Săptămâna 1 – 7 aprilie 2019

Berbec   
      Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de relația cu prietenii, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unui grup, o asociație. Este recomandat să profiți de momentele pline de inspirație și intuiție care te vor ajuta să rezolvi problemele de comunicare, relaționare. Se cere mai mare prudență în ceea ce privește confuziile apărute în urma unor bârfe, zvonuri neoficiale dar menite să te deruteze, din punct de vedere psihic-emoțional, îndeosebi la mijlocul perioadei. La sfârșit de săptămână te vei preocupa mai mult de schimbările legate de viața personală dar și de posibilitatea de a folosi resursele de care dispui în sensul creșterii veniturilor personale.

Taur                  
      Încă mai ai de rezolvat anumite aspecte care țin de relația cu un șef, un superior care a reușit să invoce tot felul de pretexte încercând să te manipuleze, să te conducă către o direcție nefavorabilă pentru tine, în ceea ce privește imaginea ta în plan profesional și social. Te ții tare pe poziție și nu te lași intimidat de vorbe răutăcioase, de atacuri la persoană. Știi să aduci argumente și să ceri drepturile care ți se cuvin. La mijlocul săptămânii se mai detensionează atmosfera reușind să găsești resursele necesare pentru a o lua de la capăt, alături de alt mediu, reușind să îți faci noi prieteni, să te integrezi într-un grup unde primești sfaturi deosebite. Acorzi o mai mare atenție domeniului spiritual redescoperind liniștea interioară, forța de a crea proiecte ambițioase, de a o lua pe un nou drum, în plan profesional și chiar relațional. Puterea este în tine astfel că, la sfârșitul săptămânii, te va ajuta foarte mult să îți găsești împăcarea de sine prin rugăciune, meditație, solitudine, detașare de problemele cotidiene.

Gemeni
        Este un început de săptămână agitat, mai ales dacă ai de făcut și niște deplasări în interes de serviciu. Se pare că nu este dispus orcine să te ajute cu eventuale informații menite să te scutească de anumite deplasări. Nu ai decât să acționezi bazându-te doar pe tine, pe experiența acumulată de-a lungul timpului. Zilele de 2 și 3 aprilie îți aduc posibilitatea de a rediscuta un contract de colaborare sau de a purta discuții de taină cu un superior, pe teme legate de bani, o posibilă mărire de salariu. Nu este momentul potrivit să te bazezi pe promisiunile care ți se fac acum. Sfârșitul de săptămână îți aduce în vedere schimbările pe care vrei să le faci în relația cu prietenii. Este momentul să faci o selecție, să intri în posesia unor informații care vor confirma bănuielile tale, vis-à-vis de anumiți prieteni. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să îți „încarci bateriile” apelând la introspecție, preocupându-te mai mult de propriul suflet.

Rac
       Încă din prima zi a săptămânii ești preocupat mai mult de plata unor taxe, impozite, facturi restante, chestiuni care vizează o moștenire dar și de latura ocultă a vieții, aflarea unor secrete. Este posibil ca o relație intimă să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi de natură emoțională. Ziua de 5 aprilie poate aduce un nou start în plan profesional, nevoia de schimbare, de adoptare a unor noi strategii de acțiune, demararea unui proiect profesional ambițios. La sfârșitul săptămânii ai ocazia să porți dialoguri interesante cu prietenii pe teme legate de spiritualitate, poți lua decizia bruscă de a demara un nou plan de acțiune în cadrul unui nou grup, o asociație. Prietenii te susțin în demersurile tale, totul este să le ceri ajutorul.  

Leu
    Această săptămână debutează cu o stare de incertutudine, de neîncredere în ceea ce privește relația de mariaj. Ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau că nu te poți baza pe susținerea venită din partea celuilalt. Zilele de 2 și 3 aprilie îți oferă posibilitatea de a intra în posesia unor informații legate de un împrumut, rezolvarea unor aspecte care vizează plata unor taxe, impozite, facturi restante și de a primi banii la care sperai. Evită să faci acum investiții care se vor dovedi neinspirate și provocatoare de pierderi financiare. Luna Nouă din data de 5 aprilie îți poate aduce noi posibilități de schimbare a filosofiei de viață, înscriere la noi cursuri, întâlnire a unor mentori, ghizi care să te îndrume în demersurile tale profesionale. Ți se oferă șansa de a călători peste hotare, de a relaționa cu oameni de altă cultură, de a da startul unei colaborări cu persoane aflate în străinătate. La sfârșit de săptămână au loc întâlniri de bun augur care te pot propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbări neașteptate, decizii luate brusc, cât timp dai dovadă de bunăvoință și înțelegere în relația cu superiorii.

Fecioară   
      Îți pui semne de întrebare serioase în ceea ce privește relația cu colegii de muncă. Nu prea ai chef să dai tot felul de explicații unor persoane care se pare că te-au lăsat „baltă” atunci când ai avut mai mare nevoie de ajutor. Este posibil să primești informații eronate care să te conducă pe o direcție greșită în plan profesional. Nu este un început de săptămână favorabil pentru a face consultații, analize medicale. Ziua de marți se poate dovedi a fi tensionată în relația de cuplu sau dacă ești într-un parteneriat, afacere personală. Va trebui să fii prudent și să nu arunci cu vorbe negândite pentru că riști să atragi probleme de natură financiră și chiar relațională. Luna Nouă de vineri îți poate aduce răsturnări de situație în ceea ce privește resursele pe care le deții împreună cu ceilalți, îndeosebi aspecte ce vizează banii partenerului de viață sau de afaceri. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de viața intimă, relația cu persoana iubită sau aspecte care vizează banii partenerului de viață. La sfârșitul perioadei ai ocazia să faci plimbări departe de casă.  

Balanță
      Începutul de săptămână îți poate aduce semne de întrebare, vis-à-vis de o relație sentimentală. Nu știi prea sigur ce să crezi, dacă merită să te implici emoțional. Ai ocazia să găsești răspunsuri interesante dar care nu vor rezolva problemele din plan sentimental. Zilele de marți și miercuri pot fi deosebit de agitate la locul de muncă fiind nevoie de mobilizare din partea ta. Superiorii dar și colegii de muncă se bazează pe tine reușind să joci rolul de lider, cel care știe cum să vorbească, cum să demareze o acțiune și să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus. Debordezi de originalitate, inspirație, creativitate, ai capacitatea de a readuce voia bună în echipa de lucru. Ziua de vineri vine cu șansa de a face schimbări importante în tot ce înseamnă relație de cuplu, parteneriat, afacere sau în relația cu ceilalți. Ai nevoie de susținere din partea celorlalți, la rândul tău este important să dai dovadă de tact și diplomație în relațiile de parteneriat. Pleacă din viața ta acum cine trebuie pentru a face loc oamenilor de calitate, care te vor ajuta să progresezi, din punct de vedere material dar și spiritual.

Scorpion
        Au loc răsturnări de situație ce vizează relația cu familia, părinții. Poate fi voba despre necesitatea de a face anumite reparații prin gospodărie, de a veni în ajutorul unui membru al familiei, încă din prima zi a săptămânii. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția și să nu iei de bună orice idee, sfat venit din partea unor persoane care nu sunt implicate direct. În zilele de marți și de miercuri ai chef de distracii, întâlniri amoroase, apare șansa de a da startul unei noi relații de iubire. Ești predispus la iluzionare, dezamăgire iar undeva în mintea și sufletul tău știi toate acestea. Nu te poți opri alegând să trăiești cu pasiune fiecare moment, alături de persoana iubită. Ziua de vineri îți poate aduce șansa de a găsi un loc de muncă avantajos, din punct de vedere financiar. Poate fi vorba despre schimbarea programului de lucru sau ai ocazia de a renegocia un contract de muncă. Urmează o perioadă în care acorzi mai multă importanță relației cu colegii, îndatoririlor tale legate de locul de muncă, anumitor proiecte profesionale. Revine în atenția ta o mai veche problemă de sănătate sau un proiect legat de locul de muncă și ambele trebuiesc remediate, corectate. În ultima zi a perioadei ești preocupat de relația de cuplu încercând să găsești alternative de a echilibra situația din relație.

Săgetător
       Prima zi de săptămână te aduce în fața unor situații neplăcute, în ceea ce privește comunicarea cu rudele sau vecinii. Este necesar să abordezi cu diplomație eventualele contraziceri și să lași de la tine. Nu este exclus să ai tot felul de piedici, în ceea ce privește susținerea unui examen, încă de la începutul săptămânii. Zilele de marți și miercuri le dedici mai mult treburilor gospodărești, relației cu familia încercând să investești mai mulți bani în renovarea locuinței sau pentru achiziția unor obicete de valoare. Luna Nouă de vineri aduce noi posibilități de relansare a unui hobby, atragi câștiguri financiare de pe urma abilităților tale creative. Poate fi vorba despre șansa de a da startul unei relații sentimentale. Petreci mai mult timp alături de propriul copil sau te preocupi de educația acestuia, eventual îl înscrii la noi cursuri, opționale, te joci mai mult cu el. Un sfârșit de săptămână petrecut alături de cei dragi nu poate decât să îți creeze o stare generală de bine.  

Capricorn    
       Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește banii din muncă personală, încă din prima zi a săptămânii. Ești predispus la pierderi, furt, cheltuieli nechibzuite. Zilele de marți și miercuri te pot pune pe drumuri încercând să rezolvi aspecte care țin de acte, documente improtante, negocierea unui contract. Se cere mai multă prudență în ziua de marți, atunci când este posibil să apară nemulțumiri în relația de dragoste având ca subiect principal banii. Ziua de vineri vine cu noi posibilități de relansare în ceea ce privește eventuale schimbări ce vizează domeniul imobiliar, vânzarea/cumpărarea unei case, o proprietate, ai șansa de a renova o locuință. Se anunță o perioadă în care vei pune mai mult accent pe maturizarea interioară, rezolvarea unor aspecte neplăcute derulate în trecut și care vizează, în primul rând, familia, relația cu părinții. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să dedici timpul activităților menite să te destindă.
 

Vărsător
       Atitudinea ta de neîncredere în ceilalți nu face decât să respingă oportunitatea de a întâlni oameni buni, care să te susțină în demersurile tale, de orice natură. Este indicat să fii mult mai deschis către ceilalți și să o lași mai ușor cu victimizarea. Ziua de marți îți poate aduce unele pierderi de natură financiară sau cheltuieli neprogramate. Prima parte a săptămânii se poate dovedi nesigură, la capitolul bani din muncă proprie, așa că nu îți face planuri care implică și investiție financiară. Ziua de vineri îți poate aduce șansa de a te înscrie la un nou curs de perfecționare sau de a semna un contract mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Poate fi ocazia de a te împăca cu rude apropiate, vecinii, poți relua anumite convorbiri telefonice sau faci călătorii scurte, comisioane care îți aduc și beneficii materiale. În ultima zi a perioadei te poți aștepta la reacții bruște, vești neplăcute venite din partea părinților.

Pești
         Începutul de săptămână îți poate aduce starea de confuzie, derută neștiind prea clar ce direcție să alegi. Poate fi vorba despre acțiuni venite din partea dușmanilor ascunși sau poate chiar tu provoci tot felul de probleme în relația cu ceilalți datorită temerilor, a neîncrederii în cei cu care interacționezi. Ziua de marți te poate pune în situații dificile legate de o afacere personală sau de banii partenerului de viață. Ai avut așteptări și iată că nu se împlinesc! Este important să accepți noile oportunități de a schimba direcția și de a o lua de la capăt, îndeosebi din data de 5 aprilie, atunci când are loc Luna Nouă în zodia Berbec. Spre sfârșitul săptămânii apar noi oportunități de a face bani din muncă personală sau de pe urma unei eventuale asocieri. În weekend apar cheltuieli dar și favoruri, cadouri venite din partea rudelor apropiate. Este posibil ca, în ultima zi a săptămânii, să revină starea de bună dispoziție alături de rude apropiate, persoane cu care ești pe „aceeași frecvență”.