Săptămâna 10 – 16 ianuarie 2021

        Este un început de săptămână interesant, în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci, vis-à-vis de propria persoană. Ești ferm hotărât să acționezi dar este posibil ca astrele să acționeze în așa fel încât te determină să îți schimbi atitudinea față de ceilalți, modul în care relaționezi și înțelegi lumea. Te gândești serios la noi posibilități de a studia, de a acumula mai multă cunoaștere, de a te perfecționa în domeniul tău. Nu te lăsa angrenat în bârfe care nu fac decât să te obosească inutil. Urmează-ți propria cale și cu siguranță vei găsi răspunsurile de care ai nevoie. Spre sfârșitul săptămânii ai de lămurit aspecte importante, care vizează relația cu rudele, anumite deplasări pe care ești nevoit să le faci, deși intuiția îți spune că nu este bine să pleci la drum.

      Încerci să faci ordine în gânduri și viața personală, să privești dintr-o nouă perspectivă viața și oamenii. Ascultă-ți intuiția, acționează cu precauție, atunci când vine vorba despre schimbările pe care vrei să le faci la locul de muncă. Ai ocazia să vii la zi cu rezolvarea unor probleme, personale și/sau profesionale, să ai mai mult spor în ce ți-ai propus să realizezi. În a doua parte a săptămânii va trebui să revii asupra unor proiecte profesionale, să revizuiești contracte, colaborări, să faci ordine printre documente importante pentru tine. Spre sfârșitul săptămânii faci mai multe deplasări pentru a rezolva treburi care vizează casa, familia, părinții dând dovadă de implicare.

    Încă de la începutul săptămânii porți negocieri constructive, dar evită să faci compromisuri întrucât există riscul să atragi unele nemulțumiri. Relația cu rudele se așează pe un nou făgaș, reușești să punctezi în aspecte importante care vizează acte, documente, se discută despre o asociere, o moștenire. Nu exagera, atunci când vine vorba despre relația sentimentală sau de relația cu propriul copil, care se pare că îți creează tot felul de probleme neașteptate. Timpul poate fi de partea ta, mai ales dacă ți-ai propus să demarezi acțiuni care vizează obținerea unui loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. A doua parte a săptămânii îți poate aduce unele neclarătăți care vizează relația cu persoane aflate departe sau de altă naționalitate precum și despre studii pe care ești nevoit să le reiei sau care îți ocupă mai mult timp decât te așteptai.

      Simți nevoia să faci o schimbare importantă, vis-à-vis de relațiile de prietenie sau în ceea ce privește colaborarea cu un grup, o asociație din care faci parte. Este nevoie de calm și mobilizare din partea ta acceptând părerile și sfaturile venite din partea unor amici. Este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie, vulnerabilitate, mai ales dacă intri în posesia unor informații secrete. Este bine să eviți implicarea în tot felul de bârfe, acuzații lipsite de sens întrucât există riscul să atragi de partea ta dușmănii. La sfârșit de săptămână cauți o cale prin care să obții ceea ce ți-ai propus, în plan personal. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa angrenat în acțiuni ce ar putea să pună în pericol o relație de coolaborare, parteneriat sau chiar relația de mariaj.

       Chiar dacă este vorba despre mult efort intelectual sau nevoia de a face deplasări în interes de serviciu, se pare că dispui de resursele necesare pentru a depăși cu bine animozitățile din relația cu un superior. Ai gânduri mărețe, vis-à-vis de o schimbare în carieră. Pui la cale strategii de acțiune pe care preferi să nu le împărtășești cu nimeni. Se pare că dușmanii ascunși îți tot dau târcoale încercând să te destabilizeze. Totul vine din invidia că ai capacitatea de a te descurca, de a găsi soluții ingenioase, salvatoare, de ultim moment. Ascultă-ți sufletul și nu te lăsa copleșit de răutățile celorlalți! Știi cum să te ancorezi în realitate și să privești dincolo de aparențe. Spre sfârșitul săptămânii preferi să acorzi mai mult timp propriei sănătăți, să te odihnești, să găsești alternative de rezolvare a unor probleme de sănătate.

        Lucrurile nu stau prea grozav, în ceea ce privește relația cu persoane aflate în străinătate sau dacă te-ai decis să faci o călătorie pe alte meleaguri. În prima parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe studiu, colaborarea cu persoane din mediul universitar, este posibil să întâlnești un ghid, mentor, duhovnic, să dedici mai mult timp domeniului spiritual. Cert este că simți nevoia de a progresa într-un domeniu pe care l-ai cam abandonat în ultima vreme sau, din diferite motive, nu ai reușit să îi mai acorzi atenția pe care i-o ofereai în trecut. Spre sfârșitul săptămânii nu prea reușești să îți păstrezi calmul, în ceea ce privește o situație care vizează relația cu prietenii sau cu un grup, o asociație din care faci parte. Te simți nedreptățit astfel că se poate ajunge foarte ușor la altercații. 

       Dedici acest început de săptămână găsirii unor noi posibilități de câștig financiar sau încerci să dai startul unor asocieri care pot să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Va trebui să fii prudent cu banii și să nu te hazardezi cumpărând tot felul de obiecte care nu îți sunt necesare. Mai întâi trebuie să te asiguri că ți-ai plătit datoriile, că ești la zi cu plata taxelor, a facturilor și apoi să cauți alternative pentru a atrage mai mulți bani în contul personal. Ai ocazia să porți tratative intense cu un partener, asociat sau chiar cu partenerul de viață, vis-à-vis de un proiect de la care speri să primești venituri care pot să îți asigure un trai decent. Nu este momentul să îți creezi iluzii, evită să te lași angrenat în acțiuni care te solicită peste măsură. Pot să apară răzgândiri, răsturnări de situație care vizează urmarea unor cursuri sau o călătorie îndepărtată. La sfârșit de săptămână ești ferm hotărât să pui la punct anumite persoane care te-au nedreptățit în plan profesional.

       În ciuda divergențelor din relația de mariaj se pare că apar soluții de rezolvare ale unor probleme de comunicare. Fii atent la nevoile partenerului de viață și nu te mai încăpățâna să o ții pe a ta dându-ți dreptate cu orice preț. Lasă deoparte ambiția, dorința de a demonstra că tu ești șeful și că ceilalți trebuie să ți se supună. Riști să aluneci pe panta impresiilor greșite despre ceilalți așa că învață să taci și să asculți, atunci când ceilalți îți prezintă anumite idei, eventuale nemulțumiri. Spre sfârșitul săptămânii pot să apară unele nemulțumiri legate de o călătorie. Se pot declanșa certuri cu persoane cu care nu prea ești pe aceeași „lungime de undă”.

      Este un început de săptămână în care vei pune accentul pe muncă, relația cu colegii sau pentru găsirea unui tratament mai eficient. Este indicat să nu te lași copleșit de probleme și să eviți destăinuirile cu prietenii, care se pare că nu sunt ceea ce par a fi, la prima vedere. Muncești mult și cu spor punând accentul pe comunicare, negociere, pe șansa de a găsi noi susținători în demersurile tale profesionale. Este posibil să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau accepți o nouă ofertă de lucru. La sfârșit de săptămână exită riscul să ajungi la divergențe, în ceea ce privește o relație intimă. Acordă atenție la eventuale accidente, o operație chirurgicală sau problemele de natură stomatologică.

    Începutul de săptămână îți poate aduce surprize mai puțin plăcute ce vizează o relație sentimentală. Reiei discuțiile care vizează, fie conceperea unui copil, fie să faci o schimbare de locuință, împreună cu persoana iubită. Nu sunt excluse investiții financiare care se vor dovedi neinspirate, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei asocieri. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te sfătuiești cu persoane pregătite, cu experiență în domeniul care te interesează să investești mai mulți bani. Familia, părinții insistă asupra unor aspecte care vizează dorințele, schimbările pe care vrei să le faci în plan amoros. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să vezi adevărata față a unei relații de parteneriat sau a unor persoane, care se pare că se grăbesc să exprime deschis nemulțumirile la adresa ta.

      Încă de la începutul săptămânii ești hotărât să faci schimbări care vizează propria casă, o schimbare de locuință sau o renovare, eventual în relația cu familia, părinții. Tot ce planifici acum și vizează aspecte din trecut, locul sau țara natală riscă să îți dea viața peste cap. Pot apărea situații neprevăzute în ceea ce privește o relație sentimentală secretă, menită să îți răscolească sufletul și astfel să nu te poți concentra pe rezolvarea unor treburi care vizează casa, familia și nu numai. Spre sfârșitul săptămânii există riscul să te confrunți cu colegi nervoși sau chiar tu ești nemulțumit de efortul pe care ești nevoit să îl depui pentru a duce la bun sfârșit anumite sarcini de lucru. Nu te descuraja, ci caută-ți aliați, oameni de nădejde care te pot ajuta în demersurile tale profesionale.

    Începutul de săptămână îți aduce decizii importante, care vizează resursele financiare, modificările care vizează un contract de colaborare. Schimbările pe care vrei le faci acum pot să te predispună la compromisuri, pierderi de bani, primirea de informații eronate, pe care nu le poți descifra la timp pentru a evita pierderile. Spre sfârșitul săptămânii ești plin de energie, dacă este vorba să faci ordine prin casă sau în privința demarării unui proiect care vizează casa, o proprietate personală. Este o perioadă favorabilă pentru a pune la punct aspecte legate de casă, relația cu părinții fiind oportun să investești mai mult timp și energie pentru reparații prin gospodăria proprie.