Săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021

        Începutul de săptămână ar putea să îți aducă tot felul de nemulțumiri față de colegii de serviciu ceea ce ar putea să îți provoace unele probleme de sănătate. Ești predispus la certuri în relația de mariaj sau un eventual parteneriat, în mare parte datorate stresului, a efortului pe care îl depui în relația cu colegii de muncă. Este bine să o lași mai ușor cu agitația, dorința de a finaliza cât mai rapid anumite acțiuni. La sfârșit de săptămână este momentul să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație intimă. Pot să apară discuții aprinse pe tema carierei, a schimbărilor pe care vrei să le faci în plan profesional.

     La începutul acestei săptămâni pot să apară tot felul de nemulțumiri, în ceea ce privește treburile casnice, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință. Se discută mai mult despre banii în comun, cheltuieli vis-a-vis de casă, plata unor facturi, taxe și impozite. La mijlocul perioadei există riscul să se ajungă într-un punct critic în relația cu persoana iubită sau cu propriul copil, părinții având o oarecare influență negativă în acest sens. Ceva te nemulțumește și nu prea știi cum să îți exprimi punctul de vedere astfel încât să nu-i deranjezi pe ceilalți. O discuție deschisă cu partenerul de viață te poate ajuta să rezolvi problemele de natură financiară.
 
 
 

      În această perioadă ești dornic să acumulezi cât mai multe informații dintr-un domeniu care te atrage în mod deosebit. Comunici, primești și transmiți informații importante care îți sunt de folos, atât în plan personal, cât și profesional. Se cere mai multă prudență în cadrul unei relații de colaborare, de parteneriat. Ești inspirat și creativ ceea ce ar putea să te scoată din unele situații critice. Este nevoie de mai multă obiectivitate din partea ta și, mai ales, să îți fixezi atenția asupra unor eventuale probleme de relaționare. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să constați, cu oarecare tristețe, ce anume se află în spatele unor promisiuni venite din partea unor colegi. Ești dezamăgit, confuz ceea ce ar putea să te abată de la un drum deja ales.

     Cumpărăturile făcute încă de la începutul săptămânii ar putea să îți dea peste cap bugetul personal. Mai ai de lămurit anumite aspecte care țin de un contract de muncă sau de rediscutat o colaborare care se pare că nu ți-a adus avantajele așteptate. Stai serios de vorbă cu familia pentru a reuși să te lămurești asupra unor aspecte care țin de o relație sentimentală. Chiar dacă părinții nu sunt de acord cu deciziile tale, nu este cazul să te alarmezi, ci încearcă să aduci argumente clare. La sfârșit de săptămână ai grijă să te ocupi mai mult de propria gospodărie și să acorzi atenție unor treburi pe care le-ai cam dat deoparte în ultima vreme.

       Ești derutat de atitudinea partenerului de viață sau a unui colaborator așa că nu ai decât să apelezi la ajutorul unor prieteni sau al familiei pentru a depăși cu bine problemele apărute pe traseu. Starea ta de spirit este oarecum fluctuantă, pe la mijlocul săptămânii, reușind cu greu să treci peste anumite pierderi de natură financiară. Este recomandat să asculți sfaturile unui prieten și nu te grăbi să arunci cu banii pe orice fleac. La sfârșit de săptămână este bine să nu tragi concluzii grăbite, vis-a-vis de relația cu o rudă apropiată sau să acorzi prea multă atenție unor mesaje, informații venite pe căi neoficiale. Familia are nevoie de suportul tău moral, oricât de nemulțumit ai fi de anumite aspecte derulate în trecut.

       Încă de la începutul acestei săptămâni ești foarte agitat, nemulțumit de intervenția unor persoane care vor să te scoată vinovat pentru o faptă de care nu ești responsabil. Nu ai răbdare să le dai explicații celorlalți pentru acțiunile tale ceea ce ar putea să conducă la pierderi și conflicte. Nu te grăbi să faci schimbări importante care vizează o mutare, achiziția/vânzarea unei proprietăți! Spre sfârșitul săptămânii este necesar să găsești un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră și să o lași mai ușor cu acuzațiile la adresa partenerului de viață. Este posibil să ai de-a face cu situații neplăcute care vizează o relație de iubire din trecut.

 

 

       Este tensiune în relația de cuplu, în mare parte datorată banilor insuficienți pentru a reuși să acoperi cheltuielile pe care le ai de făcut. Porți discuții intense despre un contract sau modul în care ai putea să folosești mai eficient resursele de care dispui pentru a atrage și mai mulți bani în contul personal. Beneficiezi de multă energie, ai dorință de acțiune iar aceasta ar putea să îi enerveze oarecum pe cei din mediul tău care își doresc mai multă relaxare. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să te preocupi mai mult de propria persoană, să îți analizezi cu mai multă atenție propriul suflet detașându-te de problemele cotidiene.

 

 

        Începutul de săptămână te-ar putea aduce într-o stare de conflict în relația cu partenerul de viață, pe tema unor nemulțumiri din relația cu prietenii. Nu este momentul să dai startul unei colaborări care implică și investiții financiare. Fii prudent în ceea ce privește relația cu șefii și nu te grăbi să arunci cu vorbe pe care ulterior le vei regreta. Starea de oboseală se va răsfrânge și asupra relației cu ceilalți. Nu te baza pe ajutorul financiar promis de anumiți prieteni deoarece este posibil să ai parte de și mai multe pierderi. La sfârșit de săptămână ai ocazia să călătorești departe de casă și să te bucuri de prezența unor persoane dragi.
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii ești îngrijorat de aspecte care vizează colaborarea cu un grup sau cu prieteni care nu sunt dispuși să te susțină în demersurile tale. Este necesar să acționezi din umbră și să păstrezi doar pentru tine anumite informații care ar putea să îți aducă câștiguri în bugetul personal. Ești derutat, mai ales dacă petreci mult timp cu persoane care nu sunt pe aceeași „frecvență” cu tine. În a doua parte a săptămânii apar tot felul de probleme care țin, fie de studii, fie de o călătorie pe care ai ales să o amâni sau care ar putea să îți aducă tot felul de nemulțumiri. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te reîntâlnești cu un prieten cu care nu te-ai văzut de mult timp.
 
 
 

    Ești nevoit să pleci la drum lung ceea ce nu este tocmai favorabil pentru tine, mai ales că ești preocupat de casă, familie și nu prea ai timp pentru astfel de deplasări. Pe de altă parte dorești să urmezi anumite cursuri de perfecționare, să demarezi o acțiune care implică și colaborarea cu persoane aflate la mare distanță. Este important să fii mai sincer și atent în relația cu apropiații și să îți exprimi deschis, pe față, eventualele nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect sau o colaborare. La sfârșit de săptămână este recomandat să te destinzi și să petreci mai mult timp alături de prieteni, departe de orice obligații.

 
 
 

   Această săptămână care îți poate aduce răsturnări de situație privind o relație sentimentală. Persoane dragi au nevoie de ajutorul tău, moral și chiar financiar, de mai multă atenție și afecțiune din partea ta. La mijlocul săptămânii este recomandat să îți concentrezi atenția pe problemele care țin de relația cu propriul copil dar și cu partenerul de viață și să o lași mai ușor cu prietenii care nu își văd decât propriul interes. Pot apărea neplăceri care vizează locul de muncă, relația cu colegii riscă să se tensioneze. Este necesar să rezolvi probleme mai vechi, să revii asupra unor situații și să încerci o nouă direcție fiind necesar să ții cont și de punctul de vedere al colegilor sau colaboratorilor.
 
 
 

     Reușești să depășești cu bine unele probleme legate de bani apelând la ajutorul unui prieten. Știi cum să găsești noi strategiide acțiune, îndeosebi dacă te-ai hotărât să faci schimbări importante legate de o relație sau o afacere personală. Ești inspirat beneficiind de suficiente resurse care te ajută să pui la punct o idee, un proiect menit să îți aducă avantaje în plan material. La sfârșit de săptămână este momentul potrivit să te ocupi mai mult de propria sănătate evitând mediul zgomotos și alegând să petreci mai mult timp în mijlocul naturii. Discuțiile vis-a-vis de domeniul spiritual, cu un prieten, ghid, mentor te vor ajuta să îți regăsești echilibrul psihic-emoțional.