Săptămâna 1 – 7 iulie 2019

Berbec   
     Se anunță un nou start în ceea ce privește relația cu familia, aspecte care vizează bunuri imobiliare, schimburi, renovări, achiziții. Te preocupi mai mult de casă, de părinți, de mamă, simți nevoia să călătorești în locurile natale. Urmează o perioadă intensă, din punct de vedere emoțional, simțind o mare nevoie de afecțiune, dragoste. Nu este o perioadă favorabilă în ceea ce privește investițiile astfel că este bine să acorzi o mai mare atenție la propunerile care ți se fac, avantajoase la prima vedere, din punct de vedere financiar. Fii mult mai prudent la eventuale schimbări pe care vrei să le faci în plan profesional și nu te lăsa angrenat în activități care te-ar putea predispune la compromis. La sfârșit de săptămână reușești să ajungi la un consens cu persoana iubită, chiar dacă ai sentimentul că nu merită să ai prea multă încredere în promisiunile care ți se fac.

Taur                  
     Începi săptămâna cu mai multă încredere în propriile forțe, în ciuda adversităților venite din partea unor colaboratori sau colegi. Încerci să te ții tare pe poziție și să nu cedezi în fața celor care vor cu orice chip să te nedreptățească. La mijlocul săptămânii ești ferm hotărât să dai startul unor schimbări în privința studiilor, acumularea de noi informații fiind nevoit să faci mai multe drumuri scurte pentru a rezolva aspecte importante care țin de acte, documente oficiale. Se amplifică aspectele care țin de relația cu frații, vecinii, rudele apropiate, te implici mai mult în activități care te solicită, din punct de vedere intelectual. Este posibil să îți vină brusc cheful să scrii o carte, să ții un jurnal, să porți conversații interesante cu oameni cu care simți că ai afinități intelectuale. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai preocupat de relația cu părinții, eventual vei pleca într-o călătorie în locurile natale, la casa părintească.

Gemeni
       Ai tendința să te agiți, ești îngrijorat în ceea ce privește relația de cuplu. Temerile sunt oarecum întemeiate dar, cu toate astea, ai tendința să exagerezi și să nu mai ții cont și de punctul de vedere al partenerului de viață. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la ceea ce spui și cui anume împărtășești eventualele neînțelegeri de la locul de muncă. Urmează o perioadă de concretizare a unor proiecte mai vechi, de succes financiar, venit după eforturi susținute. Ai ocazia să primești, fie o mărire de salariu, fie să găsești un job mai bine plătit. Cert este că acum ai șansa de a da startul unor proiecte care țin de securitatea materială, acumularea de resurse, ai șansa de a valorifica mult mai ușor abilitățile și talentele de care dispui. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să comunici pe tema unor studii abandonate sau a unui schimb care te-ar putea avantaja, din punct de vedere financiar.

Rac
   Ai ocazia să petreci momente minunate alături de prieteni, încă de la începutul săptămânii, tot ce ai de făcut este să lași deoparte grijile materiale și încăpățânarea, care este posibil să îți provoace tot felul de nemulțumiri în relația cu propriul copil sau persoana iubită. Ascultăți intuiția și astfel vei reuși să primești cele mai bune răspunsuri, cu deosebire în zilele de marți și miercuri, înainte de a lua un nou start, fie că este vorba despre relația cu sexul opus sau de carieră. Beneficiezi acum de șansa de a te afirma reușind să te impui mult mai ușor în fața celorlalți, dând dovadă de ambiție, curaj. Se anunță noi schimbări de direcție, alegeri pe care le faci fiind forțat oarecum de împrejurări. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare venite din muncă proprie.
 

Leu       
      Cariera și modul în care te percep șefii sunt aspecte foarte importante acum pentru tine. Au loc schimbări neașteptate, favorabile în plan profesional iar tu nu trebuie decât să te ții tare pe poziție, fără să dai înapoii din fața provocărilor. Lasă-te ghidat de propriul suflet, îndeosebi pe la mijlocul perioadei analizate aici, atunci când este cel mai bine să gândești pozitiv și să ai mai multă încredere în viitor. Ceea ce îți dorești acum are mari șanse să se împlinească! Spre sfârșitul săptămânii te bucuri de o realizare personală la care contribuie și partenerul de viață.

Fecioară
        Încă de la începutul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează relația cu șefii sau un proiect profesional important pentru tine. Nu este exclus să îți dorești demararea anumitor acțiuni, legate de o înscriere la noi cursuri de perfecționare sau vrei să pornești o activitate profesională departe de casă. Cert este că se recomandă o mai mare doză de prudență, atunci când vine vorba despre asocieri. La mijlocul săptămânii te gândești foarte serios să elimini din viața ta „prietenii” care nu te ajută să progresezi sau pur și simplu nu te poți relaxa în preajma lor. Pe de altă parte ai ocazia să dai startul unor noi relații de prietenie, să te integrezi într-un nou grup, o asociație care să îți aducă beneficii materiale pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii se cere mai multă atenție în ceea ce privește propria sănătate sau acțiunile venite din partea unor dușmani ascunși. Nu este cazul să te lași impresionat de bârfe și atitudini agresive.

Balanță
       Este un început de săptămână oarecum norocos, la capitolul bani, cadouri. Tot ce ai de făcut este să fii pe fază la noile oportunități care vin, în plan financiar. Nu te entuziasma prea tare, atunci când vine vorba despre prieteni, pentru că de acolo pot veni și pagube, cheltuielile neașteptate. La mijlocul săptămânii te gândești foarte serios să schimbi direcția în plan profesional sau acorzi o mai mare atenție la ofertele de muncă primite. Te preocupi mai mult de relația cu superiorii, cauți noi posibilități de a obține anumite avantaje în plan profesional, aduci la lumină calitățile de lider. La sfârșit de săptămână ai chef să ieși la o plimbare cu prietenii. Nu este cazul să te bazezi prea mult pe ceea ce ți se promite acum.

Scorpion
   În ciuda problemelor și a discuțiilor destul de aprinse pe tema banilor se pare că nu prea reușești să te lămurești cum ai putea să recuperezi un împrumut dat unui amic. Pe de altă parte ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu o persoană aflată la distanță, eventual peste hotare. Nu ai decât să te lași condus de ceea ce îți spune intuiția. La jumătatea săptămânii ai șansa de a demara noi acțiuni care țin de studiile superioare sau poți să călătorești peste hotare. Dai startul acum unor acțiuni care au legătură cu studiile, străinătatea, spiritualitatea, educația având ocazia să îți împlinești unele ambiții care pot să îți aducă rezultate uimitoare pe termen îndelungat. La sfârșit de săptămână ești dedicat mai mult carierei, noilor posibilități de a avansa la locul de muncă.  

Săgetător   
       Chiar dacă este un început de săptămână agitat în plan relațional reușești să te mobilizezi și să faci față stresului de la locul de muncă. Ba mai mult, știi exact cum să impresionezi un superior pentru a atrage mai multe beneficii materiale de partea ta. Dacă vrei să mergi la un interviu pentru un job mai bine plătit șansele sunt de partea ta. Se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește relația cu partenerul de viață sau la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o moștenire sau banii din cadrul unui parteneriat. Este ocazia de a da startul unor acțiuni ce vizează obținerea de bani prin intermediul altora, posibil să primești o moștenire, să fii recompensat pentru acțiuni derulate în trecut, să câștigi un proces. Ești mult mai atras de bârfe, de secrete încercând să descoperi adevărata față a lucrurilor. De fapt, ai tendința să îți risipești energia în direcții care nu sunt tocmai constructive! La sfârșitul acestei săptămâni se recomandă mai multă prudență, în ceea ce privește o călătorie pe care vrei să o faci.

Capricorn
     Este un început de săptămână dedicat muncii, relației cu colectivul de muncă, încercării de a găsi o cale de mijloc pentru a rezolva aspecte care țin de relația cu colaboratorii. Este posibil să fii luat oarecum prin surprindere de persoana iubită, de atitudinea ei dezinvoltă sau propunerile care ți se fac acum. Ai ocazia să dai startul unor acțiuni care au legătură cu asocieri, contracte, ai șansa de a te elibera de o relație de cuplu pentru a da startul unei relații mult mai promițătoare. Se intensifică relația cu ceilalți oameni. Dacă nu ești căsătorit acum ai șansa de a întâlni viitorul partener de viață. Nu te baza doar pe flerul tău și nu subestima un eventual competitor. Te poți aștepta la surprize venite din partea unui fost colaborator, partener de afaceri. În weekend ai ocazia să te lămurești asupra unor câștiguri financiare sau intri în posesia unor secrete care te ajută să schimbi unele aspecte care vizează relația cu anumite persoane din mediul tău.

Vărsător
     Ești preocupat de o relație sentimentală care ți-a cam pus sufletul pe „jar” în ultima perioadă. Nici nu știi cum a trecut timpul iar acum ai sentimentul că ai trăit, de fapt, o mare iluzie sau că nu este tocmai ceea ce sperai. Este o perioadă în care îți îndrepți atenția către curățirea sufletului, a trupului, eventual te gândești foarte serios la o cură de slăbire, un tratament mult mai eficient de însănătoșire. Chiar dacă, în sufletul tău, tânjești după vacanță, se pare că mai ai de așteptat pentru a reuși să iei o pauză de la obligațiile care țin de serviciu. Dai startul unor acțiuni care vizează sănătatea, munca, relația cu colegii, asumarea de noi responsabilități la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la o despărțire, renunțarea la un parteneriat important. Este recomandat să te îngrijești mai mult de sănătate și să nu exagerezi cu munca.

Pești          
       Nu este exclus să ai de făcut tot felul de drumuri urgente pentru a rezolva anumite aspecte care țin de o colaborare sau pentru a rezolva unele probleme care țin de sănătatea partenerului de viață. Este o perioadă plină de energie și creativitate în care ai ocazia să îți manifești cu adevărat talentele de care dispui. Viața sentimentală cunoaște, fie o nouă direcție, fie se amplifică romantismul în relația deja existentă. Este posibil să te gândești foarte serios la conceperea unui copil sau te implici mai mult în educația propriului copil. Spre sfârșitul săptămânii te axezi mai mult pe propria sănătate, pe adoptarea unui regim de muncă și alimentar care să te ajute să te simți mai bine, din punct de vedere fizic, psihic și emoțional.