Săptămâna 1 – 7 februarie 2021

       Începutul de săptămână îți aduce în vedere necesitatea de a găsi soluții cât mai clare, vis-a-vis de un proiect derulat în comn cu partenerul de viață sau un eventual colaborator. Nu ești sigur ce direcție ar fi mai bună acum pentru tine. Dacă până de curând sperai ca anumiți prieteni sau un grup, o asociație din care făceai parte, să te ajute, acum se recomandă atenție la ce spui, cui împărtășești din ideile tale. Este momentul să acționezi bazându-te pe propriile forțe, pe spontaneitate și originalitate. Spre sfârșitul săptămânii ai chef de o plimbare departe de casă, alături de persoana iubită. Vrei să împărtășești celui drag aspecte despre trecutul tău sau ești nevoit să dai anumite explicații, chiar dacă nu îți face plăcere. Este posibil să întâlnești persoane deosebite care vor juca un rol important  în dezvoltarea ta, în plan spiritual. 
 
 
 
 
 
 

       Este un început de săptămână în care au loc întrevederi cu colaboratori, se rediscută aspecte care vizează un proiect derulat în comun. Este momentul să bați un pic în retragere, atunci când vine vorba despre negocieri vis-a-vis de carieră, relația cu șefii sau autoritățile. Încă mai ai multe informații de acumulat, înainte de a-ți lua un nou avânt profesional. Această săptămână îți poate aduce în vedere lucruri despre care nu știai având ocazia să intercționezi cu persoane menite să te pună în gardă, vis-a-vis de o relație profesională. În a doua parte a săptămânii ești mult mai concentrat pe tot ceea ce înseamnă relații de parteneriat, de cuplu. Poți  reveni asupra unor studii abandonate, cursuri de perfecționare. La sfârșit de săptămână preferi să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, să abordezi un domenii care vizează esoterismul, astrologia sau să reiei discuții interesante, cu amici cu care nu te-ai mai văzut de mult timp.

 
 
 
 
 

           Este o perioadă de introspecție foarte binevenită pentru a pune la punct anumite aspecte care vizează viața personală și profesională. Chiar dacă îți dedici timpul casei, familiei, părinților care au nevoie de susținerea ta, morală sau financiară, ești agitat, atunci când observi că lucrurile nu se așează în favoarea ta în domeniul profesional, relația cu colegii de muncă. Lucrurile tind să devină prea sensibile, în ceea ce privește relația cu persoana iubită sau cu propriul copil. Este posibil ca o idee, o dorință să capete contur și să reușești concretizarea acesteia, în a doua parte a săptămânii. Spre sfârșitul perioadei este bine să fii mai precaut, în cazul în care te-ai decis să pleci într-o călătorie întrucât ești predispus la accidente. Nu este deloc de neglijat relația cu o persoană dragă aflată la mare distanță.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

         Există riscul să pornești discuții inutile cu persoane care nu fac decât să te deruteze și mai mult și astfel poți lua decizii greșite. Fii prudent la ceea ce afirmi, la modul în care te implici în relația cu colegii sau cu rudele, familia. Este posibil ca încercarea de a veni în ajutorul celorlalți, să fie interpretată greșit și ajungi în extrema cealaltă, de a considera că nimeni nu merită atenția și ajutorul tău. Fii echilibrat și privește evenimentele dincolo de aparențe, detaliile ajutându-te de această dată să vezi aspecte din trecut care încă îți mai creează probleme. Nu exagera, atunci când vine vorba despre relația cu amicii și evită să impresionezi oferind tot felul de cadouri. Spre sfârșitul perioadei au loc întâlniri, discuții, conversații interesante cu persoane care dețin informații importante menite să te ajute să progresezi mai mult, în plan personal și profesional.

 
 
 
 
 
 
 
 

          Ești oarecum nemulțumit de atitudinea unor rude apropiate sau în ceea ce privește negocierile pe care le ai de făcut sau în tot ce ține de acte, documente, studii. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi destul de frecvente dar și cu oarecare limitări, obstacole menite să îți cam dea peste cap programul propus. De evitat implicarea în asocieri cu prieteni sau ai ocazia să intri acum în posesia unor informații prin care poți să descoperi adevăratele interese ale celor cu care colaborezi. Spre sfârșitul săptămânii ești preocupat mai mult de relația cu propriul copil, de educația acestuia, este posibil să aibă nevoie de suportul tău, moral dar și financiar. Este o perioadă destul de intensă la capitolul relația cu ceilalți, cu șefii, autoritățile, evenimente care te vor mobiliza, te forțează oarecum să acționezi, să vii în ajutorul celor din mediul tău.
 
 
 
 
 
 
 
 

           Începi săptămâna cu gândul la modul în care ai putea să atragi mai mulți bani în contul personal. Este nevoie de mobilizare, să fii calm și atent în relația cu colegii și/sau colaboratprii evitând să aduci reproșuri sau acuzații nefondate. Există riscul să pierzi încrederea și ajutorul unor colaboratopri datorită exagerării, a tendinței de a-ți face griji inutile. Poate exista și tentația de a face prea multe cheltuieli pentru casă, familie și astfel îți neglijezi propria sănătate. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să te bucuri de copii, ești prezent alături de aceștia sau investești timp și bani pentru educația propriului copil. La sfârșit de săptămână ești concentrat pe aspecte care țin de casă, propria gospodărie. Membrii familiei te ajută, cât timp le ceri ajutorul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

          Ești cu gândul departe, eventual la o persoană dragă aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să dai curs acum unei relații de dragoste cu o persoană de altă naționalitate. Pe de altă parte ești mult mai atras de domeniul spiritual sau de urmarea unor cursuri menite să te ajute plan profesional. La mijlocul săptămânii este bine să acorzi mai multă atenție unei relații de parteneriat sau sfaturilor venite din partea unui superior care ar putea să îți ofere alternative la un proiect în lucru. Nu te grăbi să insiști pe o idee care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire, în plan psihic-emoțional chiar și material. La sfârșit de săptămână faci o vizită în locurile natale sau au loc discuții pe tema acasei, a patrimoniului, insiști în discuțiile cu familia, pe probleme care vizează o moștenire, proprietate, rezolvarea unor probleme care țin de propriul domiciliu.
 
 
 
 
 
 
 

       Începi săptămâna în forță fiind preocupat de carieră, de obținerea unor avantaje prin intermediul superiorilor. Se pare că lucrurile nu stau așa cum sperai și va trebui să îți schimbi strategiile de acțiune în plan profesional. În această perioadă îmbini utilul cu plăcutul și chiar transformi sarcinile de serviciu în ceva mult mai frumos reușind să desfășori activitățile cu plăcere. Îți prinde bine starea de introspecție, încercarea de a găsi alternative de schimbare a direcției în cadrul unei asocieri. Relația de cuplu riscă să se tensioneze la mijlocul săptămânii fiind nevoie de mai multă înțelegere din partea ta. Acordă atenție la problemele care pot apărea, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație de mariaj! Spre sfârșitul săptămânii există riscul să se afle secrete, să fie aduse la lumină lucruri care vizează relația cu rudele, familia.
 
 
 
 
 
 
 

        Ești luat oarecum prin surprindere de atitudinea unor prieteni care nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat în mintea și sufletul tău. Tot ce ai de făcut este să te bazezi pe propriile forțe, fără să ai așteptări de la persoane care te-au dezamăgit și în trecut. La mijlocul săptămânii ai nevoie de introspecție, de regăsire a stării de echilibru și de înțelegere a lucrurilor și evenimentelor, dincolo de aparențe. Fii atent la sfaturile venite din partea persoanelor mai în vârstă și evită să intri în discuții contradictorii întrucât există riscul să ajungi la certuri menite să îți dea peste cap planurile. Spre sfârșitul săptămânii, chiar dacă pui la cale o petrecere sau vrei să fii alături de prieteni, se pare că lucrurile devin tot mai tensionate fiind nevoie de mai multă atenție din partea ta pentru a evita orice fel de conflicte.
 

 

 

 

 

         Este un început de săptămână agitat, la capitolul relație cu superiorii, dar și al posibilității de a câștiga mai mulți bani din munca pe care o depui zilnic. Încerci să negociezi un contract de muncă pentru a obține o mărire de salariu dar se pare că lucrurile nu stau așa cum îți doreai. Este nevoie de mai multă atenție la deciziile pe care le ei. Primești susținere din partea prietenilor care sunt dispuși să te susțină în demersurile tale personale și/sau profesionale. Este timpul să redescoperi sensul unor relații, să lași deoparte ambițiile considerând că trebuie să îți dai dreptate cu orice preț. La sfârșit de săptămână preferi solitudinea sau eviți să îți exprimi îngrijorarea, vis-a-vis de o relație sentimentală. Este momentul să acorzi mai multă atenție la modul în care negociezi un contract, la cât ești dispus să lași de la tine în cadrul unei colaborări.
 
 
 
 
 
 
 
 

       Începutul de săptămână este posibil să te găsească pe drumuri, departe de casă sau cu gândul departe, făcându-ți planuri de vacanță. Pe de altă parte poate fi ocazia de a petrece momente romantice cu cineva venit de departe. Nu pierzi vremea și, oricât de solicitat ai fi la locul de muncă, tot găsești timp și pentru a te desfăta, bucura de viață. Relația cu șefii riscă să se tensioneze, la mijlocul săptămânii. Fii precaut la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de un proiect pofesional sau o afacere eprsonală. Nu are rost să riști împărtășind cu anumiți amici informații despre schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unei afaceri personale. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente frumoase în cadrul unui grup, o organizație sau reîntâlnindu-te cu prieteni vechi.
 
 
 
 
 
 
 

        În acest început de săptămână ești preocupat de plata unor taxe și impozite sau posibilități de a obține bani prin intermediul altora. Poate fi vorba și despre primirea unor cadouri, atenții venite din partea unor prieteni. O relație sentimentală te pune serios pe gânduri. Simți că ți se ascunde ceva astfel că este cazul să te mobilizezi și să privești cu mai multă atenție evenimentele care se derulează în această perioadă. Micile bârfe cu prietenii îți răscolesc sufletul dar, pe de altă parte, te ajută să vezi o realitate dureroasă menită să te aducă cu picioarele pe pământ. La sfârșit de săptămână ai chef de plimbări departe de casă, ba chiar ai ocazia să petreci momente romantice alături de o persoană dragă. Se recomandă prudență la destăinuirile pe care le faci întrucât ai tendința să neglijezi aspectele care ar putea să îți dea imboldul necesar pentru a obține ceea ce ai nevoie.