Luna septembrie 2023, Taur

Septembrie 2023, Taur
002 Taur      „Cheia succesului este orientarea minții conștiente spre lucrurile pe care le dorim, nu spre cele de care ne temem.” Brian Tracy
       În această perioadă ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activități care necesită creativitate, inspirație, dedicare și atenție la detalii reușind să pui suflet într-un (nou) hobby sau în activitățile derulate împreună cu copiii. Chiar dacă vor mai apărea și sentimente contradictorii, vis-a-vis de o relație sentimentală, ai ocazia să te lămurești ce vrei, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a face ca lucrurile să se deruleze favorabil pentru tine.
La începutul perioadei au loc reevaluări la locul de muncă, se reiau unele discuții oarecum neplăcute dar menite să te mobilizeze, să te forțeze să dai tot ce este mai bun, să valorifici la maxim experiența de care beneficiezi în plan profesional. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra pe detalii în relația cu clienții și/sau superiorii.
Până în data de 15 septembrie ești împărțit între sarcinile care țin de serviciu și cele de relația cu copiii, educația acestora. Ești pus în situația de a reevalua, reorganiza activități, proiecte care vizează creativitatea, munca cu copiii. Nu vor lipsi provocările care țin de o relație sentimentală.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau bine, îndeosebi din 4 data de septembrie. Petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, te dedici unui proiect derulat în comun, călătorești mai mult, reușești să îmbini utilul cu plăcutul.
            În ceea ce privește domeniul profesional, în prima parte a lunii te remarci prin creativitate, conștiinciozitate, inspirație, îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu care necesită imaginație. Ești atent la detalii având ocazia să dezvolți un nou hobby sau să îl transformi pe cel actual într-o profesie care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Te bucuri de aprecierea superiorilor ceea ce ar putea să îți aducă și beneficii materiale. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate, conștiinciozitate, idei originale, efort susținut fiind important să rămâi ancorat în realitate și să nu cazi în capcana pusă de către dușmanii ascunși, care vor cu orice chip să te denigreze.
Din data de 23 septembrie îți concentrezi atenția în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. La serviciu este mult de lucru, se preconizează schimbări, efort intelectual și fizic. Reluarea unei activități vine acum cu provocări și mai mari, dar care te vor pune în situația de a învăța ceva nou, care te va ajuta să progresezi profesional.
            Până la jumătatea lunii te poți aștepta la revenirea unei foste relații de iubire sau se poate reconfigura relația existentă, pot apărea discuții legate de trecut ceea ce nu îți va fi confortabil, din punct de vedere psihic-emoțional. Ai ocazia să descoperi că tot răul este, de fapt, spre binele tău și că multe compromisuri făcute până acum își pot găsi rezolvarea, totul este să te detașezi și să accepți că meriți mai mult, trebuie nu doar să oferi, ci să primești dragoste și apreciere.
În preajma datei de 29 septembrie se recomandă mai multă atenție asupra propriului organism, încearcă să adopți un regim alimentar și de muncă echilibrat.