Săptămâna 1 – 7 martie 2021

        Este vorba despre o săptămână în care se pare că te confrunți cu răsturnări de situație care vizează relațiile de parteneriat, schimbări în zona mariajului, a relației cu un asociat. Primești informații, secrete care vizează o relație importantă și care au rolul să te pună în temă, să știi exact ce anume ai de făcut, de acum înainte. Nu este momentul să pierzi timpul cu fleacuri, cu întâlniri lipsite de sens, ci fii prudent, îndeosebi dacă ai de plătit taxe și impozite restante, eventual o amendă. Este posibil să dezvolți o relație de prietenie și să treci la statutul de iubiți bucurându-te din plin de pasiune. Ai șansa de a finaliza o relație care nu ți-a fost pe plac având ocazia să dai curs altei relații care poate să îți creeze sentimentul de siguranță, de împlinire. Bucură-te de aceste momente, dar nu te baza doar pe ceea ce ți se spune, ci lasă timpul să decidă.

      Încă de la începutul săptămânii ești dedicat muncii remarcându-te prin conștiinciozitate ceea ce te va ajuta să ajungi la zi cu treburile, vis-a-vis de locul de muncă sau o activitate care necesită mult efort intelectual și fizic. Poate fi ocazia de a folosi în avantaj personal relațiile de prietenie pe care le dezvolți acum dând un sens pozitiv pierderilor suferite, în sfera socio-profesională, în ultima perioadă. Știi ce ai de făcu, iar parteneriatele pe care le negociezi, o eventuală asociere care se cere a fi reconfigurată îți creează sentimentul că nimic nu este întâmplător. La mijlocul săptămânii este posibil să pui la cale o călătorie reușind să îmbini utilul cu plăcutul, să rezolvi și treburile care țin de casă, familie, să te reîntâlnești cu persoane dragi, dar și să acumulezi informații care te ajută în domeniul tău profesional. La sfârșit de săptămână ești preocupat de studiile superioare, acumularea de informații dintr-un domeniu spiritual sau pur și simplu resimți nevoia de a medita, de a vizita locuri cu încărcătură  spirituală deosebită.

      Se anunță schimbări de direcție în plan sentimental. Fie pui capăt definitiv unei relații de dragoste, fie ți „se pune pata” pe o persoană de sex opus având sentimentul că ai întâlnit iubirea vieții tale. Fii atent la riscurile care pot să apară din această relație și nu lua de bună tot ce ți se promite acum. Este o perioadă de testare a modului în care ești pregătit să oferi iubirea, să dăruiești, să dedici din timpul tău persoanei dragi. Dorința de aventură te predispune la tot felul de probleme în relația de cuplu. Evită orice fel de compromis, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj! Fii prudent la eventualele probleme din relația cu ceilalți existând riscul ca, datorită agitației, a dorinței de a face totul cât mai repede și la timp să fii prea impulsiv cu cei din mediul tău, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Te poți bucura de ajutorul financiar venit prin intermediul unei colaborări, a unui asociat sau a partenerului de viață. Este posibil să dai curs unei invitații la o petrecere unde poți să cunoști oameni noi, interesanți.

       Este un început de săptămână plin de evenimente deosebite care vizează casa, familia, relația cu părinții, schimbări în propria gospodărie sau dorința de a reveni în locurile natale. Se discută mult despre o eventuală schimbare de domiciliu, ca urmare a unor modificări de statut profesional. Poate fi vorba și despre o mutare în altă localitate în interes de serviciu sau te gândești să achiziționezi un obiect de valoare pentru propria locuință. Cert este că se anunță schimbări importante care vizează tot ceea ce ține de casă, imobiliar. Pe de altă parte ești preocupat de studiu, să acumulezi cât mai multe informații din multe domenii, să te înscrii la tot felul de cursuri folosind astfel fiecare moment pentru a te perfecționa, a recupera un timp pierdut. Sunt favorizate relațiile cu persoane aflate la distanță dar și cu profesori, ghizi, mentori care te susțin pe calea aleasă deja de tine. La sfârșitul săptămânii preferi să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață încercând să te destinzi, eventual mergi la un teatru, spectacol.     

       Este un început de săptămână agitat, la capitolul relație cu persoanele din anturajul tău, cu rude, vecini sau chiar cu colegii de muncă. Se cere mai multă prudență, în cazul în care lucrezi cu documente importante sau ai de semnat acte oficiale. Este posibil să decizi acum ruperea definitivă a relațiilor cu anumite persoane care  te-au dezamăgit de prea multe ori, de-a lungul timpului. Fii mult mai prudent, dacă ai de susținut un examen! Nu este exclus să renunți la un curs care nu îți este de folos și vrei să studiezi cu totul altceva. La sfârșit de săptămână ai planuri mari, în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Este momentul să pui la punct aspecte importante în privința unei investiții făcută în trecut. Ai parte de zile de relaxare dar și de aventură, de explorare, poate fi cheful de a explora împrejurimile, de a petrece mai mult timp în natură sau pur și simplu de a pleca la drum lung. Sfârșitul de săptămână îți poate aduce răspunsuri importante care vizează locul de muncă, relația cu șefii, noi oportunități de a avansa în carieră.

        Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează resursele materiale de care dispui sau ești nevoit să faci cumpărături care nu erau planificate și astfel îți dai bugetul personal peste cap. Este o perioadă de reevaluare a propriilor venituri, a salariului, a unui contract de muncă sau poate fi ocazia de a renunța la un loc de muncă care nu te mai mulțumește, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte este bine că acționezi și să ieși din starea de rutină, să nu mai gândești că vor veni și vremuri mai bune, fără să faci nimic în acest sens. La sfârșit de săptămână este recomandat să dedici mai mult timp relației cu propriul copil și să vezi care sunt, de fapt, nevoile, așteptările lui, ce anume îl nemulțumește și cu siguranță vei descoperi o mulțime de aspecte despre care nu aveai habar.

    Este un început de săptămână foarte important la capitolul transformare personală, schimbări care vizează relația cu ceilalți, cu partenerul de viață. Știi ce ai de făcut așa că nu trebuie să fii surprins de ceea ce se întâmplă acum. Trebuie doar să acționezi cu mai multă hotărâre și să încerci să fii mai precaut în deciziile pe care le iei, fără să te enervezi. Este o perioadă favorabilă pentru a demara un parteneriat, o asociere care implică efort, de orice natură. Este recomandat să profiți de această perioadă în care sunt favorizate studiul, relația cu persoane din mediul academic sau șansa de a întâlni noi oportunități de progres în plan intelectual menite să te ajute să progresezi, în domeniul spiritual dar și în carieră. În a doua parte a săptămânii dedici mai mult timp casei, relației cu familia, părinții, ai șansa de a negocia în avantaj personal un contract de muncă. La sfârșit de săptămână preferi să desfășori activități pe placul sufeltului tău evitând să dai curs neînțelegerilor din familie.

    Este posibil să intervină tot felul de probleme legate de relația cu prietenii sau în relația cu persoana iubită. Ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care vizează acțiuni demarate în vara anului trecut, în ceea ce privește o activitate desfășurată în cadrul unei asociații. Pe de altă parte ai ocazia să porți discuții constructive cu familia, părinții, înainte de a lua decizia de a face o schimbare importantă în carieră. În a doua parte a săptămânii te simți în formă, în ciuda grijilor cu care te confrunți. Totul este să conștientizezi care sunt adevăratele probleme, de unde vin și dacă chiar ești decis să faci o schimbare în carieră. La sfârșit de săptămână este bine să o lași mai ușor cu cheltuielile și să te concentrezi mai mult pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine, în plan sentimental.

      Este o perioadă de răsturnări de situație sau schimbări în plan profesional, menite să îți creeze tot felul de neajunsuri sau neînțelgeri în relația cu cei dragi. Este posibil să îți fie știrbită imaginea în plan social sau te confrunți cu probleme venite din partea unor superiori, autorități. Nu este momentul să te bazezi pe ajutorul celorlalți, ci trebuie să fii mult mai atent la ceea ce ai nevoie, cu adevărat, folosind din plin experiența profesională acumulată de-a lungul timpului. Se poate finaliza acum o colaborare profesională pentru a lăsa loc alteia sau poți accesa un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte pot apărea prieteni dornici să te susțină în demersurile tale profesionale. La sfârșit de săptămână te simți în formă, cu chef de petreceri încercând astfel să ieși dintr-o zonă care nu îți este favorabilă, din punct de vedere psihic-emoțional.

     Se anunță un început de săptămână interesant, la capitolul relație cu persoane aflate în străinătate sau dacă ai de făcut o călătorie peste hotare. Este posibil să pui capăt definitiv unei relații la distanță și să o iei de la început în alt loc, cu altă persoană, alături de care simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional. Nu este exclus să iei decizia de a urma cursuri pe termen lung sau de a finaliza anumite studii care te avantajează în carieră. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre discuții cu șefii sau autoritățile pentru că nu faci decât să atragi tot felul de necazuri care te pot afecta și în plan financiar nu doar profesional. Îți prinde bine să stai departe de orice agitație personală, să meditezi la probleme pe care ai fi vrut să le rezolvi și le-ai tot amânat din diferite motive. Iată că este timpul să te aduni, să te organizezi și să îți notezi prioritățile. Nu este un act de egoism dacă te lupți pentru drepturile tale. O analiză interioară temeinică și redescoperirea propriilor resurse te pot propulsa pe o nouă treaptă, în plan spiritual și nu numai.

       Începutul de săptămână te găsește cu dorința de a relaționa cu persoane aflate departe sau să fii nevoit să faci o călătorie îndepărtată în interes profesional. Poate fi ocazia de a aborda discuții interesante și intense despre domeniul spiritual și de a cunoaște oameni care te pot ajuta să rezolvi aspecte care vizează cariera. Multe din concepțiile de viață se pot schimba acum sau ai ocazia de a interacționa cu persoane care au trecut prin experiențe interesante de viață și astfel te inspiră, te ajută să iei o decizie fermă. Relația cu prietenii este deosebită având ocazia acum să te integrezi mult mai ușor în cadrul unui grup, să dezvolți relații de prietenie de bun augur. La sfârșit de săptămână pui la cale schimbări de direcție în plan profesional tatonând terenul, apelând la ajutorul persoanelor cu autoritate. Îți prinde bine introspecția, detașarea fiind un mod eficient de a găsi cele mai bune soluții pentru problemele cu care te confrunți acum.

      Urmează o săptămână importantă, la capitolul banii celuilalt, eventual ai partenerului de viață, un asociat sau un colaborator important. Se cere mai multă prudență, îndeosebi dacă ai de făcut plăți, de achitat taxe și impozite. Ai ocazia să interacționezi mai frecvent cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate, eventual programezi acum o călătorie departe de casă. Este momentul favorabil să acorzi mai multă atenție activităților intelectuale, domeniului spiritual având ocazia să adopți o nouă filosofie de viață, de a vedea lucrurile și viața dintr-o perspectivă mai optimistă. Spre sfârșitul săptămânii întâlnirile cu prietenii sunt de bun augur reușind să te rupi de grijile de zi cu zi, accesezi astfel latura frumoasă a vieții. Poate fi ocazia de a te integra într-un nou grup, de a da startul unei relații de prietenie care te va ajuta să progresezi, în plan personal și profesional.