Săptămâna 11 – 17 septembrie 2023

       Încă de la începutul săptămânii ești preocupat negocieri, tratative care implică și investiții financiare. Nu vor lipsi contrazicerile, confuziile, mesajele care îți vor creea tot felul de neplăceri în comunicare. Ești nevoit să plătești o amendă sau trebuie să suporți tot felul de cheltuieli, fie că este vorba despre o afacere personală sau probleme care vizează o relație de cuplu, un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Segmentul financiar trece printr-o schimbare bruscă și nefavorabilă pentru tine. Este important să nu te pierzi cu firea și să cauți noi posibilități de redresare financiară. La sfârșit de săptămână porți discuții intense cu familia, în privința relației cu propriul copil sau despre dorința de a avea un copil.

     Încă de la începutul săptămânii apar semnale clare că va trebui să faci o schimbare importantă, vis-a-vis de casă, în relația cu părinții sau chiar să îți schimbi propriul domiciliu. Este vorba despre o decizie destul de grea având sentimentul că ești forțat de împrejurări. Persoanele pe care le ai acum alături de tine nu sunt de încredere. Mai ai multe de făcut prin propria gospodărie dar și în viața personală, până să ajungi acolo unde ți-ai propus! Este posibil să apară solicitări venite din partea unui superior, în ceea ce privește o investiție făcută în trecut și care acum îți dă bătăi de cap serioase. La sfârșit de săptămână lucrezi cu dedicare la un proiect profesional beneficiind și de câștiguri venite de pe urma muncii tale susținute. Partenerul ar putea veni acum cu soluții clare, vis-a-vis de un proiect derulat în comun.

     Ești atent la anturajul apropiat încercând să le fii de un real ajutor celor din mediul tău. Pot apărea situații neplăcute legate de relația cu colegii de muncă sau colaboratorii fiind nevoie de mobilizare din partea ta pentru a ajunge la un consens cu aceștia. Ești nevoit să faci deplasări în interes personal reușind astfel să îmbini armonios utilul cu plăcutul. Dai curs unei invitații de bun augur reușind să rezolvi în timp util aspecte care țin de casă, propria gospodărie. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează propria locuință, aspecte care țin de un părinte bolnav sau dacă te-ai decis să faci o renovare a propriei case, o investiție imobiliară. Este o perioadă în care revii asupra unui proiect profesional abandonat de ceva timp sau pentru a face ordine prin documente dar și în relațiile de colaborare.

       Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de modul în care ai putea atrage mai multe resurse financiare în contul personal. Ești inspirat, îndeosebi dacă ești ferm hotărât să obții un loc de muncă care să te ajute să progresezi în direcția aleasă de tine. Folosește-ți timpul și ambiția pentru a atinge noi dimensiuni legate de planul spiritual dezbătând tot felul de subiecte cu persoane din cercul de prieteni. Ai șansa de a face un pas important pe calea autocunoașterii și pentru a te redescoperii, mai puternic. Pot să apară răsturnări de situație la locul de muncă, în relația cu un coleg de sex opus, cu care ai fost implicat într-o relație de dragoste. Nu este momentul potrivit să îți iei revanșa considerând că astfel îți vei face dreptate. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte financiare.

        Încă din prima zi a săptămânii alegi să te ocupi mai mult de propria persoană găsind suficiente resurse pentru a rezolva unele probleme apărute în cadrul unei relații de colaborare, un parteneriat sau în relația cu colegii de muncă. Ești abil în comunicare apelând la tot felul de tertipuri reușind astfel să obții ceea ce ai nevoie, numai că lucrurile nu se derulează așa cum ți-ai propus fiind nevoie de diplomație din partea ta, îndeosebi în cadrul unei relații care implică și investiții financiare, negocieri. Știi ce dorești și încotro vrei să pornești, fără să ai așteptări prea mari de la ceilalți, totul depinde de diplomația ta. Pot să apară răsturnări de situație legate de un proiect profesional sau iei decizia de a face schimbări importante în carieră. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează relația cu rudele apropiate.

    Apar noi oportunități de a face o schimbare importantă, poți pune capăt definitiv unei colaborări profesionale. Nu te aștepta ca totul să fie roz și frumos, îndeosebi atunci când vei încerca să îți ceri drepturile care vizează locul de muncă, eventual o renegociere de contract. Se poate vorbi despre certuri, acuzații venite din partea unui șef, poți intra în posesia unor bârfe care te răscolesc profund. Trebuie să iei partea bună a lucrurilor și să fii atent la cei cu care interacționezi și ce anume împărtășești. Este o perioadă confuză, în ceea ce privește aspectele care vizează resursele de care dispui, banii pe care așteptai să-i primești și nu mai vin sau nu îi primești atunci când ai mai mare nevoie de ei. La sfârșit de săptămână ai ocazia să primești răspunsuri interesante care vizează viața personală, pe căi mai puțin convenționale, fie prin vis, fie ca urmare a unei călătorii la o mânăstire sau după ce ai citit o carte sau ai vizionat un film.

        Începutul de săptămână îl trăiești cu intensitate în plan sentimental. Nu vor lipsi surprizele care vizează o fostă relație de dragoste, ocazia de a primi vești despre o persoană cu care nu te-ai văzut de mult timp. Ești cuprins de nostalgie fiind astfel distras de la treburile care țin de locul de muncă sau obligațiile care vizează casa, familia. Porți tot felul de tratative cu persoana iubită fiind ferm convins că ceea ce pui acum la cale chiar se va concretiza. Atenție, lucrurile nu sunt așa cum par a fi, ești predispus la dezamăgiri! Primești informații greșite, poți afla secrete legate de relația cu prietenii sau poate fi vorba acum despre o veste neplăcută venită din partea unei persoane dragi. Până la sfârșitul săptămânii ai ocazia să observi în ce fel va trebui să acționezi, în cadrul relației de cuplu. La sfârșitul perioadei va trebui să fii mult mai atent la relația cu un grup, o asociație din care faci parte. O relație de parteneriat se cere a fi analizată cu mai multă seriozitate.

      Grijile legate de carieră sau imaginea publică ar putea să îți dea peste cap unele proiecte personale reușind cu greu să concretizezi ceea ce ți-ai propus. Te bucuri însă de susținerea unui șef în concretizarea unui proiect profesional, o colaborare care ar putea să îți aducă rezultatele mult dorite. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește gestionarea finanțelor fiind predispus la sancțiuni, amenzi, pierderi de bani. Totul este să nu acționezi sub impulsul de moment și să ții cont și de sfaturile partenerului de viață sau ale unui colaborator de încredere. La sfârșit de săptămână te bucuri de lucrurile frumoase ale vieții, dai un nou sens relației de cuplu sau unui parteneriat important. Ai ocazia să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită sau te bucuri de ajutor venit din partea părinților pentru a achiziționa un obiect valoros. Este bine să analizezi în liniște situațiile, evenimentele și relația în care ești implicat având ocazia să primești informații care îți vor da unele răspunsuri care vizează relația de cuplu.

   Este un început de săptămână agitat, în ceea ce privește relația cu persoanele aflate la distanță, eventual în străinătate sau în tot ce are legătură cu studiile superioare. Nu este exclus să iei decizia de a schimba profilul, încerci să urmezi cu totul alte cursuri de perfecționare decât stabilisei inițial. Se recomandă atenție la modul în care îți exprimi starea de nemulțumire deoarece este posibil să nu îți fie tolerată critica la adresa celuilalt. Te simți oarecum în contratimp, atunci când vine vorba despre colabărări, negocieri sau dacă ai în plan să faci o achiziție importantă. La sfârșit de săptămână încerci să te relaxezi și să o lași mai ușor cu grijile cotidiene, fie mergând la un spectacol, fie relaxându-te alături de prieteni.

    Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat să plătești facturile sau să mai achiți din taxe și impozite. Este timpul să acționezi în cazul unui proces sperând să ți se facă dreptate. Au loc răsturnări de situație fiind necesar să schimbi strategiile de acțiune, să apelezi la persoane de încredere, care pot să te îndrume către ceea ce îți este cu adevărat de folos. Ești derutat, în ceea ce privește reacția venită din partea unei rude apropiate. Ești nevoit să investești în cursuri de perfecționare sau faci mai multe drumuri pe la instituții ale statului încercând să rezolvi probleme legate de finanțe. Vei resimți teama de a susține un examen sau de a purta negocieri legate de actualul loc de muncă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să observi că tot acest efort, pe parcursul întregii perioade, nu a fost în zadar având șansa de a sărbători o reușită alături de prieteni.

    Începutul de săptămână îți poate aduce ocazia de a renegocia un parteneriat sau pentru a face corecții în cadrul relației de cuplu. Poate fi ocazia de a intra în posesia unor informații interesante, care te vor ajuta să vezi dintr-o nouă perspectivă relația cu ceilalți. Pot să apară probleme cauzate de lipsa de comunicare sau pentru că ai sentimentul că nu trebuie să știe neapărat și celălalt despre intențiile tale. Trebuie doar să fii mai echilibrat și să iei decizii asumându-ți responsabilitatea, chiar și pentru greșelile pe care le faci. Spre sfârșitul săptămânii pui la cale o călătorie îndepărtată, împreună cu familia sau persoana iubită. Există riscul să exagerezi, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături și depășești bugetul personal. Gândește-te foarte serios la schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de locul de muncă sau în relația cu colegii.

        Ești preocupat de propria sănătate și de nevoile tale materiale, de relația cu colegii. Nu vor lipsi contrazicerile în relația de cuplu, îndeosebi atunci când vine vorba despre rudele apropiate și schimbările care vizează locul de muncă. Se recomandă să ții departe de problemele tale curioșii (invidioșii) din mediul tău de lucru. Ești neliniștit în ceea ce privește relația cu șefii sau cu autoritățile. Te poți aștepta la un control sau discuții în contradictoriu cu persoane care dețin funcții de răspundere. Ești capabil să regăsești inspirația de moment și să transformi orice rău într-un beneficiu. La sfârșit de săptămână este momentul să te bucuri de vești venite de departe sau din partea unor persoane cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Nu este exclus să intri în posesia unui secret care te ajută să rezolvi o situație neplăcută, în plan financiar.