Săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

      Relația cu prietenii sau cu grupul, asociația din care faci parte, poate fi destul de solicitantă, îndeosebi la începutul  acestei săptămâni. Nu este momentul potrivit să te bazezi pe promisiunile făcute de un prieten. Este timpul să renunți la o relație păguboasă, din punct de vedere financiar și nu numai. Un rol important în progresul tău profesional îl constituie acum munca asiduă, conștiinciozitatea, punctualitatea și o bună colaborare cu un superior. La sfârșit de săptămână te bucuri de recunoașterea valorii tale fiind posibil să primești o promovare la locul de muncă. Este posibil să îți asumi noi responsabilități dar și să primești o mărire de salariu.
 

       Preferi să lucrezi în secret dedicând timp și energie aspectelor care implică creativitate, proiecte care vor avea impact pe termen îndelungat. Este momentul să vezi adevărata față a anumitor persoane din anturajul apropiat, să intri în posesia unor secrete care te vor ajuta să îți prioritizezi obiectivele personale. Nu mai  vrei să faci concesii dar nici să pierzi timpul cu persoane care nu fac decât să se folosească în avantaj personal de sfaturile și îndrumările date de tine. Te poți aștepta la reluarea unor conversații cu prieteni vechi sau cu o persoană dragă, de care nu mai știai nimic. Ești inspirat, dedicat domeniului spiritual dar și de tot ceea ce vizează acumularea de informații care te ajută să lucrezi la ce ți-ai propus. Spre finalul săptămânii ești ajutat să observi latura nevăzută a unor lucruri, situații, prin intermediul viselor, a unor sincronicități.

     Se observă o puternică nevoie de a comunica pe teme care implică bani, plata unor taxe, impozite, eventual un împrumut, o moștenire. Va trebui să fii prudent, în ceea ce privește relația cu colegii, existând riscul să ajungi la confruntări directe pe tema banilor. Dispui de energia necesară pentru a finaliza un proiect profesional, cât timp asculți și părerea colegilor din colectivul de muncă din care faci parte. Las-o mai ușor cu încăpățânarea și nu te grăbi să iei decizii, îndeosebi dacă este vorba despre job. Încearcă să observi de unde vin disensiunile și nu te agita din orice lucru mărunt. La sfârșit de săptămână acordă atenție la relația cu ceilalți întrucât pot apărea răsturnări de situație, datorită unor dușmani ascunși. Este necesar să te preocupi de propria sănătate, să adopți un nou regim de viață și alimentar. 

       Încerci să prioritizezi rezolvarea problemelor care țin de casă, familie ceea ce nu este un lucru rău, câtă vreme reușești să îți regăsești starea de echilibru interior. Este șansa de a răscoli prin amintiri, lucruri uitate, să faci curățenie printre obiecte vechi, să călătorești în locurile natale, să te lămurești asupra unor aspecte care țin de relația cu părinții. Încep să se mai detensioneze aspectele care țin de relația cu familia sau găsești soluții, în ceea ce privește achiziția unei case sau o schimbare de locuință. Relația de cuplu riscă să se tensioneze în a doua parte a săptămânii, îndeosebi atunci când vine vorba despre acte, documente oficiale sau negocieri care implică și investiții financiare. Spre sfârșitul perioadei ești plin de energie, dornic să pui la punct aspecte legate de muncă, un proiect profesional. În ultima zi a săptămânii pot apărea răsturnări de situație care vizează banii veniți prin intermediul altora, un împrumut, o moștenire. Nu este exclus să plătești o amendă.

      Ești nemulțumit, în tot ceea ce ține de relația cu persoana iubită sau latura sentimentală. Comunicarea cu persoana iubită devine tensionată neștiind prea clar cum să îți exprimi punctul de vedere riscând să rănești fără intenție. Nu te grăbi să tragi concluzii! Fii atent la ce vrea celălalt și acționează numai după ce analizezi cu sinceritate și deschidere ceea ce simți. Acordă atenție la relația cu colegii sau sarcinile de lucru primite pe la jumătatea săptămânii. La sfârșitul perioadei ești plin de viață, nu vrei să te lași influențat de starea negativă a unor amici nemulțumiți de propria soartă. Ești conștient că doar de tine depinde starea de bine, de împlinire. Va trebui să fii prudent în ceea ce privește călătoriile pe distanțe lungi sau în relația cu o persoană aflată la mare distanță, îndesoebi în ultima zi a săptămânii. Este o perioadă de reconfigurare a aspectelor care vizează studiile, relația cu mentorii, profesori.

      Pentru tine este o săptămână intensă, din punct de vedere relațional și financiar. Totul depinde de calmul și răbdarea ta, de modul în care îți organizezi timpul pentru a reuși să pui în practică ideile proprii. Primești tot felul de semnale negative, în ceea ce privește relația sentimentală. Fii precaut și nu te grăbi să acționezi sub impulsul de moment. În a doua parte a săptămânii ai ocazia să discuți pe teme filosofice cu diferite persoane, ceea ce te va ajuta să te detașezi de problemele cu care te confrunți de ceva timp. Sentimentul de neîmplinire vine și din starea de oboseală. Fii prudent, în ceea ce privește problemele de sănătate cu care este posibil să te confrunți, îndeosebi în a  doua parte a săptămânii. Relația cu prietenii sau un grup, o asociație din care faci parte riscă să se tensioneze la sfârșit de săptămână.

      În această săptămână este deosebit de important să te preocupi de  familie, părinți, de propria gospodărie, regăsind acele resurse pentru duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. O comunicare sinceră, inspirată te poate ajuta să găsești noi modalități pentru a da startul unei colaborări de cursă lungă sau pentru a repara neajunsurile din relația de cuplu. Este important să o lași mai ușor cu munca, rigiditatea și să fii atent la ce anume se vrea de la tine, ce atitudine este necesar să adopți pentru a atrage oamenii de care ai nevoie în viața ta. La sfârșit de săptămână sunt evidențiate problemele care țin de banii în comun cu partenerul de viață, eventual un partaj, o moștenire sau aspecte care vizează viața intimă. Este important să găsești echilibrul între obligațiile socio-profesionbale și cele de familie pentru a regăsi liniștea sufletească. 

     Este o perioadă aglomerată în ceea ce privește studiile, acumularea de noi informații sau dacă ți-ai propus să pui la punct aspecte legate de acte, documente oficiale fiind deosebit de important să fii precaut, atunci când vine vorba despre semnarea unor acte oficiale. La mijlocul săptămânii ești solicitat în plan profesional existând riscul să ajungi la controverse cu un superior. Relația cu partenerul de viață riscă să devină tot mai tensionată, îndeosebi dacă eviți să îți spui punctul de vedere cu sinceritate. Spre sfârșitul săptămânii reușești să te lămurești asupra unor aspecte din relația cu persoana iubită privind din cu totul altă perspectivă controversele care s-au derulat, încă de la începutul săptămânii. Îți prinde bine să te retragi într-un mediu liniștit, departe de orice griji care vizează relația cu ceilalți sau obligațiile din domeniul socio-profesional.

      Încă de la începutul săptămânii dedici mai mult timp oportunităților de a atrage mai mulți bani în contul personal. Ești într-o continuă agitație fiind nevoit să faci multe deplasări în interes personal, pentru propria casă, familie. Astrele te susțin în demersurile tale reușind să te mobilizezi și să rezolvi orice situații tensionate apărute. Ești inspirat, în ceea ce privește investițiile pe care vrei să le faci în această perioadă. Conversațiile cu partenerul de viață sau un asociat te ajută să concretizezi un proiect important. Spre sfârșitul săptămânii se pot reconfigura unele aspecte care țin de relațiile profesionale sau în ceea ce privește un proiect profesional la care lucrezi de ceva timp.

       Încă de la începutul săptămânii alegi să te retragi în mediul tău evitând întâlnirea cu persoane care nu fac decât să te provoace la tot felul de discuții contradictorii. De evitat conflictul cu colegii de muncă, care încearcă să se folosească de bunăvoința ta. Te simți nedreptățit de un șef sau poți fi acuzat fără motive obiective de către unele persoane din anturajul apropiat. La jumătatea săptămânii ești derutat, mai ales atunci când vine vorba despre relația de cuplu sau o colaborare care îți creează tot felul de neajunsuri. Spre sfârșitul săptămânii ești surprins de reacțiile neplăcute venite din partea unor amici. Se poate ca destăinuirea unor gânduri, proiecte să îți creeze probleme în relația cu prietenii.

        Începi săptămâna cu încredere, optimism, îndeosebi dacă ești susținut în derularea unui proiect personal. Te poți aștepta și la contradicții în relația cu un prieten nemulțumit de atitudinea ta. Colaborarea cu persoane de altă naționalitate sau o firmă cu capital străin îți poate aduce beneficii materiale. Îți prinde bine să stai departe de orice conflicte care riscă să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul acestei perioade te preocupi mai mult de propria persoană, cauți noi posibilități de a te revigora, ai mai multă grijă de propria sănătate. Fii prudent în ceea ce privește finanțele personale și nu te grăbi să vii în ajutorul unor persoane care te-au dezamăgit în trecut.

     În ciuda adversităților și a problemelor cu care te confrunți și în această săptămână, ai ocazia să redescoperi adevăratul sens al  unor relații de prietenie. Acordă atenție la semnalele venite pe orice cale, la mesajele primite prin intermediul viselor, sincronicități menite să te pună în contact cu noi posibilități de a progresa în plan spiritual. La jumătatea săptămânii pui mai mult accent pe găsirea de noi posibilități de a câștiga bani, de a valorifica abilitățile proprii, relațiile, colaborările, în sensul progresului personal. Axează-te pe experiența ta de viață și evită să dai curs unor provocări venite dinspre domeniul socio-profesional. La sfârșit de săptămână o călătorie planificată cu ceva timp în urmă ar putea să fie de bun augur. Ești dedicat aspectelor care țin de casă, relația cu familia, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Pot apărea surprize neplăcute, vis-a-vis de o relație sentimentală așa că nu îți pune speranțe în promisiunile făcute de o persoană de sex opus.