Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021

       Vei pune mai mult accent pe relația cu persoane aflate în străinătate sau pe studiile superioare. Este posibil să pleci într-o călătorie îndepărtată, care îți va aduce și beneficii materiale. Este o perioadă deosebit de favorabilă în plan profesional în care ai ocazia să îți asumi mai multe responsabilități dar ești mult mai bine plătit. Ești susținut de superiori, ba chiar tu ai putea să joci rolul de bun consilier pentru cei din mediul tău de lucru. Te poți aștepta la tot felul de evenimente care pot să te propulseze pe o treaptă superioară în plan profesional. Relația cu prietenii riscă să se tensioneze spre sfârșitul perioadei. În ultima zi a săptămânii preferi să te retragi în solitudine și să rezolvi unele aspecte care vizează propria persoană.
 
 
 
 
 
 
 

       Ești nevoit să vii la zi cu plata unor taxe și impozite sau să te lămurești asupra unor aspecte care vizează un contract. Pui la cale tot felul de proiecte pe care vrei să le desfășori în cadrul unui grup, o asociație sau pur și simplu ai mai mult chef să petreci cu prietenii, să participi la tot felul de întâlniri, care mai de care mai interesantă pentru tine. Călătoriile îndepărtate sau studiile academice îți pot aduce beneficii importante în plan material. Nu te grăbi să iei decizii la ambiție, îndeosebi dacă este vorba despre carieră sau înscrierea la un curs nu îți va aduce beneficiile la care sperai. Relația cu un superior devine mai destinsă reușind să găsești subiecte comune de discuție cu acesta. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la nemulțumiri sau răsturnări de situație, vis-à-vis de relația cu un prieten cu care se pare că nu ești pe aceeași „lungime de undă”.  

 
 
 
 
 

       Chiar dacă ești foarte agitat, pus serios pe treabă, începutul de săptămână alegi să îl petreci alături de partenerul de viață, care te ajută în demersurile tale profesionale. O discuție sinceră te poate ajuta să faci ordine în planurile tale reușind astfel să fii mult mai organizat, atent la detalii. Nu duci lipsă de spontaneitate, de ambiție și răbdare pentru atingerea unor obiective ce par destul de greu de realizat. Este posibil să te simți presat de timp și astfel ai sentimentul că toată lumea ți se împotrivește. Este vorba despre stări, trăiri de moment datorate, în mare parte, asumării de prea multe responsabilități. Nu uita să iei și pauze în care să cercetezi cu sinceritate propriul suflet. La sfârșit de săptămână ai mult timp de recuperat, în privința unui proiect profesional sau ești derutat de deciziile luate de către un superior.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    Începi săptămâna cu multă muncă dar și sentimentul că poți fi de folos celor din jurul tău prin atitudinea ta dezinvoltă. Te poți bucura de realizări în relația de cuplu, de o reușită în cadrul unui proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Ai ocazia să pui la cale o călătorie îndepărtată, eventual o vacanță pe care vrei să o petreci împreună cu o persoană dragă. Fii  prudent în ceea ce privește relația cu prietenii care se pare că își văd doar propriul interes și nu țin cont și de dorințele și ajutorul de care ai și tu nevoie. Te poți confrunta cu sentimente contradictorii, în ceea ce privește relația cu o persoană de sex opus pe care preferi să o păstrezi în secret. Eventualele probleme de natură financiară te predispun la conflicte, într-o relație de afaceri sau cu partenerul de viață. Ești nevoit să achiți facturi, taxe, impozite sau să acorzi mai multă atenție unor acte, documente financiare care vizează banii în comun cu alții. La sfârșit de săptămână ești nevoit să faci o deplasare departe de casă.

 
 
 
 
 
 
 
 

       Este un început de săptămână favorabil pentru a petrece mai mult timp alături de propriul copil sau pentru a veni în ajutorul acestuia, în ceea ce privește aspecte care vizează acte, documente oficiale sau ajuți sfaturi care vizează cariera. Beneficiezi de inspirație și creativitate, îndeosebi dacă ai de finalizat o activitate profesională. Știi cum să te faci remarcat cu ușurință în mediul tău de lucru, ba chiar poți să primești ajutor de unde te aștepți mai puțin. Lucrurile se derulează în favoarea ta, dacă accepți și punctul de vedere al celorlalți. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să porți discuții intense cu partenerul de viață, pe tema bugetului familiei sau pentru a rezolva unele animozități din cadrul unei colaborări, asocieri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Începutul de săptămână alegi să îl petreci alături de familie sau pentru a pune în ordine anumite probleme care țin de propria gospodărie. Este posibil să faci o reparație urgentă, ceea ce se pare că îți cam dă peste cap bugetul personal. Sunt favorizate investițiile sau munca de creație menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează relația cu persoana iubită și poți face tot felul de planuri cu aceasta, vis-à-vis de o călătorie pe care vrei să o faceți împreună. La sfârșit de săptămână este recomandat să nu neglijezi propria sănătate fiind bine să încerci schimbarea unui tratament care nu a dat rezultatele așteptate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Începutul de săptămână îți poate aduce rezolvarea unor aspecte care vizează negocierea unui contract sau o călătorie pe care vrei să le faci în interes profesional. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează un bun imobiliar sau o schimbare de domiciliu. Ești susținut de familie, de părinți în demersurile tale, mai ales dacă te-ai hotărât să achiziționezi un obiect de valoare. Fii prudent, îndeosebi dacă ai de făcut deplasări sau de semnat contracte de colaborare. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Spre sfârșitul săptămânii ești oarecum derutat, în ceea ce privește relația cu persoana iubită neștiind dacă merită să îi acorzi încrederea. Este posibil să fii luat prin surprindere de anumite vești mai puțin favorabile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       Fii prudent în ceea ce privește banii, care se pare că vin dar se și cheltuie destul de rapid. Nu este cazul să te enervezi, ci fii atent la ce anume provoacă aceste pierderi și las-o mai ușor cu cadourile pentru cei mici sau persoane dragi considerând că așa îți demonstrezi dragostea față de aceștia. Este bine să profiți de pe urma unor cursuri de perfecționare și să acumulezi cât mai multe informații dintr-un domeniu care te va avantaja și în plan financiar. Acordă atenție la conflictele care pot apărea în relația cu familia, în mare parte datorate oboselii, a nerăbdării de care dai dovadă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mai mult timp treburilor gospodărești. Acordă atenție la predispoziția către accidente! Este nevoie de ajutorul tău, în cazul unei probleme de sănătate a unuia dintre părinți. Relația cu propriul copil îți poate aduce momente de împlinire și echilibru sufletesc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         La acest început de săptămână cauți un echilibru între nevoiele tale interioare și relația cu colegii de muncă, obligațiile care țin de serviciu. Este momentul să exprimi cu mai mult curaj propriile opinii și să nu te lași influențat de eșecul suferit în trecut. Sunt multe aspecte de care trebuie să ții cont, mai ales atunci când vine vorba despre acumularea de noi informații, o mai bună comunicare în relația cu părinții și găsirea unor alternative pentru a câștiga mai mulți bani. Spre sfârșitul săptămânii alegi să studiezi sau porți conversații constructive cu o rudă apropiată încercând să te lămurești asupra unor aspecte de natură financiară. Familia te ajută să îți regăsești pacea și sentimentul de împlinire.
 
 
 
 
 
 
 
 

     În această săptămână ai ocazia să petreci mai mult timp în solitudine sau alegi să îți acorzi mai mult timp pentru a face o reevaluare a propriei vieți. Ești dedicat muncii dar și propriului copil, de la care ai parte de mulțumiri sau care necesită o atenție specială din partea ta. Ești mult mai preocupat de schimbări care țin de propria persoană, eventual îți schimbi look-ul, mergi mai frecvent la salonul de cosmetică, masaj sau pur și simplu adopți un nou regim de viață, care te face să te simți mult mai bine, încrezător în propria persoană. Fii prudent în ceea ce privește sănătatea și las-o mai ușor cu efortul fizic. La sfârșit de săptămână ești nevoit să pleci într-o călătorie sau rezolvi o situație care vizează relația cu rudele apropiate sau un vecin nemulțumit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de prieteni de la care primești susținere pentru aspecte legate de casă, o proprietate. Fii prudent la remarcile pe care le faci sau la actele pe care le semnezi, mai ales dacă este vorba și despre cheltuieli care nu erau programate. Evită să stai la discuții cu persoane negativiste, care vor să te scoată din starea ta de bună dispoziție. Știi exact ce ai de făcut și lucrurile se derulează în favoarea ta, cât timp ești pus pe treabă, dedicat împlinirii unui țel. Ești susținut de Divinitate în demersurile tale, important este să ceri ajutorul și să nu te lași doborât, la primul obstacol apărut în calea ta. Spre sfârșitul săptămânii ești nemulțumit de aspecte care vizează banii pe care ești nevoit să îi cheltui. Evită să dai bani cu împrumut unor amici care se vor dovedi neserioși.
 
 
 
 
 
 
 
 

     Este important să găsești resursele necesare pentru a obține un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și carieră. Ai tendința să te împarți în mai multe direcții și să nu duci la bun sfârșit mai nimic din ceea ce ți-ai propus pentru această săptămână. Comunici mai mult, călătorești, ești gata să sari în ajutorul altora, numai că ai nevoie de o mai bună organizare a timpului, a sarcinilor de lucru și, mai ales, să respecți cuvântul dat. Prietenii te susțin în demersurile tale, îndeosebi dacă ai nevoie de ajutor financiar. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul familiei și care va juca un rol important în existența ta. Pe de altă parte ai ocazia să interacționezi cu oameni noi, interesanți, de la care ai de învățat lucruri utile, necesare în viața personală. La sfârșit de săptămână ești preocupat mai mult de propria persoană ceea ce ar putea să enerveze unele persoane din anturajul tău. Fii prudent, în privința relației de cuplu sau parteneriat, aici pot apărea discuții neplăcute.
 [sbscrbr_form]