai multă apreciere din partea șefilor. Ești nevoit să plătești facturi restante, taxe, impozite fiind deosebit de important să achiți la timp datoriile către stat. Spre sfârșitul săptămânii consideri că este timpul să revizuiești modul în care vezi lumea, oamenii cu care interacționezi, modul în care îți asumi noi responsabilități, dacă merită să faci concesii. Ai chef de plimbare, eventual să pleci la drum lung cu persoana iubită. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp alături de prieteni sau să mergi într-un mediu în care reușești să te destinzi. Nu vor lipsi cheltuielile și nici certurile în relația de cuplu.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Aspectele parteneriale, atât în plan personal cât și profesional capătă conotații importante, încă de la debutul acestei săptămâni. Vrei schimbări, renunți la un parteneriat sau pui capăt definitiv relației de mariaj. Nu te simți susținut de cei dragi în demersurile pe care vrei să le faci și de aici apar tot felul de controverse, neplăceri de natură să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. Ești conștient că răspunsurile sunt la tine și sunt legate de faptul că ai pretenția ca ceilalți să își schimbe atitudinea când, de fapt, tu nu te schimbi pe tine și modul în care observi viața și oamenii din mediul tău. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să descoperi lucruri interesante, intri în posesia unui secret sau te bucuri de susținere financiară. La sfârșit de săptămână se conturează noi posibilități de a pleca în străinătate sau poți relua negocierile cu o firmă străină și eventual îți găsești un nou loc de muncă. Cert este că primești susținere de unde te așteptai mai puțin!

 
 
 
 

     Este momentul să îți planifici cu mare atenție sarcinile de serviciu și să o lași mai ușor cu nemulțumirile exprimate pe față, îndeosebi la început de săptămână. Nu faci decât să atragi dușmănii care te vor destabiliza, din punct de vedere profesional. Nu te grăbi să iei decizii pe care le vei regreta ulterior. Dialogul cu colegii se poate dovedi constructiv, cât timp privești cu mai multă încredere și către capacitățile celorlalți de a-și asuma responsabilități și ții cont de îndrumările lor. Ești conștient de valoarea ta, ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice dând dovadă de diplomație, ambiție, inteligența necesară pentru a trece cu brio un test, examen, interviu destul de dur. În a doua parte a săptămânii te vei axa mai mult pe relația de cuplu debordând de energie, dorința de a impresiona, de a fi cel mai bun. Poți să dai startul unor activități comune cu partenerul de viață și astfel sunteți pe aceeași „lungime de undă”. Simți că nu muncești în zadar și că efortul depus de tine își arată roadele mult așteptate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.