Săptămâna 10 – 16 februarie 2020

Berbec   
      Se anunță schimbări de direcție în plan sentimental. Fie pui capăt definitiv unei relații de dragoste, fie ți „se pune pata” pe o persoană de sex opus având sentimentul că ai întâlnit iubirea vieții tale. Fii atent la riscurile care pot să apară din această relație și nu lua de bună tot ce ți se promite acum. Este o perioadă de testare a modului în care ești pregătit să oferi iubirea, să dăruiești, să dedici din timpul tău persoanei dragi. Nu este exclus să apară probleme legate de o sarcină sau propriul copil. Dorința de aventură te predispune la tot felul de probleme în relația de cuplu. Evită orice fel de compromis, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj! Fii prudent la eventualele probleme din relația cu ceilalți existând riscul ca, datorită agitației, a dorinței de a face totul cât mai repede și la timp să fii prea impulsiv cu cei din mediul tău. Este bine să ții cont și de sfatul partenerului de viață în deciziile care vizează, atât propria locuință, cât și schimbările din carieră. Spre sfârșitul săptămânii te poți bucura de ajutor financiar venit prin intermediul unei colaborări, a unui asociat sau a partenerului de viață. Este posibil să dai curs unei invitații la o petrecere unde poți să cunoști oameni noi, interesanți și care îți vor aduce beneficii și în plan material. 

Taur                            
        Este un început de săptămână plin de evenimente deosebite care vizează casa, familia, relația cu părinții, schimbări în propria gospodărie sau dorința de a reveni în locurile natale. Se discută mult despre o eventuală schimbare de domiciliu, ca urmare a unor modificări de statut profesional. Poate fi vorba și despre o mutare în altă localitate în interes de serviciu sau să te gândești să achiziționezi un obiect de valoare pentru propria locuință. Cert este că se anunță schimbări importante care vizează tot ceea ce ține de casă, imobiliar. Pe de altă parte ești preocupat de studiu, să acumulezi cât mai multe informații din multe domenii, să te înscrii la tot felul de cursuri folosind astfel fiecare moment pentru a te perfecționa, a recupera un timp pierdut. Sunt favorizate relațiile cu persoane aflate la distanță dar și cu profesori, ghizi, mentori care te susțin pe calea aleasă deja de tine. La sfârșitul săptămânii preferi să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață încercând să te destinzi, eventual mergi la un teatru, spectacol.

Gemeni      
     Este un început de săptămână agitat, la capitolul relație cu persoanele din anturajul tău, cu rude, vecini sau chiar cu colegii de muncă. Se cere mai multă prudență, în cazul în care lucrezi cu documente importante sau ai de semnat acte oficiale. Este posibil să decizi acum ruperea definitivă a relațiilor cu anumite persoane care  te-au dezamăgit de prea multe ori, de-a lungul timpului. Fii mult mai prudent, dacă ai de susținut un examen! Nu este exclus să renunți la un curs care nu îți este de folos și vrei să studiezi cu totul altceva. La sfârșit de săptămână ai planuri mari, în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Este momentul să pui la punct aspecte importante în privința unei investiții făcută în trecut. Nu este momentul potrivit să te implici într-o relație de amor sau încearcă să fii mult mai realist și să nu te bazezi pe promisiunile care ți se fac.

Rac
      Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează resursele materiale de care dispui sau ești nevoit să faci cumpărături care nu erau planificate și astfel îți dai bugetul personal peste cap. Este o perioadă de reevaluare a propriilor venituri, a salariului, a unui contract de muncă sau poate fi ocazia de a renunța la un loc de muncă care nu te mai mulțumește, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte este bine că acționezi și ieși din starea de rutină, să nu mai gândești că vor veni și vremuri mai bune, fără să faci nimic în acest sens. La sfârșit de săptămână este recomandat să dedici mai mult timp relației cu propriul copil și să vezi care sunt, de fapt, nevoile, așteptările lui, ce anume îl nemulțumește și cu siguranță vei descoperi o mulțime de aspecte despre care nu aveai habar.
 

Leu            
      Ai în față o săptămână foarte importantă la capitolul transformare personală, schimbări ce vizează relația cu ceilalți, cu partenerul de viață. Tu știi ce ai de făcut așa că nu trebuie să fii surprins de ceea ce se întâmplă acum. Nu trebuie decât să acționezi cu mai multă hotărâre și să încerci să fii mai precaut în deciziile pe care le iei, fără să te enervezi. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara un parteneriat, o asociere care implică efort, de orice natură. Este o perioadă deosebită pentru studiu, acumularea de experiență în plan profesional, interacțiune cu oameni noi, interesanți, adevărați profesioniști, ghizi de la care ai ceva de învățat și care te-ar putea avantaja pe termen îndelungat în plan profesional. O călătorie în străinătate se pare că ridică mari semne de întrebare. Nu este momentul potrivit pentru a da startul unei colaborări cu persoane aflate în străinătate.

Fecioară
          Urmează o săptămână cu bune și cu rele, fie că este vorba despre propria sănătate, fie că avem în vedere relația cu colegii de muncă. Cert este că ești pus un fața unor situații apărute ca urmare a unor acțiuni demarate în vara anului trecut. De tine depinde, de modul în care gestionezi eventualele probleme din zona profesională și nu te încăpățânezi să rămâi într-o zonă obscură, lipsită de perspective de progres. Nu te entuziasma atunci ți se promite „marea cu sarea”, ci caută sensul ascuns al lucrurilor, privește dincolo de aparențe. Nu exagera nici cu critica la adresa celorlalți deoarece riști să fii dat la o parte și astfel te izolezi. La sfârșit de săptămână încerci să fii mai încrezător în propriile forțe și să privești partea bună a vieții, te orientezi către domenii care sunt pe placul sufletului.

Balanță
        Este posibil să intervină tot felul de probleme legate de relația cu prietenii sau în relația cu persoana iubită. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează acțiuni demarate în vara anului trecut, în ceea ce privește o activitate desfășurată în cadrul unei asociații. Pe de altă parte ai ocazia să porți discuții constructive cu familia, părinții, înainte de a lua decizia de a face o schimbare importantă în carieră. În a doua parte a săptămânii te simți în formă, în ciuda grijilor cu care te confrunți. Totul este să conștientizezi care sunt adevăratele probleme, de unde vin și dacă chiar ești decis să faci o schimbare în carieră. La sfârșit de săptămână este bine să o lași mai ușor cu cheltuielile și să te concentrezi mai mult pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Scorpion
      Este o perioadă de răsturnări de situație sau schimbări în plan profesional, menite să îți creeze tot felul de neajunsuri sau neînțelgeri în relația cu cei dragi. Este posibil să îți fie știrbită imaginea în plan social sau te confrunți cu probleme venite din partea unor superiori, autorități. Nu este momentul să te bazezi pe ajutorul celorlalți, ci trebuie să fii mult mai atent la ceea ce ai nevoie, cu adevărat, folosind din plin experiența profesională acumulată de-a lungul timpului. Se poate finaliza acum o colaborare profesională pentru a lăsa loc alteia sau poți accesa un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte pot apărea prieteni dornici să te susțină în demersurile tale profesionale. La sfârșit de săptămână te simți în formă, cu chef de petreceri încercând astfel să ieși dintr-o zonă care nu îți este favorabilă, din punct de vedere psihic-emoțional.

Săgetător   
      Urmează o săptămână interesantă, la capitolul relație cu persoane aflate în străinătate sau dacă ai de făcut o călătorie peste hotare. Este posibil să pui capăt definitiv unei relații la distanță și să o iei de la început în alt loc, cu altă persoană, alături de care simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional. Nu este exclus să iei decizia de a urma cursuri pe termen lung sau de a finaliza anumite studii care te avantajează în carieră. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre discuții cu șefii sau autoritățile pentru că nu faci decât să atragi tot felul de necazuri care te pot afecta și în plan financiar nu doar profesional. Spre sfârșitul săptămânii îți prinde bine starea de introspecție, o analiză interioară temeinică și redescoperirea propriilor resurse care te-ar putea propulsa pe o nouă treaptă, în plan spiritual și nu numai.

Capricorn                  
          Urmează o săptămână importantă, la capitolul banii celuilalt, eventual ai partenerului de viață, un asociat sau colaborator important. Se cere mai multă prudență, îndeosebi dacă ai de făcut plăți, de achitat taxe și impozite. Ești predispus la amenzi, sancțiuni așa că evită să faci compromisuri sau să încalci legea, în orice fel. Se poate vorbi acum despre rezultatul acțiunilor demarate în vara anului trecut și care se pare că revin în viața ta pentru a face ordine și a te organiza mult mai eficient. La sfârșit de săptămână alegi să te preocupi mai mult de latura spirituală avieții, de poziția ta în plan social fiind mult mai atent la relația cu prietenii, cu persoanele care dețin funcții de răspundere și care te-ar putea ajuta în demersurile tale profesionale.

Vărsător
    Este vorba despre o săptămână în care se pare că te confrunți cu răsturnări de situație care vizează relațiile de parteneriat, schimbări în zona mariajului, a relației cu un asociat. Primești informații, secrete care vizează o relație importantă și care au rolul să te pună în temă, să știi exact ce anume ai de făcut, de acum înainte. Nu este momentul să pierzi timpul cu fleacuri, cu întâlniri lipsite de sens, ci fii prudent, îndeosebi dacă ai de plătit taxe și impozite restante, eventual o amendă. Este posibil să dezvolți o relație de prietenie și să treci la statutul de iubiți bucurându-te din plin de pasiune. Ai șansa de a finaliza o relație care nu ți-a fost pe plac având ocazia să dai curs altei relații care poate să îți creeze sentimentul de siguranță, de împlinire. Bucură-te de aceste momente dar nu te baza doar pe ceea ce ți se spune, ci lasă timpul să decidă.

Pești                
         Urmează o perioadă de transformări intense, la capitolul loc de muncă și relația cu colegii de aici. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite, mai ales dacă este vorba despre un proiect derulat în comun. Este bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate și să nu amâni vizita la un medic. Poate fi vorba despre probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat și în vara anului trecut și pe care ai ales să le treci cu vederea. În a doua parte a acestei săptămâni ești oarecum derutat neștiind prea clar ce să faci, în ceea ce privește o relație intimă. Fii atent la ce îți spune intuiția și nu îți pierde încrederea în propria persoană. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să pleci la drum lung dar nu te simți în forma cea mai bună.