Săptămâna 10 – 16 iunie 2019

Berbec        
            Începi săptămâna dând startul unor activități care implică mult efort fizic, mental dar și creativitate, inspirație și chiar bună dispoziție, generozitate. Ai șansa de a întâlni persoane care să te inspire în domeniul tău de activitate. Nu este exclus să te confrunți cu probleme în relația de cuplu, în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână ești predispus la probleme de natură sentimentală. Este posibil ca cineva din trecutul amoros să revină în viața ta. Sunt favorizate călătoriile în interes de studiu, schimbul de experiență, totul este să te mobilizezi pentru a reuși să acumulezi cunoștințele necesare în domeniul în care activezi. Pot să apară unele surprize neplăcute legate de o investiție făcută în trecut.

 

 

Taur                               
            Începutul de săptămână îl dedici întâlnirilor, călătoriilor și posibilității de a demara un proiect profesional ambițios. Pe de altă parte ești mult mai interesat de noi posibilități de progres în plan profesional și intelectual. Ai ocazia să reiei anumite cursuri de perfecționare sau finalizezi un curs de perfecționare. Este o săptămână în care reușești să vezi adevăratele interese ale unor colegi de serviciu. Știi să lași de la tine, mai ales atunci când este vorba despre un proiect profesional în care este necesară munca în echipă. Ai șansa de a întâlni oameni cu care te simți pe aceeași „lungime de undă”. În a doua parte a săptămânii pui la cale o acțiune, un proiect interesant, alături de partenerul de viață, menit să îți aducă și beneficii materiale. În weekend se accentuează relația cu ceilalți, conversațiile intense cu rude apropiate sau alegi să petreci mai mult timp cu persoana iubită.
 
 

 
Gemeni
            Încă din prima zi a acestei săptămâni ai ocazia să petreci mai mult timp alături de familie, de oameni dragi, poate chiar ești luat prin surprindere de vizita unei rude apropiate.  Ești susținut de părinți, fie financiar, fie primești sfaturi care te vor ajuta să rezolvi mult mai ușor anumite probleme care țin de spațiul locativ. Ai ocazia să îți folosești din plin abilitățile, talentele de care dispui pentru a câștiga mai mulți bani. Este o perioadă oarecum contradictorie, în ceea ce privește o relație sentimentală de la care ai multe așteptări. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să te lămurești ce se vrea, de fapt, de la tine și ce anume poți să obții în plan amoros. La sfârșitul perioadei este posibil să se aglomereze obligațiile care țin de serviciu și ești nevoit să lucrezi chiar și acasă. Nu este exclus să apară neplăceri în relația de cuplu.
 
 
 
 

 
Rac
            Încă de la începutul săptămânii te poți aștepta la câștiguri dar și la cheltuieli neașteptate. Stai foarte bine la capitolul comunicare dar există riscul să te risipești în bârfe și să pierzi din vedere lucrurile esențiale din viața personală. Ai ocazia să te înscrii la (noi) cursuri de perfecționare sau călătorești în interes profesional. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe dragoste, ai șansa de a întâlni o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta. În weekend pui la cale o călătorie, alături de o persoană dragă sau pur și simplu alegi să petreci mai mult timp alături de copii.  
 
 
 
 

 
Leu             
         Ai parte de un început de săptămână foarte agitat, la capitolul relație cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de cuplu. Nu te simți în formă astfel că te poți aștepta la probleme de sănătate sau îți lipsește de cheful de a face treabă sau chiar de a ieși cu prietenii la o plimbare. Putem vorbi acum despre demersuri financiare din culise, noi posibilități de tratative la nivel înalt sau șansa de a obține o mărire de salariu, datorită unor proiecte pe care le-ai demarat în secret. La sfârșit de săptămână ai ocazia să stai la discuții cu familia, să depănați amintiri frumoase. O călătorie în locurile natale ar fi binevenită.

 

 

 

Fecioară       
            Este un început de săptămână în care nu prea ai chef să socializezi preferând starea de solitudine sau îți dorești să lecturezi cartea preferată. Nu exagera, atunci când vine vorba despre propria sănătate și fii mai precaut. Este indicat să îți faci anumite analize sau să intervii cât mai prompt, în cazul unei probleme de sănătate. Primești susținere financiară venită din partea prietenilor. Nu te baza pe ajutorul promis de către colegi sau colaboratori. La sfârșit de săptămână  ai ocazia să faci o călătorie inițiatică care te va ajuta să primești răspunsuri la multe întrebări.
 
 
 
 
 
 

 
Balanță                
          Ești oarecum retras preferând să păstrezi pentru tine propriile idei, gânduri. Problemele din carieră, din ultima perioadă, te-au solicitat peste măsură. Conștientizezi că doar de tine depinde să găsești cele mai bune soluții în situațiile critice. În ceea ce privește relația cu prietenii ai ocazia să dezvolți noi posibilități de colaborare în plan profesional. Reușești să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul, fără să dai prea mult impresia să, în spatele acestor idei, discuții aprinse se află, de fapt, un plan prin care vrei să aduci un aport deosebit în cadrul unui grup din care faci parte. În ciuda posibilelor divergențe din relația cu anumiți prieteni se pare că lucrurile tind să te readucă la realitate și să faci curățenie în relația cu ceilalți. Spre sfârșitul săptămânii este bine să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut o călătorie. Nu exagera, atunci când vine vorba despre achiziția unui obiect de valoare.
 
 
 
 

 
Scorpion           
           Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să porți discuții constructive cu un prieten de încredere. Te gândești foarte serios să faci o schimbare importantă în plan profesional. Nu este cazul să te avânți și să faci acum schimbări importante. Ești nemulțumit de salariu, de colaboarea cu colegii și toate acestea te forțează oarecum să găsești o nouă direcție în carieră. La sfârșit de săptămână ar cam fi momentul să te preocupi mai mult de propria persoană și relația de mariaj. Fii prudent, în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci și nu te grăbi să scoți banii din protofel pentru orice fleac.
 
 
 
 
 
 

 
Săgetător          
        În prima parte a săptămânii dai mai multă atenție aspectelor profesionale încercând să ajungi la un numitor comun în relația cu colegii de muncă sau să găsești o cale de împăcare cu persoanele impulsive, nemulțumite de atitudinea ta sau de ceea ce ai făcut în trecut. Nu este exclus să ți se propună sarcini noi de lucru sau să primești un post de conducere. Cert este că, orice ar fi, reușești să te descurci în orice situație dând dovadă de fler, inspirație, originalitate, spontaneitate. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la o invitație la petrecere sau te reîntâlnești cu persoane venite de departe, eventual din străinătate. În weekend ai ocazia să petreci timpul în liniște, fie citind o carte, fie vizitând locașuri sfinte sau meditând mai mult la propria existență.

 

 
 
 
 

 
Capricorn     
          La începutul acestei săptămâni ești preocupat de domenii care țin de spiritualitate, religie, este posibil să iei decizia de a da startul unor studii pe termen lung sau pleci într-o călătorie în străinătate. Pot apărea răsturnări de situație, în ceea ce privește o relație intimă sau în ceea ce ține de un credit bancar, o moștenire. În a doua parte a săptămânii ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu prietenii apropiați. Există riscul să îți fie dezvăluite anumite secrete. În weekend reușești să depășești cu brio anumite inconveniențe care țin de o asociație, un grup din care faci parte. Totul este să fii mai atent la ce anume se află în spatele unor propuneri de colaborare și să nu iei „de bun” tot ce ți se propune.
 
 
 
 
 
 
 

 
Vărsător
           Încă de la începutul săptămânii ai șansa să primești bani de pe urma unei colaborări sau prin intermediul partenerului de viață. Se poate vorbi acum și despre propuneri interesante de colaborare dar care nu îți vor aduce și rezultatele la care sperai. Este posibil să te confrunți cu răsturnări de situație legate de bani, de o afacere personală, îndeosebi în a doua parte a săptămânii analizate. Spre sfârșitul acestei săptămânii ești susținut de către un superior să primești un post de conducere sau negociezi un nou contract de muncă, mult mai avantajos.
 
 
 
 
 
 

 
Pești              
        Este un început de săptămână în care ai ocazia să te lămurești asupra unei relații de parteneriat sau în ceea ce privește relația de mariaj. Pui mult suflet, atunci când vine vorba de propriul copil sau o relație sentimentală. Nu este cazul să te epuizezi, la nivel psihic, emoțional întrucât va trebui să faci față solcitărilor care țin de locul de muncă. Deși ești susținut de superiori va trebui să fii mult mai atent la sarcinile de lucru și la modul în care îți asumi (noi) responsabilități. Ești predispus la pierderi financiare, discuții neplăcute, sancțiuni, tot felul de solicitări venite din partea unei autorități sau poate chiar discuții legate de partaje, moșteniri, despre achitarea unor taxe, plata unei amenzi. Spre sfârșitul săptămânii ești tot mai preocupat de aspecte care țin de relația cu șefii, eventuale schimbări legislative ce ar putea să îți afecteze cariera sau un contract de muncă în străinătate care nu îți aduce prea multe beneficii.