Săptămâna 11 – 17 februarie 2019

Berbec   
      Putem vorbi despre un început de săptămână agitat la capitolul relație cu superiorii dar și a posibilității de a câștiga mai mulți bani din munca pe care o depui zi de zi. Lucrurile tind să devină prea sensibile în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Fii mult mai atent la ceea ce se vrea în cadrul unei relații de prietenie sau cu un grup din care faci parte. La mijlocul săptămânii va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de suținut examene sau de negociat un contract de colaborare. Nu te grăbi să semnezi documente importante! Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat casei, familiei, părinților care au nevoie de susținerea ta morală sau financiară. Ești susținut de o persoană cu autoritate, în ceea ce privește demersurile pe care vrei să le faci, vis-à-vis de o asociație. Tot ce ai de făcut este să îți folosești energia decare dispui în sens constructiv, fără să te lași angrenat în tot felul de bârfe, activități care îți creează o stare de disconfort la nivel psihic-emoțional.
 

Taur                  
    Avem de-a face cu un început de săptămână în care îți acorzi mai multă atenție încercând să găsești noi alternative de a rezolva anumite probleme care țin de propria sănătate. Primești vești favorabile din partea unor prieteni, vis-à-vis de posibilitatea de a câștiga mai mulți bani din muncă personală. Fii mult mai prudent în ceea ce privește acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși și nu te lăsa angrenat în activități care ar putea să te compromită în plan profesional. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la probleme în relația cu părinții sau poți primi vești neplăcute în legătură cu casa, o proprietate. Caută să rezolvi cu prudență și diplomație orice eventual conflict cu persoane care, deși ți-au promis ajutorul, se pare că acum dau înapoi „ca racul”.
 
 
Gemeni
       Este o perioadă de introspecție foarte binevenită pentru a pune la punct anumite aspecte care vizează viața personală și profesională. Este timpul să pui capăt unor divergențe cu colegii de muncă care au tot creat tensiune în relația cu un superior. La mijlocul săptămânii nu este cazul să te enervezi pentru lucruri de nimic, ci fii precaut și atent la ce anume se vrea de la tine în relația cu prietenii. Este posibil ca o idee, o dorință să capete contur și să reușești să o și concretizezi, în a doua parte a săptămânii. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mai precaut, în cazul în care te-ai decis să pleci în vreo călătorie întrucât ești predispus la accidente. De evitat cheltuielile care nu făceau parte din program. Nu este deloc de neglijat relația cu rudele care se pare că au nevoie de susținerea ta morală.
 
Rac
      Ești luat oarecum prin surprindere de atitudinea unor prieteni care nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat în mintea și sufletul tău. Tot ce ai de făcut este să te bazezi pe propriile forțe, fără să mai ai așteptări de la persoane care te-au dezamăgit și în trecut. La mijlocul săptămânii ai nevoie de introspecție, de regăsire a stării de echilibru și de înțelegere a lucrurilor și evenimentelor, dincolo de aparențe. Fii atent la sfaturile venite din partea persoanelor mai în vârstă. Spre sfârșitul săptămânii, chiar dacă pui la cale o petrecere sau vrei să fii alături de prieteni se pare că lucrurile devin tot mai tensionate fiind nevoie de mai multă atenție din partea ta pentru a evita eventuale conflicte.
 
 
Leu
      Începi săptămâna în forță fiind preocupat de carieră, de obținerea unor avantaje prin intermediul superiorilor. În această perioadă îmbini utilul cu plăcutul și chiar transformi sarcinile de serviciu în ceva mult mai frumos reușind să desfășori activitățile cu plăcere. Nu este exclus să te îndrăgostești de cineva din colectivul de lucru sau să ți se facă avansuri din partea unui coleg de muncă. Mare atenție însă la eventuale probleme care pot apărea, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj! Spre sfârșitul săptămânii există riscul să se afle secrete, să fie aduse la lumină lucruri care te vor pune într-o lumină nefavorabilă în colectivul de muncă.
 
 
 
Fecioară   
        Ești cu gândul departe, eventual la o persoană dragă aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să dai curs acum unei relații de dragoste cu o persoană de altă naționalitate. Pe de altă parte ești mult mai atras de domeniul spiritual sau de urmarea unor cursuri menite să te ajute plan profesional. La mijlocul săptămânii este bine să acorzi mai multă atenție unei relații de parteneriat sau sfaturilor venite din partea unui superior care ar putea să îți ofere alternative în cazul unui proiect la care lucrezi. Nu te grăbi să insiști pe o idee care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire în plan psihic-emoțional. La sfârșitul săptămânii ești derutat de evenimente neașteptate ce vizează relația cu prietenii. Nu este cazul să te descurajezi, ci ascultă-ți intuiția, înainte de a lua o decizie.
 
Balanță
     În acest început de săptămână ești mult mai preocupat de plata unor taxe și impozite sau de noi posibilități de a obține bani prin intermediul altora. Urmează o perioadă în care insiști mai mult pe discuții cu familia pe probleme care vizează o eventuală moștenire, proprietate, rezolvarea unor probleme care țin de propriul domiciliu. Ai ocazia să rezolvi aspecte ce vizează un loc de muncă, poți să primești acum noi oferte de muncă, mai bine plătite. Fii atent la o relație de parteneriat sau colaborare care ar putea să îți creeze probleme serioase în plan financiar. La sfârșit de săptămână ai ocazia să descoperi o altă fațetă a unei relații de prietenie. Nu este cazul să pui la suflet ceea ce chiar nu contează!
 
 
Scorpion
    Avem în față un început de săptămână agitat, la capitolul relație de mariaj. S-ar putea ca multe dintre neclaritățile din relație să se rezolve cu ocazia unei călătorii sau prin prezentarea unor fapte concrete. Este posibil să se ajungă destul de repede de la starea de echilibru, la nemulțumire, certuri cât timp vei pune mai mult accent pe muncă, pe grijile care vizează domeniul profesional. Spre sfârșitul săptămânii ai chef de o plimbare departe de casă, alături de persoana iubită. Vrei să împărtășești celui drag aspecte despre trecutul tău sau ești nevoit să dai anumite explicații, chiar dacă nu îți face prea mare plăcere. Este posibil să întâlnești persoane deosebite care vor juca un rol important în dezvoltarea ta în plan spiritual.
 
 
 
Săgetător
     Este un început de săptămână în care ai ocazia să te bucuri de suținere venită din partea unor colegi de muncă. Stabilești mult mai ușor relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau chiar pleci într-o deplasare în interes de serviciu, în străinătate. Pe de altă parte sunt favorizate studiile universitare având șansa de a obține mai multe avantaje, chiar și în plan financiar, ca urmare a unei susțineri venite din partea unui protector. La mijlocul săptămânii se cere mai multă prudență în relația cu un colaborator sau dacă ești implicat într-un mariaj. Fii atent la modul în care îți expui propriul punct de vedere întrucât este posibil să intervină tot felul de neclarități, discuții neplăcute cu partenerul de viață.
 
 
 
Capricorn
      Chiar dacă ai sentimentul că nu se mai termină grijile și eventualele probleme dintr-o relație sentimentală sau chiar vis-à-vis de propriul copil trebuie totuși să acorzi mai multă atenție celor dragi. Nu este cazul să bați în retragere considerând că nu mai vrei să tolerezi anumite lucruri. Fii prudent la remarcile pe care le faci în public și acționează cu diplomație în cadrul unui parteneriat, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Ești derutat, atunci când vine vorba despre semnarea unui contract de colaborare sau dacă ai de negociat un proiect important. Nu este cazul să intri în panică, dacă observi că nu se așează totul chiar așa cum ți-ai propus.
 
Vărsător
      Încă de la începutul săptămânii ești cu gândul la modul în care ai putea aduce mai multe îmbunătățiri în spațiul locativ. Poate fi vorba despre o achiziție importantă sau dorința de a achiziționa o nouă casă. Primești tot felul de oferte, care mai de care mai avantajoase. Din punct de vedere sentimental se pare că relația cu persoana iubită devine tot mai confuză, plină de semne de întrebare, îndeosebi în zilele de 14 și 15. Tot ce ai de făcut este să acorzi mai multă atenție persoanei iubite pentru a reuși să ajungi la o mai bună înțelegere. La sfârșitul săptămânii ești dornic să rezolvi cât mai rapid eventuale situații ce vizează relația cu colegii de muncă sau un proiect profesional derulat în comun cu aceștia.
 
Pești
     Ești pus serios pe treabă iar comunicarea, schimbul de experiență este, de fapt, pe primul plan pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus. Acționezi cu dezinvoltură, sigur pe tine, fără să te mai gândești ce ar putea să creadă unul sau altul despre intențiile tale de a progresa în direcția aleasă deja. Nu te entuziasma prea tare pentru că este posibil să ai parte de obstacole de unde te aștepți mai puțin. Relația cu familia riscă să devină tot mai tensionată la mijlocul săptămânii așa că las-o mai ușor cu reproșurile la adresa celor dragi. La sfârșitul săptămânii ești derutat, în ceea ce privește o relație sentimentală, neștiind prea clar ce anume îți dorești.